Dodaj do ulubionych

FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE SPRAWI

27.11.09, 12:55
FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE SPRAWIAJĄ TYLKO DOBRE
WRAŻENIE !!! UWAŻAJCIE MAJA PAKISTAŃCZYKA ,KICHA TOTALNA ,WYDANA
KASA NA DARMO ,TO ZUPEŁNIE TAK JAK BYM POŁOŻYŁ KASĘ NA ULICY I SOBIE
POSZEDŁ DALEJ .
Obserwuj wątek
    • lato1999 Re: FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE S 28.11.09, 07:05
      jak czytam posty hurtowni to działaja już dłuższy czas, a nikt na
      nich nie narzekał - czyżby "obsmarował" ich ktoś "życzliwy"? :)
    • modessa-radomsko Re: FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE S 28.11.09, 08:13
      Oszuści? Bo co? Bo w towarze trafił się Pakistan? Chyba nie ma Pan totalnie
      doswiadczenia w handlu niesortem? Pretensje to raczej powinien Pan mieć do
      Anglików, że oddali słaby towar. Jak słyszę taki opinie to mi ręce opadają. Kup
      se sort i nie będziesz narzekał.
      Tak się składa że co do uczciwosci pani Agnieszki to nie mam zastrzeżeń
      • marek111.29 Re: FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE S 15.01.10, 19:34
        Zgadzam sie!!! Ludzie ktorzy maja sklepiki i hurtownie mysla ze dostawcy biora
        po 1500kg ciuchow z sortowni i sa wstanie przejrzec taka mase ciuchow tu akurat
        pisze o sorcie ( creamie ) Pamietajcie wszyscy ze przy tym pracuja ludzie na
        dodatek angole i dla kazdego co innego oznacza slowo modne i mozne sie trafic ze
        ktos nie zauwazy dziury czy plamy a sklepikarze mysla ze wszystko beda miec jak
        w butikach z nowa odzieza TO JUZ JAKIS OBŁĘD - Myscie ludzie !!! bo wiekszosc
        chce super cream i najlepiej za darmo!!! a ciuchy pakistanskie zwłaszcza w
        niesorcie to chyba pretensie do Pana Boga !!!
    • mademoisellecoco Re: FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE S 28.11.09, 08:16
      do zajad-1 -kiedy braleś towar u nich ? Ile towaru brałes?kupiłam tam ostatnio ok. 3 tony towaru i jestem zadowolona.
      • morgan151 Re: FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE S 01.12.09, 11:52
        Opadają ręce, jadę od dawna na ich niesorcie i nie wiem jak można takie bzdury
        pisać.Raz jest lepiej, raz słabiej, jak to w niesorcie, ale pakistana widziałam
        tam może raz, moze jedna reklamóweczka mi się trafiła,a biorę sporo towaru.I nie
        zakładam nowego nicka na użytek tego posta.Pewne jest że hurtownia jest bardzo
        uczciwa.Czyżby zazdrosna konkurencja nie może przeżyć?
    • annakorba Re: FIRMA AGAS Z KRAŚNIKA TO OSZUŚCI I KRĘTACZE S 01.12.09, 22:01
      Widac, ze ten Pan nawet tam nie byl, jak juz to Oszustka a nie oszusci prosze
      Pana... I nie uwazam zeby Pani Agnieszka nia byla! Kupuje w wielu hurtowniach i
      niewiele jest takich uczciwych jak ta!
      Biore tam towar regularnie, a Pan widac nie ma w ogole pojecia o handlu niesortem.
      Jesli nie chce Pan Pakistanczyka to polecam kupowac crem za 40 zl/kg

A takie posty jak Panski sa po prostu żenujące - proponuje poprobowac gdzie
      indziej to zoabczy Pan co to jest prawdziwy syf w niesorcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka