sibeliuss 18.10.10, 10:17 Nadchodzą chłodne dni, czas przewietrzyć bieliźniarkę, uzupełnić jej skład. Czy panowie sprawdzili stan kalesonów, może czas kupić nowe. Jak wielu kolesi nadal uważa noszenie kalesonów za obciach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemicha Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 07.11.10, 19:24 to zależy jakie. jeśli takie bazarowe, grube z meszkiem na odwrocie to obciach, ale jeśli takie przylegające do ciała to nie jest to obciach. wszystko zależy od wyglądu Odpowiedz Link
macu23 Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 08.11.10, 14:04 Ja nie wiem. Jakoś tak mi zostało z dzieciństwa, uraz czy coś, ale nie noszę kalesonów. Czuję się w nich zdecydowanie niekomfortowo - może i byłoby mi cieplej, ale to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link
antonow2 Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 20.02.11, 00:07 Dzieckiem bedac, kiey chodzilem do przedszkola - chlopcy, ktorzy przychodzili w rajstopach pod spodniami - musieli spodnie zdejmowac ( zeby sie nie przegrzewac) . Nie obowiazywalo to w przypadku kalesonow. Dlatego od malenkosci lubilem kalesony. Potem zaczely mnie one draznic - bo mialy za duzo wlokna sztucznego i nie tolerowalem, bo nogi mnie swedzialy. A od jakiegos czasu szukam , bezskutecznie - czerwonych (kalesonow) . Jak na razie nie znalazlem, ale nie ustaje w poszukiwaniach. Odpowiedz Link
ygloo Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 21.02.11, 20:21 zadaje pytanie - DLACZEGO czerwone??????? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 22.02.11, 12:41 Mnie też to zastanowiło, jeszcze purpurowe to rozumiem, ale czerwień? "W kolorze krwi ta cała miłość..." Odpowiedz Link
maheda Czerwone kalesony 23.02.11, 16:56 1) www.radar.pl/Craft-Pro-Warm-kalesony-meskie-Czerwone-XL-54608538/ 2) www.nokaut.pl/kalesony/kalesony-meskie-jaxa-lonjon-smartcel.html#pid=43603&cid=4 3) www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/long-johny-kalesony-kowbojskie-roper-wroclaw_6349754.html Odpowiedz Link
antonow2 Re: Czerwone kalesony 26.02.11, 02:09 Wielkie dzieki! A czerwone - zeby rzucic wyzwanie naszemu zaklamanemu spoleczenstwu (taka mam potrzebe walki ) !!! a. Odpowiedz Link
my.norka Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 27.02.11, 09:52 Nie za bardzo rozumiem na czym miałby polegać ten obciach. w końcu każdy chyba lubi jak jest mu ciepło, prawda? Ja tam do kalesonów nic nie mam, bo moim zdaniem najważniejsze jest zdrowie. Co to za mężczyźni, którzy wstydzą się chodzić w kalesonach? Odpowiedz Link
fo-o Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 18.03.11, 00:42 No ustalmy jedno..kalesony najlepiej nie wyglądają, dlatego mężczyźni niezbyt chętnie przyznają się do jej noszenia. Chociaż oczywiście lepiej nosić kalesony, niż potem mieć problemy z narządami intymnymi. Wtedy wizyta u lekarza może być jeszcze bardziej wstydliwa. Odpowiedz Link
tscharni Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 28.01.14, 16:13 Żaden obciach! kalesony są fajowe! Sam noszę jak temperatura spada poniżej zera! Dziś nie założyłem i co? zmarzłem!! brrrr Odpowiedz Link
tscharni Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 29.01.14, 18:53 Dziś założyłem i było ciepło, a ty nosisz? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 30.01.14, 08:14 Oczywiście, że noszę. Lubię. Odpowiedz Link