sloggi 05.09.05, 16:40 Agnieszka napisała o Bon-prixie. A czy korzystaliście z innych sklepów wysyłkowych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 06.09.05, 11:02 intymna.pl-maja duzo zamowien, wiec im sie troche czas realizacji obsowa, ale narzekac nie mozna. i duzy wybor maja Odpowiedz Link
kohol Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 06.09.05, 16:14 Avocado www.avocado.com.pl/ Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 20.10.05, 20:53 W Avocado nabylam w sumie dwa komplety (stanik+stringi), stringi byly ok, ladne i wygodne, ale staniki dla mnie porazka, niewygodne, uwieraly i nie pasowaly ogolnie, moze dlatego ze mam beznadziejny rozmiar 75F-G zaleznie od modelu. Staniki sprezentowalam kolezance i ona byla zachwycona. Wniosek: raczej juz nie kupie wysylkowo niczego co bedzie kosztowalo wiecej niz 60 zl, nie chce mi sie bawic ze zwrotami, jak to napisala Joanna Chmielewska "nie kupuje na oko, bo nie na oku to sie nosi" Odpowiedz Link
butters77 Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 02.11.05, 16:15 A ja z Avocado jestem zadowolona, kupowalam tam pare razy. Fakt, zdarzalo mi sie wymieniac, ale sklep nie robi z tym najmniejszych problemow (podobnie jak ze zwrotem kasy). Polecam tez zakupy na: www.bellissima.com.pl (kupilam tam kostium kapielowy), ale tam jest bardzo drogo Pozdrawiam! Odpowiedz Link
anexxa biust.pl 07.09.05, 10:25 Kupiłam tam kostium kąpielowy na tegoroczne lato - bardzo ładny, z szortami, niedrogo (85 zł i 10 za przesyłkę). Płaciłam kartą, szybko doszło. Teraz mi przysyłają jakieś oferty, ale ja mam nietypowy gust i nic mi się nie podoba. Odpowiedz Link
regata7 Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 08.09.05, 22:43 quelle www.biust.pl Odpowiedz Link
sloggi Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 20.09.05, 07:11 aukcja.onet.pl/my_page.php?uid=1369566 Odpowiedz Link
nowy_login73 Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 21.09.05, 21:14 freemans of london. ale to było parę lat temu Odpowiedz Link
a_alicja Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 21.09.05, 22:44 Już pare razy zamawiałam z krisline.com.pl I jestem zadowolona naprawde dobrze zrobiona bielizna ,a szczególnie biustonosze. Odpowiedz Link
langenfeld Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 22.10.05, 23:53 www.macadi.com Odpowiedz Link
ju.bi Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 02.11.05, 16:29 jesli bielizna, to wspomniane avocado, intymna, oraez e-lady inne ciuchy - bon.prix, rzadko quelle, ale ja mam skrajnie nietypowe rozmiary i kupowanie w sklepach bielizny jest niemal niemożliwe Odpowiedz Link
33maj Re: Sklepy wysyłkowe, z których korzystaliscie. 29.12.05, 12:38 polecam bardzo - ciekawe i wybróbowane - firma LUPO, chyba www.lupoline.pl, kupiłam, fajna paczka, super bielizna - ale dla bardzo hojnie obdarzonych to raczej niewiele Odpowiedz Link