Dodaj do ulubionych

Chrzciny w Grodzisku

20.08.12, 23:12
Witam, czy ktos moze mi polecic miejsce, gdzie mozna zrobic kameralne chrzciny na 13 osób nie rujnując sie przy tym finansowo?
Obserwuj wątek
    • green-koala111 Re: Chrzciny w Grodzisku 09.09.12, 21:16
      Podobno gospoda u Czwarnów. A moze po prostu w domu , to nie jest jakas mega wieka ilosc osob ( i nie pisze tu złośliwie ) , Ja robilam dla 18 - pomagala mi mama a i dziecko w swoim pokoju . No chyba ze warunki lokalowe na to nie pozwalaja :)
    • bonzo7 Re: Chrzciny w Grodzisku 10.09.12, 21:33
      Polecam U Czwarnów , organizowałem chrzest w kwietniu dla ok 20 osób i było super , płacilem ok 110 zł od osoby
    • fiszki Re: Chrzciny w Grodzisku 20.09.12, 08:28
      Hotel Kot, Siestrzeń, robiliśmy w maju :)
    • luisgaravito Re: Chrzciny w Grodzisku 10.01.17, 14:07
      Mozecie jeszcze polecic jakies miejsca na chrzciny w Grodzisku?... okolo 20 osob
      • blondyneczka_83 Re: Chrzciny w Grodzisku 13.07.17, 17:27
        Przy tak małej liczbie osób znajdziesz miejsce w zasadzie w każdym lokalu. Spróbuj w La Petit. Jedzenie mają bardzo dobre i ceny akceptowalne :)
    • ciocia.przecietna.rada Re: Chrzciny w Grodzisku 11.01.17, 12:04
      W Babim Lecie organizują chrzciny, byliśmy właśnie w październiku na chrzcinach syna mojego brata, bardzo nam się podobało, obsługa dbała o każdy detal a poziom dań spokojnie dorównuje warszawskim restauracjom. Ciekawe wnętrze i miła atmosfera, bardzo udana impreza rodzinna :)
    • moskvicz Re: Chrzciny w Grodzisku 10.01.18, 12:43
      bardzo fajnym kameralnym miejscem jest nowo otwarte Cafe Bistro w Kozerkach pod Grodziskiem. Dobre ceny i fajna atmosfera, naprawdę warto sprawdzić
    • minow343 Re: Chrzciny w Grodzisku 18.04.18, 12:40
      La Petit - naprawdę smaczne jedzenie, grzeczna i uprzejma obsługa, eleganckie wnętrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka