silenta Marek Stelar - Skrucha 02.04.22, 11:01 Można przeczytać, nie najgorsza, ale intryga grubymi nićmi szyta, deczko niewiarygodna. Wygląda też na to, że to początek nowej serii. Odpowiedz Link
ginger.ale Re: Co teraz czytacie? Kwiecień 2022. 02.04.22, 15:53 Marc Elsberg Sprawa Prezydenta Odpowiedz Link
andaba Agnieszka Pietrzyk - Zostań w domu 04.04.22, 21:17 Pierwsza przeczytana książka autorki, niestety, okazała się trzecią częścią serii. Trudno mi ją ocenić, bo głupoty straszne, ale napisana w taki sposób, że samo się czyta. Czyli raczej na plus Odpowiedz Link
andaba Re: Agnieszka Pietrzyk - Zostań w domu 22.04.22, 11:02 Przeczytałam pozostałe książki autorki - fajne są, wprawdzie roją się od błędów: ortograficznych, gramatycznych, rzeczowych, ale dobrze się czyta. Najbardziej podobało mi się "Porwanie", najmniej "Kto czyni zło" - tu przedobrzone mocno. Odpowiedz Link
silenta Robert Małecki - Najsłabsze ogniwo 13.04.22, 20:29 Średnio słaba. Taka od razu do zapomnienia, rozwiązanie zagadki takie ni go w dupę ni go w oko. Nie rozumiem związku tytułu z treścią. Odpowiedz Link
latarnik88 Liane Moriarty Dziewiecioro nieznajomych 15.04.22, 16:49 Kryminał to nie jest ale thriller już tak. Ciekawe. Odpowiedz Link
opty2 Max Seeck - Wierny czytelnik 19.04.22, 16:03 Polecam serię fińskiego pisarza Maxa Seeck 1/ Wierny czytelnik 2/ W sieci zła Komisarz Jessika Niemi urzęduje w Helsinkach, sprawy, które rozwiązuje są mocno skomplikowane polecam Odpowiedz Link
andaba Mieczysław Gorzka - Martwy sad 23.04.22, 10:37 Wreszcie się za to wzięłam. Faktycznie dobre, choć trochę wkurzyło kilka niewyjaśnionych szczegółów. Odpowiedz Link