Dodaj do ulubionych

CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWANEJ?

30.09.11, 15:46
WITAM SERDECZNIE...NIE TAK DAWNO OTWORZYŁAM DZIAŁALNOŚĆ I SPRZEDAJĘ ODZIEŻ UŻYWANĄ NA PLACU TARGOWYM...WCIĄŻ POSZUKUJĘ DOBREGO TOWARU,CZYTAM FORUM I JESTEM PRZERAŻONA...NAPRAWDĘ STRACH SIĘ NA COŚ ZDECYDOWAĆ...NIE MAM DOBREGO DOSTAWCY,PARĘ RAZY WTOPIŁAM KASĘ...BRAŁAM JUŻ NIESORT Z WROCŁAWIA Z BIELAN-WTOPA,NIESORT Z HURTOWNI WE WSCHOWIE ANGIELSKI 8,50 KG ŁADNYCH TROCHĘ CIUSZKÓW ALE BARDZO DUŻO USZKODZONYCH,DUŻO ZNISZCZONYCH BUTÓW-ZA TĄ CENĘ TRUDNO ABY SIĘ ZWRÓCIŁO...PRÓBOWAŁAM TEŻ NA ALEGRO OD KILKU NIBY HURTOWNI ALE TOWAR POSKLEPOWY I NIE BARDZO MODNY-TAKI LEKKO DINOZAURY....JUŻ TRACĘ NADZIEJĘ...CHYBA SIĘ PRZERZUCĘ NA SORT...ALE TEŻ NIE BARDZO WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ...MOIM PROBLEMEM TEZ JEST TO ŻE NIE BARDZO MAM JAK DOJEŻDŻAĆ PO TEN TOWAR,ABY NP.GO SPRAWDZIĆ.....JEŻELI KTOŚ MA NAMIAR NA NAPRAWDĘ DOBRY SORT DAMSKI I DZIECIĘCY ALE NAPRAWDĘ FAJNY I W DOBREJ CENIE TO BARDZO PROSZĘ O NAMIAR...BO TRACĘ JUŻ NADZIEJĘ ŻE ZNAJDĘ DOBRY TOWAR....POZDRAWIAM WSZYSTKICH "POSZUKIWACZY" :)
Obserwuj wątek
    • dariusz6973 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 30.09.11, 18:40
      Witam, być może będę mógł Pani pomóc w kwestii dostarczenia towaru bezpośrednio z hurtowni angielskiej. Podaję adres e-mailowy i proszę o kontakt - 6973@wp.pl
      • tomek1819 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 21.04.13, 09:14
        mam podobny problem -mały sklepik niedaleko Lublina , sprzedaje się bardzo dobrze o ile jest co sprzedawać , pracuję od 3 miesięcy i mam wielki problem z dostawcami - utopiłam ładne pieniążki , a chciałabym tylko normalnej współpracy , nie mam możliwości ciągłych wyjazdów po towar , potrzebuję stosunkowo niewiele , czy jest ktoś kto może pomóc ?
        • jonwin Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 26.04.13, 11:09
          Do "tomek1819".
          Mam do zaoferowania niewielkie ilosci porzadnego towaru,ktory sam zbieram w Niemczech.
          Jesli szuka pani uczciwej osoby,prosze o jakis kontakt.
          • asza16 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.07.13, 01:34
            witam mam mały sklepik z odzieza uzywana i szukam uczciwego dostawcy bardzo dlugo juz prowadze i mam swoich klientow prosze o kontakt 515102762 lub email kwiatek1602@onet.pl
            • emporitextile Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.11.13, 15:23
              Witamy w nowo otwartej hurtowni Empori Textile.

Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej i nowej z Anglii i . Nasza hurtownia powstała nie dawno ale z myślą o zaspokojeniu potrzeb klientów prowadzących sprzedaż detaliczną i internetową.

Naszą dewizą jest wysoka jakość sprzedawanego towaru i spełnienie oczekiwań nawet najbardziej wymagających klientów dla tego zadaliśmy sobie dużo trudu i zanim wybraliśmy kilka sortowni w UK postanowiliśmy spędzić wiele czasu na odwiedziny ponad 20 sortowni i wyselekcjonowaniu tylko 3 z którymi ściśle współpracujemy .

Posiadamy szeroki asortyment odzieży damskiej, męskiej i dziecięcej renomowanych firm . Wśród oferowanego przez nas towaru występują takie marki jak: GAP, ATMOSPHERE, DOROTHY PERKINSH&M, NEXT, River Island, George, DUNNES, New Look, ASOS, papaya, ,Timberland , AX Paris, ZARA, BERSHKA, STRADIVARIUS, MEXX, PussyCat, Select, MANGO, SAVIDA, VERO MODA, Paris Hilton,TU, F&F, CHEROKEE, C&A, Ladybird, tammy, LEVIS, WRLANGLER, Lee Cooper, Lee, TOMMY HILFIGER, Abercrombie & Fitch, Ralph Lauren, ARMANI, YVES SAINT LAURENT, BURTON, CATERWOOD, ADIDAS, PUMA, NIKE, LONSDALE, Bench, ECCO i wiele innych.

Obecnie w naszej ofercie znajdziecie Państwo odzież nową z metkami , cream , gatunek 1 , gatunek 2 oraz nie sorty .

Szczegółowa selekcja i kontrola towaru podczas segregacji pozwala nam osiągnąć wysoką i równą jakość, adekwatną do ceny. Odzież jest dzielona w zależności od sezonu na wiosnę, lato, jesień i zimę oraz ze względu na płeć.

Przed zakupem nalegamy aby Państwo sprawdzić zawartość worka , a nawet kilku , w celu pełnej satysfakcji .

Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie. Jesteśmy również otwarci na Państwa sugestie.

Prowadzimy sprzedaż wysyłkową , sami potrafimy dowozić towar lokalnie

Jeżeli zamierzacie Państwo otworzyć sklep z odzieżą używaną, chętnie podzielimy się naszą wiedzą. Doradzimy jaki asortyment wybrać oraz jak sprostać oczekiwaniom klientów.

Śledz nas na facebbok , galeria zdjęć .

www.facebook.com/pages/Empori-Textile/779848435362165
              Adres:
              Boczna 9
              82-200
              Malbork

Tel: 787963474
          • arazdw Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 29.07.13, 00:49
            Witam prosze o kontakt w sprawie odziezy uzywanej , jestem zainteresowany odbiorem jej od pana / pani pozdrawiam i czekam na kontakt moj email ara_21@tlen.pl
          • maria8510 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 23.08.14, 15:06
            jestem zainteresowana wspolpraca prosze o kontakt pod nr tel 015215156763 lub mailowo maria.maserak@onet.pl
          • 6patusia Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.01.15, 21:58
            Prosze o kontakt w sprawie odzieży niemieckiej Moj nr 691 838 522
        • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 10.05.13, 23:01
          Witam,jezeli szukasz dostawcy z uk to sprawdz moja oferte .Ponizej podaje linka do mojego profilu,jest tam galeria zdjec z odzieza.Jezeli tego szukasz to prosze o kontakt i pytania .
          Zajmuje sie selekcja towaru ,towar jest zakupowany od prywatnych osob i dlatego jest on modny i nadajacy sie prosto na wieszak.

ludzie.gazeta.pl/bety80/0,0.html
          Pozdrawiam Beata
          • komisfifi Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 11.05.13, 07:07
            Witam
            Proszę podać adres e-mail
          • lejdidax Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.05.13, 12:34
            Witam interesowałaby mnie oferta na cream dziecięcy max do 3 lat proszę o info na meila lejdidax@op.pl
            • czarnopys Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 09.08.13, 19:28
              Witam interesowałaby mnie oferta na cream dziecięcy max do 3 lat proszę o info na meila czarnopys@gazeta.pl
              • aniamar7 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 21.08.13, 00:19
                Witam
                Posiadam ubranka po moich dzieciach, polskie i zagraniczne, jest tego ze 100 szt. w super stanie. Ubranka takich firm jak H&M, GAP, Wójcik, 5-10-15, CDRL, NEXT, Endo i wiele innych. Niektóre ubranka raz założone. Gdyby ktoś był zainteresowany nawiążę stałą współpracę. Otworzymy jakąś spółkę w przedszkolu i nazbieramy ich o wiele więcej. Nasze dzieci też są pięknie i modnie ubrane. Zapraszam do kontaktu na: a.marszal4@wp.pl
            • aniamar7 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 21.08.13, 00:29
              Witam
              Posiadam ubranka po moich dzieciach, polskie i zagraniczne, jest tego ze 100 szt. w super stanie. Ubranka takich firm jak H&M, GAP, Wójcik, 5-10-15, CDRL, NEXT, Endo i wiele innych. Niektóre ubranka raz założone, a niektóre nowe z metkami. Gdyby ktoś był zainteresowany nawiążę stałą współpracę. Otworzymy jakąś spółkę w przedszkolu i nazbieramy ich o wiele więcej. Nasze dzieci też są pięknie i modnie ubrane. Zapraszam do kontaktu na: a.marszal4@wp.pl
          • ewa33442 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 30.06.13, 15:54
            witam jaki asortyment pani posiada jaka cena czy jest mozliwosc dluzszej wspolpracy i wysylania towaru z gory serdecznie dziekuje
            • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 16.08.13, 08:42
              prosze o kontakt emailowy bety80@gazeta.pl
            • 0.oliwka Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.04.14, 08:13
              Witam,W odpowiedzi na zapytanie na forum gazeta.pl pragnę zaproponować swoją małą hurtownię , sprowadzam sama towar z Anglii, dokładnie Londyn, towar czysty Charity, bardzo duzo znanych marek tj Next, Zara , Gap,Atmospere, Larph Lauren i inne...posiadam w sprzedaży towar damski, męski, dziecięcy oraz odzież ciążową buty oraz zabawki .Zaopatruje kilkanaście sklepów w Polsce , nie posiadam wlasnych sklepów.Towar przyjeżdza srednio co 7-10 dni , u mnie towar nie leży po tygodniu mam pusty magazyn bo sprowadzam towar pod klientów więc nic nie stoi w workach nie wiadomo ile czasu.Jesli jesteś zainteesowany przeslij mi swojego @, wyślę fotki z ostatniej dostawy .Towar oprócz odbioru osobistego przesyłam kurierem DHL lub K-ex.Cennik
              damski mix wiosna-lato -20 zł /kg
              dziecko mix wiosna-lato-22 zł/kg
              męski mix wiosna-lato 20 zł/kg
              ciążowy mix wiosna-lato 20 zł/kg
              buty -18 zł/kg
              zabawki -18 zł /kg
              mój nr tel 607368690
              pozdrawiam
              • dariag89 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.04.14, 18:17
                proszę o zdj na mail dariag89@tlen.pl
                czy ma Pani w ofercie również twarde zabawki ??
                • 6patusia Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.04.14, 18:19
                  NIESTY NIE MAM ŻADNYCH twardych zabawek !!!!pozdrawiam
              • luxurykids Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 12.05.14, 15:22
                Witam
                Byłabym zainteresowana zakupem odzieży dziecięcej. Może Pan wysłać zdjęcia? Gdzie znajduje się hurtownia?
                karoladz@o2.pl
              • pwlanton Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 17.05.14, 12:08
                Witam. Interesuje mnie odzież damka, proszę o przykładowe foto na maila: pwlanton@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
              • aguska8501 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 23.08.14, 15:39
                wyśle mi Pani zdjęcia z ostatniej dostawy i czy ma Pani odzież dziecięcą jesień/zima? aguska8501@wp.pl
              • dolorespaw Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 03.10.14, 17:56
                prosze o maila dorkapaw123@wp.pl otwieram skepik i szukam towarku
              • klauduska20 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 16.01.15, 12:41
                Poszukuje solidnej hurtowni interesuje mnie cream mix dziecko może ktoś polecić mi? Na terenie Warszawy i okolice na probe chciałabym kupić 10 kg
                • eftea Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 21.01.15, 15:50
                  proszę o kontakt na email brzenia@wp.pl, to może pomogę
                  • najlepszy.next Oferta specjalna - zimowa wyprzedaż 22.01.15, 08:28
                    Serdecznie zapraszamy na zimową wyprzedaż odzieży używanej

Wiele pozycji w atrakcyjnych cenach !!! Wysoka jakość oferowanego towaru !!!!

Swetry od 2 zł za kilogram , kurtki mix od 4 zł za kilogram
                    bluzki damskie od 4 zł za kilogram , Zakiety damskie od 4 zł za kilogram
                    torebki od 8 zł za kilogram oraz wiele innych pozycji

Zapraszamy od poniedziałku do piątku
                    w godzinach od 8 do 16
                    Sobota od 9 do 13

Hurtownia Next
                    ul. Ostrówek 2
                    27-600 Sandomierz
                    tel 509828368
              • katarzyna.pod.pierzyna Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 02.10.16, 13:54
                Prosze o fotki
                katarzyna.pod.pierzyna@gmail.com
          • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.07.13, 08:22
            bety80 napisała:

> Witam,jezeli szukasz dostawcy z uk to sprawdz moja oferte .Ponizej podaje linka
            > do mojego profilu,jest tam galeria zdjec z odzieza.Jezeli tego szukasz to pros
            > ze o kontakt i pytania .
            > Zajmuje sie selekcja towaru ,towar jest zakupowany od prywatnych osob i dlatego
            > jest on modny i nadajacy sie prosto na wieszak.
            >
            > ludzie.gazeta.pl/bety80/0,0.html
            > Pozdrawiam Beata
            bety80@gazeta.pl
            • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.07.13, 08:30
              bety80 napisała:

> bety80 napisała:
              >
              > > Witam,jezeli szukasz dostawcy z uk to sprawdz moja oferte .Ponizej podaje
              > linka
              > > do mojego profilu,jest tam galeria zdjec z odzieza.Jezeli tego szukasz t
              > o pros
              > > ze o kontakt i pytania .
              > > Zajmuje sie selekcja towaru ,towar jest zakupowany od prywatnych osob i d
              > latego
              > > jest on modny i nadajacy sie prosto na wieszak.
              > >
              > > ludzie.gazeta.pl/bety80/0,0.html
              > > Pozdrawiam Beata
              PS.zainteresowanych prosze o email
              > bety80@gazeta.pl
              • rudixon5 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 02.09.14, 00:52
                Witam. Jestem zainteresowany zakupem u państwa odzieży używanej. mój mail: kamilrohraff@gmail.com
                Proszę o podanie ceny i warunki współpracy. Dzięki. Pozdrawiam. Kamil Rohraff
                • tomaszs76 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 02.09.14, 13:02
                  Tel. kontaktowy 667704645
            • bs-sortex00 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 21.03.14, 14:30
              Hurtownia B & S Sortex importer markowej odzieży używanej, pragnie zaprosić Państwa do współpracy. Ubrania importujemy bezpośrednio z Anglii – są one strananie wyselekcjonowane. Specjalizujemy się w towarze sortowanym, sezonowym, typu CREAM – nawet do 30 % to odzież nowa, z metkami, takich firm jak: Nike, Puma, Adidas, Gap, Victoria Secret, H&M, Tommy Hilfiger itp. Sortowany towar obejmuje odzież damską, męską i dziecięcą.

Serdecznie zapraszamy do współpracy:
              kontakt: bs-sortex@wp.pl
              • rozczaro-wana100 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 13.04.14, 19:18
                NIE POLECAM Hurtowni Lejdis z Kutna!!!!!!! Na początku byli bardzo mili i otrzymałam od nich ładny towar. Niestety z kolejną dostawą było gorzej-towar był zniszczony, podarty, zmechacony i z brakami (nie wart pieniędzy jakie za niego zapłaciłam). Poprosiłam o wymianę, zresztą zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Niestety na wymianę czekałam ponad miesiąc i się nie doczekałam. Obiecywali, że przyjadą i wymienią i tak schodził dzień za dniem, tydzień za tygodniem i nic. Po miesiącu proszenia i dzwonienia codziennie w końcu udało się, ale musiała sama jechać po towar. Niestety znów rozczarowanie, ponieważ umówiliśmy się na wymianę i nie otrzymałam całości towaru. Resztę mieli wysłać pocztą i oczywiście nie wysłali. Jednym słowem są niesłowni i nie umieją uszanować klienta. Współpraca z nimi jest ryzykowna-nie polecam.
                • ubrania1 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 13.04.14, 21:32
                  witam
                  jezeli interesują Pania ubrania z irlandii prosze o meila
                  wysle ofertę
                  • elizaeliza7 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 24.02.15, 18:46
                    elizkakubiak@gmail.com jesli mozna prosze o katakt
                • festo76 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 10.07.14, 22:48
                  Zgadzam się. Lejdis masakra. Handluję niesortem ale skusiła mnie oferta na stronie i spróbowałam. Porażka. Na moje oko sortują polską zbiòrkę(czasem kupuję) żadna Francja,Szwajcaria czy cokolwiek oferują. Towar zniszczony,mało firmówek i prawie same czarne rzeczy. Wymiana owszem była. Ale na podobne:)
                  • wlado75 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 31.07.14, 04:39
                    witam jestem dostawca odziezy. Jest to odziez sprowadzana z USA. Współpracujemy z zaprzyjaźnioną sortownią co sprawia, że nasz towar to sprawdzona odzież cream,odziez dziecieca oraz 1 kategoria.W tym momencie znajduje sie w Polsce okolo 600 kg ale w przyszlosci chcemy sprowadzic wieksze ilosci.Zapraszamy do wspolpracy.Towar znajduje sie w malopolsce
                    , nr tel.723081225
                • kup-ciuszek2 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.10.14, 19:27
                  .Jesteśmy polską firmą działającą na terenie Wielkiej Brytanii.Zajmujemy się hurtową sprzedażą odzieży używanej.Odzież dziecięca, męska,damska,obuwie. pościel,odzież egzotyczna.Cream AA, grade2-oczywiscie w bardzo atrakcyjnych cenach,oraz jestesmy w stanie dostarczyc od 90kg.do 20Ton tygodniowo. Jesli są Państwo zainteresowani prosimy o kontakt. Pozdrawiamy i zapraszamy do wspolpracy. secondhand.hurt@gmail.com
              • lutychmurka19 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 10.07.16, 21:37
                otwieram sklep prosze namiary dobrej hurtowni i cennik i zdjecia
                • bbaakkoo Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 11.07.16, 16:30
                  Www.tusentakk.4vip.pl
                • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 11.07.16, 16:55
                  Bety Butik uk zapraszam na stronke na fb.
                  • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 11.07.16, 17:05
                    Beti butik ;)
                • okuniek Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 12.07.16, 15:36
                  sandextextilesuk@gmail.com proszę o kontakt . Pozdrawiam
            • emi413 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.10.14, 11:04
              Witam. Proszę o ceny i kontakt na emi413@gazeta.pl
          • asza16 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.07.13, 01:40
            witam poszukuje dobrego towaru jezeli mozesz pomoc i jestes uczciwa to podaj nr tel lub zadzwon z oferta bo u nas na podkarpacu to ciezko o dobry towar podaje nr el 515102762
          • rd0407 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 15.08.13, 22:27
            Proszę o kontakt i ofertę. Interesuje mnie odzież damska
            • cream.anglia24 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 15.08.13, 22:31
              prosze o kontakt cream.anglia24@gmail.com przesle oferte
            • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 16.08.13, 08:32
              Prosze o kontakt na email bety80@gazeta.pl
            • zangielskiejszafy Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.06.14, 16:41
              Witam prosta i przejrzysta oferta współpracy. Każdy klient który zakupi u nas odzież a nie będzie odpowiadała mu jakość może zwrócić.
              Z nami nie tracisz kasy :)
              www.zangielskieszafy.pl
              nick fromtheattic
          • zwke Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.01.14, 12:03
            Witam pani Beato proszę o przesłanie oferty na meila zwke@interia.pl
          • passion.magic Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 25.04.14, 09:54
            Prosze o e mail...Pozdrawiam
          • chili63 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 16.05.14, 12:23
            bety80 napisała:

> Witam,jezeli szukasz dostawcy z uk to sprawdz moja oferte .Ponizej podaje linka
            > do mojego profilu,jest tam galeria zdjec z odzieza.Jezeli tego szukasz to pros
            > ze o kontakt i pytania .
            > Zajmuje sie selekcja towaru ,towar jest zakupowany od prywatnych osob i dlatego
            > jest on modny i nadajacy sie prosto na wieszak.

Witam, poszukuję uczciwego, sprawdzonego dostawcy odzieży używanej, w dobrym gatunku i szerokim asortymencie. Jeśli to możliwe proszę o informację i szczegóły wspólpracy, oraz cennik artykułów.
            Pozdrawiam - Beata R.
            > ludzie.gazeta.pl/bety80/0,0.html
            > Pozdrawiam Beata
            • cashnclothesuk Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 16.05.14, 12:30
              Dzien Dobry

Pozwole sobie przedstawic sie: Jestesmy Cash ‘n’ clothes, nowo powstala hurtownia z lokalizacja w Birmingham UK, dzialamy od Lutego.sami skupujemy odziez, sami sortujemy,pracujemy bez posrednikow i dbamy o jakosc naszego towaru. Przedewszystim dbamy o naszych klijentow. Staramy sie o to zeby nasz towar byl szybko sprzedawany, mamy w ofercie odziez gatunku 1 +cream+metki , wysokiej jakosci - bez odrzotow.
              • chili63 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 19.05.14, 12:28
                Witam, proszę na maila o dane do kontaktu, oraz cennik odzieży i szczegóły wspólpracy.
                Pozdrawiam - Beata - beatary1@interia.pl
              • ewa9005 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.05.14, 20:32
                Witam,
                proszę o więcej informacji na e-maila. Interesuje mnie cała oferta
                (odzież damska, męska i dziecieca)
                -cena
                -sposób i terminy dostawy
                -forma płatności
                Pozdrawiam serdecznie.
                • cashnclothesuk Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.05.14, 20:39
                  Witam prosze podac email na ktory bede mogla wyslac oferte
                • justyna200761 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.05.14, 21:11
                  Witam . mam do sprzedania 500 kg odzieży używanej damskiej męskiej i dziecięcej po likwidacji sklepu z odzieżą używaną . proszę o kontakt sawik20@onet.eu cena 600zł
                • cashnclothesuk Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.05.14, 22:27
                  Cash2clothesuk@gmail.com
                • sony1977 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.05.14, 13:36
                  OFERTA BRYTYJSKIE ODZIEZY UZYWANEJ
                  Firma ZibiPoland z siedzibą w Wójcinie k Bolesławca
                  zaprasza do zapoznania sie z ofertą odzieźy nowej i uzywanej.
                  Proponujemy dwa sposoby zakupu odziezy:
                  ODZIEZ NIESORTOWANA ORGINAŁ - odziez pochodząca z Wielkiej Brytanii i Irlandii.
                  Odziez głownie ze zbiórek cash for clothes czyli skupu odziezy obecnie najlepsza forma pozyskania odziezy wysokiej jakosci oraz zbiorki dor tu dor czyli tradycyjne zbiorki w reklamowki z pod drzwi osoby oddajacej odziez.
                  ODZIEZ SORTOWANA Z WIESZAKA BIG BAGA - bardzo dobrej jakości odziez sortowana sporo creamu. Odziez ze zbiorek własnych na terenie całej Wielkiej Brytanii odziez klasy premium.Odziez na czasie bieźące zbiórki i wyprzedaźe sieci handlowych typu Marks & Spencer, Matalan , Primark itd.
                  TO PAŃSTWO DECYDUJA CO I W JAKIEJ ILOŚCI KUPUJĄ.
                  PONADTO W SPRZEDAŹY :
                  Buty - mix całorocznym bardzo dobrej jakości do dalszej odsprzedaźy -buty wyjsciowe,buty sportowe, sandały , kozaki, szpilki , mokasyny itd.
                  Torebki i paski - zestawy torebek firmowych marki włoskie, francuskie i rodzime brytyjskie.Bielizna -głownie bielizna damska - biustonosze ,majtki, stroje kompielowe.
                  Zabawki- zabawki twarde i pluszaki
                  Pościele,reczniki - towar dobrej jakosci do dalszej odsprzedaźy.
                  Ceny odziezy :
                  NIESORT IRLANDIA - 8,7 zł kg NIESORT ANGLIA - 8,3 zl kg
                  ODZIEZ SORT CREAM Z MOZLIWOSCIĄ WYBORU -16 zł kg
                  ODZIEZ SORT CREAM - 14 zl kg
                  ODZIEZ DZIECIECA ( 0-3 )- 20 zl kg
                  ODZIEZ DZIECIECA ( 3-12) - 17 zł kg
                  Bielizna - 8 zl kg Torebki - 15 zl kg
                  Buty - 8 zl kg Zabawki -15 zl kg

Podane ceny podlegają negocjacji,wszystko zależy od ilości kupionej odziezy.
                  kont. 602 274 301 lub 668 286 509 zbyszekk@onet.pl lub imagesony@op.pl
                  • dolorespaw Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 05.10.14, 15:59
                    Można prosic jakies fotki na meila interesuje mnie tyko towar crem bo to sklepik internetowy.
                    dorkapaw123@wp.pl
                    • kup-ciuszek2 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 05.10.14, 17:06
                      .Jesteśmy polską firmą działającą na terenie Wielkiej Brytanii.Zajmujemy się hurtową sprzedażą odzieży używanej.Odzież dziecięca, męska,damska,obuwie. pościel,odzież egzotyczna.Cream AA, grade2-oczywiscie w bardzo atrakcyjnych cenach,oraz jestesmy w stanie dostarczyc od 90kg.do 20Ton tygodniowo. Jesli są Państwo zainteresowani prosimy o kontakt. Pozdrawiamy i zapraszamy do wspolpracy.
                • ubrania1 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.05.14, 20:21
                  witam
                  czy interesuja Pania ubrania z Irlandii?
                  jesli tak, prosze o meila, wysle ofertę
                  • 6patusia Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.05.14, 22:44
                    sort czy nie sort?
                    • kapi1322 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 29.05.14, 09:19
                      do 6patusia
                      tylko sort / extra cream
                    • ubrania1 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 29.05.14, 10:40
                      a co Pani potrzebuje?
                      obecnie mam sort ok 10 ton
                      ale moge sprzedawac tez i nie sort
                      to zalezy od Pani
                    • marcin_218 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 29.05.14, 15:41
                      witam, w swojej ofercie posiadamy sort jak i nie sort. cena za odziez nie sortowaną tylko 5,20zł/kg a sortowaną od 28zł/kg do 22zł w zależności od ilości zakupów i każdą sztukę wybierają Państwo sami. Serdecznie zapraszamy. www.facebook.com/hurtowniasortland
              • kubutek16 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.08.14, 14:26
                Witam jestem zainteresowana oferta odzieży z ul prosze o kontakt 608294658
                • moniczkaone Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.01.15, 12:27

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

HURTOWNIA ON-LINE

TOREBKI Z BIEŻĄCEJ KOLEKCJI , NAJMODNIEJSZE MODELE ! TOTALNY MIX ! MOHITO, RESERVED ITD.

OBUWIE NOWE I UŻYWANE Z BIEŻĄCEJ KOLEKCJI ! W SUPER CENIE !

ODZIEŻ Z METKAMI PAPIEROWYMI ! Z POLSKICH SIECIÓWEK 18 zł / 1 kg !

ZAPRASZAMY SERDECZNIE !!

tel. 609730805

www.bonmar.com.pl
              • emi413 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.10.14, 11:19
                Witam proszę na informację o cenach i współpracy na mail emi413@gazeta.pl pzdr
              • leemm Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.02.15, 11:06
                witam,
                też proszę o info:
                proszę o więcej informacji na e-maila. Interesuje mnie cała oferta
                (odzież damska, męska i dziecieca)
                -cena
                -sposób i terminy dostawy
                -forma płatności
                Pozdrawiam serdecznie.
                lee70@wp.pl
                • tusentakk44 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 09.02.15, 15:35
                  Hurtownia odzieży używanej z Norwegii !!! www.tusentakk.4vip.pl
                  hurtownia gdzie klient wybiera wszystko sztuka po sztuce. ceny od 7.50 zł za kg do 35 zł / kg za tzw cream. wybór jest bardzo duży ! tlf 533557795
              • annatuc Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.08.15, 08:55
                Witam, proszę o kontakt, stała współpraca: anna.tuckendorf@outlook.com
            • elizaeliza7 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 24.02.15, 18:54
              elizkakubiak@gmail.com prosze napisac cos na temat na emaila pozdrawiam
        • mobatex Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.05.13, 22:24
          Witam,

zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Posiadamy w ciągłej sprzedaży cream w super jakości. Wysyłamy próbki kurierem o dowolnej wadze - nawet 1kg.

allegro.pl/extra-cream-anglia-odziez-uzywana-sort-zobacz-i3222848402.html
          www.mobatex.pl

Serdecznie pozdrawiam
        • odziezdziecieca00 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.05.13, 22:57
          Witam Jeśli potrzebujesz dobrej odzieży dziecięcej to możesz przyjechać lub mogę ci wystawić na allegro i wysłać kurierem. Posiadam bardzo fajene ciuszki dziecięce w przedziale 0-15 lat sprzedje to na sztuki po 2,50zł za 1 sztukę spokojnie możesz nalozyć minimum 300% marży na nie Jeśli interesowałaby Cie możesz wziąć na próbę do 150 sztuk wysyłka kurierem to tylko 18 zł i towar masz wciagu 2 dni jeśli byłbyś zainteresowany napisz na emaila
          malwina2512@wp.pl u mnie napewno nie utopisz kasy
          Pozdrawiam
          • mickey70 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 09.07.13, 10:46
            witam , byłabym zainteresowana oferta , gdzie mozna by było obejrzec ciuszki?
            pozdrawia
            • krokodyl12355 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 10.07.13, 10:24
              zapraszam do nas,

Wiązowna k/Warszawy
              www.ebimex.com.pl

mozna u nas wysortować sobie samemu.

tel. 504088262
          • aguska8501 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 05.07.14, 22:25
            witam.
            czy może pani do mnie napisać aguska8501@wp.pl szukam uczciwej osoby,która by mi przesyłała ciuszki w dowolnej ilości kg czekam
        • sekator31 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 15.07.13, 09:27
          Witam,
          nasza firma oferuje nadwyżki magazynowe i zwroty sklepowe znanych angielskich marek - new look, riiver island , next, gap etc. Posiadamy asortyment letni damski, męski i dziecięcy.
          10-15% odzieży może mieć naprawialny defekt. DOSKONAŁA ALTERNATYWA DLA SUPER CREAMU. Odzież pochodzi z aktualnych kolekcji.
          Posiadamy pakiety damskie, męskie, dziecięce, pakiety spodni (przewaga modnych rurek), mix strojów kąpielowych (nowe), mix bielizny damskiej (nowe).
          Ofertę w wraz z fotografiami oferowanej odzieży wysyłamy na maila.
          FHU Gregor
          sekator31@o2.pl
          604 430 172
          • beata150675 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 19.09.13, 15:10
            Witam ,proszę wysłać mi oferte na beata150675@wp.pl

dziekuje .beata
        • ubrania1 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 24.09.13, 16:17
          Witam
          od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
          Zapraszam
        • odziezuzlondyn2 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.11.13, 14:10
          Mam do zaoferowania naprawde dobry towar w niewielkich ilosciach,ktory sama wybieram I wysylam do Polski do osob prowadzacych male sklepy z odzieza uzywana.
          Proponuje 25zl/kg( cena zawiera koszt transportu z Anglii do Polski), paczki po 30kg,zawartosc zalezy od tego,czego w danej chwili klient potrzebuje.
          Zapraszam
          bea751@onet.eu
          Tel 00447735347524
        • hurtownialejdis Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.01.14, 17:53
          Witam w kwestii towaru mogę panu pomóc proszę o kontakt na adres hurtownialejdis@interia.pl na próbę mogę panu wysłać parę kg i zobaczy pan towar www.hurtownialejdis.strefa.pl
        • 0.oliwka Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.04.14, 07:29
          Witam, sprowadzam sama towar z Anglii, dokładnie Londyn, towar czysty Charity, bardzo duzo znanych marek tj Next, Zara , Gap,Atmospere, Larph Lauren i inne...posiadam w sprzedaży towar damski, męski, dziecięcy oraz odzież ciążową buty oraz zabawki .Zaopatruje kilkanaście sklepów w Polsce , nie posiadam wlasnych sklepów.Towar przyjeżdza srednio co 7-10 dni , u mnie towar nie leży po tygodniu mam pusty magazyn bo sprowadzam towar pod klientów więc nic nie stoi w workach nie wiadomo ile czasu.Jesli jesteś zainteesowany przeslij mi swojego @, wyślę fotki z ostatniej dostawy .Towar oprócz odbioru osobistego przesyłam kurierem DHL lub K-ex.mój @ olivkaoliwa@gmail.com
          pozdrawiam
          • justys872 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 16.05.14, 20:57
            witam czy moglabym prosic zdj oraz cennik na emaila tinka6554@wp.pl. z góry dziekuje:)
            • sony1977 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.05.14, 18:58
              OFERTA BRYTYJSKIE ODZIEZY UZYWANEJ
              Firma ZibiPoland z siedzibą w Wójcinie k Bolesławca
              zaprasza do zapoznania sie z ofertą odzieźy nowej i uzywanej.
              Proponujemy dwa sposoby zakupu odziezy:
              ODZIEZ NIESORTOWANA ORGINAŁ - odziez pochodząca z Wielkiej Brytanii i Irlandii.
              Odziez głownie ze zbiórek cash for clothes czyli skupu odziezy obecnie najlepsza forma pozyskania odziezy wysokiej jakosci oraz zbiorki dor tu dor czyli tradycyjne zbiorki w reklamowki z pod drzwi osoby oddajacej odziez.
              ODZIEZ SORTOWANA Z WIESZAKA BIG BAGA - bardzo dobrej jakości odziez sortowana sporo creamu. Odziez ze zbiorek własnych na terenie całej Wielkiej Brytanii odziez klasy premium.Odziez na czasie bieźące zbiórki i wyprzedaźe sieci handlowych typu Marks & Spencer, Matalan , Primark itd.
              TO PAŃSTWO DECYDUJA CO I W JAKIEJ ILOŚCI KUPUJĄ.
              PONADTO W SPRZEDAŹY :
              Buty - mix całorocznym bardzo dobrej jakości do dalszej odsprzedaźy -buty wyjsciowe,buty sportowe, sandały , kozaki, szpilki , mokasyny itd.
              Torebki i paski - zestawy torebek firmowych marki włoskie, francuskie i rodzime brytyjskie.Bielizna -głownie bielizna damska - biustonosze ,majtki, stroje kompielowe.
              Zabawki- zabawki twarde i pluszaki
              Pościele,reczniki - towar dobrej jakosci do dalszej odsprzedaźy.
              Ceny odziezy :
              NIESORT IRLANDIA - 8,7 zł kg NIESORT ANGLIA - 8,3 zl kg
              ODZIEZ SORT CREAM Z MOZLIWOSCIĄ WYBORU -16 zł kg
              ODZIEZ SORT CREAM - 14 zl kg
              ODZIEZ DZIECIECA ( 0-3 )- 20 zl kg
              ODZIEZ DZIECIECA ( 3-12) - 17 zł kg
              Bielizna - 8 zl kg Torebki - 15 zl kg
              Buty - 8 zl kg Zabawki -15 zl kg

Podane ceny podlegają negocjacji,wszystko zależy od ilości kupionej odziezy.
              kont. 602 274 301 lub 668 286 509 zbyszekk@onet.pl lub imagesony@op.pl
            • basienka1977 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 26.01.15, 23:01
              uwaga!!! justys872 z mailem tinka6554@wp.pl to złodziejka!! zamówiłam u niej na allegro kurtkę w listopadzie,-konto na allegro zablokowane- do tej pory ani kurtki ani zwrotu gotówki!!! w sumie jest koniec stycznia i kurtkę sobie dawno kupiłam, nie kupujcie u niej!!!!
          • aguska8501 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 05.07.14, 22:26
            witam.
            ile za kg? napisze pani do mnie aguska8501@wp.pl
            • aguska8501 Re: szukam 07.07.14, 18:53
              A czy może ktoś sprzedaje w Polsce odzież używaną? Interesuje mnie odzież dziecięca. mój email aguska8501@wp.pl
              • moka1982 Re: szukam 07.07.14, 22:12
                Witam.
                Jestem właścicielką nowo otwartej hurtowni odzież używanej i odzieży outletowej dla dzieci,
                specjalizuję się w sprzedaży odzieży typu cream oraz odzieży outletowej dla najmłodszych.
                Jeżeli jest Pani zainteresowana odzieżą używaną dla dzieci to z czystym sumieniem mogę Pani zaproponować swoją ofertę tz. extra cream angielski bardzo wysokiej jakości oraz ubranka outletowe firmy Cubus, FF.
                Gwarantuję, że będzie Pani usatysfakcjonowana w 100% tak jak inni moi klienci.
                P.S.
                Nie jest to duża hurtownia z byle jakim nie sortem, lecz nie duża rodzinna firma, która stawia na pierwszym miejscu na jakość !!!
                Serdecznie zapraszam do kontaktu telefonicznego i odwiedzin.
                Z poważaniem Wanda Wójcik, Łódź
                tel. 607328344.
                • emi413 Re: szukam 04.10.14, 11:12
                  Witam.Proszę o ceny na mail emi413@gazeta.pl
              • jola-1234-4 Re: szukam 12.11.14, 17:24
                witam jestem z Łodzi i wiem jak ciężko znaleźć hurtownie która nie oszukuje !!! Ja po wielu miesiącach znalazłam ! Można tam wybierać towar , cena bardzo przystępna . Polecam jol_mic@o2.pl
                • bafi5 Re: szukam 25.11.14, 19:32
                  Witam mogę jakiś namiary na tą hurtownie.
                  • zangielskiejszafy Re: szukam 25.11.14, 19:37
                    bafi5 napisała:

> Witam mogę jakiś namiary na tą hurtownie
                    www. zangielskiejszafy.pl
                    tel 785341122
                  • tomaszs76 Re: szukam 26.11.14, 11:17
                    Witam
                    Zapraszamy na swoją stronę
                    www.hurtownia-pati.pl
                  • maria8510 Re: szukam 26.11.14, 12:26
                    kontakt pod nr tel 513803526
        • 0.oliwka Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.04.14, 08:10
          Witam, proszę o jakies namiary badz tel 607368690, sama sprowadzam towar, mam niewielką hurtownie i przygotowuję towar pod klienta.pozdrawiam
          edyta
          • klauduska20 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 17.02.15, 23:23
            Także szukam jakiejś sprawdzonej hurtowni z którą będę współpracować interesuje mnie mix cream dziecko
            • niesort-irlandia2014 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.02.15, 10:57
              poprosze o meila wysle oferte
              • klauduska20 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.02.15, 18:14
                mieszkanie.jozefoslaw@gmail.com
            • satinh Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.06.15, 11:56
              Serdecznie zapraszamy do współpracy z hurtownią odzieży używanej SATIN! Hurtownia znajduje się w Łęcznej w województwie lubelskim. W naszej ofercie znajdą Państwo odzież CREAM i ogromny wybór odzieży sortowanej damskiej, męskiej i dziecięcej. Ponadto posiadamy mix domowy oraz odzież niesortowaną.
              Towar prosto z najbardziej prestiżowych dzielnic Londynu. Na stronie internetowej przykładowe zdjęcia towaru. Przy zakupie odzieży CREAM dziecko może Pani otworzyć dwa worki i wybrać ten który bardziej Panią interesuje :)

Zapraszamy na naszą stronę internetową satin-hurtownia.com.pl w celu zapoznania się z aktualną ofertą lub kontaktu telefonicznego 665043053.
        • 6patusia Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 25.04.14, 18:56
          Odzież używana z Irlandii.Szukam hurtowych odbiorców odzieży używanej z Irlandii.Dość masz już beznadziejnego towaru w którym mały procent nadaje się do sprzedaży ? Proponuję Państwu towar. osobiście sortowany w Irlandii.Długoletnie doświadczenie pozwala mi na wybranie najlepszej jakości towaru Duża ilośdc towaru młodzieżowego,damskiego i dziecięcego.Zero odpadu.Nie kupuj kota w worku .Istnieje możliwośc przejrzenia towaru .Nic nie tracisz zadzwoń.Leszno -Wielkolpolska 691838522
        • zangielskiejszafy Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.06.14, 16:37
          Witam. nie chce tu słodzić jak wszyscy my oferujemy klientom możliwość zwrotu towaru jeśli się ie podoba.Dostaje Pani towar sprawdza nie podoba się - zwraca proste.
          Nie ma możliwości utraty kasy.
          www.zangielskiejszafy.pl
          allegro nick fromtheattic
        • ubraniazirlandii Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 25.08.14, 12:21
          Czy jest Pan zainteresowany towarem z pierwszej ręki ,bez pośredników,z własnego skupu w Irlandii?
          kontakt ubraniazirlandii@gmail.com
          Pozdrawiam
          Monika
          • kubutek16 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 27.08.14, 14:29
            Witam prosze o kontakt 608294658
        • 6patusia Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 28.01.15, 21:56
          Witam jestem z Wielkopolski ,Sprowadzam towar z Irlandii ktory sama sortuje .Dostawy mam co ok 6 tyg w razie pytan prosze dzwonic 691 838 522
      • 2binkowska Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 25.04.13, 23:35
        Ja również bym prosiła o pomoc liczę się z tym że dostaje Pan pewnie masę emaili ale warto spróbować.
        Pozdrawiam
        • monikailukasz25 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 26.04.13, 11:57
          Witam znalazłam Pani ogłoszenie na gazeta .pl piszę ponieważ mieszkam w Londynie i zajmuje się sprzedażą odzieży uzywanej oraz butów jeśli jest Pani zainteresowana po więcej informacji proszę pisać na mojego emaila monika.nowakowska0@op.pl dziękuję i pozdrawiam
          • asza16 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.07.13, 01:45
            witam potrzebuje kogos kto pomoze mi w dostarczeniu dobrego towaru mam maly sklep i prowadze go od dawna i potrzebuje kogos kto mi pomoze w dostrczenia towaru bo jest coraz gorzej buty tez mile widziane pozdrawiam i prosze o kontakt email kwiatek1602@onet.pl nr tel 515102762
          • dorrotabr Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.10.13, 18:20
            Witam, znalazłam pani ogłoszenie i proszę o informację, czy nadal pani sprzedaje odzież , jakiej jest ona jakości i jaki jest koszt.Prowadzę dwa sklepy z odzieżą używaną.Pozdrawiam.
            • ubrania1 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.10.13, 18:50
              Witam
              Od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii . Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki.
              Segreguje na cream, 1 gatunek i 2 gatunek. Oddzielnie jest zima-lato, buty, torebki i paski są oddzielone od ubran.
              Wiecej informacji na email:
              Zapraszam
              • emi413 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.10.14, 11:14
                Proszę o więcej inf wraz z cenami na mail emi413@gazeta.pl
            • hollux Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 13.04.14, 21:26
              Dzien dobry jesli zajmuje sie Pani odzieza uzywana zapraszamy do współpracy z nami .Oferuje dobra odzież z Holandii.
            • ubrania1 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 13.04.14, 21:32
              witam
              jezeli interesują Pania ubrania z irlandii prosze o meila
              wysle ofertę
        • uk.butik Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 06.05.15, 12:32
          CREAM BUTIK + extra1 tylko modny prosto z UK bez pośredników
          www.facebook.com/smartshoppingclothes?fref=ts
          Pytania przez stronę.
        • waqmaz Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.06.15, 17:18
          a moze lidia? kiedys bralam ale potem sie przeniesli i nie wiedzialam gdzie sa
      • zangielskiejszafy Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 29.06.14, 09:40
        Witam uczciwa i przejrzysta współpraca

Towar sortowany przez naszych ludzi w Anglii
        Towar kolorowy w idealnym stanie,bdb lub metka.

Jako jedyni w Polsce dajemy gwarancję jakości towaru tn:
        Jeśli towar nie będzie się podobał można zwrócić, wymienić na inny lub zażądać zwrot gotówki

Przy zakupie 20kg towaru wysyłka GRATIS
        Poniżej 20 zł przesyłka
        Minimum zamówienia to 10 kg z danego asortymentu

Z nami nie jesteś w stanie stracić pieniędzy na trefny towar z nami tylko możesz zarobić.

nasza strona www.zangielskiejszafy.pl
        allegro nick. Fromtheattic
        • najlepszy.next Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 30.06.14, 08:51
          Sortownia odzieży używanej zaprasza do współpracy sklepy oraz osoby zajmujące się handlem odzieżą używaną
          Oferujemy wysokiej jakości sorty odzieży pakowane tematycznie ; tshirty ,sport , spodnie rurki , kurtki , szorty , sukienki +spódnice , leginsy , polary , swetry , pościel , bieliznę
          Wyróżnia nas wysoka jakość sortowanej odzieży
          Sprawdź jakość naszego towaru
          Serdecznie zapraszamy do współpracy
          Informacje pod numerem telefonu 509 828 368
          biuro@next-sandomierz.pl

• majencja13 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.10.14, 18:14
          Dzien dobryl. Chcialabym kupic 40kg odziezy uzywanej w dobrym stanie- tanio . Prosze o przyslanie oferty . Tel:666 660 290
      • izmi85 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 19.11.14, 18:04
        Witam,
        sprzedam odzież używaną sortowaną, wyselekcjonowaną, dokładnie przebraną oraz sprawdzoną pod kątem jakości (odzież czysta, nieuszkodzona), bez żadnych odpadów w niskiej cenie 9zł/kg. Do sprzedaży mam ok. 500 kg towaru. W asortymencie mix damski, męski, dziecięcy, a także buty, torebki, paski, chusty, biżuteria itp. Odzież bardzo dobrej jakości, wiele atrakcyjnych pozycji, wiele znanych marek. Odzież importowana z Włoch oraz Anglii do obejrzenia w Inowrocławiu. Możliwość wysyłki zdjęć na e-mail
        Kontakt tel. 665 741 077 e-mail: animusianima@vp.pl
    • northwesttextilerecyclers Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 30.09.11, 22:20
      Mysle, ze mozemy Pani pomoc. Jestesmy bezposrednim eksporterem odziezy uzywanej z Irlandii ,ze swoja siedziba w Londonderry. Zapraszam do odwiedzenia naszej strony internenowej www.northwesttextilerecyclers.com/ jak rowniez naszego profilu na facebooku :North West Textile Recyclers. Mozna sie rowniez z nami skontaktowac piszac na maila:nwtrbusiness@hotmail.com lub dzwoniac na numer:00447895025092. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam...
      • insideuk Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 30.09.11, 22:26
        Witam. Czy odpad po sortowaniu dodajecie do niesortu?
        • secondhand222 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.10.11, 09:46
          insideuk hee jak cie nie lubic:) bardzo grzecznie zadane pytanie
          • bety80 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 01.10.11, 22:04
            Witam ,jezeli jest pani zainteresowana angielska odzieza ,prosze o kontakt.Pozdrawiam Beata.
            bety80@interia.eu
            • super_odziez Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.10.11, 21:41
              uważaj w LIDII widziałam ,ze się ogłasza mają bacine ciuchy niemodne i drogie,DARIA też ma szmelc i z Norwegią to też niezbyt aby to kupować .Kupowałam już w dużo miejscach i nie podam tych dobrych , ale moge ostrzec przed złymi:)Jak masz pytania i moge odpowiedziec to pisz.
              • kicia-076 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.10.11, 22:20
                No to podaj te zle. Pozdrawiam.
              • nikola2011 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.10.11, 17:53
                DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA PRZESTOGĘ...A CZY BRAŁAŚ MOŻE NIESORT Z HURTOWNI KOŁO "ŁAP"TWÓJ UDANY START ? BO NIGDZIE NIE MA O NICH OPINII,I MAM PROŚBE BO DOPIERO ZACZYNAM ...KTÓRY NIESORT JEST LEPSZY I CZYM SIĘ MNIEJ WIĘCEJ RÓŻNI (OPRÓCZ CENY :) ):niesort angielski:

zbiórka d2d baloniki: 9,60 zł/1kg brutto

zbiórka d2d Manchester: 8,50 zł/1kg brutto

zbiórka d2d Birmingham: 8,50 zł/1kg brutto

zbiórka charity: 7,90 zł/1kg brutto

DZIĘKUJĘ SERDECZNIE I POZDRAWIAM

• walencjach Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 24.10.11, 22:26
                  witam do łap "udany start" nie polecam. szmaty nie modne
              • mag.ryk Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 13.11.11, 20:17
                Hej
                Bardzo proszę o kontakt ma maila a.r2@op.pl.
                Szukam dobrych hurtowni, a i również podam swoje zródła.
                Pozdrawiam
                • asza16 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 08.07.13, 01:47
                  prosze podac gdzie sie pan zaopatruje bo ja rowniez szukam dobrych hurtowni bo na podkarpaciu za duzo ich nie ma dziekuje i prosze o kontakt moj email kwiatek1602@onet.pl
              • bor-yse LIDIA szmaty na czyściwo, brudne, mokre i bez zamk 14.06.12, 09:24
                ów. Większego szmelcu nie ma nikt :)
              • jonskae1979 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 11.07.13, 13:47
                super_odziez napisała:

> uważaj w LIDII widziałam ,ze się ogłasza mają bacine ciuchy niemodne i drogie,D
                > ARIA też ma szmelc i z Norwegią to też niezbyt aby to kupować .Kupowałam już w
                > dużo miejscach i nie podam tych dobrych , ale moge ostrzec przed złymi:)Jak mas
                > z pytania i moge odpowiedziec to pisz.
                Witam,bardzo proszę o polecenie jakiejś sprawdzonej hurtowni,ja dopiero zaczynam i cały czas szukam mój meil phuemar@gmail.com
            • januszk2008 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 12.11.11, 21:25
              Witam.Jestem świerzy na tej stronie.Niedawno otworzyliśmy nowy sklep.Nie wiem w jakiem regionie masz sklep,bo my prowadzimy w kuj-pom,i w tych regionach się zaopatrujemy.Generalnie sprzedajemy włoski i trochę anglika.Jeżeli chcesz to mogę podac namiary na woj.kuj-pom,tam się zaopatrujemy.Przynajmniej z 3 hurtowni jesteśmy,jak na razie zadowoleni.Zarówno z sortu jak i niesortu.Mój maill:justek12@poczta.onet.pl
              • emi413 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.10.14, 11:34
                Witam bardzo proszę o namiary jakichś sprawdzonych hurtowni na mail emi413@gazeta.pl
      • katrinka26 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.04.13, 19:36
        witam czy państwa oferta jest aktualna, potrzebuje bardzo dobrej jakości creamu ze znaczną częścią z metkami, pozdrawiam
        • mobatex Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.04.13, 21:46
          Witam,
          jeśli interesuje Panią prawdziwy cream, a nawet extra cream zapraszam do kontaktu z nami.
          Mobatex - 5129130145.
          Jesteśmy niewielką firmą zajmującą się produkcją odzieży używanej jedynie w standardzie cream. Posiadamy duże doświadczenie i możliwości, których niewiele firm posiada. Sami wybieramy z niesortu odzież, która spełnia stadardy akceptowane na rynku Polskim. Nie kupujemy gotowców, wszystko przechodzi przez nasze ręce.
          Serdecznie pozdrawiam i zapraszam
          • katrinka26 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 15.04.13, 10:58
            poproszę o jakieś zdjęcia na adres ruzwelt83@interia.pl
          • lejdidax Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.05.13, 12:41
            Prosze o przesłanie oferty na meila pozdrawiam lejdidax@op.pl
          • ubrania12 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 18.06.13, 14:39
            Witam !jestem zainteresowany wspolpraca z Panstwem , prosze wyslanie oferty na :mialczynski1213@wp.pl
        • euromoda Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 04.11.13, 10:53
          Witam,

jestesmy hurtownia, ktora posiada cream ze znaczna czescia z metkami. Wiecej informacji na stronie hurtownia-euro-moda.pl, mailowo badz pod numerami 667265636, 664467289
    • soran7 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 14.10.11, 21:53
      witam mam orginalny niesort kupowany od anglików bezpośrednio z domów
      więcej informacji +4407775333902 lub soran7@o2.pl
      zapraszam
    • anetkaliliana Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 19.10.11, 22:15
      Mam na imię Aneta.Nie jestem firmą.
      Jestem osobą prywatna. Mieszkam w Irlandii.Zamierzałam otworzyć sklep z używaną odzieżą w Polsce, plany się jednak zmieniły i nie będę go otwierać.Mam natomiast ok.200 kg ubranek dzieciecych (0-4 lat). W 90% ubranka sa jak nowe. Wszystkie starannie wyszukane, niektore z metkami. Nie byly kupowane na kilogramy lecz na sztuki wiec wszystkie byly sprawdzone osobno przeze mnie. Sa czyste i pachnace.Ubranka takich firm jak :Next, Cherokee, Zara, Benettonn, Primark, Dunnes, H&M i wiele innych...Posiadam body z krótkim i długim rękawem, Piżamki, śpioszki, pajace, spodnie, getry, bluzki, kocyki, sukienki, kurtki, spódniczki, sweterki, dresy, śpiworki do spania, kombinezony zimowe i inne... Chcialabym je sprzedac po jakiejs zadowalajacej cenie. Koszty transportu pokrywam ja. Mogę przesłać zdjęcia przykładowe na maila.mój mail to : loulou14@wp.pl pozdrawiam ANETA
      • beata150675 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 19.09.13, 15:41
        Witam ,jestem zainteresowana pani oferta. proszę przesłać foto i cene na beata150675@wp.pl
    • best_d2d Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 25.10.11, 11:21
      Witam, jesteśmy niedużą firmą, sprowadzamy towar z Walii, bezpośrednio,

Cennik niesortu:

7,70/kg netto
      od września otworzyliśmy w W-wie punkt sprzedaży hurt-detal

cennik sortu - ceny brutto:
      odzież (męska, damska, dziecięca)

detal - 39zł/kg - hurt 29zł/kg

Gadgety (paski, torebki, szaliki, czapki, kapelusze) - 29zł/kg detal - 19zł/kg hurt
      Pościel, firany/zasłony, prześcieradła, ręczniki etc, Zabawki (pluszaki - tylko takie w ofercie)- 19zł/kg detal - 12zł/kg hurt
      Buty - 19zł/kg - stała cena

Towar jest codziennie uzupełniany w skrzyniach - Niezależnie od rodzaju zakupów - wszystko jest w skrzyniach - wybiera Pani rzeczy na szt
      (odzież hurtowo nie jest sprzedawana w workach tylko klienci wybierają sobie co chcą z ekspozycji)
      W przyszłym tygodniu zaczynamy wyprzedaż (od środy, gdyż w 31.10 i 1.11 nie pracujemy

pozdrawiam
      Ireneusz Greszta
      www.bestd2d.pl
    • ncyb Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 10.04.12, 22:35

HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ " SPRZEDAŻ Z WIESZAKA " JÓZEFÓW - WARSZAWA
      CREAM W KLASIE METKI OD 35 zł ODZIEŻ NA CZASIE

Obecnie oferujemy Państwu odzież wyselekcjonowaną z niesortu najwyższej jakości. Jesteśmy bezpośrednim importerem z różnych Krajów dzięki czemu
      dajemy wam zróżnicowany asortyment wielu marek i stylów obfitujący w ubrania oryginalne a także odzież nową z metkami.Mamy stałe najlepsze punkty odbioru towaru przez co zawsze jest na najwyższym poziomie.

Realizujemy także indywidualne hurtowe zamówienia na niesort w zależności od Państwa potrzeb i wymagań na specjalnych zasadach współpracy.

Przy dużych zakupach istnieje możliwość negocjacji cen lub uzyskania rabatu.

Dbamy o rozsądną politykę cenową oraz właściwe podejście do klienta - W naszej hurtowni sami wybieracie każdą sztukę !!!

Zapraszamy odbiorców hurtowych oraz detalistów do odwiedzenia naszej hurtowni, abyście mogli bezpośrednio zapoznać się z ofertą , mając nadzieję na stałą długofalową współprace z korzyścią dla obu stron.

W celu uzyskania szerszych informacji, bądź przygotowania indywidualnej oferty prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny w godz. 10 - 20.

Józefów - Warszawa
      ul. Bema 1
      tel: 600-120-133
    • mobatex Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 13.04.12, 09:45
      Witam.
      Wydaje mi się, że jesteśmy z tego samego regionu. Nasza hurtownia mieści się w Miliczu. Polecam naszą odzież, którą zawsze sprzedawaliśmy "na pniu". Poszukujemy nowych kontrahentów, gdyż zdobyliśmy dostęp do większej ilości na prawdę dobrego towaru.
      Zapraszamy
      Mobatex - Milicz
      502380014
    • anioolka30 Re: CZY SĄ JAKIEŚ UCZCIWE HURTOWNIE ODZIEŻY UŻYWA 17.04.12, 15:28
      Prowadzimy zbiórki we własnym zakresie, sprzedaż również bezpośrednio z auta.Odzież Niemiecka 3 zł/kg brutto, odzież duńska oraz szwedzka 5 zł/kg brutto.Zapraszamy do naszej hurtowni, która mieści się w Bydgoszczy przy ul.Rzemieślniczej 4.Kontakt pod numerem tel :
      509-962-303, 664-093-226.W towarze duńskim i szwedzkim jest więcej odzieży modnej,damskiej odzieży,dziecięcej.Jeżeli chodzi o towar niemiecki to jest dużo pościeli,bielizny,serwet oraz odzieży damskiej i męskiej w różnym wieku.Jest troszkę większy odrzut.Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt tel.lub odpowiedź na forum.Pozdrawiam