niunka24 30.12.05, 19:24 Boli cholernie,coraz mocniej,a leki działają coraz słabiej... I tak już mi zaraz siądzie żołądek od nich... czy Was też tak boli? Lekarze każą czekać...już tak ponad drugi miesiąc czekam na cud..:/ pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ap77 Re: czy to musi tak boleć??? 30.12.05, 23:22 Jezu Niunka nie wiem co ci napisac,moze jedz na ostry? Dadza ci cos silnego w zastrzyku? I poluz sie i nie nakrecaj sie, bo cie jeszcze bardziej zacznie bolec. Serio! Psychika potrafi wiele zlego i dobrego. Trzymaj sie! Ania Odpowiedz Link
niunka24 Re: czy to musi tak boleć??? 30.12.05, 23:36 na ostrym dają mi ketanol w tabletkach,który nie pomaga i potem każą czekać, aż zacznę mdleć;) staram się nie nakręcać, ale czasami po prostu cholernie,cholernie boli:/ Odpowiedz Link
niunka24 wielkie dzięki ap77 :)) 30.12.05, 23:38 chyba pisze, żeby ktoś mnie zrozumiał bardziej niż po to,żeby otrzymać pomoc. tylko nie wiem już sama, czy ta endo może tak boleć,czy to coś innego, np. ten torbiel,albo wina powiększonego jajnika...takie zawieszenie w niewiedzy jest wkurzające.. pozdrawiam, Odpowiedz Link
ap77 Re: wielkie dzięki ap77 :)) 31.12.05, 17:12 Niunka, zeby cie z Nowym Roku juz nie bolalo!!! Ja tez tak mam, ale ja jezdze na ostry...A 11.01 ide na druga laparo. Zobaczymy. Odpowiedz Link