Dodaj do ulubionych

Bielizna erotyczna

19.06.09, 15:47
Co o niej sądzicie? Czy to jakieś udziwnienie czy normalka dla Was? Mi sie nawet podoba np. taka bielizna erotyczna: www.romantique.pl/bielizna-erotyczna.html
ale głównie stringi erotyczne, np: www.romantique.pl/bielizna-erotyczna/stringi-erotyczne.html

Lubicie to? Jak się Wam to podoba?
Obserwuj wątek
    • basia455 Re: Bielizna erotyczna 21.08.09, 09:23
      No szczerze mówiac to podoba mi sie bielizna erotyczna.. Ale ta
      podana przez Ciebie jest mało pociągajaca oi droga. Spójrz na ta
      dyskrecja.pl/sklep.php/p7478-Mini-stringi-pajaczek.html
    • ifsd4651 Re: Bielizna erotyczna 21.10.15, 12:44
      Piękna bielizna erotyczna jest na stronie diores.pl/bielizna-erotyczna-c-62.html.

Np. ten tongue_out Niesamowicie kuszący komplecik pokojówki sprawi, że Wasze wspólne wieczory będą nieco bardziej gorętsze niż dotychczas. Ten fantazyjny strój składa się z króciutkiego topu, mini spódniczki wiązanej z tyłu oraz stringów. Całość idealnie dopasowuje się do każdej figury. Taki kuszący komplecik pokojówki oczyści atmosferę w sypialni z nudy i nada delikatny powiew erotyzmu.
    • lunilu Re: Bielizna erotyczna 20.12.15, 19:45
      w prezencie od chłopaka dostałam takie cudeńko www.sklep-biustonosze.pl/Lotus,p,22278 i od tej pory stale do nich zaglądam bo mają fajne ceny smile
    • monikabercia Re: Bielizna erotyczna 25.03.16, 20:42
      Kiedyś na randkę z narzeczonym zakładałam tylko ładny biustonosz i stringi. Zawsze wstydziłam się założyć coś bardziej odważnego, bo nie wiedziałam jak zareaguje. Po jakimś czasie sam zaczął wspominać o jakiejś seksownej bieliźnie. Długo się wahałam aż w końcu kupił mi na gwiazdkę. Myślałam, że ma na myśli jakąś wulgarną bieliznę erotyczną, a to była świetna seksowna haleczka z ładną wstawką z haftu, czy gipiury (nigdy nie odróżniam). Uwielbiam w niej spać, bo jest bardzo sexy i wygodna. Naprawdę gorąco polecam wszystkim!!! Narzeczony powiedział, że kupił w sklepie z bielizną erotyczną, ale przecież to nie jest żadna bielizna erotyczna. Ja określiłabym ją zmysłowa
      • blondyna18 Re: Bielizna erotyczna 11.04.16, 16:57
        Też dostałam super koszulkę nocną do spania smile I też bym nie powiedziała , że jest erotyczna tylko zmysłowa smile www.ekubas.pl/produkt-1675,298-Chemises__AW15_NDW01.html
    • blondyna18 Re: Bielizna erotyczna 12.04.16, 10:02
      www.ekubas.pl/produkt-1674,298-Chemises_SS16_NDK_Lace.html a co sądzisz o tej ?smile
      • grubla Re: Bielizna erotyczna 25.04.16, 11:52
        ciekawa smile
    • grubla Re: Bielizna erotyczna 25.04.16, 11:53
      CIEKAWA KOLEKCJA smile)
    • grubla Re: Bielizna erotyczna 25.04.16, 11:54
      CHYBA LINKI JUŻ NIE DZIAŁAJĄ ;/
    • ani-ani2 Re: Bielizna erotyczna 28.04.16, 13:52
      Polecam sklep z bielizną erotyczną i nie tylko www.sklep-biustonosze.pl/ sama dostałam kilka kompletów z tego sklepu i naprawdę polecam. Ogromny wybór i ze zwrotami czy wymianą nie robią problemu.
    • pinezka1980 Re: Bielizna erotyczna 19.05.16, 23:50
      Jeśli chodzi o seksowną bieliznę to polecam Beauty Night. Nieco droższe ciuszki ale super jakościowo wypadają. Ostatnio bieliznę erotyczną kupuję w sexiness.pl/pl/producer/Beauty-Night/557 a zwykłą na gorteks.com.pl i kinga com.pl. Jakoś przypadły mi do gustu smile
    • zibia258 Re: Bielizna erotyczna 07.06.16, 10:37
      Jest naprawdę świetna, ale zobacz jeszcze inną seksowną bieliznę na tejże stronie internetowej sexownysklep.pl/ bardzo szeroka oferta i nowoczesny design.
    • judy85 Re: Bielizna erotyczna 23.11.16, 20:22
      ja powiem szczerze zawsze myślałam że bielizna erotyczna to takie lateksowe, udziwnione rzeczy. Już chwilę temu zupełnie przez przypadek odkryłam jakie to są cuda. Nie kręcą tylko mojego faceta ale mnie też gdy ją ubieram. Często robię zakupy na www.elovers.pl stąd też wiem, że teraz mają na nią promocję elovers.pl/pl/42-bielizna
    • grubla Re: Bielizna erotyczna 14.03.17, 09:32
      Ja choruję ostatnio na taki komplet erotyczny: www.sexylingerie.pl/pl/p/Lolitta-Komplet-Sensual-Mistress/340
      ale muszę poczekać do wypłaty i będzie mój, według mnie jest to świetna i gorąca bielizna, oby tylko jeszcze byłka promocja na darmową dostawę co by mi cena nie wzrosła uncertain
    • soniqua Re: Bielizna erotyczna 10.06.17, 08:54
      Duży wybór bielizny erotycznej znajdziecie na stronie devilla.pl/Bielizna-erotyczna-c149 . Kupuję często markę Livia Corsetti, bardzo fajna i niedroga bielizna.
    • pelnazuza Re: Bielizna erotyczna 14.06.17, 15:03
      Osobiście stawiam na bieliznę koronkową. Jest w sam raz do pracy jak i na romantyczną kolację.
      Jestem dość wymagająca, dlatego nie robię zakupów w typowych sieciówkach.
      Ostatnio korzystam z jednego sklepu, który ma świetne ceny oraz dobrą jakoś towaru.
      www.facebook.com/Oui-Lingerie-263236157434379/
    • scar3030 Re: Bielizna erotyczna 24.06.17, 17:28
      fajna, pociągająca bielizna erotyczna jest na stronie:
      bardotka.eu/
      różne rodzaje, duży wybór
    • malinka108 Re: Bielizna erotyczna 20.10.19, 17:55
      bielizna erotyczna Łódź sklep najlepszy wybór w mieście bielizna erotyczna Łódź sklep
    • priwot Re: Bielizna erotyczna 13.12.19, 13:22
      Nie to żadne udziwnienie. Sama lubię seksowną bieliznę i wcale nie kupuję jej jedynie do łózka, ale dla siebie samej aby czuć się bardziej atrakcyjnie smile Mam takie małe zboczenie: stanik musi zawsze pasować do majtek. Jesli mam przykladowo bialy stanik a czarne majtki, to czuję się nieswojo.

Jeśli szukacie fajnej bielizny, polecam zajrzeć sobie do Obsessive:
      obsessive.com/pln_pl/pasy-do-ponczoch

Szczególnie, ze obecnie z okazji świąt maja dobre zniżki na komplety bielizny, jest taniej przy zakupie więcej niż jednej sztuki.
    • kozz Re: Bielizna erotyczna 01.02.20, 15:22
      ja lubie takie proste zestawy: komplet
      proste i skuteczne big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka