Gość: Karol
IP: *.play-internet.pl
11.08.18, 11:44
Uważajcie na PPHU TOP Jerzy Okręglicki.
Zamówiłem nową łódkę "ostróde" miał być wyremontowany kadłub ze wszystkim nowym tzn maszt nowy i żagle nowe jak zapowiadał cały osprzęt nowy, który sam sobie możesz wybrać.
Gdy przyjechałem miesiąc po terminie zakończenia prac nic nie było gotowe...gość kazał mi poczekać 2-3 godzin że weźmie wałek i ja szybko pomaluje do tego zależy listwę odbojowe - którą na prędko zakładał z żoną praktycznie cała spadła bo nie była przymocowana.
Otrzymał wszystkie pieniądze a wydał nam jakiś stary złomowany maszt i paroletnie żagle. Oddałem kadłub drugi do remontu z którego ukradł mi miecz i pilersu do dziś dnia nie oddał i nie odpisuje na wezwania do oddania.
Zdecydowanie nie polecam, nie terminowy, nieuczciwy, ciągle kłamał że już gotowe że kończy itd że nowy maszt ma i wiele historia które okazały się nieprawda.
Podwórko jak wielki śmietnik, które świadczy o gospodarzy -syf kiła i mogiła.
Zapłaciłem 22 tys za które 3 takie łódki bym kupił.
Będę pozywał gościa o kradzież i naprawienie wad według umowy. Ale do tego czasu pewnie nie jednego naciągnięte i oszuka więc uważajcie!
Przestrzegam zdecydowania, na początek obiecuje wszystko gorzej jest później jak mitoman wymyśla cuda.