karolajna_ka 30.07.08, 14:58 Witam, niebawem wychodzę za mąż. Podczas nocy poślubnej chciałabym zaskoczyć mojego mężczyznę subtelną a zarazem zmysłową bielizną. Doradźcie co to powinno być? Komplet typu biustonosz + stringi? Czy może jakiś gorset? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemekgut Re: bielizna na noc poślubną 31.07.08, 09:47 proponowalbym stanik, stringi, pas i sexi ponczoszki... ale to taka moja propozycja - sam stanik i stringi sa takie hmmm normalnie- banalne... a jesli chodzi o gorste to zalezy kto jak w czym sie czuje... pozdrawiam Odpowiedz Link
sibeliuss Re: bielizna na noc poślubną 04.08.08, 14:22 Zawsze wydawało mi się, że w taką noc bielizna jest zbędna. Odpowiedz Link
przemekgut Re: bielizna na noc poślubną 04.08.08, 19:22 no tak - mowisz o etapie po zdjeciu jej... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: bielizna na noc poślubną 05.08.08, 16:38 Zdjęciu lub zerwaniu, krew nie woda.... Tak bywa. Odpowiedz Link
misiek460 Re: bielizna na noc poślubną 21.08.08, 07:28 Chyba najlepsza byłaby jakaś zmysłowa koszulka ze stringami, chodzi przecież o bieliznę nocną. Odpowiedz Link
tanielatanie Re: bielizna na noc poślubną 29.08.08, 13:13 Z tego co wiem najbardziej pomysłowe komplety specjalnie na noc poślubną są w kolekcjach Dreamgirl. Odpowiedz Link
oliweczkamalineczka Re: bielizna na noc poślubną 01.09.08, 11:37 )) Tutaj znajdziesz wszystko czego potrzebujesz na noc poślubną www.haidi.pl/index.php?d=katalog&k_id=11&pg=5 Ostatnio moja przyjaciółka miała ten sam problem i właśnie w ten sposób go rozwiązała. Była bardzo zadowolona... i nie tylko ona.... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
emilka_x Re: bielizna na noc poślubną 03.11.08, 22:57 Polecam gorset,stringi,sexi pończochy,długie rękawiczki i wysokie szpilki,taką noc poślubną twój przyszły mąż zapamięta na długo i chętnie będzie ją powtarzał.Najmniejszy problem jest z tymi zapinanymi z boku lub z wiązanie z przodu www.allegro.pl/item464827635_sliczny_gorsecik_niebianski_rozm_m.html coś niewinnego www.allegro.pl/item465142463_sexi_gorset_laguna_stringi_r_m.html coś seksownego www.allegro.pl/item465210991_panna_mloda_rekawiczki_welon_stringi_hit.html lub coś pasującego do sytuacji Odpowiedz Link
fast-lulka Re: bielizna na noc poślubną 26.03.09, 14:09 to tylko bielizn CHANTELLE, droga ale na www.myvip-zone.pl jest o 50% tańsza Odpowiedz Link
barta18 Re: bielizna na noc poślubną 06.07.13, 20:01 gorset robi furorę! jeśli nie lubisz usztywnianych to zobacz na ten: www.pikna.com.pl/product-pol-7582-Diamond-white-gorset-i-stringi-bielizna-erotyczna.html do tego stringi i szpileczki...na początek Odpowiedz Link
betka0007 Re: bielizna na noc poślubną 07.07.13, 10:33 Polecam bielizne z firmy Obsessive osobiście kompletuje je od roku mam już kilka sztuk nosi się rewelacyjnie a od faceta nie mogę się opędzić co noc Odpowiedz Link
19alfa19 Re: bielizna na noc poślubną 08.07.13, 18:18 a co myślicie o takiej koszulce www.pikna.com.pl/product-pol-7586-Diamond-chemise-white-koszulka-bielizna-erotyczna.html miałam kiedyś bardzo podobną i nie tylko ja byłam z niej zadowolona Odpowiedz Link
varia89 Re: bielizna na noc poślubną 13.07.13, 17:56 Ostatnio jak przeglądałam sklep 4lejdi.pl to widziałam tam takie śliczne kompleciki i nawet niedrogie. Bardzo fajny np. był komplek Tanya albo Ines. Odpowiedz Link
ma.li.1993 Re: bielizna na noc poślubną 26.08.13, 17:33 Przyjaciółka kupiła bieliznę na noc poślubną na 4lejdi.pl Bardzo tanio i szybko. Odpowiedz Link
piotr-105 Re: bielizna na noc poślubną 09.10.14, 15:31 Dziewczyny wygladaja najlepiej w ponczochach i bieliznie. sklep bielizna ponczochy rajstopy bielizna sklep bielizna ponczochy rajstopy ponczochy sklep bielizna ponczochy rajstopy rejstopy, to jest to !! Odpowiedz Link