Dodaj do ulubionych

Nowo odkryty sklep

14.03.12, 00:59
Po kilku latach mój chłop ostatnio coraz częściej na ulicy rozgląda się za innymi babami.
Szukałam czegoś i .... znalazłam sklep, tylko nie wiem czy warto kupować bo chyba nowy.
Oferowana przez nich bielizna erotyczna wygląda ciekawie, zwłaszcza bodystocking. Zastanawiam się jak mój luby zareaguje gdy wieczorem zaprezentuję mu swoje nowe stroje erotyczne. Mam nadzieję, że nie wybuchnie śmiechem, bo ..., nie jest chętny do urozmaiceń
Obserwuj wątek
    • al_999 Re: Nowo odkryty sklep 15.03.12, 20:48
      Może zamiast ryzykować spróbuj w już działającycm sklepie np: bielizna, rajstopy www.bliskacialu.pl Opinie jak najbardziej pozytywne a i wybór bielizny erotycznej i nie tylko bardzo zróżnicowany
      • ewa.gral Re: Nowo odkryty sklep 19.03.12, 13:10
        znalazłam fajną stronkę z bielizną damską i męską. Wszystko w jednym miejscu. W zależności od tego ile się chce wydać można coś ciekawego poszukać za miarę przyzwoite pieniądze
        zresztą sami zobaczcie bielizna.co-cena.pl
    • margotta77 Re: Nowo odkryty sklep 15.04.12, 21:59
      Kupuję bieliznę erotyczną w sprawdzonym sklepie, w hurtownia-olenka.pl i mogę Ci polecić byś może na początek aż tak nie szalała z takimi przebierankami bo jeśli nie jest chętny do urozmaiceń to trzeba go stopniowo do tego zachęcić wink Wybierz może coś "grzeczniejszego".
      --
    • papryczka33 Re: Nowo odkryty sklep 19.04.12, 20:37
      Ja zaopatruję się w biustonosze w sprawdzonym sklepie internetowym. Ostatnio zakupiłam fantastyczny kostium kąpielowy , na lato jak znalazł. Często do nich zaglądam, zawsze znajdę coś nowego. Myślę o kupnie bodystocking, ale nie wiem co mój mąż na to powie smile
    • al_999 Re: Nowo odkryty sklep 21.05.12, 15:12
      potestuj coś takiego jak www.bliskatobie.pl sklep działa już długo tylko nazwa sie zmieniła
    • swiatkatarzyny Re: Nowo odkryty sklep 21.05.12, 15:54
      ...sporo pikantnych modeli znalazłam tu :
      www.bieliznaonline.com.pl/19-bielizna-erotyczna , ale mają też klasyczną bieliznę (nawet w normalnych cenach).
      Pozdrawiam
      • 19am Re: Nowo odkryty sklep 01.06.12, 14:17
        Nie ma co się zastanawiać! Męzowie będą zadowoleni z bodystocking ! ! ! Wiem to z własnego doświadczenia smile Było super pozytywne zaskoczenie smile Ja kupowałam tu maja naprawdę niskie ceny i jest OK smile
        Tekst linka
    • waciek Re: Nowo odkryty sklep 08.06.12, 13:59
      Jeżeli bielizna erotyczna to polecam sklep internetowy stronakobiety.pl. Mają duży wybór bielizny erotycznej oraz kostiumów (uniformów) erotycznych mocno podgrzewających łóżkową atmosferę.
      Pozdrawiam
      • sibeliuss Re: Nowo odkryty sklep 11.06.12, 14:09
        Współczuję.
    • ma.li.1993 Re: Nowo odkryty sklep 26.08.13, 17:53
      Jak chcesz oczarować swojego faceta, to kup bieliznę na 4lejdi.pl
      • roksanarex Re: Nowo odkryty sklep 29.08.13, 08:07
        Ja kupuje tylko w http://misterna.pl sprawdzony sklep, a jeśli coś jest sprawdzone nie warto tego zmieniać.
        • magnetic76 Re: Nowo odkryty sklep 24.02.14, 18:40
          To ja też dorzucę swój sklep z którego jestem zadowolona. Tak dokładnie to mój narzeczony kupił mi tam koszulkę. Oczywiście wyśledziłam i juz wiemsmile Koszulka fajna świetnie pasuje i dobrze się w niej czuję. Naprawdę jestem zadowolona.
          Podrzucam link do sklepu może komuś się przydawink
          www.beautynight24.pl/product-pol-1152558272-Hannah.html
    • piotr-105 Re: Nowo odkryty sklep 09.10.14, 15:30
      Dziewczyny wygladaja najlepiej w ponczochach i bieliznie.
      sklep bielizna ponczochy rajstopy
      bielizna
      ponczochy
      rejstopy, to jest to !!
    • tototko Re: Nowo odkryty sklep 19.12.14, 11:31
      Może wypróbuj coś z bardziej gorących modeli. Ja mam taka siateczkę www.sklep-intymny.pl/pol_m_Bielizna-erotyczna_Siateczki-279.html i mój facet po prostu za nią szaleje, muszę kupić chyba inny model bo ten już troszkę sie znudził smile
    • 88werka88 Re: Nowo odkryty sklep 15.02.15, 10:57
      Z nowo odkrytych sklepów internetowych polecam epizama.pl/ . Często robię zakupy na aukcjach, ale ostatnio coraz częściej poszukuje sklepów online. Ceny często niższe i dużo większy wybór u jednego sprzedawcy. W epizamie mają teraz sporo promocji. Można się ładnie ubrać w markową bieliznę. Dla męża i dzieci znalazłam ładne piżamki. Czy kojarzycie ten sklep?
    • ani-ani2 Re: Nowo odkryty sklep 05.01.16, 14:16
      ja odkryłam fajny sklep z profesjonalną obsługą : www.sklep-biustonosze.pl
      • paulinaxra Re: Nowo odkryty sklep 05.01.16, 14:21
        jesli chodzi o bieliznę męską to polecam sklep sklep.cornette.pl, naprawdę dobra jakość. Mają też piżamy męskie, damskie i dziecięce
    • agataw999 Re: Nowo odkryty sklep 16.02.16, 12:37
      ja polecam all-bielizna.pl/ - znajdziesz coś na co dzień i na specjalne okazje. Zamawiałam tam bieliznę i całe zamówienie poszło sprawnie a bielizna w dobrej cenie i wysokiej jakości smile
    • agataw999 Re: Nowo odkryty sklep 16.02.16, 12:39
      Ja polecam all-bielizna.pl/ sama zrbiła zakupy i jestem zadowolona. Sklep ma szeroki asortyment można kupić bieliznę na co dzień i na specjalną okazję.
    • wasilek123 Re: Nowo odkryty sklep 25.03.16, 10:25
      Polecam sklep internetowy
      www.sklepgatta.pl

Zapraszamy także na aukcje na allegro:
      atlanticsklep_pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka