gucio19821 19.07.10, 22:35 Witam poszukuję b.dobrych dostawców odzieży niesortowanej do nowo powstającego sklepu (300m/2)na śląsku.Proszę o poważne oferty na emaila od osób posiadających dobry towar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirlech Re: Szukam dostawców odzieży używanej 19.07.10, 23:59 Proszę o więcej szczegółowych informacji jakiego towaru państwo poszukują w jakich ilościach w jakich cenach wówczas prześlę swoją propozycję na towar nie sortowany.meritum2@vp.pl Odpowiedz Link
gucio19821 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 21.07.10, 21:28 Witam Interesuje mnie towar głównie na wieszaki oczywiście że ładny i w miarę modny.Niesort angielski jak najbardziej mnie interesuje z dobrych dzielnic.Ilośc powiem w zależności od towaru i ceny ale jeśli by wpółp[raca sie udała mógłbym na początek tone zakupić.Mój nr tel 518703567.proszę przesłać mi ofertę.pozdrawiam Odpowiedz Link
iweta4 Re:kupię odziez kolarską i sukienki 27.02.11, 20:03 Kupię sort odzieży kolarskiej (bluzy, koszulki spodenki itp.) oraz sukienki różnego rodzaju interesuje mnie stała wspołpraca go24szo@interia.pl gg 6407070 Odpowiedz Link
fhudemi Re:kupię odziez kolarską i sukienki 10.02.23, 22:09 Mam odzież kolarska biuro@demisort.pl Odpowiedz Link
kobieta32_1 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 23.07.10, 12:53 Proszeo kontakt na maila: kobieta32_1@gazeta.pl jestem zainteresowana Państwa oferta , ale Wasz mail jest bledny;-(( Odpowiedz Link
mery83 Re: Srzedam odzież używaną. 12.02.11, 13:04 Witam wszystkich. Oferuję ok 700 kg odzieży używanej dobrych i znanych firm angielskich. Likwiduję sklep i mam również wieszaki metalowe jak i klamrowe oraz solidną i dużą ladę. Kupowałam również odzież sortowaną wie nie ma plam,odziez wygląda jak nowa. Cena 4 zł za kg. Jest możliwość obejrzenia towaru. tel. 691-629-129 Odpowiedz Link
fipula Re: Srzedam odzież używaną. 13.02.11, 15:53 sprzedaje Pani wszystko czy można np. zakupić samą dziecięcą? Odpowiedz Link
ecotexpoland Re: Szukam dostawców odzieży używanej 20.07.10, 10:24 Witam firma Ecotex Poland w Żaganiu woj.lubuskie.Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży z Niemiec i Anglii.Proszę o tel. 068 477 22 19.Pozdrawiam Odpowiedz Link
kenzo-air Re: Szukam dostawców odzieży używanej 20.12.10, 11:19 Witam! Jestem hurtownikiem odzieży używanej (zaopatruję punkty detaliczne,dojazd do klienta). Aktualnie w ofercie posiadam : -odzież damską-11pln/kg - -:- męską-11pln/kg - -:- dziecięcą11pln/kg - obuwie -6pln/kg,10 pln/kg,13pln/kg - zabawki -asortyment domowy (tzw.pościelowe)- -dojazd do klienta bezpłatny -torebki -,paski-11pln/kg Proszę o kontakt telefoniczny na nr 0-791-666-565,kenzo-air@wp.p Odpowiedz Link
tommek50 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 20.07.10, 17:42 Przed dwoma tygodniami zlikwidowałem ciucholand w Cieszynie / zmiana branży/. Nie miałem szans z dwoma bardzo dużymi sklepami powstałymi niedaleko. Cały sklep / wyposażenie i towar/ mam złożone w magazynie. Mógłbym naprawdę tanio /cena do uzgodnienia/ to odsprzedać. W razie zainteresowania prześlę na maila zdjęcia tego sklepu. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
gucio19821 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 21.07.10, 21:29 Prosiłbym o fotki tego sklepu i cene jaką by pan proponował mój emqail kiermasz_obuwia@wp.pl Odpowiedz Link
jarekadam123 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 23.07.10, 11:21 Witam. Jeżeli jest Pan zainteresowany niesortem z Danii to zapraszam do współpracy. Moja hurtownia mieści się w woj. zachodniopomorskim. Zamówienia powyżej 1000 kg dostarczam gratis. Cena do omówienia.Tel.511 691 881 Pozdrawiam. Odpowiedz Link
e-ciuszki Re: Szukam dostawców odzieży używanej 23.07.10, 13:02 Proponuje oryginalny niesort holendersko- niemiecki. Mozliwosc ogladania towaru. Odbior w Niemczech Odpowiedz Link
gucio19821 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 24.07.10, 11:10 prosiłbym o emaila kontaktowego w sprawie ciuszków w niemczech Odpowiedz Link
e-ciuszki Re: Szukam dostawców odzieży używanej 24.07.10, 19:20 Prosze bardzo: phu_temix@onet.eu. Odpowiedz Link
iweta4 Re: kupię odzież KOLARSKĄ I SUKIENKI 27.02.11, 20:24 Kupię sort odzieży kolarskiej (bluzy, koszulki spodenki itp.) Zależy mi na stałej współpracy. Kupię sukienki używane różnego gatunku---począwszy od extra cream do retro. Kupię sukienki nowe outlet, wyłącznie na kg. Kupię sort odzieży kolarskiej (bluzy, koszulki spodenki itp.) KONTAKT:go24szo@interia.pl gg 6407070 Odpowiedz Link
ewadrazniowska Re: Szukam dostawców odzieży używanej 11.04.23, 18:15 Poproszę o ofertę monikadrazniowska@gmail.com Odpowiedz Link
scigant5.2 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 25.07.10, 17:17 WITAM. ZAJMUJEMY SIE SPROWADZANIEM ODZIEZY UZYWANEJ ,ORYGINALNEGO NIESORTU Z ANGLII.TOWAR JEST NA 100% NIESZPERANA ZBIORKI DOOR TO DOOR.PROSZE NAPISAC JAKIE ILOSCI PANSTWA INTERESUJA ,JEST MOZLIWOSC ZAMOWIENIA ABY TOWAR PRZYJECHAL BEZPOSREDNIO Z ANGLII DO PANSTWA.JESLI TOWAR NIE JEST PRZEGRZEBANY BEDZIE NAPEWNO ORYGINALNY A TO GWARANTUJEMY. POZDRAWIAM 696 518 083 Odpowiedz Link
klama19842 odziez mix belgia 10.08.10, 17:22 Mam do zaoferowania atrakcyjna odziez uzywana z Belgii z pierwszej reki jako mix naprawde modne ciuszki cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci mozliwy jest ogladniecie towaru przed zakupemw polscelub w belgii Odpowiedz Link
tymon35 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 12.08.10, 22:37 Mam w ofercie angielski oraz irlandzki niesort,do tego wydaję mi się ze w naprawde dobrych cenach,szczególnie jeśli będzie to dłuższa wspoa.Dysponuje własnnym transportem.Prosze o telefon. Mój numer to 663 742 059.Pozdrawiam.Tymon Musiał Odpowiedz Link
kriser-0 HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ LONDON W KRAŚNIKU 18.08.10, 10:46 ----WITAM ---------- SZUKASZ ORYGINALNEGO NIESORTU ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA HURTOWNI ;;LONDON;; W KRAŚNIKU. OFERUJEMY ANGIELSKĄ ODZIEŻ UŻYWANĄ ZBIERANA SYSTEMEM DOOR TO DOOR . W NASZEJ ODZIEŻY NIE ZNAJDZIESZ ODZIEŻY BRUDNEJ ANI PODARTEJ 0 % ODRZUTU PRZYJDŻ I PRZEKONAJ SIĘ SAM!!!! (OBECNIE POSIADAMY BAGI MANCHESTER I SUNDERLAND PÓŁNOCNA ANGLIA) WIĘCEJ INFORMACJI POD NUMEREM 0 787 526 862 ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA NASZEJ STRONY: WWW.HURTOWNIA-LONDON.PL E-MAIL: KONTAKT@HURTOWNIA-LONDON.PL HURTOWNIA---- Odpowiedz Link
szachszczoni Re: Szukam dostawców odzieży używanej 18.08.10, 14:49 Witam. Dla "agaedek"złożyłam ofertę.Jest aktualna. Proszę zajrzeć na tej samej stronie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mbgusto Re: Szukam dostawców odzieży używanej 27.10.10, 19:04 Jestem bezpośrednim importerem. Chętnie pomogę,może coś nawet ci doradzę. Jestem ze ślaska. mbgusto@interia.pl Odpowiedz Link
christo33 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 03.11.10, 12:53 Firma Gama-Pol zajmuje się profesjonalnym wykonastwem, wyposażaniem , obsługą marketingową i zaopatrywaniem w towar sklepów z odzieżą używaną. Obsługujemy klientów posiadających własną gotówkę jak i osoby korzystające z dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Wnioski i biznesplany dla przyszłych partnerów handlowych piszemy bezpłatnie,a także pomagamy w znalezieniu stosownego lokalu spełniającego wymogi nowoczesnego butiku z odzieżą używaną (odsyłam do www.gama-pol.pl ).Jesteśmy również importerem używanej odzieży sortowanej z Kanady i Holandii. Towar odbieramy bezpośrednio od fundacji charytatywnych takich jak HUMANA i KRINGLOOP, które zajmują się zbiórkami odzieży także omijamy wszystkich pośredników typu sortownie, hurtownie. Aktualnie w ofercie posiadamy sorty zimowe w cenie od 6 do 29zł/kg w zależności od jakości. Nową ciekawą propozycją jest MIX ZIMA (kurtki,polary, spódnice, spodnie, bluzki, sweterki, żakiety, futerka,kamizelki puchowe, spodnie narciarskie) i DZIECKO ZIMA (odzież jesienno-zimowa dla dzieci do 12lat) w cenie 14zł/kg. W towarze znajduje się odzież znanych zachodnich marek jak FORECAST, ONLY, ESPRIT, H&M, ZARA, YESSICA , DIESEL, SOHO, C&A, ETAM, BENETON , AMISU,TOPOLINO i inne .Istnieje możliwość wysyłki pocztą kurierską dowolnej partii próbnej w celu oceny jakości .Nie wypada zachwalać nam własnego towaru, ale nie znajdą Państwo na nasz temat żadnych negatywnych opinii, a wiadomo że w tej branży mówi się albo żle albo wcale. Zapraszamy do obejrzenia towaru przed zakupem. W razie pytań proszę o kontakt www.gama-pol.pl Krzysztof Garbowsi 664-315-248 Mateusz Sroka 0600-224-336 Odpowiedz Link
iweta4 Re:kupię odziez kolarską i sukienki 27.02.11, 20:05 Zależy mi na stałej współpracy. Kupię sort odzieży kolarskiej (bluzy, koszulki spodenki itp.) Kupię sukienki używane różnego gatunku---począwszy od extra cream do retro. Kupię sukienki nowe outlet, wyłącznie na kg. Kupię sort odzieży kolarskiej (bluzy, koszulki spodenki itp.) KONTAKT: go24szo@interia.pl gg6407070 Odpowiedz Link
hurtownia.rze Re: Szukam dostawców odzieży używanej 04.11.10, 11:41 Witam! Polecam Hurtownie w Bedzinie ul. Dąbrowska 205 tel. 669984203 W szczególności polecam zbiórki D2D z Anglii. Odpowiedz Link
italianiesort Re: Szukam dostawców odzieży używanej 04.11.10, 11:43 odpisalbym na emaila ale niestety nie napisales Odpowiedz Link
maria7477 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 05.11.10, 13:11 Witam,posiadam orginalny niesort szwecki,Towar sprowadzany jest bezposrednio ze Sztokholmu i okolic.Na zamówienia naszych klientów ,sprowadzamy równiez buty.Zajmujemy sie towarem ze Skandynawii,gdzie posiadamy swoje magazyny.Kontakt.alagorska@wp.pl tel........601-636-611.Pozdrawiam Odpowiedz Link
brukdecor Re: Szukam dostawców odzieży używanej 06.11.10, 10:29 Witam Posiadam hurtownie odzieży używanej z holandii, obecnie posiadam towar pakowany po 20 -25 kg w worku i jest to towar posortowany bardzo dobry gatunkowo. cena za kilogram to 20 zł Odpowiedz Link
slawek-07 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 06.11.10, 19:02 lodz.szerlok.pl/oferta/creamy-odziezowe-damskie-odziez-uzwywana-ID3NBf.html Odpowiedz Link
tomkam163 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 09.11.10, 10:28 SPRZEDAM 10 TON ANGIELSKIEGO DOOR TO DOOR TZW. (STRAZAK) Z LONDYNU I OXRORDU 100% ORGINAL NIC NIE GRZEBANE. CENA 5.50 ZA KG. ZAKUP MINIMUM 1 TONA . OKOLICE WARSZAWY. ZACHECAM BO NAPRAWDE WARTO . 606-607-321 Odpowiedz Link
christo33 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 11.11.10, 01:58 Importuję odzież sortowaną z Kanady i Holandii. Towar odbieram bezpośrednio od fundacji charytatywnych takich jak HUMANA i KRINGLOOP, które zajmują się zbiórkami odzieży. Nie sprowadzamy niesortu. Aktualnie w ofercie posiadamy sorty zimowe w cenie od 6 do 29zł/kg w zależności od jakości. Nową propozycją jest MIX ZIMA I DZIECKO ZIMA w cenie 14zł/kg.W towarze znajduje się odzież znanych zachodnich marek jak HEMA, ESPRIT, H&M, ZARA, YESSICA , C&A, ETAM, BENETON , AMISU,TOPOLINO i inne .Istnieje możliwość wysyłki dowolnej partii próbnej w celu oceny jakości. Możemy również wysłać przykładowe zdjęcia.Nie będę zachwalał swojego towaru, ale nie znajdą Państwo na nasz temat żadnych negatywnych opinii co o czymś świadczy. Zapraszamy do obejrzenia towaru przed zakupem. W razie pytań proszę o kontakt. W załączniku wysyłam zdjęcia towaru. Pozdrawiam Krzysztof Garbowski tel 796334398 lub 664315248 Odpowiedz Link
oodziezz Re: Szukam dostawców odzieży używanej 22.11.10, 12:09 WITAM SERDECZNIE OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z BELGII NIEMIEC I FRANCJI ZE ZBIÓREK DOMOWYCH TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ. WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY. MAJĄC DUŻE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU. Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO: H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, CANDA ITP. OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORGINALNĄ TJ. TYLKO NIE SORT SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH PRZED ZALICYTOWANIEM PROSZĘ O KONTAKT CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI TEL: 795 945 274 EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Odpowiedz Link
kenzo-air Re: Szukam dostawców odzieży używanej 07.12.10, 12:22 Witam! Posiadam w/w asortyment w ilościach hurtowych,proszę o kontakt na kenzo-air@wp.pl lub 791-666-565 Odpowiedz Link
gosiaczek7774 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 17.12.10, 21:33 Witam serdecznie.Likwiduje sklep z odzieza uzywaną towar jest przebrany i posortowany ok 700 kg. cena 4200,00 do negocjacji. mam tez wieszaki,stojaki w tym okrągły, kosze. moze to was zainteresuje. żary woj.lubuskie tel.606 927 902 Odpowiedz Link
jolajanko Re: Szukam dostawców odzieży używanej 05.01.11, 10:12 WKRÓTCE OTWARCIE NOWEJ HURTOWNI ODZIEŻY UŻYWANEJ NIESORTOWANEJ NAJLEPSZEJ JAKOŚCI W OKOLICACH PIŁY WOJ. WIELKOPOLSKIE. CENY BARDZO KONKURENCYJNE, NAJNIŻSZE NA RYNKU. TOWAR Z PIERWSZEJ RĘKI, ODZIEŻ MARKOWA, W REKLAMÓWKACH, Z BOGATYCH REGIONÓW OD LONDYNU PO MANCHESTER. NIE POSIADAMY WŁASNYCH SKLEPÓW. MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU PROSTO Z TIRA. PRZY DUŻYCH ILOŚCIACH NEGOCJACJA CEN. MOŻLIWOŚĆ TRANSPORTU NA MIEJSCE. ZAPRASZAMY TEL. 604208363, 604405165.JOLAJANKO@VP.PL Odpowiedz Link
globe62 firma globe 05.01.11, 17:38 Witam zapraszam do nowo otwartej hurtowni sprowadzam sama towar z Anglii sortowany po który sama jeżdzę towar w dobrej cenie u nas gatunek pierwszy jest to odzież z metkami w bardzo dobrym stanie nie ma dziur i plam nie do usunięcia ale mogą sie zdarzyć ciuszki do wyprania w tej chwili posiadamy wiecej odziezy małej nie ma dużo dużej maleńkie sa śliczne worki kolorowe nie posiadam sklepów ani sortowni zapraszam do współpracy worki można obejrzeć na miejscu pakowane po dzieci po 10 kg damska gdzie mamy sliczne tuniki modne rzeczy bez babcinowatych wielkich łaszków po 15 kg całosezonowa bez ciężkiej zimy jesteśmy okolice Warszawy Garwolin ceny to dziecko 26 zł kg damska 26 zł kg tel.693655003 Odpowiedz Link
beatkab.77 Re: Szukam dostawców odzieży używanej 04.02.11, 10:03 Witam Jestesmy Angielska firma Creamtex Importujemy odziez uzywana najlepszej jakosci -modna Nawiazemy rowniez wspolprace z hurtownikami tel.788-284-108 , 889-290-704 lub creamtex@o2.pl Odpowiedz Link