Dodaj do ulubionych

Bielizna dla romantyczki

24.03.11, 17:01
Satyna, koronki, delikatne kolory - zobacz bieliznę dla romantycznych i modnych kobiet.
kobieta.interia.pl/galerie/moda/bielizna-dla-romantyczki/zdjecie/duze,1433342,1,117
Obserwuj wątek
    • gumi-misia Re: Bielizna dla romantyczki 03.06.11, 14:22
      Jak dla romantyczki to tylko delikatny kolory, zwiewne materiały i ewentualnie drobne kwiatki. Oto moja propozycja dla wszystkich romantyczek:

dladziewczyny.pl/?co=112&nr=Pigeon_P-176_koszulka_12276&strona=2&nalezy=0
    • czarna.aza Re: Bielizna dla romantyczki 10.06.11, 13:35
      sibeliuss napisał:

> Satyna, koronki, delikatne kolory - zobacz bieliznę dla romantycznych i modnych
      > kobiet.
      > kobieta.interia.pl/galerie/moda/bielizna-dla-romantyczki/zdjecie/duze,1433342,1,117

Czy ja wiem, na kolana nie rzuca...
      W każdym razie żadna to nowość...
    • fo-o Re: Bielizna dla romantyczki 11.06.11, 21:30
      A czy ten komplet nie wygląda bardziej romantycznie: nipplex.pl/Rachel.php Wygląda bardzo dziewczęco, ale zarazem seksownie. Jest również taka delikatna. Wydaje mi się, że spodoba się każdej romantyczce wink
    • milagrosita12 Re: Bielizna dla romantyczki 26.07.11, 13:33
      A taki komplecik się Wam przypadkiem nie podoba? wink Moim zdaniem wręcz uroczy no i bardzo romantyczny wink Ale wiadomo - ten jest w wersji piżamkowej.
    • under-grund Re: Bielizna dla romantyczki 18.08.11, 12:22
      Moim zdaniem bielizna tego typu jest stworzona dla romantyczki: nipplex.pl/Rachel.php I to nie tylko, że jest koloru różowego. Ogólnie wydaje mi się, że jest słodka, elegancka, ale też seksowna. Czy inne romantyczki zgodzą się ze mną? wink
    • maurentyna Re: Bielizna dla romantyczki 03.11.11, 20:34
      Moim zdaniem ten komplecik jest dla romantyczki hurtownia-olenka.pl/kpl-koszulka-m990-p-3788.html Mnie urzeka. Jest w ciepłych kolorach, dopasowuje się do ciała. Uwielbiam taką właśnie bieliznę - dziewczęcą, a mega sexi.
      • madzia_stw Re: Bielizna dla romantyczki 28.02.12, 14:20
        A co powiecie na nową linię Esotiq?
        www.stylemiasta.pl/styl/single/esotiq/
      • margotta77 Re: Bielizna dla romantyczki 05.03.12, 22:33
        Nie wiem czy widziałaś ale z okazji Dnia Kobiet w tym sklepie jest teraz rabat -10% na bieliznę damską.
    • ma.li.1993 Re: Bielizna dla romantyczki 26.08.13, 18:01
      Stylowa bielizna retro jest oferowana przez sklep www.4lejdi.pl - satyna, koronki, pastele i wiele, wiele więcej!
    • piotr-105 Re: Bielizna dla romantyczki 09.10.14, 15:30
      Dziewczyny wygladaja najlepiej w ponczochach i bieliznie.
      sklep bielizna ponczochy rajstopy
      bielizna
      ponczochy
      rejstopy, to jest to !!
    • ani-ani2 Re: Bielizna dla romantyczki 15.10.15, 10:48
      Jak dla romantyczki to tutaj www.sklep-biustonosze.pl/. Polecam! Darmowa przesyłka smile
    • scar30 Re: Bielizna dla romantyczki 02.11.16, 20:10
      piękna bielizna w delikatne kwiatki to idealny pomysł dla romantycznej kobiety. Duży wybór znajdziecie tutaj: bardotka.eu/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka