silenta Wojciech Chmielarz - Długa noc 01.11.22, 17:56 Chmielarz się popsuł. Nie będę go więcej kupowała i czytała a bardzo kiedyś lubiłam jego książki. Teraz dałam się jeszcze skusić Mortką ale żałuję. Nie ma w tej książce nic wciągającego, żadnych emocji nie wzbudza, jest mi zupełnie wszystko jedno jak się skończy a to jest dyskwalifikujące dla książki. Ale jak zaczęłam to skończę Odpowiedz Link
andaba Jussi Adler-Olsen - Wisząca dziewczyna 01.11.22, 22:04 Ukazanie się kolejnej części serii jest czasem dla mnie motywacją, żeby uzupełnić nieprzeczytane. Lubię czytać całymi seriami, bo nie muszę sobie przypominać kto co i dlaczego. Kiedyś, dawno dotarłam do trzeciego tomu, teraz zamierzam doczytać resztę, może w listopadzie mi się uda, jestem przy 6 części (na 9 przetłumaczonych). Każdy kolejny tom czyta się lepiej, bo kojarzę bohaterów Odpowiedz Link
silenta Robert Galbraith - Serce jak smoła 11.11.22, 10:43 Mam nadzieję, że już kolejny tom jest chociaż w połowie napisany. Odpowiedz Link