cynamoon6 27.09.09, 13:24 Nie, niestety nikt tego nie wznawia, ale trochę potaniała na allegro Widzę ze jest jeszcze jedna, może ktoś skorzysta. Mnie się udało jeszcze taniej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Czarna woda-Kerstin Ekman, daję cynk. 10.10.09, 21:00 o, kompletnie tego nie kojarzę. Można jakieś szczegóły? Odpowiedz Link
negev56 Re: Czarna woda-Kerstin Ekman, daję cynk. 10.10.09, 21:37 tu trochę informacji forum.gazeta.pl/forum/w,33434,86108762,,Ekman_Kerstin_Lillemo.html?v=2 Odpowiedz Link
nchyb Re: Czarna woda-Kerstin Ekman, daję cynk. 11.10.09, 09:00 dziękuję, jakoś mi umknęło... Odpowiedz Link
cynamoon6 Re: Czarna woda-Kerstin Ekman, daję cynk. 11.10.09, 11:35 Ja bardzo dużo o tej książce słyszałam, już dawno temu, że kultowa i znakomita. Uwielbiam literaturę skandynawską od dzieciństwa Ale kryminały zaczęłam czytać stosunkowo niedawno. Myślałam, ze tu każdy ją kojarzy W każdym razie cieszę się, że nieco zeszła z ceny na allegro (mnie się udało poniżej 50zł. Już ja mam i teraz czekam na odpowiedni moment. Dzwon śmierci też mam, ale zupełnie o nim zapomniałam. Kiedyś rzutem na taśmę kupiłam ze strony Santorskiego wszytskie skandynawskie ksiązki, jakie tam byly Odpowiedz Link