Dodaj do ulubionych

Duże biusty w końcu dowartościowane

19.05.12, 21:56
Bydgoszczanki może będą wiedzieć, że na Dworcowej 13 mamy nowy salonik z bielizną. Zwie się Bramiracle. W końcu się tam wybrałam i jestem w siódmym niebie. Zawsze miałam problem z moim "obszernym" biustem. Teraz został on dowartościowany i mogłam kupić, ba przymierzyć nie jeden a kilka modeli na moje piersi. Rewelacja. Nie wiem, czy wam ale m się podoba biustonosz marki Curvy Kate w kolorze hmm, turkusowym? Takie cudo mam w końcu w swojej szafie big_grin
Obserwuj wątek
    • biustonosze Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 02.07.12, 18:01
      Nowy sklep internetowy z bielizną pojawił się na rynku! Bielizna damska, bielizna męska, bielizna nocna i stroje kąpielowe takich firm jak Lejaby, Calvin Klein, Marlies Dekkers, Rosch, Feraud, Barbara, Rasurel, Skiny, Samanta, Corin, Panache, Konrad, Alles i wiele innych. W ofercie bielizna ślubna, bielizna sportowa, bielizna XXL, bielizna koronkowa, bielizna ciążowa, biustonosze dla mam karmiących i akcesoria. Nowość: biustonosz sportowy Panache! Serdecznie zapraszamy www.lanoro.com.pl
      Zapraszamy także do sklepów stacjonarnych w których cały personel ukończył najsłynniejszą szkołę brafittingu (profesjonalny dobór biustonoszy) Lindsey Brown która dobiera biustonosze koronowanym głowom i wielu światowym celebrytom. Adresy salonów na www.lanoro.pl
    • 37klara Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 10.10.14, 14:59
      Gratuluje zakupu. Jesli lubisz sex czat to super bedziesz wygladac tam w bieliźnie kupionej.
    • olaz982 Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 18.11.14, 21:19
      Cześć dziewczyny! Słyszałam, że niedługo otwierają w Szczecinie salon bielizny i ubrań dla kobiet z dużym biustem ( dobry-rozmiar.pl ),a w nim m.in. biustonosze w rozmiarach od D do K, bielizna korygująca, koszule, żakiety, a to wszystko na duże biusty wink
      • m.i.k.a.21 Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 22.11.14, 23:32
        Ja byłam w outlecie z bielizną w Nowym Turzynie Znalazłam dla siebie stanik w roz . 70 G Cudenko Nie pamiętam nazwy sklepu ale ma ciekawą wystawę dziewczyny pływajace w wodzie
      • m.i.k.a.21 Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 22.11.14, 23:36
        A gdzie jest ten sklep o którym piszesz ? Jakich marek jest bielizna ? Czy ubrania dla młodych dziewczyn?
    • e-martoutlet Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 29.04.15, 16:02
      Serdecznie zapraszamy na www.sklep.e-mart.pl , w ofercie ekskluzywna bielizna plus size niemieckiej firmy ULLA DESSOUS
    • jolunia01 Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 09.07.15, 20:40
      Fatalna strona sklepu. Brak wyszukiwania po rozmiarach. Przejrzenie kilku podstron prowadzi do wniosku, że grafik bardzo się napracował nad zdjęciami - ta fotce szczuplutka dziewczyna, a w opisie stanik z obwodami zaczynającymi się od 80 czy 85. Zresztą trudno w ofertach wynaleźć cokolwiek nawet na średni biust jeśli nie jest się osobą z dużą nadwagą. Wzornictwo też nie zachwyca.
    • agusska3 Re: Duże biusty w końcu dowartościowane 29.09.15, 11:43
      Jeśli duzy biust to polecam ten sklep www.sklep-biustonosze.pl/ Duzy wybor i swietne ceny oraz DARMOWA wysylka!! wink POLECAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka