zaciszanin 29.12.03, 15:12 Kierowcy: - geograf - za łódzką aktywność - sloggi - za trochę zdrowego rozsądku - thomasch - za twórcze myślenie - zaciszanin - za wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 29.12.03, 15:15 Pasażerowie: - bbkk - d.z - gacus2 - geograf* - hki - i-see - jerzy-j - matmi - michal.ch - moonpatrol - nauma - pawciod - pjeczarek - porki1 - rodowity_marcin - roody102 - sloggi* - szczupy - thomasch* - zaciszanin* * - pasażerowie którzy są jednocześnie kierowcami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 29.12.03, 16:34 zaciszanin - za skromność :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 29.12.03, 19:16 zaciszanin napisał: > Pasażerowie: > - bbkk > - d.z > - gacus2 > - geograf* > - hki > - i-see > - jerzy-j > - matmi > - michal.ch > - moonpatrol > - nauma > - pawciod > - pjeczarek > - porki1 > - rodowity_marcin > - roody102 > - sloggi* > - szczupy > - thomasch* > - zaciszanin* Eno, co to ma być? Czemu tak daleko z tyłu? Zawsze wciskam się na pierwszy rząd po prawej. A wy mnie tu posadziliście przy drugich drzwiach. ;) > * - pasażerowie którzy są jednocześnie kierowcami ;-) A to ciekawy patent. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thomasch Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 30.12.03, 01:25 Ojej, ale mi miło... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: [wo] szeroki autobus 30.12.03, 07:31 Dlaczego w Wąchcku jeżdżą taaaakie szerokie autobusy??? A bo wszyscy chcą siedzieć koło kierowcy:) Szerokiej drogi i gumowych drzew należy sobie życzyć w takim razie w nadchodzącym roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 06.01.04, 01:02 Na pokład weszli nowi pasażerowie: - klemenko - mati_p - nick16 - ojciec_krec Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 06.01.04, 10:42 Linia całodobowa? Kierowcy na 6-godzinnych zmianach? A jakim (marka) autobusem jedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 06.01.04, 12:47 Jak to jakim ... czerwonym :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 06.01.04, 20:25 marka? tylko i wyłącznie Volvo 7000!! www.toya.net.pl/~stefan/gal6f2.htm ew. przegubowy;-) co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 06.01.04, 22:12 Jeśli już mówimy o wycieczce, to tylko ITS ( www.przegubowiec.com/bus/zaj/its/a420-153.JPG ) i tylko po Warszawie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 06.01.04, 23:18 no dobra..niech będzie MAN, ale moze taki? www.toya.net.pl/~stefan/gal4f1.htm albo ktorychś z tych? www.toya.net.pl/~stefan/gal1f6.htm czemu tylko po Wawie, co?? a kiedy, chłopcze;), po raz ostatni byłeś w Grodzie Włókniarzy, co?? chociażby dla przyjemności przejechania się tramwajem po Śmigłego-Rydza powinieneś tu wpasc (Sloggi zaświadczy,że 14-tką jechało mu się..wstrząsająco:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 18.05.04, 16:59 Pasażerów przybyło, bo i linia dobra :-P - bbkk - cpk - d.z - e-tam - ejko - gacus2 - geograf - hki - i-see - idid - jerzy-j - k.reskator - kaye - klemenko - mati_p - matmi - michal.ch - moonpatrol - nauma - nick16 - nordyk110 - ojciec_krec - pawciod - pjeczarek - porki1 - projek - robert5728 - rodowity_marcin - roody102 - rubeus - sloggi - stront - szczupy - thomasch - zaciszanin Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 21.05.04, 10:11 Fajnie być z przodu bo wszystko dobrze widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 21.05.04, 10:32 A ja się wyindywidualizuję i pojadę po torach - metro, tramwaj, EKD Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 21.05.04, 12:51 Ale w metrze nic nie widać, lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 21.05.04, 15:12 Ludzi widać, niekiedy bardzo ciekawych. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 22.05.04, 14:28 W metrze jest sporo ładnych pasażerek i to jedyny plus ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thomasch Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 22.05.04, 18:15 zaciszanin napisał: > W metrze jest sporo ładnych pasażerek i to jedyny plus ;-) Istotny plus jest także taki, że na peronach jest czysto, czego nie można powiedzieć o chodnikach i ulicach na powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 07.06.04, 23:30 Funkcję admina otrzymuje Jerzy-J z racji częstego pisania bez nabijania - a więc można :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-j Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 08.06.04, 01:20 zaciszanin napisał: > Funkcję admina otrzymuje Jerzy-J z racji częstego pisania bez nabijania - a > więc można :-) Hehe, dzięki :D Szkoda, że tylko raptem 5-6 osób tu pisuje, a i ja w wakacje pewnie nie będę zbyt często - teraz to jest sesja to jakby wolne ale później to się będę swoją Niunią zajmować, a nie netem :P Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 10.06.04, 17:52 nauma napisał: > (...) tramwaj (...) Najlepiej wąskototorowy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 25.06.04, 13:27 Lista Pasażerów na dzień dzisiejszy: - anemic - bbkk - cpk - d.z - e-tam - ejko - gacus2 - geograf - hki - i-see - idid - jerzy-j - k.reskator - kaye - klemenko - mati_p - matmi - michal.ch - moonpatrol - nauma - nick16 - nordyk110 - ojciec_krec - pawciod - pjeczarek - porki1 - projek - robert5728 - rodowity_marcin - roody102 - rubeus - sloggi - sszydlowski1 - stront - szaser - szczupy - thomasch - vvv4 - wgfc - zaciszanin - zubil Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 07.07.04, 22:44 Z dniem dzisiejszym forum ponownie jest otwarte dla wszystkich "Pasażerów" Odpowiedz Link Zgłoś
rodowity_marcin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 07.07.04, 23:48 jestem i ja nie wiem czy mnie pamietacie czy lubicie czy nienawidzicie no ale jestem czytam śledzę jeżdżę znalazłem fanatyka komunikacji na osiedlu,ostatnio robiliśmy Olesin,Mańki i Dworską;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanin Re: [wo]Lista kierowców i pasażerów forum: 08.07.04, 14:11 rodowity_marcin napisał: > jestem i ja > nie wiem czy mnie pamietacie > czy lubicie > czy nienawidzicie > no ale jestem Pamiętamy i lubimy :-) Szkoda tylko, że tak mało się odzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś