Dodaj do ulubionych

Opinie na temat sklepów internetowych z bielizną

06.11.09, 12:42
Cześć dziewczyny! Zastanawiam się jakie są wasze opinie na temat kupowania
bielizny w sklepach internetowych? Ostatnio przejrzałam stronę tego typu
sklepu www.kisskiss.pl i sam wygląd strony oraz oferta zachęciła mnie do kupna
ale może Wy macie jakieś szczególne doświadczenia z kupowaniem bielizny w
necie? Jeśli tak to czego unikać a na co zwrócić szczególną uwagę? Dzięki za
wasze opinie!
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 07.11.09, 00:25
      Porównałaś ją z innymi?
      • gnom_kartuski Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.10.14, 01:29
        a co ma porównywać jak spamuje własnym sklepem albo ma zapłacone. A co do sklepu? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! kuuuuuuuuuuuuuuuupa!!!!
    • sarenka_666 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 30.12.09, 13:28
      szczerze?
      Strasznie beznadziejny sklep. Uboga rozmiarówka.
      • penn1234 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 19.06.10, 17:05
        Szczerze mówiąc nie miałam na kisskiss.pl problemu ze znalezieniem mojej
        rozmiarówki a szczególnie w promocyjnych cenach smile Ostatnio przeglądałam ich
        oferte garderoby plażowej i powiem szczerze, że w porównaniu do innych sklepów
        internetowych to mają bardzo różnoworodny asortyment bo oprócz strojów
        kąpielowych mają parea, sukienki i kapelusze plażowe. Nawet opaski na włosy do
        opalania!! smile I wszystko w różnorakich rozmiarach. A kiedy ty kupowałeś/łaś w
        kisskiss.pl, że nie było rozmiarówek? Czy może jeszcze jakieś inne problemy miałeś?

sarenka_666 napisała:

> szczerze?
        > Strasznie beznadziejny sklep. Uboga rozmiarówka.
        • a_gneskka Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 20.06.10, 03:56
          >A kiedy ty kupowałeś/łaś w
          > kisskiss.pl, że nie było rozmiarówek?

No ja np. teraz zajrzałam - nic poniżej obwodu 70, w tych większych dostępnych obwodach miseczki kończą się raptem na F: to jest właśnie uboga rozmiarówka. Poza tym w przypadku kostimów kąpielowych chyba nie ma takiego modelu, gdzie można osobno wybrać rozmiar góry a osobno rozmiar dołu (a jeszcze żeby góra miała normalną rozmiarówkę, tzn. jak biustnosze...) - w dobrych sklepach taka możliwość wyboru to norma i standard.
          • robertkuc Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 27.06.10, 16:37
            W kwestii rajstop polecam sklep www.almarko.pl
            Mają w ofercie rajstopy i pończochy czołowych światowych producentów.
            Jakość o wielu produktów jest o niebo lepsza niż przereklamowana Gatta.
            Nie mają może olbrzymiego asortymentu ale przykładowo zmawiałem dla żony
            pończochy OROBLU kosztowały w almarko.pl około 30 zł natomiast w butkach z
            bielizną ich cena była 50-70zł większa.
            • robertkuc Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 27.06.10, 16:40
              Tutaj raz jeszcze link w wygodniejszej postaci
              www.almarko.pl
            • beatakowalik Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 12.02.13, 16:26
              Ciekawe dlaczego taką wysoka marżę wrzucają. Zobaczcie kochane 3o to już jest zarobek dla strony internetowej pewnie 40-50% na produkcie. W takim razie jaka przebitkę maja sklepy! to straszne ale tak jest. Moja ciotka która jeździ na hurt do Łodzi, podpatrzyła u mnie spodnie, które kupiłam gdzieś bardzo tanio. Ktoś praktycznie na tym nie zarobił. A ona sprzedawała je i tak już tanio bo doliczyła sobie 50% więcej marzy. A w jeszcze innych sklepach te spodnie były sprzedawane po cenie 80% większej niż je ludziska hurtowo kupowali! Skandal.
          • beatakowalik Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 23.02.13, 10:18
            a_gneskka napisała:

> >A kiedy ty kupowałeś/łaś w
            > > kisskiss.pl, że nie było rozmiarówek?
            >
            > No ja np. teraz zajrzałam - nic poniżej obwodu 70, w tych większych dostępnych
            > obwodach miseczki kończą się raptem na F: to jest właśnie uboga rozmiarówka. Po
            > za tym w przypadku kostimów kąpielowych chyba nie ma takiego modelu, gdzie możn
            > a osobno wybrać rozmiar góry a osobno rozmiar dołu (a jeszcze żeby góra miała n
            > ormalną rozmiarówkę, tzn. jak biustnosze...) - w dobrych sklepach taka m
            > ożliwość wyboru to norma i standard.

no dobra ale zobacz ze tutaj tez masz wybór najstyl.pl/Bielizna-damska/
        • gnom_kartuski Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.10.14, 01:31
          i znowu spam własnego biznesu. Kuźwa! ogarnij się - sprzedajesz przez gówniany engine, kupowate ceny, a udajesz zadowoloną klientkę. Mam ci podać 10 adresów z głowy, które cię pozamiatają jakością i ceną? tak nie wygrasz. Wróć jak odrobisz lekcję z biznesu.
      • penn1234 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 19.06.10, 17:15
        Szczerze mówiąc nie miałam na kisskiss.pl problemu ze znalezieniem mojej
        rozmiarówki a szczególnie w promocyjnych cenach smile Ostatnio przeglądałam ich
        oferte garderoby plażowej i powiem szczerze, że w porównaniu do innych sklepów
        internetowych to mają bardzo różnoworodny asortyment bo oprócz strojów
        kąpielowych mają parea, sukienki i kapelusze plażowe. Nawet opaski na włosy do
        opalania!! smile I wszystko w różnorakich rozmiarach. A kiedy ty kupowałeś/łaś w
        kisskiss.pl, że nie było rozmiarówek? Czy może jeszcze jakieś inne problemy
        miałeś/łaś?

sarenka_666 napisała:

> szczerze?
        > Strasznie beznadziejny sklep. Uboga rozmiarówka.
    • mroszak.pl Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 02.04.10, 18:19
      Szczerze powiem, że dopiero od niedawna kupuję bieliznę przez Internet. Jakoś
      tak mi się zawsze wydawało, że takich rzeczy nie da się kupić nie przymierzając
      najpierw. Ale kiedyś weszłam na stronę jakiegoś sklepu, coś mi wpadło w oko i
      postanowiłam, że co mi tam i kupiłam taki komplecik z czarnej koronki. Okazał
      się idealny. Ładnie leży i jest wygodny. Teraz natknęłam się na fajny sklep
      kinga.com.pl.
      Mają tam fajne komplety - zwłaszczcza jeśli chodzi o staniki typu push up -
      niestety mnie tylko taki model "ratuje" smile Dużo fajnej bielizny wystawiają też
      na allegro - znalazłam nawet tą konkretną markę.

Pozdrawiam.
      • kluchucha Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 25.04.10, 12:45
        A ja odnalazłam się w sklepie koronka. Rozmiarówka dość szeroka, a co
        ważne, nie muszę wydać 200 złotych na głupi stanik, żeby dobrze na mnie
        leżał. No i sporo promocji mają, co dla mnie też nie bez znaczenia...
        • wieczny-ped Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 05.05.10, 20:30
          ja jeszcze do kilka tyg temu tez bałam się zakupów bieliźniarskich
          przez internet do momentu, aż koleżanka podpowiedziała mi o firmie
          Kinga- maja tam fajne rozwiązania, ponieważ na ich www jest programik pozwalający szybko ustalić rozmiar stanika. Poza tym jeśli chce się być
          pewniejszym- ja tak robię, udaje się do sklepu sobie sprawdzam stanik
          firmy Kinga i jeśli jest ten co mi pasuje biorę-jeśli nie, mam już
          obadany rozmiar i zamawiam online smile
          • makowalscy Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 27.05.10, 15:33
            heheh, sprytnie, calkiem niezly patent smile
            • kajka_80 kalkulator rozmiarów 25.06.10, 14:56
              Wpisz hasło w google i znajdziesz mnóstwo tego rodzaju kalkulatorów, więc to żadne cudo.

Ale nie wierz tabelkom, czy kalkulatorom ustalającym rozmiar stanika, jak twierdzą, że dobry obwód dla Ciebie jest większy niż to, ile masz cm pod biustem mierzonych na WDECHU.

Jak ktoś masz 68-72 cm to producenci twierdzą, że powinien kupować 70cm. Bzdura! Bo stanik jest rozciągliwy i musi Cię lekko ściskać, i jak amsz 68cm pod biustem to biustonosz nie może mieć więcej niż 65cm.
          • kaskass1 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 24.06.10, 14:44
            A ja ostatnio namówiłam swojego faceta na tego typu zakupy... Kupił sobie fajne
            przebranko na cudsklep.redcart.pl Mówię wam, SUPER wyglądał... Ale fajne w tym
            sklepie jest to, że nie trzeba się rejestrowac żeby coś kupic...
    • kajka_80 muriel.pl 25.06.10, 15:01
      Jakiś miesiąc temu robiłam zakupy bielizny w muriel.pl. Mają dużo biustonoszy w dużych rozmiarach, koszulek nocnych (niektóre bardzo sexy).
      Trochę czeka się na wysyłkę (tydzień), no ale byłam na to gotowa, bo wiem, ze sklepy internetowe z bielizną mają niewiele z oferty dostępne do ręki, bo musiałyby bardzo dużo gotówki zamrozić, żeby mieć każdy biustonosz czy koszulkę każdym rozmiarze. No ale ponad 70 staników 65F w porównaniu do ZERA w sklepach z bielizną w mojej okolicy, robi wrażenie.
      ---
      seksowna bielizna
    • lucyinthestars Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 03.08.10, 10:42
      Ja kupuję na www.koronka.pl mają tam duży wybór i tabelę rozmiarów, tak że
      wystarczy dobrze się zmierzyć i nie powinno być problemu z odpowiednim
      rozmiarem. Mają też rzeczy polskich producentów, na przykład Konrad, które są dobre.
    • karierka Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 01.03.11, 21:17
      a ja myślę, że sklepy internetowe z bielizną to świetna sprawa. Może miałam dużo szczęścia, a może przemyślałam zakup, bo jestem bardzo zadowolona, rozmiar i model pasują, że nie wspomnę o cenie. Naprawdę polecam sklep Ekskluzywna.pl, może nie mają wyszukiwania po rozmiarze, ale ja kupująca duży rozmiar biustonoszy bez problemu je znalazłam, bo mają wyodrębnioną kategorię DUŻY ROZMIAR.
    • jmichalska24 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 21.03.11, 13:07
      Ja osobiście jestem ZA. W sklepach internetowych często jest znacznie większa oferta niż w takich normalnych. Rozmiarówka jest podana, jak na razie się na niej nie zawiodłam. A poza tym oferta jest znacznie większa. Polecam szczególnie intymna.pl
      Pozdrawiam!
    • poulee Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.08.11, 16:47
      Zaoszczędzisz czas a tak naprawde nic nie tracisz kupując przez internet ponieważ zawsze możesz zwrócic dany towar. Polecam : www.biancointima.pl
    • karo.85 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 12.08.11, 23:50
      Dobry i godny polecania jest sklep http://ekskluzywna.pl Mają naprawdę niezłą bieliznę. Jeszcze nigdy nie trafiło mi się, żeby towar nie spełniał moich oczekiwań smile
      • beatakowalik Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 12.02.13, 16:20
        Ja właśnie też mogę dorzucić plecenie najstyl.pl/Bielizna-damska/smile I chętnie poszukam tez innych sklepów w celu sprawdzenia. Inimisi się chwalą że 5 % zniżki teraz dają dla nowych członków.
    • kamilabarska Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 07.11.11, 14:10
      Oczywiscie najważniejsze jest to zeby trafić na naprawde dobry sklep z bielizna.Ja nie kupuje tam gdzie reklama pojawia sie na co drugim serwisie.Wole tam gdzie jest taniej i kameralnie jak chociazby tu eko-bielizna.pl/
      Ceny sa naprawde przystepne,ze nawet warto jest zaryzykowac i kupic na tzw.próbe.
    • atmel2 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 07.11.11, 21:44
      Witam.Chciałbym ci zaproponować taki sklep z bielizną może znajdziesz coś dla siebie.
      Oto link do sklepu.esensa.pl/?affiliate=atmel2
    • martakey Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.11.11, 20:30
      Cześć, ostatnio na Facebooku powstał nowy fanpage bielizny Key. Na niej możecie NIE TYLKO być na bieżąco ze wszystkimi newsami naszej marki, zapoznać się bliżej z kolekcją jesień/zima 2011, wygrywać super nagrody w konkursach, ale po prostu dobrze się bawićsmile Serdecznie zapraszamy, im nas więcej tym lepiej!
      www.facebook.com/keyunderwear
    • glsli Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 13.02.12, 14:28
      to ja może zaproponuje nowo otwarty sklep avlo.pl. Maja co raz więcej produktów, świetne ceny i dużo promocji smile
      • margotta77 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 23.02.12, 21:24
        Kupuję jakieś 80% bielizny właśnie przez internet bo dla mnie to wygodniejsze. Doszłam do wprawy, znam swój rozmiar i zwykle nie muszę zwracać bielizny bo dobrze trafiam. Od lat kupuję w hurtownia-olenka.pl i bardzo sobie cenię zakupy tam z uwagi na fachową obsługę i dobre ceny, które wiadomo nie są bez znaczenia.
        • kimara Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 28.02.12, 11:28
          zgaadzam się z margottą - w necie zakupy, o ile się ma minimalną wiedzę o sobie, są bezproblemowe i dużo wygodniejsze. cieszy też bogata oferta sklepów. każdy znajdzie coś dla siebie wink
          niedawno zrobiłam zakupy na www.avlo.pl i muszę Wam powiedzieć, że nie żałuję, sklep mało znany, ale oferuje fajny towar po fajnej cenie
          • gnom_kartuski Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.10.14, 01:35
            a przyznasz się ile % udziałów masz albo ile ci płacą za spam?
      • beatakowalik Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 12.02.13, 16:22
        A jak się u nich kupuje? Chyba nie mogłam kiedyż zapłacić u nich kartą...
      • gnom_kartuski Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.10.14, 01:34
        i znowu spam... zareklamujmy własny biznes uncertain
    • figlarniecom Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 17.05.12, 01:41
      Tekst linka
      • kofedka Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 02.10.12, 11:48
        Ja mam bardzo dobre zdanie o sklepie telimena.pl Można w nim kupić bieliznę Triumph, która jest moim zdaniem bardzo fajna. Co do samego sklepu to zarzutów nie mam, zakupy bezproblemowe.
    • meliorvisus Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 16.07.12, 18:30
      Przez internet można kupić wszystko nawet bieliznę jeśli dobrze zna się swoją rozmiarówkę niema większego problemu ale pamiętajmy że zawsze jesteśmy chronieni i możemy w ciągu 2 tygodni zwrócić towar
    • greta-lingerie Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 23.07.12, 16:50
      Zapraszam serdecznie do naszego sklepu smile gretavintagestore.com.pl/
      U nas znajdziecie bieliznę w stylu retro / vintage / pin up
    • migotka359 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 08.01.13, 11:59
      Zakupy w sklepach internetowych to dla mnie sama przyjemność. Nie muszę biegać od sklepu do sklepu by znaleźć to co mnie interesuje. W necie mam masę sklepów w jednym miejscu. Jeżeli chodzi o odzież czy bieliznę to nie mam problemu z rozmiarami, wszystko jest podane, wystarczy się tylko dobrze zmierzyć. Mój ulubiony sklep z bielizną to www.syntia.pl Niskie ceny, profesjonalna obsługa, wszystko jasno i przejrzyście.
    • yennefer_14 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 11.01.13, 19:41
      Gorąco polecam sklep Lolabay. Mają bieliznę damską, męską, piżamy, szlafroki, a także duży wybór rajstop. Do tego nie ograniczają się tylko do bielizny - mają też np. kosmetyki organiczne. Wszystko w jednym miejscu smile
    • magdziaaax Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 28.01.13, 10:22
      hej, ja kupowalam na www.besame.com.pl byłam bardzo mile zaskoczona, ponieważ wszystko super pasowało tak jak w opisie, jeżeli nie traficie w rozmiar, możliwa wymiana az do skutku plus prezencik za oczekiwanie bądź zniżka wink nieźle nie? wink
    • meganka_1 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 06.03.13, 11:16
      ja za to uważam, że sklepy z intrnetowe z bielizną to świetna sprawa! polecam sklep kontri.pl. kiedyś trochę obawiałam się robienia zakupów przez internet, ale skusiłam się i nie żałuję. bez problemu można dobrać odpowiednią rozmiarówkę itd. dodatkowo, jest po prostu taniej i się opłaca.
    • varia89 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 13.07.13, 17:58
      Często kupuję bieliznę w sklepach internetowych, bo większy wybór i taniej. Ostatnio zakochałam się w sklepie 4lejdi.pl i już 4 raz składam u nich zamówienie smile
    • varia89 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 18.08.13, 20:14
      Bieliznę kupuję tylko w jednym sklepie internetowym 4lejdi.pl, głównie dlatego, że jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam.
    • ma.li.1993 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 26.08.13, 17:22
      Ja patrzę głównie na bogaty asortyment i dogodne ceny - dlatego kupuje w sklepie www.4lejdi.pl
    • olka1409 Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 29.07.14, 09:58
      Cześć !!
      Ja na przykład korzystam tylko ze sklepów internetowych kupując bieliznę i jestem z niej bardzoo zadowolona. Miałam zawsze straszny problem z kupnem biustonoszy ponieważ mój rozmiar to 65 F i praktycznie w sklepach nie dostępny. Z reguły jak już były to 75, 80 pod biustem. I kiedyś przez przypadek natknęłam się w internecie na reklamę sklepu www.firmaana.pl
      Zamówiłam jeden biustonosz żeby spróbować i bardzo szybko go wysłali, cena nie była wysoka, a w dodatku jeszcze dostałam prezent gratis smile
      Teraz nareszcie nie mam problemu z kupnem bielizny i kupuję ja tylko tam.
      • gnom_kartuski Re: Opinie na temat sklepów internetowych z bieli 09.10.14, 01:37
        u la la... przypadkiem się na własny sklep natknęłaś.... Urzekła mnie twoja historia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka