Dodaj do ulubionych

czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP?????

25.04.07, 10:55
czy tylko u mnie?? a może przeładowany dysk?
od mniej więcej 8 dni chodzi jak stary, ktoremu krykę zabrano :)))
a w ogóle, często mam z GP problemy :(((((
a może ja nie kumata w te klocki ?????
Obserwuj wątek
    • reivena Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 25.04.07, 11:04
      Poczta u mnie działa dobrze, dziś jak chciałam wejśc na gazetę i forum to
      pisało: nie można wyświetlić strony. W domu, wczoraj wieczorem serwer chodził
      jakoś mułowato.
      • iselle Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 25.04.07, 11:50
        Od jakiegoś czasu średnio co drugi dzień nie mogę odebrać poczty bo serwer
        przeładowany (lol, kiepski jakiś że mieści tylko 500 userów).
    • le_szek Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 25.04.07, 13:08
      Poczta od dawna kaszani się zarówno przy pobieraniu programem pocztowym, jak i
      przy webmailu. Forum wczoraj chodziło tragicznie, aż myślałem, że mi łącze
      padło, ale wszystko poza pocztą i forum śmigało.
      • baja88 Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 25.04.07, 14:17
        dzieki, uspokoiłam sie :)
        • reivena Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 25.04.07, 21:38
          Znowu serwer jak żółw się porusza i mnie wywala.
        • baja88 Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 26.04.07, 21:02
          i wreszcie wyjaśnienie:
          Z przykrością informujemy, iż z powodu awarii i wykonywanych w związku z tym
          prac na poczcie dla części Uzytkowników dostęp do skrzynki jest utrudniony.
          Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.

długa ta AWARIA :((((((
          • kelo Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 26.04.07, 21:04
            Miałem szczęście nie być częścią...
            • baja88 Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 26.04.07, 21:52
              cholera, dalej jestem częścią, wywaliło mnie w ciągu 15 minut 3 razy !!!!!!!!
              a ja myślałam ,że jestem całością (wprawdzie nie skończoną, nie doskonałą ) :)))))
    • baja47 Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 27.04.07, 09:26
      napier..........la dalej :((((
      • baja88 Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 08.05.07, 18:01
        czy na naprawa trwać będzie w nieskończonośc?????????
    • le_szek Serwer forum mnie wkur... 11.05.07, 12:36
      Jestem na forum (po przyjściu do domu) od mniej więcej godziny, wywalił mnie
      przed chwilą chyba 20 raz!
      • kelo Re: Serwer forum mnie wkur... 11.05.07, 12:45
        Mnie też razy parę, ale mam operę i wystarczy ctrl+enter na logowanko i już mam nazad.
        • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 11.05.07, 12:48
          Ja mam hasło autouzupełniane, więc tylko wystarczy dać ok, ale wkurzające jest,
          kiedy wywala po wysłaniu (a właściwie w trakcie wysyłania) posta
          • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 11.05.07, 13:28
            Ja pier..., ku..mać, h.. w d..e jeża- co się dzieje?????
            • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 11.05.07, 13:29
              za mocno piżdzi na dworze, nooo, wiatr ten tego, miałam napisać, ten z kieleckiego
              • kelo Re: Serwer forum mnie wkur... 12.05.07, 11:51
                Dziś w nocy się ładnie odrobiłem, chciałem powiedzieć dobranoc, ale niestety. O 5:30 jeszcze serwer nie działał. Już nie mówię o wylogowywaniu. Chyba nie ma na to mocnego.
                • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 16.05.07, 10:38
                  Ale wolno działa, dziad jeden , czy Wam też?
                  • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 16.05.07, 10:40
                    do każdego pisanego postu muszę sie ponownie logować
                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 16.05.07, 10:47
                    Forum, poczta, wszystko wyjebane jak koń po westernie ;-)
                    • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 16.05.07, 10:50
                      przyjdziesz Leszek do mnie, oj przyjdziesz....
                      myć szybę od monitora :))))))))))))))))))))))
                      • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 16.05.07, 10:51
                        Niezłe, nie? Żona z pracy przyniosła ;-)
                        • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 17.05.07, 12:33
                          Ja pier....ole !!!! musze się za kazdym razem logować , hamstwo do kwadratu !
                          • kelo Re: Serwer forum mnie wkur... 17.05.07, 16:17
                            Mili państwo, proszę nie przeklinać, serdecznie proszę. Ja rozumiem nerwy, ciągłe logowanie, ale to nie powód by przeklinać, można przecież inaczej. Jak kto ciekawy skąd taki tekst to zapraszam do "dowcipów" za chwilę.
                            • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 17.05.07, 18:30
                              > Jak kto ciekawy skąd taki tekst to zapraszam do "dowcipów" za chwilę.

No i coś ta chwila długawa... Ponad dwie godziny minęły i nic :-(
                              • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 21.05.07, 22:15
                                nie wiem, może to tylko na moim kompie sie zaboksowalo wszystko, żaden
                                komunikator nie działa, nie ma mowy o otwarciu jakiejś strony,co ja zrobię, jak
                                to tylko w moim tak jest?????????????
                                • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 21.05.07, 22:45
                                  Nie tylko w Twoim, nie otwierało mi się forum i nie działało Gadu - gadu
                                  (pokazując, że zasługuje na popularną nazwę padu-padu). Cała reszta stron
                                  chodziła ok, miernik prędkości łącza nie wykazywał obniżenia transferu.
                                  • kelo Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 08:30
                                    No, takiego ślimaka to dawno nie było. Nie chciały się otwierać strony, choć z GG nie miałem problemu.
                                    • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 11:23
                                      Szlag!!! Odpowiadam na post, wysyłam - 'Twoja sesja wygasła...', loguję się
                                      ponownie, z niewiadomych przyczyn nie mam już napisanego postu, tylko puste
                                      pole, wpisuję na nowo tekst, wysyłam - 'Twoja sesja wygasła...'.

Do jasnej, %^&*^^^%^ej &&*wy nędzy!!! Czy doczekam się w końcu, żeby forum
                                      działało normalnie?

Ps. Przy wysyłaniu tego znów mnie wylogowało, chyba 10 raz w ciągu 5 minut.
                                      • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 11:34
                                        Relax, mnie też wywala, ale dziś nie zamierzam sie tym denerwować. Leszek nie
                                        wiesz, że złość piękności szkodzi?
                                        • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 11:38
                                          Ja się już nie mam czego obawiać ;-)

Mej doskonałej urody nic nie jest w stanie zniszczyć ;-DDD
                                      • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 16:10
                                        dzis lepiej :)))
                                        lecz jak zwykle, wywala
                                      • kelo Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 16:32
                                        Eee to cóś tam u ciebie nie tak. Ja nie mam najmniejszych problemów. Fakt, wczoraj chodziło wolniej, czasem wywala ale u ciebie to widzę, że już webmargedon.
                                        • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 16:42
                                          webmargedon
                                          łoboze, a co to takiego?????
                                          • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 16:49
                                            Sieciowy armageddon :-)
                                        • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 16:52
                                          > Eee to cóś tam u ciebie nie tak.

To nie u mnie, to na pewno serwer. Poczytaj sobie na 'Forum o forum', nie tylko
                                          ja mam takie problemy (choć faktem jest, że tak źle jak dziś jeszcze nie było).
                                          W dodatku robi mi sie podobnie (z różnym nasileniem) na trzech różnych
                                          komputerach w trzech różnych miejscach (na trzech rodzajach łącz, żeby być
                                          dokładnym).
                                          • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 22.05.07, 16:59
                                            Leszek, pociesz niebogę, pociesz :)))
                                            • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 11:23
                                              Ale hu....nia z grzybnią, a nie serwer :(
                                              • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 11:52
                                                Jak już, to chu...a ;-p
                                                • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 11:55
                                                  Leszek wrażliwy na niepoprawną pisownie męskiej ozdoby :))))
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:19
                                                    Łoj wybacz, ta dokładność to chyba zboczenie zawodowe, niech
                                                    będzie "członek", "wacek" lub "kutasik" :P
                                                  • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:24
                                                    mnie kiedys w temacie organu tegoz rownież poprawił i dziekuje mu stokrotnie ,
                                                    bo całe sto lat myslałam ,że "on" 3 literowy jest, a jednak dłuższy :)))))
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:27
                                                    Zna się Leszek na rzeczy, wszak jest jednego posiadaczem ;)
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:37
                                                    > bo całe sto lat myslałam ,że "on" 3 literowy jest, a jednak dłuższy :)))))

A w końcu długość się liczy, nie? ;-p
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:39
                                                    > A w końcu długość się liczy, nie? ;-p

A co? gibkość? :)
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:40
                                                    > > A w końcu długość się liczy, nie? ;-p
                                                    >
                                                    > A co? gibkość? :)

A co dla Ciebie, to nie wiem ;-ppp
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:44
                                                    > A co dla Ciebie, to nie wiem ;-ppp

Zależy , jak leży :D
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 13:35
                                                    > Zależy , jak leży :D

Jak leży, to ani długość, ani gibkość nie mają już znaczenia ;-p
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 13:48
                                                    Zawsze można zrobić np: ti,ti,ti malusi :P
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 15:49
                                                    > Zawsze można zrobić np: ti,ti,ti malusi :P

Chyba bociankowi ;-p
                                                    Nie sprawdzaj tego na facecie, bo go frustracja wykończy :-)
                                                  • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 17:12
                                                    toz kruca fuks, mialo byc o serwerze, a nie o organie :))))))))
                                                  • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 29.05.07, 08:15
                                                    Fotoforum Gazety.pl dzis nie osiągalne
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 31.05.07, 10:28
                                                    Poczta forum mnie dobija, dziadostwo!
                                                  • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 31.05.07, 11:03
                                                    łooooooo, dzis kilkakrotnie powróciłam do zera, czyli na tapete :(
                                                  • baja88 Re: Serwer forum mnie wkur... 04.06.07, 19:54
                                                    obstrukcja serwera, czy cóś ?????????
                                                    chyba nie posiedzę tu......
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:40
                                                    > niech będzie "członek", "wacek" lub "kutasik"

Członek z grzybnią? Do dermatologa trza iść ;-)

Wacek z grzybnią? Znaczy się, hodowca pieczarek?

Kutasik z grzybnią? Eee, bez sensu ;-p

Zostańmy przy pierwotnej wersji :-)
                                                  • reivena Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:42
                                                    Obiecuje poprawę :)))) już mnie nie przyłapiesz na na "h".
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:43
                                                    Takie rzeczy (bez skrótu na końcu) to się swojemu facetowi mówi w krępującej
                                                    sytuacji przyłapania ;-)
                                                  • le_szek Re: Serwer forum mnie wkur... 23.05.07, 12:36
                                                    > Leszek wrażliwy na niepoprawną pisownie męskiej ozdoby :))))

Ogólnie wrażliwy na orty jestem, zawsze mam wrażenie, że mi zaraz oczy pękną ;-)
    • le_szek Re: czy Wam też się pier.....li serwer poczty GP 23.05.07, 13:34
      No i znowu przez 40 minut w ogóle nie mogłem się połączyć z forum :-(
    • reivena Wolny serwer 28.08.07, 09:48
      Czy u Was też chodzi z opóźnieniem?
      • baja88 Re: Wolny serwer 28.08.07, 09:52
        a myslałam,że tylko moj serwer ma obstrukcję i to juz kilkudniową :(
      • le_szek Re: Wolny serwer 28.08.07, 10:37
        Od kilku dni serwerowi forum zdarza się (u mnie w każdym razie) przytkać - przez
        kilka-kilkanaście minut nie jestem w stanie się połączyć (wczoraj jeden post
        wysyłał się 10 minut).
        • baja88 Re: Wolny serwer - powolniak 28.08.07, 10:44
          ja od dłuższego czasu, może kilka miesięcy, mam problemy z obsługą serwera
          poczty i o dziwo, tylko w przypadku nicka b47
          • le_szek Re: Wolny serwer - powolniak 28.08.07, 10:55
            Poczta ma czkawkę co jakiś czas, zwłaszcza przy dostępie przez www (przez
            program pocztowy właściwie nie), też na jednym koncie (aczkolwiek drugie bardzo
            rzadko sprawdzam przez www).
    • magdalenaka Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 30.08.07, 13:53
      Wpadłam w forumowy trans, a wątki i posty otwierają mi się za entym
      razem. Własnego wątku też założyć nie mogę WRRRRRRRRR

PS. Chciałam sobie pokrzyczeć w temacie ale się nie dało :]
      • kelo Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 30.08.07, 13:54
        Wszystko hula w najlepszym porządku. Sprawdź sobie transfer. www.2wire.com/bandwidth/initialmeter.php
        • baja88 Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.09.07, 11:26
          u Was fruwają wszech-obecne muszki , natomiast do mnie przywędrowal chyba żółw i
          upatrzył sobie strony Gazety.pl

z tego wszystkiego zarejestrowałam sie na Gmailu
          • kelo Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.09.07, 11:51
            No niestety, dzisiaj portal nabrał żółwiego tempa. U mnie również.
            • reivena Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 27.09.07, 11:45
              jw. Masakra!
              • le_szek Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 27.09.07, 13:34
                Bywało gorzej. Do komunikatu 'Nie możemy połączyć się z serwerem poczty' już sie
                przyzwyczaiłem, do tego, że list z innego serwera (polskiego) potrafi iść 24
                godziny (a na gmaila dochodzi od razu) też. Poczty na gazecie używam właściwie
                tylko na forum.
                • kelo Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 27.09.07, 19:07
                  To nie od admina. Nie mogę odznaczyć czerwonego.
                • baja88 Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 27.09.07, 19:11
                  po czerwcowych, długotrwałych obstrukcjach serwera poczty, jestem na gmailu i
                  podoba mi się tam :)
                  • reivena Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 01.10.07, 10:29
                    Mam już tego dosyć!!!!! Nowe forum nie działa jak powinno!!!1 Żeby
                    zobaczyć wpis muszę się całkowicie wylogować. Czy nie można z tym
                    czegoś zrobić? Denerwuje mnie to, a nawet jeszcze bardziej.
                    • kelo Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 01.10.07, 10:31
                      A co ja mam powiedzieć? Jak się to odetka to forum będzie upstrzone czerwonym "kelo".
                    • le_szek Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 01.10.07, 10:35
                      A ja mam tak, że w drzewku swojego posta nie widzę, zmieniam na 'Od najnowszego'
                      - post jest, wracam do drzewka - znów go nie ma. No żesz kurfa, nie mogli tego
                      najpierw przetestować jakoś?
                      • baja88 Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 01.10.07, 11:53
                        się dołączam do trafionych przez szlag !!!!
                        • baja88 Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.10.07, 12:07
                          6 minut czekałam na wyswietlenie autorskiego postu !!!!!!
                          Wydaje mi się,że kawę trzeba przenieśc ddo nastepnego pokoju, jesli takowe Kelo
                          jeszcze ma !!!
                          • baja88 Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.10.07, 12:09
                            przetestowałam: watek z mniejszą ilością postow, natychmiast sie wyswietla z
                            aktualnym wpisem, kawa natomiast się studzi i studzi......
                          • kelo Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.10.07, 12:12
                            skoro tak...to poczekaj do jakiejś okrągłej liczby i zmiana miejsca... Mnie się pipcy niezależnie od długości wątku.
                            • le_szek Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.10.07, 12:23
                              Ja mam wrażenie, że też problem jest przede wszystkim w kawowym wątku, może to
                              kwestia wątków wyświetlających się na więcej niż jednej stronie? Ja mam
                              ustawione po 300 na stronie i w tej chwili tylko kawa wpada w tą kategorię
                              (chociaż fotkom już też mało brakuje). Wstrzymałbym się z przenosinami, bo może
                              w końcu gazeta.pl zrobi z tym coś, w końcu trochę minęło od zmiany na forum,
                              wypadałoby skończyć z chorobami wieku dziecięcego.
                              • le_szek Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.10.07, 12:24
                                Poprawka - na zagadkach też miewa czkawkę :(
                                • le_szek Re: Zaraz mnie szlag trafi !! 03.10.07, 14:24
                                  Pisząc posta na kawowy, zauważyłem pod spodem informację:

==========
                                  Wysłany tekst może pojawić się za kilka minut (duże wątki aktualizują się z
                                  opóźnieniem).
                                  ==========

Ciekawe, od kiedy to się pojawia, ale jak widać nie tylko my mamy takie
                                  problemy. Administracja zareagowała jak drogowcy - zamiast załatać dziurę w
                                  jezdni, stawiają ograniczenie prędkości i/lub pachołka :(
    • kelo Prośba o konkrety 11.10.07, 15:28
      Ponieważ serwer poczty i samo forum nie zawsze działa jak należy proszę, aby w tym wątku opisywać dokładnie problemy związane z działaniem poczty i forum. Z podaniem daty ew. godziny. Wszystkie będę zgłaszał administracji.
      pozdrawiam olo
    • le_szek Zgłoszenie 14.10.07, 22:38
      14.10.2007, 22.40 - po napisaniu listu i naciśnięciu 'Wyślij' okazuje się, że
      serwer mnie wyp^^^logował.
      • kelo Re: Zgłoszenie 15.10.07, 09:43
        Podobno, w przypadku, gdy w dłuższych wątkach nie widać od razu napisanego posta pomóc ma odświeżenie przeglądarki.
        • baja88 Re: Zgłoszenie 15.10.07, 11:20
          tiaaaa, a świstak juz nie zawija :))))
        • le_szek Re: Zgłoszenie 15.10.07, 12:33
          Odświeżenie nie pomaga (przynajmniej u mnie), list pojawia się z reguły po 3-4
          minutach (w drzewku).
          A tak w ogóle to pisałem o poczcie, nie o forum.
      • le_szek Re: Zgłoszenie 15.10.07, 22:18
        A teraz standard - odświeżam sobie forum co 2-3 minuty, mniej więcej co drugie
        odświeżenie jestem wylogowany.
    • le_szek Gmail w gazecie 04.01.08, 23:05
      serwisy.gazeta.pl/Odnowa/0,87357,4782564.html#2
      Jeżeli poczta gazety będzie tak stabilna, jak gmail, będzie pięknie. Oby nie
      było nadal w kółko 'Nie możemy połączyć się z serwerem'...
      • baja88 Re: Gmail w gazecie 08.01.08, 12:43
        nie wierze im, za dlugo zwlekali ze zmianami, za dlugo grali nam na nerwach!!!!!!!
        a gmail od nowego roku tez kuleje, bleeee
        • kelo Re: Gmail w gazecie 08.01.08, 14:27
          Niestety, nawet Matrix ma swoje słabe strony. Nawet trolle już nie te same co kiedyś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka