ginger.ale 13.03.22, 18:11 Robert Ziębiński - Zabawka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silenta Dolores Redondo - Ofiara dla burzy 14.03.22, 16:07 Trochę nietypowa (np. nawiązania do legendarnych stworzeń ludowych) ale fajna. Odpowiedz Link
andaba Re: Co teraz czytacie? Marzec 2022 16.03.22, 15:06 W tym miesiącu przeczytane: Dominika van Eijkelenborg - Rzeczy, które robimy w ciemności - nie najgorsza Anna Bailey - Przedsionek piekła - też niezła Kimi Cunningham Grant - Milczenie lasu - może być, ale koło kryminału to nie leżało, taka sobie bajeczka. Anna Potyra - Pakt - świetne Irena Małysa - W cieniu Babiej Góry - też nienajgorsza, czytadedłko, ale sympatyczne dość. Odpowiedz Link
latarnik88 Lee Child Sprawa Osobista 19.03.22, 17:32 Oczywiście Jack Reacher w akcji.Nie znałam bohatera , być może w powiązaniu z osobą Toma Cruisa którego nie trawię. Ale zaczęłam czytać i zainteresowało mnie do tego stopnia, że oglądam również serial na Prime V.Aktor ma prawie 2 metry wzrostu i nie jest TC. Dużo przemocy ale tak na wesoło. Odpowiedz Link
andaba Re: Lee Child Sprawa Osobista 19.03.22, 18:45 Taaa, Jack jest niezrównany, sam jeden potrafi rozwalić drużynę futbolistów Nie lubię sensacji w ogóle, takiej w stylu "zabili go i uciekł" szczególnie, ale Reachera lubię. Odpowiedz Link
andaba Re: Co teraz czytacie? Marzec 2022 31.03.22, 13:29 Mimozami jesień się zaczyna Danuty Korolewicz - myślałam, że będzie beznadziejna, a przeczytałam w jeden wieczór. Arcydzieło to to nie jest, ale czyta się fajnie, nie ma dłużyzn. Odpowiedz Link
latarnik88 Hanna Gren Sam w dolinie 31.03.22, 14:52 Następna książka Hanny Gren , podobała mi się. Wiele postaci kilku prowadzących śledztwo , ich losy życie osobiste.Lubie takie polskie kryminały. Odpowiedz Link
ginger.ale Re: Co teraz czytacie? Marzec 2022 31.03.22, 15:45 Charlotte Link Bez winy. Słabe, naciągane. Przed Ch.L. przeczytałam Moją znikającą połowę i Shuggie Bain, co z pewnością wpływa na ocenę Bez winy. Odpowiedz Link
latarnik88 Guillaume Musso Central Park 02.04.22, 10:24 Czytam teraz książki Musso .Takie thrillery wciągające, nie pozwalające odłożyć " doczytania" na póżniej. Jeszcze mi została do przeczytania TA CHWILA. Dzisiaj odpowiednia pogoda , śnieżyca i zawieja za oknem.Można czytać , najlepiej w łóżeczku. Przeczytane książki Musso, Telefon od anioła Dziewczyna z Brooklinu Poniewaz Cię kocham Jutro A i jeszcze z marca Tracy Buchanan Zaginiona siostra. Odpowiedz Link