Dodaj do ulubionych

Bodystocking - co myslicie ?

28.03.10, 18:03
Co myslicie o takim rodzaju bielizny ?
Podoba sie Wam, chetnie założyłybyscie na wieczór ?
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Bodystocking - co myslicie ? 28.03.10, 18:32
      www.secret-styl.pl/allegro/RITA.JPG
      Ubrać aby zdjąć?
      • penn1234 Re: Bodystocking - co myslicie ? 19.06.10, 17:51
        Puffff bodystocking kojarzy mi sie bardzo mocno z ostrą erotyką. Ale np.
        bodystocking zaprezentowany na tej stronie już jest bardziej przystępny:
        bit.ly/bodystocking_olivia
        Ale ciekawe co o tym myślą faceci? Czy bodystocking jest podniecający?
        • muszelka786 Re: Bodystocking - co myslicie ? 24.02.15, 08:29
          Mi z ostrą erotyką się nie kojarzy. Uważam, że Panie w tych strojach hotlady.pl/pol_m_Bielizna-erotyczna_Bodystocking-102.html wyglądają bardzo seksownie i ładnie. Sama zastanawiam się nad zakupem i myślę, że się skuszę smile
      • gorzka4idiotka Re: Bodystocking - co myslicie ? 03.08.16, 13:15
        Ubrać aby nie zdjąć wink. W tym cała zabawa. Większość bodystocking ma w kroku rozcięcie właśnie po to, aby nie rozbierać się z siatki. Osobiście podobają mi się takie szaleństwa w kolorowym wydaniu
        Tekst linka
        ale wiem, że Panowie najbardziej jednak lubią kuszącą, klasyczną czerń.
    • tanielatanie Re: Bodystocking - co myslicie ? 25.08.10, 12:58
      Wbrew pozorom Bodystocking sprzedaje się bardzo dobrze z tego co wiem.
      Polecam np. te tutaj
      www.dreamgirldirect.pl/katalog/bielizna,bodystocking
      • fikimiki2 Re: Bodystocking - co myslicie ? 20.09.10, 09:57
        Co do bodystocking to sa to stroje który jakiś czas temu mnie i moja koleżankę bardzo zachwyciły. Jakoze zajmujemy sie projektowaniem bielizny tak dla siebie to troche nas temat zaintrygował i szukałysmy wiadomości o bodystocking i nawet wypróbowałysmy kilka marek bielizny sprzedajacych te stroje i polecamy dwie: jedna to zagraniczna shirley of hollywood, a druga to producent krajowy Tekst linka
    • zagadka_78 Seksowna bielizna nie dla każdego 28.08.10, 23:45
      Bodystocking to bielizna nie dla każdego, bo mamy różne podejście do swojego ciała, różne rozumienie, co jest seksowne a co już jest niesmaczne, różne potrzeby, no i różnych partnerów (choć tu myślę, że panowie na eksperymenty z seksowną bielizną są bardziej otwarci).

Wydaje mi się jednak, że dla większości kobiet seksowna bielizna to klasyczne koszulki nocne, komplety bielizny nocnej (koszulka ze stringami) lub przebrania erotyczne, czyli bielizna, która więcej zakrywa niż odkrywa pozostawiając aurę kobiecej tajemnicy, a nie podając wszystko na tacy jak bodystocking czy peek-a-boo.

Sama jestem za to ciekawa, ile kobiet odważyłoby się na wieczór w bieliźnie z cukierków. Taka też istnieje... i chyba jest o wiele bardziej akceptowalna niż bodystocking.
      • 88werka88 Re: Seksowna bielizna nie dla każdego 05.03.15, 00:13
        Jeśli chodzi o seksowną bieliznę to zaglądam do sklepu: epizama.pl/bielizna-erotyczna-c-27.html
        Maja ogromny wybór i wszystko od polskich producentów, nie jak na allegro...
        Warto też zajrzeć do promocji, można tam znaleźć ładne komplety kilkadziesiąt procent taniej.
    • ahui Re: Bodystocking - co myslicie ? 09.07.15, 12:18
      baaardzo podoba
    • konradwibreks bodystocking 10.08.15, 21:27
      bodystocking jest mega podniecające. Czemu kobiety tego nie rozumieją ?????

spójrzcie na takie bodystocking

noście bodystocking drogie panie smile
    • zmyslova Re: Bodystocking - co myslicie ? 18.08.15, 14:19
      Kocham bodystockingi z wyraźnym zaakcentowaniem gorsetu i pończoch(musi być przerwa na biodrach) Są mega seksowne! teraz jest tego tyle na rynku, że każdy wybierze coś dla siebie.
      Ale sama w życiu bym nie kupiła prostego wzoru typu kabaretki( krateczka na całym ciele) To mi się kojarzy z wędzoną szynką...
      Sama mam trochę ciałka i seksownie się czuje w takich delikatnych, kwiatowych wzorach-allegro.pl/sexy-bielizna-erotyczna-body-bodystocking-tanio-i5208941561.html
      allegro.pl/sexy-bielizna-erotyczna-body-gorset-bodystocking-i5040313089.html
      Szczerze mówiąc, wolę bodystockingi niż inną bieliznę, bo nie trzeba ich ściągać i zakrywają to czego nie do końca lubię smile a są przy tym seksowne i odpowiadają mojemu ukochanemu smile
    • ani-ani2 Re: Bodystocking - co myslicie ? 13.10.15, 11:03
      Tutaj mają duży wybór bodystocking www.sklep-biustonosze.pl/Bodystocking,c,270. Polecam, dużo promocji i darmowa przesyłka smile
    • ani-ani2 Re: Bodystocking - co myslicie ? 28.04.16, 13:44
      Ja sama mam dwa komplety i powiem że warto. Mega seksownie to wyglada a kupuje zazwyczaj tutaj
      www.sklep-biustonosze.pl
    • pinezka1980 Re: Bodystocking - co myslicie ? 19.05.16, 23:42
      jeśli chodzi o bodystocking to osobiście lubię tego typu stroje.
      Szczególnie, że mój facet wariuje jak paraduje w takiej siateczce.
      Moje ulubione modele to sexiness.pl/pl/p/Bodystocking-Magali-black/45715 i www.intymna.pl/p1381,641,0,68550,,yoko-bodystocking
    • judy85 Re: Bodystocking - co myslicie ? 23.11.16, 20:14
      Jasne że tak. To zupełnie coś innego niż zwykła bielizna i przez to facetów nieziemsko kręci. Na www.elovers.pl mają przepiękne te bodystocking i z tego co ostatnio widziałam, promocję na bieliznę.
    • grubla Re: Bodystocking - co myslicie ? 14.03.17, 09:27
      Najbardziej mi się podoba bodystocking nie ten siateczkowy tylko z takiej połyskującej tkaniny, plus łańcuszki
      www.sexylingerie.pl/pl/p/Lolitta-Feisty-Bodystocking/355
      wygląda to obłędnie i jak dla mnie jest o wiele ładniejsze od klasycznego bodystocking smile
    • modelkakostium Re: Bodystocking - co myslicie ? 17.05.17, 20:32
      Jeśli chodzi o bodystocking, to my z moim mężem bardzo często kupujemy nowe modele. Bardzo zmysłowe i pociągające. Możecie sprawdzić na www.bodystocking.pl/
    • soniqua Re: Bodystocking - co myslicie ? 10.06.17, 08:30
      Bodystocking bardzo seksowna bielizna na noc. Uwielbiam, nie wspominając o moim chłopaku. Często kupuję w sklepie erotycznym devilla.pl, mają dość niskie ceny i duży wybór. Właśnie zamierzam się znowu do zakupu.
    • scar3030 Re: Bodystocking - co myslicie ? 24.06.17, 17:25
      Bodystocking jest bardzo uwodzicielskie. Panowie chętnie kupują ją dla swoich pań.
      Fajne są na stronie:
      bardotka.eu/
    • luizakot2 Re: Bodystocking - co myslicie ? 26.02.22, 21:01
      Ja bardzo lubię, warto postawić nie tylko na wyjątkowy fason, ale również na dobrą jakość i wygodę smile Najlepsze możecie znaleźć na terdeals.com/pl/ranking/802/ranking-top-5-najlepszych-bodystocking smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka