Dodaj do ulubionych

czy to forum w ogóle ktoś moderuje?

14.06.06, 11:55
Nie ma kosza, bo forum jest prywatne. Sandwich1, sądząc po wpisach z
wyszukiwarki, w 2005 i 2006 się na forach nie udzielał, więc kto ma nożyce?
Obserwuj wątek
    • to_tylko_ja2 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 14.06.06, 13:52
      no właśnie, ja tez się nad tym zstanawiam.
    • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 14.06.06, 16:19
      Kiedyś gdy prywatyzowano forum zatwierdzono Sandwicha, był z nami przez czas
      jakiś, potem chyba wyjechał gdzieś poza granice RP i słuch po nim zaginął. W
      tej chwili więc nikt nie trzyma nożyc, choć kto wie. Może S1 czuwa, tylko jest
      tak grzecznie, że nie ma czego ciąć.
      • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 14.06.06, 18:26
        właśnie, że jest co ciąć, np. zdublowany wątek o nowych osiedlach autorstwa bmwd.
        A kto to ta prywatyzacja?
        Do sandwich1 napisałam dziś maila dla porządku, ale oczywiście bez odzewu.
        • mamkube Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 16.06.06, 22:00
          to może tzreba to gdzieś dalej zgłosić????
          I zaproponować kogoś nowego:)
    • zegor Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 16.06.06, 23:14
      Zaglądam na to forum sporadycznie,
      jestem z Dąbrowy.
      Forum ma przeszło 2000 wpisów,to mało.
      Nie dzieje się na nim nic,co byłoby przecie Netykiecie.
      Po co wam moderator,dlatego,że jakiś wątek wyszedł podwójnie ???
      • mamkube Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 17.06.06, 12:05
        nie myśle ze nie dlatego.....tylko dla porzadku, moze wtedy coś moderator jakoś
        nas rozkręci:)
        • zegor Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 17.06.06, 12:53
          Masz rację,moderator jest od porządków ;-),
          a jak moderator zaangażowany w to,co robi
          to i tematami sypnie :)
          Jednak podstawą jest pilnowanie,
          aby na forum nie działo się nic złego.
          To forum jest "grzeczne" ;-)
          • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 17.06.06, 23:05
            Miejmy nadzieję, że Sandwich się odezwie. Sam jestem ciekaw jego losów
            terażniejszych. Kiedyś był potęgą tego forum, które istnieje trochę dłużej, niż
            podaje archiwum. Jak dziś pamiętam kiedy dokonywaliśmy pierwszych wpisów i
            radość z pierwszej setki.
            • mamkube Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 17.06.06, 23:43
              no ja tu w miarę nowa....wiec nie bardzo pamietam takie czasy:). Ale ciekawe
              czy sie odezwie....kto pisał do niego??
              • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 19.06.06, 09:07
                ja :-)
                • to_tylko_ja2 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 19.06.06, 15:08
                  może wyjechał poza granice naszego pieknego kraju :)
                  • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 19.06.06, 15:36
                    Na pewno wyjechał i jeszcze przez jakiś czas się odzywał, ale potem forum
                    zamarło to i przestał się pokazywać
    • le_szek Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 16:56
      Zmienił się tekst w opisie forum: "Możesz zostać opiekunem tego forum". Ktoś ma
      ochotę?
      • to_tylko_ja2 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 17:26
        no proszę, a jednak... może zrobimy jakieś głosowanie?
        • le_szek Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 17:27
          I kto przegra, będzie moderatorem ;-)
      • baja47 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 17:32
        nie bylismy jednak wyautowani, wielki brat czuwał i czytał, stad ten napis )hahaha0
        • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 18:03
          niezupełnie, gdybym nie napisała do jabbura, to by się ten napis nie pojawił.
          • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 21:05
            jabbur zawsze działa niezwykle szybko
          • le_szek Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 20.06.06, 22:40
            No, to może pora zgłosić kandydatów na stanowisko moderatora? A może sami chętni
            się zgłoszą?
            • mamkube Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 00:56
              ja propnuje alpepe:)
              • le_szek Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 08:56
                A na drugiego moderatora kelo, zeby była "para mieszana". W ten sposób nie
                powinno być problemu (brak czasu moderatora itp. Zawsze jedno powinno chwilę
                znaleźć w razie potrzeby).
                • mamkube Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 10:29
                  myśle ze albo kelo albo ty leszek.....
                  • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 10:59

mamkube napisała:

> myśle ze albo kelo albo ty leszek.....
                    Jeśli dżiwi się zgodzi na dwóch to służę siwym włosem. Może i pysk swój
                    nieposkromiony czasem poskromię. A co do pierwszego to nie wiem, bo nicki raczej
                    dla mnie nowe. Cieszę się niezmiernie , że forum pociągnęło do przodu, zawsze
                    mi się to marzyło.
                    • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 11:05
                      mój nick jest nowy? A kto palił wirtualne świeczki Malinowskiemu?
                      • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 11:15
                        No dobra, ja tu tylko ostatnio zaglądałem i ckniło mi się, żeby to forum odżyło.
                        Ma dobrą formułę - wielowątkowość. I tyle...Rozkręciło się... to fakt.
                        • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 11:20
                          I przestań już z tym Malinowskim. Może zrobimy wątek: WSPOMNIENIA. Każdy
                          napisze, co tak najbardziej utkwiło mu w pamięci. Data zamieszkania w mieście
                          nie ma znaczenia. Idzie o fakt z naszego życia. Zacznę, pozwolicie.
                          • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 11:21
                            kelo napisał:

> I przestań już z tym Malinowskim.
                            ???

Może zrobimy wątek: WSPOMNIENIA. Każdy
                            > napisze, co tak najbardziej utkwiło mu w pamięci. Data zamieszkania w mieście
                            > nie ma znaczenia. Idzie o fakt z naszego życia. Zacznę, pozwolicie.
                            A co mam nie pozwolić, żadnych nożyc nie dostałam :-)
                        • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 11:22
                          samo się nie rozkręciło, to tak na marginesie, żal mi było, że nic się tu nie
                          dzieje.
                      • le_szek Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 13:57
                        Mogę jakieś wyjaśnienie, co to za Malinowski?
                        • alpepe Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 14:17
                          poszperaj w archiwum, wątek mojego autorstwa :-). Bardzo ciekawa postać to była.
                          • baja47 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 15:40
                            jam też nowa, choć dorzucałam w swym czasie własne wspomnienie o Malinowskim i
                            chyba był ono kontrowersyjne w stosunku do Waszych, gdyz moja pamięć i wzrok
                            zarejestrował go w zupełnie innych rewirach Zagłębia, a mianowicie w Sosnowcu....

zgadzam sie na moderatora wybranego spośród obecnie piszących, i niech
                            sie tak stanie, amen !!!
                            - będziem mieli swojego anioła stróża-
                            • alpepe mogę być moderatorką b/t 21.06.06, 16:28

• baja47 nasz anioł stróż 22.06.06, 09:33
                                podbijam wątek, co dalej z naszym aniołem, aplepe wyraziła zgodę, kelo dorzucił
                                swoj siwy włos,a ja swoim, mogę klepnąć, wyrażone chęci podjęcia się "stróżowania"
                                • alpepe Re: nasz anioł stróż 22.06.06, 09:40
                                  już podkablowałam na forum o moderacji, zobaczymy czy admini się zgodzą, że vox
                                  populi vox Dei.
                              • mamkube Re: mogę być moderatorką b/t 23.06.06, 15:24
                                popieram alpepe...To jak to wkońcu jest......z tym moderowaniem???
                  • le_szek Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 21.06.06, 13:56
                    A nie, dziękuję :-) Ja tu nowy jestem.
    • settembrini Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 21:29
      nowych moderatorow zapraszam na forum adminow slaskich.
      • baja47 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 21:40
        no właśnie, ktore z Nas , czuje się zaproszone......
        kelo, decyduj swą siwizną........
        • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 22:24
          Dostałem zaproszenie dzisiejszego popołudnia i odpowiedziałem pozytywnie. Kto
          jeszcze, nie wiem. Razem byłoby raźniej
          • baja47 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 22:38
            bierz alpepe, przecież zgodziła sie, jako pierwsza, i mamy parę aniołkow stróżów;)
          • baja47 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 23.06.06, 15:50
            kelo napisał:

> Dostałem zaproszenie dzisiejszego popołudnia i odpowiedziałem pozytywnie. Kto
            > jeszcze, nie wiem. Razem byłoby raźniej

Właśnie i alpepe milczy, może para mieszana, to jest to......
            Hej, piszcie sie we dwojkę na aniołów stróżów
            • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 23.06.06, 15:57
              Witam wszystkich w nowej roli. Postaram się, żeby bo miło i bez żadnych takich
              tam...
              • baja47 Klamka zapadła 23.06.06, 16:00
                Witaj, jest mi miło, mam nadzieję, że szybko skrzykniesz nas, tę garstkę tylko,
                do parku w Srodmieściu na jakąs ławeczkę (zmieścimy się), poki pogoda sprzyja i
                nie nastał jeszcze czas wzmożonych wyjazdów poza miasto.....
                • kelo Re: Klamka zapadła 23.06.06, 16:03
                  Mimo siwego łba zostało mi parę rzeczy w życiu do zrobienia. Na najbliższy
                  tydzień albo trochę później to są trzy egzaminy na studiach. Ale ta ławeczka to
                  dobry pomysł. Myślę, że znajdę trochę czasu. Tymczasem musimy robić wszystko
                  żeby trzeba było ławki dla nas dostawiać.
                  • baja47 Re: Klamka zapadła 23.06.06, 16:22
                    kelo, siwy włos.. egzaminy na studiach......to może jest Uniw.Trzeciego Wieku?????
                    Ale tam przecież nie ma egzaminów....... (hahahaha)
                    • kelo Re: Klamka zapadła 23.06.06, 17:46
                      Nie, trochę bardziej nobilitowana uczelnia. I zdaje się prawdziwe egzaminy. Choć
                      niektórzy mówią, że zaoczne są nieprawdziwe. Jakie by nie były, absorbują.
                      • baja47 Re: Klamka zapadła 23.06.06, 17:56
                        a US nie ma nobilitacji?????
                • le_szek Re: Klamka zapadła 23.06.06, 21:28
                  W jakim Śródmieściu? W Gołonogu ;-)
                  • baja47 Re: Klamka zapadła 23.06.06, 21:35
                    leszek, dobra, będzie w Gołonogu, Gołonożanie (?) maja przewagę liczebną.
                    • mamkube Re: Klamka zapadła 24.06.06, 10:28
                      Ja napisąłam do jabbura, to nie ładnie tak postępować.....noze miały być dla
                      naszej dwójki kandydatów....kelo mam nadzieję ze to również popierasz:) bo tak
                      przecież zadecydowalismy i mam prośbe żebyś zwrócił na to uwagę odpowiednim
                      ludziom również ty:)
                      • le_szek Re: Klamka zapadła 24.06.06, 11:59
                        Takoż do niego napisałem. Może wystraszy się mailbombingu :-)
      • kelo Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 22:30
        No co ty Sett - śląskich???. To chociaż byś adres zapodał.
        • baja47 Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 22:46
          kelo napisał:

> No co ty Sett - śląskich???. To chociaż byś adres zapodał.

kelo, daj spokoj, niedawno na katowickim forum rozdzierano o ten przydział szaty,
          nic nie zrobimy i już, ale w sercach i na ustach będziemy mieć Zagłębie i to
          jeszcze, Dąbrowskie !!!!
          I przy każdej, nadarzającej sie okazji, podkreślać będziemy , jaka to ziemia.
          A cytate i pisate wiedzą,że jesteśmy, tak jak i ślązacy, również swoistą
          odrębnością kulturową (choć prywatnie, dla mnie wieża Babel)
        • settembrini Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 22.06.06, 23:03
          jesli wybor bedzie oficjalnie potwierdzony, zapraszam :)
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23001
          • jabbur Re: czy to forum w ogóle ktoś moderuje? 23.06.06, 13:09
            O, jakie ładne forum :-)
            Kelo, gratuluje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka