sloggi 14.12.05, 00:38 Czuję się jak dinozaur, ale noszę - a może tylko wydaje mi się, że jestem jakimś ostańcem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tukee Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 15.12.05, 23:54 Nie boj nic! Moj szef - ten glowny, najglowniejszy - brytyjczyk, tez nosi. Widac tak mu cieplo i milusio. Odpowiedz Link
sloggi Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 16.12.05, 12:58 Brytyjczycy w sprawach bieliźnianych są oryginalni. Pracowałem kiedyś z kilkoma angolami. Za każdym razm na basenie lub w delegacji ich bielizna wprawiała mnie w szok. Zasada była prosta - ma być odpowiednia do pory roku i wygodna dla noszącego. Odpowiedz Link
jat000 Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 16.12.05, 00:05 ja tez nosze. bo pod koszule w zimie cos trzeba nosic, a t-shirt nie pasuje i sie w takim poce Odpowiedz Link
sloggi Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 16.12.05, 12:59 jat000 napisał: > ja tez nosze. bo pod koszule w zimie cos trzeba nosic, a t-shirt nie pasuje i sie w takim poce > No to witam w klubie Odpowiedz Link
maclaw13 Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 22.12.05, 13:16 Wolę t-shirt'a - jak się człowiek zagrzeje za mocno, to można bez obaw zdjąć wierzchnią odzież. A jak już musi być podkoszulek, to widziałem takie na szerszych ramiączkach (jak t-shirt z obcietymi rekawami) - na takie coś bym się zdecydował. Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 23.12.05, 20:35 moj facet tez nosi. na poczatku mnie to przerazalo. teraz przywyklam i nawet mi sie podoba ;-d Odpowiedz Link
piano_barti Re: Męskie podkoszulki na ramiączka 26.12.05, 17:31 A co dziwnego jest w bezrękawniku? Odpowiedz Link