Dodaj do ulubionych

Co teraz czytacie? - Kwiecień 2020

05.04.20, 18:39
Wydawałoby się, że pół świata siedzi w domu i czyta, a tu cisza. Ja, niestety, nie siedzę, a szkoda.
Obserwuj wątek
    • carollcat Louise Jensen - Surogatka 05.04.20, 18:41
      n/t
    • silenta Sue Grafton - Z jak zwłoki 05.04.20, 21:13
      Ja pracuję jak dotąd i czytam umiarkowanie ale też myślałam, że będzie mnóstwo wpisów w tym okresie.
      A jeśli chodzi o Sue Grafton to żałuję, że tak mało jest wydane po polsku jej książek, one są zawsze bardzo dobre.
    • latarnik88 Riley Sager Ocalałe 06.04.20, 09:48

Thriller w najlepszym wydaniu, pełen emocji z mojej strony , jako czytelniczki.
    • andaba Iga Karst - Afrykański klucz 06.04.20, 13:54

Może nie az tak dobra, jak pierwsza część (Zapach prawdy), ale też mi się podobała. Lubię takie książki, z pogranicza obyczajówki i kryminału, rozgrywajace się niewielkim społeczeństwie, gdzie wiadomo, że sprawcą nie będzie seryjny morderca wyszukany przy pomocy nadprzrodzonych danych, tylko ktoś z postaci plątających się w tle.
    • kann2 Zbigniew Zborowski - Kręgi 08.04.20, 11:28
      To jest bardzo dobre. Nawet lepsze od pierwszej części (Skaza)
    • andaba K. Tubylewicz- Rówieśniczki 09.04.20, 22:06
      Książka koło kryminału nie leżała (no dobra, leżała, nawet na i pod), ale wspominam, bo autorka ponoć popełniła ostatnio kryminał "Bardzo zimna wiosna" i jestem ciekawa, czy ktoś czytał i jak ocenia - "Rówieśniczki" bardzo mi się podobały, ciekawa jestem, czy styl podobny - może się skuszę?
    • andaba Jędrzej Pasierski - Czerwony świt 13.04.20, 14:14
      Może nie aż tak dobra, jak rewelacyjne "Roztopy" ale i tak bardzo dobra. Dokładnie taka, jak lubię.
    • dimitrowka Re: Co teraz czytacie? - Kwiecień 2020 14.04.20, 07:30
      Anna Fryczkowska "Starsza pani wnika"
    • latarnik88 Sujata Massey Żona biznesmena 18.04.20, 10:17
      Taki zabawny kryminał, debiut autorki.Ostatnia z wypożyczonych książek .W związku z sytuacją odeszłam od czytania w kierunku oglądania .Mam od 10 dni wykupiony dostęp do H , od kilku lat do N .N mnie znudziło ,H zachwyca jak na razie .
    • andaba Małgorzatz Grosman - Mord na Zimnych Wodach 22.04.20, 18:55
      Spodziewałam się czegoś lepszego.

Ja pożyczone przeczytałam już jakiś czas temu, na szczęście mam też sporo kupionych, których nie czytam, bo czytam te z biblioteki. I teraz takie zapasy są jak znalazł smile
    • andaba Aleksander Sowa - Gwiazdy Oriona 25.04.20, 17:05
      Jak pisalam - nadspodziewanie dobra. Mam nadzieję jednak, że jest całkowicie fikcyjn, bo jeżeli nie, to jest przerażająca (mam na myśli działania milicji/policji, nie morderców, bo ostatecznie po nich nikt niczego dobrego się nie spodziewa).
    • andaba Shari Lapena - Ktoś kogo znamy 27.04.20, 11:46
      Bardzo w moim guście.

Przeczytałam w tym miesiącu katastrofalnie mało, chyba pobiłam rekord na minus od ładnych kilku lat, a i tak dyskutuję sama ze sobą sad
    • silenta Małgorzata Warda - Nikt nie widział, nikt nie 27.04.20, 16:55
      słyszał.
      Opinie w internecie bardzo różne, muszę w końcu wyrobić sobie swoją.
    • andaba Shari Lapena - Niechciany gość 28.04.20, 18:50

Też niezła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka