Dodaj do ulubionych

Polska bielizna

17.03.10, 12:48
Co sądzicie o polskich firmach produkujących bieliznę? Czy dorównuje jakością
tej zagranicznej?
Obserwuj wątek
    • fabiani Re: Polska bielizna 17.03.10, 13:28
      wg mnie nie za bardzo dorownuja... myslalem tak kiedys o Samancie
      ale jak sie okazało "w praniu"... nie był to najwyższej jakości
      materiał choć ponoć porównywalnej jakości z francuskimi. No ale jak
      wspomnaiłem ... po kilku praniach wyszło szydło..
      wię costatecznie żona zabroniła mi kupować (bo często to robię)
      nabywać polskich produktów a szkoda bo popieram polską
      przedsiebiorczość ale mam tez oczy i lubię piękno wink

polecam np francuskiego producenta (nazwy teraz zapomnaiłem) co to
      ma kilka wieszaków w sklepach firmowych Reserved czyli ESOTIQ (tej
      tez nie polecam) w przyzwoitej cenie. Poza tym mozna kupic po
      przecenach cąłkiem dobrej jakości bielzinę firmy Palmers oraz jesli
      sie jest we Francji - clakiem dobre ceny mozna znaleźć na produkty
      takich firm jak AUbade, Chantele itp.
      • bellaza Re: Polska bielizna 17.03.10, 14:40
        Wydaje mi się, że polskie firmy są bardzo nierówne. Niektóre są naprawdę dobre,
        a niektóre rzeczywiście - nie zachwycają ani designem, ani jakością...
        Ale muszę przyznać, że niektóre firmy produkują bielizną naprawdę dobrej
        jakości. Tutaj najlepszym przykładem jest Kinga - bo zarówno wzornictwo, jak i
        wykonanie jest na światowym poziomie.
        Więc to zależy wiele od producenta... Myślę jednak, że generalnie nie mamy się
        czego wstydzić...
        • maurentyna Re: Polska bielizna 03.11.11, 21:10
          bellaza napisała:

> Wydaje mi się, że polskie firmy są bardzo nierówne. Niektóre są naprawdę dobre,
          > a niektóre rzeczywiście - nie zachwycają ani designem, ani jakością...

Tu się zgodzę. Trzeba dobrze poszukać, pomierzyć i odpowiednio dopasować bieliznę. Co do trwałości to z nią też bywa bardzo różnie. Bardzo cenię sobie markę Henderson (tylko z tej firmy kupuję męską bieliznę) za jakość. Z damską bielizną mam problem, aby wskazać absolutnego lidera.
          • kamilabarska Re: Polska bielizna 07.11.11, 14:08
            Ja bardzo sobie chwale ta bielizne eko-bielizna.pl/ i musze powiedziec ze kupuje ja dosyc czesto,ze wzgledu na to ze jest to bielizna w 100% bawełniana,delikatna i bardzo tania.No i oczywiscie nasza krajowa.
      • fikimiki2 Re: Polska bielizna 20.09.10, 10:02
        Ja polecam producentów bielizny z Polski. Jakośc jest często wyższa o dziwo - a niżeli zagranicznych producentów. Dlatego polacam zakupy polskiej zakupy. Sprawdziałam osobiscie kilka marek i moge polecić SKLEP Z BIELIZNĄ POLSKĄ
    • przemekgut Re: Polska bielizna 18.03.10, 11:58
      myślę, że z męskiej Atlantic jest na dobrym poziomie, z damskiej Kinga albo
      Wolbar są całkiem niezłe....
      • s.szewczyk Re: Polska bielizna 22.03.10, 12:22
        Atlantic jest bardzo dobry jakosciowo i to zarówno dla mężczyzn jak i kobiet.
        Ładne wzory, kolory i dostępność w większości miast. Ceny też są przyzwoite.
        Esotiq był niezły, ale ostatnio się pogorszyła jakość. kinfa to chyba tylko na
        wielkie biusty i ceny też mają dość wysokie.
        • bellaza Re: Polska bielizna 24.03.10, 10:38
          Mi się podobają bardziej kobiece modele, więc ta ich żółta kolekcja to
          kompletnie nie dla mnie... No, ale zdarzają im się dobre promocje. Zgadzam się
          co do Esotiq - mam podobne odczucia. A Kinga ma linię dla pełniejszych biustów i
          na standardowe również... A ceny porównywalne do tych wyżej wymienionych.
          Jakościowo wypadają lepiej mam wrażenie - z pespektywy "użytkowniczki"wink
          • mroszak.pl Re: Polska bielizna 02.04.10, 18:29
            No ja niestety nie należę do kobiet z dużym biustem dlatego jedynym ratunkiem są
            dla mnie modele typu push up. Cóż, polski przemysł bieliźniarski ma się chyba
            całkiem całkiem... Atlantic czy Kinga np. to przecież bardzo fajne marki. Ja tam
            sobie chwalę ich wyroby. Tylko ceny czasem troszkę wygórowane - dlatego warto
            czasem poczekać na "przeceny", żeby zdobyć upatrzony komplecik wink No chyba, że
            facet ma gest hy hy hy wink
      • planetaskarbow Re: Polska bielizna 22.05.10, 17:05
        No właśnie - miałam wspomnieć o Kindze. Jest naprawdę spoko jakości i ma śliczne modele, np.Fannelle (nawet teraz jest przeceniona i można sobie nabyć taniej).
        NIe wiem,czy może dorównywać francuskiej, dlatego,że z reguły kupuję właśnie bieliznę krajową wink
    • a_gneskka Re: Polska bielizna 24.03.10, 15:41
      Szczegółowo i krytycznie o tych firmach, które zaczynają dorównywać jakością
      markom brytyjskim:

stanikomania.blox.pl/2009/07/Polski-biust-czeka-na-polski-biustonosz.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,96292365,,Polskie_firmy_godne_uwagi_postepy_na_rynku.html?v=2
      • millaisa Re: Polska bielizna 25.03.10, 11:00
        Świetne te linki! I zgadzam się, że polska bielizna powoli się zmienia.
        Zdecydowanie jest lepiej - i dobrym przykładem są wyżej wymienione firmy. Sama
        przerzuciłam się niedawno na staniki polskich producentów.
    • maaamuskaaa Re: Polska bielizna 14.04.10, 10:55
      Jestem w 4 miesiącu ciąży, brzuszek rośnie i trzeba garderobę
      wymieniać. Fajną bieliznę znalazłam na zakupmnie.pl. Polecam niska cena duży
      wybór i fantastycznie się noszą.
    • k.heil Re: Polska bielizna 19.04.10, 13:45
      Moim zdaniem tak. Sa na bardzo podobnym poziomie.
      • wieczny-ped Re: Polska bielizna 05.05.10, 20:20
        myślę, że to zależy- ja kupiłam jakiś czas temu stanik w USA i w sumie
        do tej pory nadaje się do użytku- a minęły już 2 lata- tyle, że
        najwidoczniej źle go wtedy dobrałam, ponieważ pierś mi nieco ucieka.
        Ostatnio namierzyłam jakościowo równie dobrą polska firmę- Kinga i tym
        razem lepiej dobrałam miseczkę suspicious
        • kawkao8 Re: Polska bielizna 25.06.10, 15:20
          Dokładnie, ja też ostatnio natknęłam się na Kingę i jest super! też zawsze
          miałam problem z doborem bielizny. Już sie kiedyś zastanawiałam z koleżanką co
          miała takie same problemy, czy jesteśmy jakieś nie wymiarowe czy cowink A Kinga
          leży wprost idealnie, wiec chyba z naszymi piersiami jest wszystko okbig_grin
    • kluchucha Re: Polska bielizna 25.04.10, 12:51
      Ja mówiąc szczerze zupełnie nie patrzę na metkę, lecz na rozmiarówkę.
      Jeśli jest rzeczywiście szeroka, to jest podstawowa przesłanka ku temu,
      by uznać, iż firma dba o swoje klientki. Trudno mi wypowiedzieć się o
      firmach, gdzie nie mogę kupić stanika z miseczką większą niż D, a
      takich niestety sporo.
      • mika656 Re: Polska bielizna 27.04.10, 10:29
        Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl
    • elektricgirl Re: Polska bielizna 18.05.10, 10:07
      Moim skromnym zdaniem polska bielizna nadarza jakościowo do firm zagranicznych,
      maja coraz wiekszy wybór i super disain. Osobiście polecam kinge, ewa bień,
      róża, Konrad.
      • wieczny-ped Re: Polska bielizna 27.05.10, 15:03
        mysle, że to kwestia czasu gdy Polski przekonają się do naszej bielizny
        i Naszych producentów- a póki co każdy myśli, że wszystko co
        zagraniczne, a najlepiej zachodnie jest lepsze- niekoniecznie...
    • kajka_80 Re: Polska bielizna 01.07.10, 16:11
      Istnieje bielizna i bielizna.
      Za granicą też mnóstwo bielizny szyje się w Chinach i często jej jakość pozostawia dużo do życzenia.

Poza tym porównanie jakości bez porównania ceny jest bez sensu. No bo na pierwszy rzut oka biustonosz za 80 PLN ma prawo być gorszy niż ten za 300 PLN.

Sama uważam, że Gorsenia, Gorteks i Kinga biustonosze szyją całkiem dobrze. Staniki Kostara - szeroka rozmiarówka, ale w dotyku wrażenie strasznej sztuczności. Alles - biustonosze nie do zdarcia.

---
      Jaką jakość ma polska zmysłowa bielizna?
      • penn1234 Re: Polska bielizna 03.07.10, 19:16
        Mam koleżankę która prowadzi sprzedaż detaliczną bielizny polskich marek w Niemczech. Ostatnio mówiła mi, że przede wszystkim bielizna Konrada robi tam niezłą furorę ze względu na to że biust wygląda w nich bardzo seksownie. Widziałam niezłe zniżki Konrada nawet do 40% na stronie:
        www.kisskiss.pl/index.php?site=wyswietlanie&what=zaawansowane&PHPSESSID=34fb160f7e803a254ede26c15e146bf7&nazwa=&kategoria=0&rozmiar=0&producent=12&promocja=on&x=30&y=11
        Chyba sprawdzę i się skuszę na jakiś tani kompleciksmile
    • ericastefani Re: Polska bielizna 26.07.10, 11:51
      Od dawna już zamawiam bieliznę na www.koronka.pl tam można znaleźć polskich
      dobrych producentów, na przykład Konrad. Zresztą, zdarzyło mi się kupić w
      totalnie nieformowych sklepach gdzieś na osiedlach staniki i były one od
      polskich producentów, raczej mi nie znanych, jednak bardzo dobre te staniki były.
    • rm507 Re: Polska bielizna 17.10.10, 10:49
      Kurcze wiecie co/ znalazłam fajną stronę gdzie jest do 20.10 promocja aż -30% na bieliznę erotyczną damską i męską, taniej nie znajdziecie bielizny dobrego gatunku a przede wszystkim to nie chińszczyzna smile ))) ze strony skopiowałam zdjęcie no po prostu bomba.
      acha zapomniałam o stronie hi hi www.sklep.kaie.pl
      • skiela1 Re: Polska bielizna 17.10.10, 17:49
        Raz wystarczy.
    • maheda O rany.... 20.10.10, 18:27
      Moja doba zdecydowanie powinna mieć więcej, niż 24 godziny - kiedy ja to wszystko mam czytać? wink

Dobra, ad rem.

Polska bielizna to zbyt szerokie uogólnienie.
      Zagraniczna bielizna - to samo.

Niektóre firmy polskie szyją bieliznę takiej samej jakości, jak firmy zagraniczne. Złej. Oraz Dobrej. Na obu biegunach można takie znaleźć.

W związku z tym istnieją wszelkie możliwe warianty, oczywiście, wyższości oraz niższości firm polskich w stosunku do zagranicznych.
    • 1sylwia9 Re: Polska bielizna 23.11.10, 12:43
      Moim zdaniem polska bielizna nie ma porównania z tą zagraniczną.Z zagranicy to zwykłe szajsy!!!Polskie może trocge droższe,ale wiesz co nosisz.Nigdzie nie uwiera,nic nie drapie.Ja tam kupuje tylko polską bieliznę.
      • maheda To nie jest prawda n/t 25.11.10, 14:06

• marecka.1 Re: Polska bielizna 10.12.10, 15:39
        ja polecam firmę ELDAR. 100% bawełniana polska bielizna, do tego ekskluzywna, świetnie mi się nosi smile
        • maheda Re: Polska bielizna 17.12.10, 14:16
          Majtki i koszulki są naprawdę świetne smile
          Biustonosze już niestety nie bardzo...
    • marbanaszek Re: Polska bielizna 12.12.10, 13:44
      Jak najbardziej dorównują jakością. Niestety wiąże się to też z dosyć dużą ceną takiej bielizny. Jednak zawsze warto mieć w szafie kilka kompletów dobrych jakościowo. Z polskich sklepów mi najbardziej przypadło ostatnio Krisline. Byłam z miesiąc temu na ich pokazie w Łodzi i muszę powiedzieć, że nowa kolekcja robi wrażenie! Świetne materiały i wzory, więc już się nie mogę doczekać kiedy będzie dostępna w sklepie smile
      • my.norka Re: Polska bielizna 27.02.11, 09:45
        Wydaje mi się,że polska bielizna nie ustępuje niczym tej zagranicznej. Jest parę marek, które mają asortyment naprawdę porządny. Na przykład nipplex, ich katalog jest naprawdę ciekawy, a opakowania fajne( trudno się domyśleć na początku,że to polska marka)
    • fo-o Re: Polska bielizna 18.03.11, 00:39
      Wiem, że Nipplex jest polską bielizną i muszę powiedzieć, że jakościowo jest bardzo dobra. Nie widzę różnicy między bielizną tej marki, a tymi zagranicznymi. A przynajmniej nie jest taka droga, także ja nie widzę problemu w kupowaniu polskiej bielizny.
      • jagodymaliny Re: Polska bielizna 18.03.11, 13:08
        Nipplex jest ok. Ja ostatnio dostalam od przyjaciółek bielizne corin. biust wyglada w niej slicznie. zobaczymy jak z wytrzymaloscia. Wzory tez mi sie bardzo podobaja
        • kawkao8 Re: Polska bielizna 23.03.11, 16:41
          ja nie spotkalam się jeszcze z tą bielizną. Z polskich marek mogę natomiast z doświadczenie polecić bieliznę Kinga. Mają śliczne fasony, bardzo duży wybór i to co jest fajno to że ich bielizna nie ogranicz się do rozmiaru D. Te z Was, które też maja problem z dostaniem dużego rozmiaru wiedzą jaki to atut smile
          • millaisa Re: Polska bielizna 31.03.11, 10:25
            Zgadzam się ze w polskich sklepach mozna znalezc tez fajna bielizne. Tez mam bardzo dobre zadanie o kompletach Kinga.
          • millaisa Re: Polska bielizna 31.03.11, 12:15
            Oj tak, tak smile
          • jagodymaliny Re: Polska bielizna 06.04.11, 11:17
            Kingi nie próbowałam ale zamierzam. Corin sprawdziłam specjalizują sie w duzych miseczkach ich rozmiary tez nie kończą sie na D. Ale mnie z kolei podoba się to, że mają małe obwody i nawet taki lichy biust jak mój da sie przyodziać tak jak trzeba.
            • millaisa Re: Polska bielizna 07.04.11, 16:39
              A jakie nosisz obwód? (jeśli mogę spytać)
              • jagodymaliny Re: Polska bielizna 09.04.11, 16:31
                Ten co mam corin to 65 ale ja powinnam miec 60 (sprawdzałam na stronie maja takie rozmiary).
                • maheda Problem wszystkich wymienionych przez Was firm 09.04.11, 19:43
                  jest jeden, wspólny.
                  Bardzo szybko rozciągają się obwody, poza tym staniki mają za niskie boczki i nie trzymają porządnie biustu.
                  W Corinie widziałam jeden (!) model, który ładnie zbiera i podtrzymuje biust, w Kindze też jeden, ale niestety go wycofali sad

Nipplex widziałam ostatnio pół roku temu, był do niczego. Czyżby się poprawili?
                  • jagodymaliny Re: Problem wszystkich wymienionych przez Was fir 15.04.11, 14:47
                    Niestety musze się zgodzic. Te staniki bardzo szybko traca forme.
                    Dla tego przerzuciłam się na pranie reczne albo na pranie w tych woreczkach do bielizny
                    (do tej pory pralam wszystko w 40 stopniach i wirowałam),. Po kilku praniach nic się nie rozciągnęło wiec powinno być ok.
                    A o którym modelu Corin mówisz? (tak z ciekawości)
                    • millaisa Re: Problem wszystkich wymienionych przez Was fir 27.04.11, 12:13
                      Powiem szczerze, ze nie zauwazalym zeby mi sie obwod rozciagal. Mam komplet Venice Kingi i jeszcze jeden z poprzedniej kolekcji nazwy nie pamietasm niestety i nic mi sie z nimi nie dzieje. Prawda jest, ze bielizne piore w pralce na programie recznym 30 stopni, ale u mnie w domu tak sie pierze. Moja mama zawsze mnie uczyła, ze delikatne tkaniny pierze sie w takiej temperaturze i nie uwzam zeby to zle swiadczylo o bieliznie.
                      • jagodymaliny Re: Problem wszystkich wymienionych przez Was fir 06.05.11, 12:07
                        Pewnie, że o bieliznę trzeba dbać i prać delikatnie. Jednak są firmy które tak szyja bieliznę, że nawet to nie pomaga. I według moich doświadczeń to właśnie te z zagranicznych sieciówek. Polskie są trwalsze
                        • kawkao8 Re: Problem wszystkich wymienionych przez Was fir 11.05.11, 16:36
                          dokładnie, ja sama akurat pod wzgledem moze mam fiola, bo kiedy zniszczylam sobie przez nie uwage stanik, ktory bardzo lubilam piorac w pralce z wszystkimi rzezcami. Teraz zawsze wlaczam program do prania recznego na 30 stopni i piore w specjalnych woreczkach, ale bielizna sie za to bardzo dobrze trzyma. Ja tez jestem za polskimi markami.
                          • my.norka Re: Problem wszystkich wymienionych przez Was fir 07.09.11, 13:24
                            Ja generalnie mam dobre zdanie o polskich markach. Oczywiście nie ma co uogólniać, bo i zdarzają się słabsze firmy ( gorszy materiał, brzydkie fasony itp). Jeśli chodzi o konkretne marki to naprawde ok jest gaia, mają duże rozmiarówki a bielizna w praniu się tak nie niszczy. Na pewno dużym plusem polskich marek jest cena ( jeszcze) smile
          • wiktoria_mara Re: Polska bielizna 30.10.14, 15:58
            Bielizna Kinga rewelacja Ja Polecam hurtownie rajstop i bielizny Marbet (z Warszawy - CH Marywilska 44) mają spory wybór bielizny kinga dodatkowo (inne marki gatta, diseta, wolbar, wola, gabriella itp.). Co istotne w weekendy miewają jeszcze promocje -3/5% na zakupy przez internet (na cały asortyment).
            www.hurtownia-rajstop.pl
    • mamitta86 Re: Polska bielizna 08.09.11, 13:15
      Polska bielizna niejednokrotnie przerasta marki zagraniczne.
      Np. taka Kinga 100 razy lepsza od znanej marki victoria's secret!
      Wypróbowałam osobiście, VS zamawiałam na www.victoriassecret.sklep.pl a Kingę na www.e-bieliznakobieca.pl i pozostaje wierna Polskim markom! (Chociaż Victoria ma fajne aniołki wink)
    • zuzzzzzzzz Re: Polska bielizna 20.09.11, 14:42
      A Urbanska ma polska?
      ciekawe
      vipnews.pl/urbanska-pokazala-jaskrawe-majtki/
    • martakey Re: Polska bielizna 09.11.11, 20:30
      Cześć, ostatnio na Facebooku powstał nowy fanpage bielizny Key. Na niej możecie NIE TYLKO być na bieżąco ze wszystkimi newsami naszej marki, zapoznać się bliżej z kolekcją jesień/zima 2011, wygrywać super nagrody w konkursach, ale po prostu dobrze się bawićsmile Serdecznie zapraszamy, im nas więcej tym lepiej!
      www.facebook.com/keyunderwear
    • glsli Re: Polska bielizna 07.02.12, 12:32
      Ostatnio zakupiłam taki stanik avlo.pl/push-up/11316-biustonosz-wies-mann-b-195-push-up.html polskiego producenta i naprawdę jestem z niego zadowolona. Mam go w sumie od miesiaca, ale jak do tej pory nic się z nim nie dzieje, a trafiały mi sie juz takie staniki co po 2 tyg. wychodziły np. fiszbiny ;/ albo odpruwały się "kokardki". Według mnie polscy producenci już są co raz bliżej tych zagranicznych, nie znam wszystkich, ale podejrzewam, że są nawet tacy, którzy są lepsi smile
      • margotta77 Re: Polska bielizna 05.03.12, 22:39
        Dla tych kobiet które doceniają polską bieliznę z okazji dnia kobiet Hurtownia Oleńka przygotowała 10% rabatu na bieliznę dla pań smile
    • al_999 Re: Polska bielizna 15.03.12, 20:54
      nawet więcej - w dużej mierze jakościowo jest lepsza od zagranicznej bielizny. Wyjatkiem może być belizna korygująca i bielizna modelująca - u nas dopiero wystartowała produkcja np. Gatta Shapewear albo rajstopy tej firmy. A brazylijczycy są potęgą w tej dziedzinie np. PLIE czy SCALA
      • koka91 Re: Polska bielizna 29.03.12, 16:37
        Zgadzam się jest coraz więcej dobrych polskich firm produkujących bieliznę. Ostatnio kupiłam stanik Magic Up DB-954 firmy Agio Milano ( www.agiomilano.com). Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim jak żelowa wkładka , która dopasowuje się pod wpływem temp. do ciała!!! Niesamowity efekt a dodatkowo stanik bardzo leciutki i wygodny.Polecam
      • tetinia2 Re: Polska bielizna 02.04.12, 01:24
        ja dużą uwage przywiązuje do jakośći i dla tego kupuje tylko bielizne Polskich producentów.
      • al_999 Re: Polska bielizna 21.05.12, 15:10
        al_999 napisał:
        nazwa sklepu się zmieniła na BliskaTobie

> nawet więcej - w dużej mierze jakościowo jest lepsza od zagranicznej bielizny.
        > Wyjatkiem może być belizna korygująca i bielizna modelująca - u nas dopiero wys
        > tartowała produkcja np. Gatta Shapewear albo rajstopy tej firmy. A b
        > razylijczycy są potęgą w tej dziedzinie np. PLIE czy SCALA
    • greta-lingerie A można się zareklamować? ;) 23.07.12, 16:43
      Jesteśmy polską firmą, produkujemy w Polsce smile
      Naszą "specjalnością" są sześcio- i ośmio- żabkowe pasy do pończoch typu garter belt i girdle, a także inna bielizna (figi, szorty - french knickers) w stylu retro. Szyjemy również odzież damską, także na miarę, jesteśmy też dystrybutorem pończoch nylonowych marek takich jak Gio, czy Cervin. Zapraszamy do naszego sklepu gretavintagestore.com.pl/
    • cornettesklep Re: Polska bielizna 01.08.12, 11:19
      Witajcie
      Nasza firma produkuje bieliznę w Polsce, produkujemy nawet materiał na własne potrzeby także w Polsce, wiadomo że niektórzy producenci chwalą się produkcją w Polsce ale czasami jest to tylko wykańczanie, pakowanie, przeszywanie metek z chińskich produktów bądź produkcja z chińskich dzianin.
      Wiadomo produkt Polski kosztuje więcej bo siła robocza ma inną wartość. My staramy się aby każdy nasz klient był zadowolony z produktu, zapraszam do zadawania pytań wyrażania opinii o naszej bieliźnie, oraz do zapoznania się z ofertą na www.cornette.pl dla użytkowników forum Gazeta.pl na hasło FSJ23AJ29 Rabat w wysokości 5%.
      • makinetka.blogspot Re: Polska bielizna 03.08.12, 19:25
        Witam

Na co dzień zajmuje się projektowaniem, również bielizny. Obecnie zaczynam pracę nad dyplomem- kolekcja bielizny dla kobiet. Ponieważ to praca dyplomowa, chciałabym wykonać ją jak najlepiej, w związku z czym, mam wiec do was prośbę. W najblizszym czasie bede wrzucac kolaże interesującej bielizny. Chciałabym żebyście powiedzieli mi, co wam się podoba, a co nie, to by mi baaardzo pomogło.

makinetka.blogspot.com/2012/07/underwear-part-ii-neon-color.html

Wiadomo nie wszystko musi się podobać każdemu, przykłady które umieściłam są wyłącznie forma inspiracji i podpowiedzią w jakim kierunku ma pójść "proces projektowy".

makinetka.blogspot.com/2012/07/underwear-part-i-geometry-of-circles.html

liczę na szczere komentarze.
        Pozdrawiam Marta
    • dol-an Re: Polska bielizna 25.07.13, 11:40
      jak dla mnie to jest ona podobna jak i nie lepsza od chińszczyzny. ostatnio wybieram jedynie 4lejdi.pl i nie mam jakichkolwiek powodów do narzekania.
    • ma.li.1993 Re: Polska bielizna 26.08.13, 17:26
      Oczywiście, że tak. Wybieram Gattę zamiast Calcedonii, a zakupy robię w polskich sklepach internetowych, najczęściej na www.4lejdi.pl, bo zawsze trafiam na zniżki.
      • hancia31 Re: Polska bielizna 27.03.14, 11:09
        Polacy też mają super jakość za niewielkie pieniądze

pl.sklep.italianfashion.pl/kategoria/89/GOLDEN_LINE_bielizna_ekskluzywna.html
    • piotr-105 Re: Polska bielizna 09.10.14, 15:29
      Dziewczyny wygladaja najlepiej w ponczochach i bieliznie.
      sklep bielizna ponczochy rajstopy
      bielizna
      ponczochy
      rejstopy, to jest to !!
      • hurtownia-rajstop.pl Re: Polska bielizna 13.10.14, 16:33
        Z marek polskiej bielizny polecam rajstopy diseta. Wysoka jakość w przystępnej cenie. Marka nie jest popularna ale warta uwagi sklep www.hurtownia-rajstop.pl / bardo pozytywne opinie uzyskał na portalu kolorowenogi.pl
        • wiktoria_mara Re: Polska bielizna 21.10.14, 14:49
          Kupuje u nich cały czas, polecam hurtownia-rajstop.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka