le_szek 04.01.08, 21:16 Prowokacyjna pora, bo raczej powinienem napisać 'kończę dzień', ale za to jutro będzie jak znalazł. Witajcie w Nowym Roku pełnym kaw i poranków :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 05.01.08, 18:15 Nikt dzisiaj kawy nie pił? Pogoda raczej do spacerów nie zachęcała, cóż to, ponoworoczne porządki? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 07.01.08, 11:52 Dzień dobry wszystki i najlepszego w Nowym Roku. Właśnie się delektuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 07.01.08, 12:08 Smacznego :D A ja do pracy uciekam... Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 07.01.08, 20:36 ja dzisiaj wypiełech trzy kafki. wieczorem musiałem uzupełnić magnez :D Do Siego! Odpowiedz Link Zgłoś
wodaognista Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 08:42 A mnie po kawie goni....... Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 10:03 Witam wszystkich... dziś przy gorącej czekoladzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 11:09 Ja przy gorącej kawie z czekoladkami, prawie to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 11:13 Wczoraj miałam ochotę na taką dobrą kawę z ekspresu ciśnieniowego z pianką i ciasteczkiem. Może w tym tygodniu jakieś kino się zaliczy i ową kawę :) PS. Odwiedzę Cię w lutym :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 12:37 aaaa, napije sie z Wami, choc mi juz kawa (pisalam niedawno) NIE SMAKUJE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodaognista Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 12:47 Szerzej problem ujmując- po kawie mam sraczkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 12:51 o nieprawidlowo dzialajacym ukladzie pokarmowym , juz poinformowałes forum, wystarczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 13:27 Baju szkoda zdrowia,ustaw sobie "ignoruj" i nawet kolesia nie zobaczysz :) Bardziej mnie interesuje dlaczego Tobie kawa nie smakuje? Dołączam z filiżanką, bo mnie senność gnębi :) Rei jak Wasze zdrówko?? Rośniecie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 14:22 > Rei jak Wasze zdrówko?? Rośniecie?? :) A dobrze, dobrze. Na szczęście minął okres wilczego apetytu i senności. Teraz mam nastrój bojowy i rozpiera mnie energia. Rośniemy powolutku, ale zaczyna już być widać. Mam na sobie ostatnie spodnie, w których na szczęście udało mi się przesunać guzik i jeszcze w nich troszkę pochodzę. Pod względem spodni garderoba mi się skurczyła dość szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 18:44 nie miałam smialosci zapytac, teraz juz wiem, dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 19:51 > nie miałam smialosci zapytac, teraz juz wiem, dziekuje:) Baja, czy to było do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 20:02 tak, to bylo do Was :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 20:08 Eeee, to pytaj, pytaj, przecież to już nie tajemnica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 11:57 Bardzo się cieszę, że u Was wszystko gra. No i żal mi Baji ale i gratulacje, bo jeszcze chwilka i będzie miesiąc bez dymka :) A kto napije się kawy dzisiaj ze mną ;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 12:01 dzis 20 dzien bez dymka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 12:27 > dzis 20 dzien bez dymka!!!!! Dasz radę :) Przypomina mi się, jak jeden z moich wujów rzucał palenie - przy okazji jakiegoś spędu rodzinnego zapytałem go, ile już nie pali. Odpowiedział, że 25 będą dwa miesiące. Był 2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 13:03 Ja dziś wypiłam jedną małą, od dość dawna nie pitą. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 13:16 Baja, a ile lat palisz? Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.01.08, 13:13 Baja zajrzyj chociaż na kawę, co mam sama pić? Mam smaka i trzeba to wykorzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.01.08, 13:22 wlasnie pije, wku...na maxa, jak juz sie znalazl chetny do zrobienia stelazu w piwnicy, jak sie znalazl chetny do pozyczenia pily, by pociac plyty pazdziezowe, to 2 razy gdzies, ktos prad wylaczyl a pozyczona pila okazuje sie,ze jest do doooopy !!!!!!!!!!!!!! znow,nastepne 5 lat bede patrzec na niedokonczona robote i bajzel w piwnicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.01.08, 14:04 Tylko nie sięgaj po paperosa Baja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.01.08, 14:27 nie siegne, staram sie bardzo, za to ...urwy sie sypia, niczym z rekawa... corka nie wytrzymuje, mowi,że mnie nie poznaje, stalam sie nerwowa, wybuchowa, i wulgarna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.01.08, 14:40 Mój kolega z pracy mówi, że jak jak rano nie spuści z krzyża to też tak ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 12:25 Ja się napiję, może jeszcze się ktoś dosiądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.01.08, 18:44 czemu nie smakuje???????? nie ma towarzystwa nikotynowego od 21 grudnia !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodaognista Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 09:16 Ja nie mogę pić kawy. Mówiłam już dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 09.01.08, 09:24 Tak, już wszyscy wiedzą obesrołku ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 07:40 No kochani, wszyscy odstawiliście kawę, czy jak?? Hop hop! Ja piję, ma ktoś ochotę dołączyć?? Wyjątkowo dobrą sobie dziś zrobiłam ;) Rei moze Ricore o poranku? ;)A moze ktoś nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wodaognista Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 07:48 Ja piję wódkę i rano na dzień dobry i na wieczór na dobranoc. Kawy pić nie mogę. Po kawie mnie goni. Patrz wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 08:08 Witaj! Właśnie wczoraj koleżanka zaproponowała mi, że kupi tą kawę. W weekand będzie robić takie zbiorowe zakupy do pracy to mi kupi. Na razie piję z rana herbatkę miętową :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 09:47 czescmagda!!! jakbys czytala w moich myslach!!!!!!!!!!!!!! nawet sobie pomyslalam,ze obecna, Leszkowa kawa jakas taka nijaka ??!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 09:51 No jestem, jestem i piję kawę z Wami. Baja - Ty mnie tu nie denerwuj, kawa nijaka? Trza było doprawić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 10:07 kiej uodstawiłam przyprawy :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 11:24 No i od razu lepiej :) Za godzinę nastepna kawa :) baja88 napisała: > kiej uodstawiłam przyprawy :((((( I dlatego nie chcesz już z nami kawy pić, bo Ci się od razu "przystawka" marzy?? Będzie dobrze, jeszcze tylko trochę i zapomnisz co Ci takiego było potrzebne do kawy, oprócz miłego towarzystwa naturalnie. Rei ja sie właśnie na Ricore przerzuciłam bo ostatnio piłam mieloną i mało mi serce klatki piersiowej nie rozwaliło. Nigdy więcej "plujki" Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 13:27 Ok, ok, cięzko bez przypraw!!!!! Nadzieja w Twojej RICORE, a gdzie sie ją kupuje????? 28 dzien bez........ Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.01.08, 18:40 W spożywczym albo dostaniesz ją w przeważnie każdym super-hiper :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 18.01.08, 11:31 Hej, hej! Pije ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 18.01.08, 13:17 Ja się w poniedziałek napije :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 18.01.08, 13:58 Cały weekend bez kawy? Biedny Krzysztof ;p Przekaż mu ode mnie wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.01.08, 09:04 Wiedzę, że pisałeś to 18.01, a my właśnie w piątek przy okazji pobytu w Sosnowcu weszlismy do Muzy na Lavazze z ekspresu, szarlotkę na gorąco z gałką lodów i bitą śmietaną oraz na same lody. Pycha... A jako, że dziś poniedziałek witam przy Ricore :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.01.08, 11:44 Smacznego :) Ja przy kronungu... Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.01.08, 14:24 kawa w dalszym ciągu w odstawce, 42 dzien bez......... co to za cyfra przy 42 latach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.01.08, 18:07 ehhh byłme tam gdzie kawę palą i pakują... w firmie T...bo w Markach zapach kawki po całym zakładzie się unosi :-P i oczywiście co zaproponowali do picia... :-D do dzisiaj mi się śmietanka z tej kawki śni... a domu rozpuszczalna neska..a feeee... Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 23.01.08, 09:54 Hallo jest tu kto? Pije ktoś kawę, teraz jak ja mam smaki to nikogo niet :) Wczoraj byłam na usg, niestety pępowina między nogami i nic nie można było zobaczyć co tam ma. Może za 3 tygodnie się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 23.01.08, 19:44 " pępowina między nogami i nic nie można było zobaczyć co tam ma" a kobieca, matczyna intuicja tu nic nie ma do powiedzenia??????? ja wiedzialam ,mimo braku wiarygodnego zdjecia,ze bedzie Marysia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 24.01.08, 08:00 Matka natura bywa przewrotna :) Skłaniałabym się bardziej przy dziewczynce chociaż nie mam pewności na 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 25.01.08, 08:11 I dotrwaliśmy do piątku, jak dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 27.01.08, 11:34 łeeeeee, rozkatarzyłam sie, rozkaszlałam , rozgorączkowałam ,na dobre !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 27.01.08, 11:39 Współczuję. Najlepiej to wyleż, nie wychodząc z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 27.01.08, 13:49 Ja się dziś umówiłam na kawę do knajpki z koleżankami, ale szczerze mówiąc jak patrzę co jest za oknem to trochę mi się nie chce wychodzić. Jak dobrze, że mam samochód :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 28.01.08, 11:12 > Współczuję. Najlepiej to wyleż, nie wychodząc z domu. tak jest!!! Panie dr!!!!!! Alez jak dlugo sie to leżakuje??? starczy 3 dni????? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 28.01.08, 11:14 > > Współczuję. Najlepiej to wyleż, nie wychodząc z domu. > > tak jest!!! Panie dr!!!!!! > Alez jak dlugo sie to leżakuje??? starczy 3 dni????? Aż się nie wyleczysz - jednym wystarczy dzień - dwa, innym tygodnia mało. Serio - przy takiej głupiej pogodzie, jak teraz jest, nie wychodź, jeżeli nie musisz. Sam dzisiaj chciałem trochę połazić po torach, ale mnie przewiało i wróciłem czem prędzej do ciepełka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 28.01.08, 11:54 Trzeba doleczyć, znam to z autopsji. Niby po trzech dniach jest dobrze, a po dwóch tygodniach odezwie się ze zdwojoną mocą. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 29.01.08, 11:50 Czy jest ktoś na kawie? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 29.01.08, 12:17 Jeszcze tak, ale żeście o piwnicach gadali, to sączyłem sobie po cichutku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 29.01.08, 19:22 a Ty nie podpiwniczony??? a propos kawy,piłam dzis reklamowaną na forum Ricore, a fuj, cykoriaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 29.01.08, 20:42 Podpiwniczony, ale znam ciekawsze tematy ;p A co do ricore - czego się spodziewałaś, skoro reklamowała ją tutaj miłośniczka siekier z Anatola :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 29.01.08, 21:38 Podpiwniczony, ale znam ciekawsze tematy ;p nie byłoby o tv w mojej piwnicy,gdyby nie watek Twego autorstwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 09:29 > A co do ricore - czego się spodziewałaś, skoro reklamowała ją tutaj miłośniczka siekier z Anatola :DDD Przemilcze to zdanie :P. Tak wogóle to zastanawiam się nad kupnem ekspresu ciśnieniowego, bo z takiego zwykłego kawa nie za bardzo mi smakuje. Póki co w obecnym stanie wypiję sobie tą R... :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 10:12 Kup sobie kawiarkę na gaz, tańsza a kawa niemal równie dobra - no, chyba że myślisz o takim kombajnie, co sam mieli kawę. >> A co do ricore - czego się spodziewałaś, skoro reklamowała ją >> tutaj miłośniczka siekier z Anatola :DDD > > Przemilcze to zdanie :P. Jestem rozczarowany ;p Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 11:11 No widzisz, tą kawiarkę to ja kupuje od zeszłego roku i jakoś jeszcze nie kupiłam. Muszę się w końcu zmobilizować. Ostatnio mam za dużo na głowie i nie trafiam z palcem do d... :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 11:21 > No widzisz, tą kawiarkę to ja kupuje od zeszłego roku i jakoś > jeszcze nie kupiłam. Muszę się w końcu zmobilizować. Zwłaszcza, że masz jakieś 300 metrów do sklepu ;) > Ostatnio mam za > dużo na głowie i nie trafiam z palcem do d... :) Tym lepiej, łatwiej ręce umyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 12:28 Ponieważ System Eliminacji Studentów Jest Aktywny i ja dołączam ze smasowanym atakiem kofeiny na swój organizm. Właśnie parzy się pięć łyżeczek w imbryku. Niech zatelepie raz a dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 12:33 ppppooootttemmm bbbbbeeeeedzieszzz dddzzziiiiwwnie pisssssałłłł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 12:39 Już tak miałem. Przypomniało mi się w pracy, że zalegam z jednym sprawozdaniem. (miałem na noc) Jako, że za trzy godziny miałem jechać do Krakowa przyswoiłem sobie cztery łyżeczki fusianej plus póltorej rozpuszczalnej. Zabrałem się po chwili za pisanie sprawozdania i pióro sobie a głowa sobie. Puściło na drugiej kartce. Pani dr i tak powiedziała, że ładnie piszę piórem. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 13:23 własnie trwa przedostatni, pisemny egzamin mej corki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 31.01.08, 07:00 dzis za darmoche pączek :) www.paczekdlaciebie.pl/212307 Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 28.01.08, 10:12 Witajcie w nowym tygodniu z nowymi porankami z kawą :) Mam nadzieję, że będzie spokojniejszy, niż poprzedni - awaria prądu, zrywanie boazerii w poszukiwaniu puszek, te sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 30.01.08, 12:53 Spadam do pracy na kawę ;) A jak wrócę, zagadka ma być rozwiązana! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 31.01.08, 11:58 Witam sprzed cudzego komputera (ale za to z kawą), I od razu nagana - nikt (poza Gregolem) nie próbuje zgadywać? Obrażę się zaraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 31.01.08, 12:19 jaka nagana??!!!!! paczka dostales????? bardzo lukrowany jest!!!!!!!!!!!!!! Sie obrazisz natychmiast jak Ci powiem,ze Ciebie i Gregola mistrzami pure nonsense fotograficznego nazwalam, Ciebie jako zapodajnego, mlodego jako zgadujzgadule forumowa :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 31.01.08, 13:04 No wreszcie, chwilka spokoju. Jestem już po pączku :) koleżanka kupiła dziś do pracy, takie małe pierdoły, więc to zaledwie namiastka pączka, ale przecież liczy się gest :) Po południu jadę za to do babci na faworki. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 01.02.08, 08:22 > Sie obrazisz natychmiast jak Ci powiem,ze Ciebie i Gregola mistrzami > pure nonsense fotograficznego nazwalam, Ciebie jako zapodajnego, > mlodego jako zgadujzgadule forumowa :)))))))))))))))))) Czemu pure nonsensu, hę? I tak BTW - Gregol moje zagadki rozwiązuje, ja jego najczęściej nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 01.02.08, 10:04 > Czemu pure nonsensu, hę? skoro nie moge odgadnąc, to jak je mam sobie ponazywac??? hę ???? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 01.02.08, 07:59 Witajcie, pije ktoś? A i pączki jeszcze są, mmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 01.02.08, 12:53 No i wreszcie weekend :) Kawa jakby lepiej smakuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 04.02.08, 09:19 Kawa, kawa, komu, komu? Za niedługo wrzucę trochę zdjęć z porannego spaceru :) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 04.02.08, 10:26 Mnie, mnie! Już jedną przed chwilką skończyłam. Zdjęcia wrzucaj, ładna pogoda dzisiaj to i zdjęcia fajnie wyjdą. A ty tak sam na te spacery chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 04.02.08, 10:41 Na przeszłościowo-industrialno-kolejowe sam. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 05.02.08, 10:59 No proszę Was, zajrzyjcie chociaż na filiżankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 06.02.08, 08:15 poranna kawka...i prasówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 06.02.08, 09:20 To ja się dołączę :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 06.02.08, 10:24 Kawa i internetówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 07.02.08, 12:19 Ogłaszam konkurs ofert - kto pójdzie za mnie do pracy? A ja sobie będę spokojnie sączył kawę z lapkiem na kolanach :) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 07.02.08, 20:06 Ha,ha nie było chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 07.02.08, 21:28 frustracje, przepracowanie, albo nie trafienie z zawodem ??? mozna sie przeciez przekwalifikowac!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 08:09 > frustracje, nie > przepracowanie, nie > albo nie trafienie z zawodem ??? nie. Zwykłe lenistwo ;p A przekwalifikowywać się nie zamierzam, lubię swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 08:14 Dawno mnie nie było to zajrzałam :) Zgodnie z zaleceniami kawa i internetówka. Mam tyle roboty, że aż mi się nie chce za nią zabierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 08:28 Dzisiaj już piątek - możesz zrobić wszystko w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 08:49 uffff, ulzylo mi :) (info dla L ) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 09:32 Witam przy śniadaniu-wreszcie i gorącej czekoladzie z marcepanem. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 10:20 gorącej czekoladzie z marcepanem. a ić mi stund !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 08.02.08, 10:43 No co, no, lekko odstaje od reszty, ale cóż, zaraz będzie kawa, a właściwie a'la kawa, bo panience też nie podchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 08:23 Ja rozumiem, że poniedziałek, wstać się nie chce - ale szybciutko, meldować się na kawie! Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 09:02 no juz, juz, poczekaj chwile z tą kawą, gardło dziwnie mnie boli...... odkąd zaprzestałam palenia papierosow, co rusz mam jakies dolegliwosci gardłowo, przełykowo, nosowe Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 09:09 Drogi oddechowe są w szoku - nie przyzwyczaiły się do świeżego powietrza. Objawy możesz złagodzić, spacerując godzinę dziennie w okolicach koksowni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 09:20 monitor z a p l u ł a m !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cos Ty taki radosny, zwarty i błyskotliwy skoro świt, hę ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 09:23 A czemu nie? Ładna pogoda, żyć nie umierać :D Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 09:31 Jam też jest, dobrze by było, żeby pogoda utrzymała się cały tydzień. Lepiej człowiek funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 09:43 Wiecie co, ja chyba dziś w nocy spałam chyba na brzuchu, albo mi się coś śniło,że spałam, tylko, że jak się obudziłam to brzuch mnie uwierał. Z tego wszystkigo budzę w nocy Krzyśka i się pytam czy widział jak spałam. Nie widział,a na dodatek był odwrócony plecami :( Lokator bryka, chyba wszystko jest w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 11:21 No i gdzie Was wywiało? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 11:24 Praca komputerowo-papierkowa mnie zajmowała. A teraz nie mogę znaleźć jednej pieczątki, mimo, że wszystkie szafki do góry nogami wywróciłem :( Jedyna nadziej, że w gabinecie zostawiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 11.02.08, 11:29 Szukaj dalej, nadzieja matką.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 17.02.08, 11:12 Wbrew wszystkiemu wypiję kawę na forum. Nie musicie się przyłączać ;) Bez łaski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 18.02.08, 08:27 Hej! Hej! Wróciłam, po czterech dniach byczenia. Udało się zobaczyć zimę w górach, ale widzę, że tutaj też popadało. Pobudka, zapraszam na kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 18.02.08, 08:38 Pada, pada :( Fotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 19.02.08, 08:40 > Pada, pada :( > > Fotki!!! Będą,będą,coś tam udało się zrobić. W tym tygodniu zaczynam swój marsz do Urzędu, znowu wymiana dowodów, praw jazdy, dowodu rejestracyjnego, a i jeszcze kart magnetycznych do lekarza. Same przyjemności. Jakiś mały remont też wypadałoby zrobić, chociażby odświeżyć ściany, pomalować, zrobić podłogę, jakieś mebelki i może w końcu wymienię drzwi w pokojach :) Planuję to zrobić od dwóch lat, ale jakoś zawsze są inne wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 19.02.08, 15:34 zaczynam swój marsz do Urzędu, znowu wymiana dowodów, > praw jazdy, dowodu rejestracyjnego, a i jeszcze kart magnetycznych co jest???????????????????? weselna wodka mnie ominęła??????????????????????????????? Kto pił za zdrowie młodych, bo ja nie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:17 Łoj koleżanka, nieco spóźniona, ale już polewam, częstuje ciachem i robię kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:25 Spóźniona? Ty tu młoda w ogóle bardzo oszczędnie poinformowałaś, a o cieście i gorzale nawet się nie zająknęłaś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:35 Tak??? A ja myślałam, że wszyscy wiedzą :) Tak więc mówię oficjalnie, że już od 02.02.2008 r. nie jestem panienką :P. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:41 Wiedzieć to chyba wiedzieli, ale oficjalnego komunikatu sobie nie przypominam ;p Dostanę tą kawę??? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:47 le_szek napisał: > Wiedzieć to chyba wiedzieli, ale oficjalnego komunikatu sobie nie przypominam ; > p > > Dostanę tą kawę??? Ja też komunikatu wcześniejszego sobie nie przypominam :) Kawę już mam, czy w zamian za życzenia szczęścia na nowej drodze życia, dostanę coś do kawy??;p Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:49 Ależ proszę, z ekspresu, kawiarki, parzona, rozpuszczalna, na zimno, z mleczkiem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 10:51 Do kawy jest napoleonek lub jabłecznik, do wyboru do koloru :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 11:19 > Do kawy jest napoleonek lub jabłecznik, do wyboru do koloru :) Pac! Napoleonka, nie zmieniaj płci biednemu ciastku ;) Ja proszę jabłecznik. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 11:29 Za pierwszym razem napisałam napoleonka, ale wymazałam. Zapomniałam, do której wersji się czepniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 11:37 > Za pierwszym razem napisałam napoleonka, ale wymazałam. Zapomniałam, > do której wersji się czepniesz :P Której, nie do której ;p Oczywiście niepoprawnej. No dobra, starczy tego obsobaczania na dzisiaj, ciąg dalszy nastąpi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 11:59 Tak, tak przy Tobie trzeba być czujnym :) Smacznego, pora na śniadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 15:10 "Tak, tak przy Tobie trzeba być czujnym :)" Leszek, piniądze przeoczyłes , buahahahaha, lecz owe w innym watku byly Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 20.02.08, 15:14 "Napoleonka, nie zmieniaj płci biednemu ciastku ;) Ja proszę jabłecznik." Skoro rzecz sie wydarzyla 2.02. - prosze o duzego Napoleona, chyba nam starczy na kilka rozlań :)) a swoja drogą to czuje sie z lekka oszukana, zawiedziona... mimo tego : SZCZESCIA MLODEJ PARZE !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 08:21 > a swoja drogą to czuje sie z lekka oszukana, zawiedziona... Bo to ja jestem taka skryta > mimo tego : SZCZESCIA MLODEJ PARZE !!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje w imieniu swoim i męża - ja Cię kręcę pierwszy raz to napisałam, ależ brzmi poważnie :D No chodźcie na kawę. Wstawać! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 09:12 Dołączam się do kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaka Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 19.02.08, 06:59 Dzień dobry. Ktoś ma ochotę na mocno poranna kawę? Zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 19.02.08, 08:08 Witaj :) Jedną już dawno wypiłem, zaraz druga. Znów długi dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 19.02.08, 08:11 A zaczęlibyście wreszcie jakieś ploty przy tej kawie, a nie tylko .... Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 19.02.08, 08:17 A może Ty zaczniesz, a my się przyłączymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 09:43 Przy okazji, żeby nie śmiecić w wątku zagadkowym - tu przenoszę dyskusję: > Ten cmentarz jest przy byłej Telekomunikacji, faktycznie jest za > murem, ciekawe czy jest do niego jakieś wejście. Ola zapytaj, on tam w zeszłym roku był (nawet zdjęcia na fotoforum wrzucał, z tego co pamiętam). No i faktycznie pytanie - o którym cmentarzu mówisz - katolickim, ewangelickim, żydowskim czy prawosławnym? Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:16 w sprawie cmentarza: chodzi Wam prawdopodobnie o cmentarz żydowski,piekne miejsce....cmentarz ma wejscie z bramką, ktora jest na codzien zamknieta, wystarczy jednak bardziej zdecydowanie sie dobijac, a ludzie mieszkajacy w domu znajdującym sie na terenie tego cmentarza z pewnoscia Wam umozliwia zwiedzenie.... wejscie na teren pozostałych - swobodne Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:18 nie pasi Ci malżonek??? moze byc małż :))) ja juz po kawie, teraz piję szybką i byle jak, nie ma z czym jej celebrować Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:26 "Pod koniec XIX w. założono na gruntach pogońskich (między dzisiejszymi ulicami: Gospodarczą, Smutną i Grota - Roweckiego) cztery cmentarze: rzymskokatolicki, prawosławny, żydowski i ewangelicki. Ludność tych czterech wyznań zamieszkiwała wtedy obszar Sosnowca i gwałtownie wrastała, co zmusiło administrację rosyjską do uregulowania kwestii pochówku zmarłych." Ciort znaju, jak się jechało 807 to było coś, nie coś widać przez szybę. Tyle rzeczy chciałabym zobaczyć i wydaje mi się, że czas tak szybko ucieka, a niedługo będę go miała coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:40 > Ciort znaju Ciort znajet ;p Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:42 Nie panimaju szto gawarisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:44 Błędy gramatyczne poprawiam ;p (nie wnikając w słowo 'ciort', bo mi ling.pl dziś nie działa) Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:50 > Błędy gramatyczne poprawiam ;p > > (nie wnikając w słowo 'ciort', bo mi ling.pl dziś nie działa) Domyśliłam się :) (3osoba l.p) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:45 dalam do foto cmentarz zydowski, autobuis 807 ma przystanek obok ulicy Smutnej, kawaleczek idziesz i wszystkie cztery cmentarze masz w jednym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 10:54 > dalam do foto cmentarz zydowski, > autobuis 807 ma przystanek obok ulicy Smutnej, kawaleczek idziesz i wszystkie > cztery cmentarze masz w jednym miejscu... Hm, w sumie wątku o cmentarzach jeszcze nie mieliśmy, można by założyć. Czasem się wyjeżdża w inne miejsca i spotyka się różne, stare cmentarze. To pewnie głupie, ja z ciekawości lubię patrzeć ma grobki małych dzieci, albo ile lat ktoś przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 21.02.08, 11:00 Koleżanka się ujawniła na zdjęciu? Ciekawe czy na innych cmentarzach też jest nagrobek typu "W hołdzie..." Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 23.02.08, 16:03 Pogubiłam się już w czytaniu postów, ale się ich rozmnożyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 23.02.08, 16:17 na dworze wietrzysko, a tu kurzawa nie mniejsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 25.02.08, 12:09 Wiecie państwo, nieładnie! Południe minęło, a ja tu sam kawę piję? I tak nie uwierzę, ze od rana nad robotą się koncentrujecie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 25.02.08, 12:26 Ja sobie właśnie zrobiłam, pracować się nie chce, ale trzeba. Niech już zima nie wraca. Wróciłam od lekarza ze szpitala niestety z moimi oczami jest wszystko w porządku :( Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 25.02.08, 12:38 Znaczy się nie chcą na cesarkę skierować? Odpowiedz Link Zgłoś
reivena Re: Zaczynam dzień od kawy część V :) 25.02.08, 12:55 Tak, nastawiłam się na cesarkę i myślalam, że z moją wadą -6 dpi i po -0,5 na cylindry to wystarczy. Jest mi źle i smutno, naturalnie nie chcę rodzić, muszę jeszcze coś wymyśleć, albo się do tego przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś