Dodaj do ulubionych

Czy noszenie kalesonów to obciach?

18.10.10, 10:17
Nadchodzą chłodne dni, czas przewietrzyć bieliźniarkę, uzupełnić jej skład. Czy panowie sprawdzili stan kalesonów, może czas kupić nowe.
Jak wielu kolesi nadal uważa noszenie kalesonów za obciach?
Obserwuj wątek
    • przemicha Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 07.11.10, 19:24
      to zależy jakie. jeśli takie bazarowe, grube z meszkiem na odwrocie to obciach, ale jeśli takie przylegające do ciała to nie jest to obciach. wszystko zależy od wyglądu
      • macu23 Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 08.11.10, 14:04
        Ja nie wiem. Jakoś tak mi zostało z dzieciństwa, uraz czy coś, ale nie noszę kalesonów. Czuję się w nich zdecydowanie niekomfortowo - może i byłoby mi cieplej, ale to nie ma znaczenia.
    • antonow2 Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 20.02.11, 00:07
      Dzieckiem bedac, kiey chodzilem do przedszkola - chlopcy, ktorzy przychodzili w rajstopach pod spodniami - musieli spodnie zdejmowac ( zeby sie nie przegrzewac) . Nie obowiazywalo to w przypadku kalesonow. Dlatego od malenkosci lubilem kalesony. Potem zaczely mnie one draznic - bo mialy za duzo wlokna sztucznego i nie tolerowalem, bo nogi mnie swedzialy. A od jakiegos czasu szukam , bezskutecznie - czerwonych (kalesonow) . Jak na razie nie znalazlem, ale nie ustaje w poszukiwaniach.
      • ygloo Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 21.02.11, 20:21
        zadaje pytanie - DLACZEGO czerwone???????
        • sibeliuss Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 22.02.11, 12:41
          Mnie też to zastanowiło, jeszcze purpurowe to rozumiem, ale czerwień?

"W kolorze krwi ta cała miłość..."
      • maheda Czerwone kalesony 23.02.11, 16:56
        1) www.radar.pl/Craft-Pro-Warm-kalesony-meskie-Czerwone-XL-54608538/
        2) www.nokaut.pl/kalesony/kalesony-meskie-jaxa-lonjon-smartcel.html#pid=43603&cid=4
        3) www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/long-johny-kalesony-kowbojskie-roper-wroclaw_6349754.html
        • antonow2 Re: Czerwone kalesony 26.02.11, 02:09
          Wielkie dzieki!
          A czerwone - zeby rzucic wyzwanie naszemu zaklamanemu spoleczenstwu (taka mam potrzebe walki wink ) !!!
          a.
          • sibeliuss Re: Czerwone kalesony 28.02.11, 15:19
            Czerwony jest taki waleczny?
    • my.norka Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 27.02.11, 09:52
      Nie za bardzo rozumiem na czym miałby polegać ten obciach. w końcu każdy chyba lubi jak jest mu ciepło, prawda? Ja tam do kalesonów nic nie mam, bo moim zdaniem najważniejsze jest zdrowie. Co to za mężczyźni, którzy wstydzą się chodzić w kalesonach?
    • fo-o Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 18.03.11, 00:42
      No ustalmy jedno..kalesony najlepiej nie wyglądają, dlatego mężczyźni niezbyt chętnie przyznają się do jej noszenia. Chociaż oczywiście lepiej nosić kalesony, niż potem mieć problemy z narządami intymnymi. Wtedy wizyta u lekarza może być jeszcze bardziej wstydliwa.
    • tscharni Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 28.01.14, 16:13
      Żaden obciach! kalesony są fajowe! Sam noszę jak temperatura spada poniżej zera! Dziś nie założyłem i co? zmarzłem!! brrrr
      • sibeliuss Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 29.01.14, 11:14
        A dziś?
        • tscharni Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 29.01.14, 18:53
          Dziś założyłem i było ciepło, a ty nosisz?
          • sibeliuss Re: Czy noszenie kalesonów to obciach? 30.01.14, 08:14
            Oczywiście, że noszę.
            Lubię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka