Dodaj do ulubionych

Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej

06.05.12, 18:00

Witam serdecznie

Poszukuje kontaktów do osób prywatnych lub hurtowni zajmujących się sprowadzanie i sprzedażą niesortu angielskiego, szkockiego, irlandzkiego, niemieckiego, holenderskiego na teranie województwo małopolskiego, śląskie, opolskie.

Pozdrawiam i czekam na ewentualne odpowiedz na mojego posta.
Obserwuj wątek
    • iwona.szynklarz Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 06.05.12, 20:48
      Witam. Sprowadzam z Szkocji niesort .Prosze o kontakt tel.603702168.Z powazaniem PH ''WALDI'' Waldemar Szynklarz[www.odziez-waldi.pl]
    • mshamer Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 06.05.12, 23:16
      Witam
      Hurtownia Sorbet sprowadzam niesort z Irlandii.
      668393805
      Pozdrawiam
    • lucjan760 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 07.05.12, 08:29
      Witam
      Sprowadzamy niesort z Niemiec i Austrii.Proszę o kontakt:664040808.
      www.odzieżużywana.com , to nasza strona gdzie znajdzie pan wszystkie informacje
      Pozdrawiam
    • oodziezz __________HURT NIESORT___________ 07.05.12, 10:13
      WITAM SERDECZNIE

OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z

BELGII NIEMIEC I FRANCJI

ZE ZBIÓREK DOMOWYCH

TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH I NIEKTÓRYCH HURTOWNIACH,PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ. WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY.

MAJĄC TRZYNASTOLETNIE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU.

Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO:

H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, CANDA ITP.

OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORYGINALNĄ

TJ. TYLKO NIE SORT

SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH

JEDNAKŻE POLECAMY MINIMALNE ZAMÓWIENIA 150 KG

PROSZĘ O KONTAKT

CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI

TEL: 795 945 274

EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL

GG: 6611482

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
    • antoni2010 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 07.05.12, 10:15
      prosze o emaila, wysle moje propozycje bardzo modna odziez
      • tomasz26xx Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 07.05.12, 10:53
        tomasz26xx@wp.pl - proszę o wszelkie informacje

Pozdrawiam
    • hurtownia.zawi Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 07.05.12, 22:51
      Witam i zapraszamy nowy niesort d2d, c4c, nowe sorty, metka i nowy cream fajne niskie ceny możliwość transporu. Extra ceny przy dostawach hurtowych, odzież angielska.
      Hurtownia ZAWI zaprasza. Wola Filipowska koło Krakowa lub Dębica.
      Obniżamy wszystkie ceny, przyjedź i sprawdź.
      www.zawi.com.pl
      tel 12 2837936, mobile 602518196
    • sotong Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 16.05.12, 23:38
      jesli jestes zainteresowany niesortem mam do zaoferowania D2D z Irlandi , mozliwosc dostawy do Polski , lub odbior osobisty wiecej inf. na Sotong@onet.eu
    • szachszczoni Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.05.12, 10:48
      Witam. Żałuję,że mieszkam w zachodniopom.,bo cieszyłby się Szanowny Pan z mojego towaru.Pozdrawiam.missabus@o2.pl
    • 7roza Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 21.05.12, 19:33
      Witam !!!Super odzież na wagę z Holandii!Pierwszy gatunek-atrakcyjna cena.Proszę zadzwonic 693211196
    • slawek0105 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 30.05.12, 12:53
      Witam posiadam towar z Niemiec tylko nie sort 3,50kg. tel.668946390
    • slawek0105 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 30.05.12, 12:59
      Witam posiadam nie sort z Niemiec po 3,50 tel.668946390
    • slawek0105 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 04.06.12, 22:05
      Witam,mam do zaoferowania odziez uzywana z Niemiec tel.668946390
    • 3kathi702 Re: Odziez uzywana z niemiec 26.06.12, 14:36
      witam!Zajmuje sie sprowadzaniem odziezy uzywanej z niemiec i belgi.Mam dostep do bardzo fajnego towaru.Moj nr tel 515-021-477 Pozdrawiam K.Dobosz-Linek
    • importer1971 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 26.06.12, 17:45
      niesort duński - Kopenhaga
      500 108 213
    • lechufry Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 28.06.12, 15:19
      w sprawie odzieży używanej 795668165 prosze o tel lub jak nie odbieram to o sms
      • lechufry odzież używana posiadam kontakty niemieckie 28.06.12, 15:31
        witam mam do sprzedania kilka adresuw np berlin wolfen duisburg ogulem westfalia .samemu można jechać bes pośrednikow i przywieści orginalny niesort a nie tak jak w wiekszości towar już przebrany .tel 795668165
    • ecofashion Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 12.07.12, 11:36
      Sprzedam odzież używaną z Anglii ze zbiórek w sklepach (debra,sue ryder, red cross etc), w szkołach i kościołach.
      NIESORT : 100 - 500kg cena 8 zł/kg
      500 - 2tony cena 7 zł/kg
      2 - 5ton cena 6,50 zł/kg
      12 ton cena 4,90 zł/kg

proszę o kontakt 514 959 723
      ul. Monopolowa , Wrocław

tomasz26xx napisał(a):

>
      > Witam serdecznie
      >
      > Poszukuje kontaktów do osób prywatnych lub hurtowni zajmujących się sprowadzani
      > e i sprzedażą niesortu angielskiego, szkockiego, irlandzkiego, niemieckiego, ho
      > lenderskiego na teranie województwo małopolskiego, śląskie, opolskie.
      >
      >
      >
      >
      > Pozdrawiam i czekam na ewentualne odpowiedz na mojego posta.
    • kara160 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 07.08.12, 17:46
      szukam osób które sprowadzają prosto z Niemiec odzież prosto od tira i ile kosztuję ?
      proszę wszystkich przesłanie propozycji na adres mel kara16@amorki.pl
      nawiąże w spół prace
      • jolach5 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 17.12.15, 11:41
        dzień dobry, jezeli ogłoszenie jest nadal aktualne to mogę zaproponować oryginalny niesort z Niemiec okolice Monachium cena 3,50 pln/kg tel. 535 555 760 email jolach@poczta.onet.pl
    • henryy_viii Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 24.08.12, 15:21
      Witam
      Sluze pomoca Hurtownia odziezy uzywanej z WB niesort w bardzo dobrych cenach

jezeli jest pan zainteresowany prosze o kontakt pmackojc@gmail.com
      - ilosci
      - reg. dostaw
      - etc.
      wiecej szczegolow osobiscie pzdr
      p.mackojc
      • goori1 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 24.08.12, 20:17
        Witam,posiadam b. ładny niesort z Irlandii w dobrej cenie.696-508-801 zapraszam.
    • meryczery84 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 25.08.12, 13:05
      witam,
      mam do sprzedania sort i nie sort w atrakcyjnej cenie. Jest to odzież z
      Wielkiej Brytanii.Sort 25 zł\kg natomiast nie sort 8 zł\kg.
      Gdyby była Pani zainteresowana zdjęciami możemy wysłać zdjęcia, jaki
      towarem handlujemy. Przy większej ilości kupna możliwość negocjacji
      ceny.
      Więcej informacji po numerem tel. 691 621 129 lub 781 082 239
      pozdrawiam
      Marlena Nawrocka
    • odziezirlandzka Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 28.08.12, 10:09
      Witam
      Sprowadzam wysokiej jakosci krem i niesort z Irlandii . Mam w tym 5cio letnie doswiadczenie. Niesort jest door to doorem bardzo dobrej jakosci, a jego promocyjna cena to 7,50 zl za kg
      Magazyn znajduje sie w Pszczynie kolo Bielska Bialej w woj. Slaskim
      Jesli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt na odziezirlandzka@gmail.com
      lub tel. 534668348
      Pozdrawiam
    • bejker25 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 29.08.12, 13:13
      Witam serdecznie
      Mam oryginalny nie sort z Niemiec 2zł kg
      798 649 751
      • bejker25 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 23.03.13, 14:43
        posiadam nie sort z niemiec 2,50 zł kg
        SAM OSOBIŚCIE ZBIERAM , DAJE 100% gwarancje że towar w żaden sposób nie był przebrany
        pozdrawiam
        inf 798 649 751
    • biker766 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 31.08.12, 22:08
      Witam,
      jestem firmą działającą na terenie Anglii, mogę zaoferować towar skupowany prze ze mnie osobiście w punkcie skupu, do którego jest on przynoszony bezpośrednio przez klientów od nich z domów( nie kupuje towaru od hurtowników, ponieważ zajmowałam się kiedyś dor too dorem i z doświadczenia wiem że nie ma takiego czegoś jak niesort, ponieważ towar ze zbiórek hurtownie sortują i wybierają to co lepsze albo w Polsce, albo w Angli, a potem sprzedają jako klasy, a to co zostanie jako tzw. dor too dor.)Dlatego ja kupuje towar bezpośrednio od klientów, jest to towar wysokiej jakości bez plam, zabrudzeń i dziur, w jego asortyment wchodzą ubrania dziecięce, niemowlęce, damskie i męskie, rzeczy nowe z metkami, cream, oraz buty, torebki, paski i maskotki. Nie dzielę towaru na asortyment w workach znajduje się to co klient przyniesie w danym momencie do punktu skupu, czasami jest to mix, czasami tylko jeden rodzaj asortymentu. Nie zajmuję się sortowaniem. Rzeczy są pakowane w workach do 10 kg. Jeśli są Państwo zainteresowani współpraca proszę o kontakt e-mail:biker7662WP.PL
    • biker766 Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 31.08.12, 22:11
      Witam,
      jestem firmą działającą na terenie Anglii, mogę zaoferować towar skupowany prze ze mnie osobiście w punkcie skupu, do którego jest on przynoszony bezpośrednio przez klientów od nich z domów( nie kupuje towaru od hurtowników, ponieważ zajmowałam się kiedyś dor too dorem i z doświadczenia wiem że nie ma takiego czegoś jak niesort, ponieważ towar ze zbiórek hurtownie sortują i wybierają to co lepsze albo w Polsce, albo w Angli, a potem sprzedają jako klasy, a to co zostanie jako tzw. dor too dor.)Dlatego ja kupuje towar bezpośrednio od klientów, jest to towar wysokiej jakości bez plam, zabrudzeń i dziur, w jego asortyment wchodzą ubrania dziecięce, niemowlęce, damskie i męskie, rzeczy nowe z metkami, cream, oraz buty, torebki, paski i maskotki. Nie dzielę towaru na asortyment w workach znajduje się to co klient przyniesie w danym momencie do punktu skupu, czasami jest to mix, czasami tylko jeden rodzaj asortymentu. Nie zajmuję się sortowaniem. Rzeczy są pakowane w workach do 10 kg. Jeśli są Państwo zainteresowani współpraca proszę o kontakt e-mail:biker76@wp.pl
    • hurtowniastrzelce Re: Szukam Dostawcy lub hurtowni odzieży używanej 04.09.12, 11:18
      Witam jestesmy hurtownia odziezy uzywanej,nasza odziez nie zawiera smieci i butow.Wiec jesli jest pan zainteresowany wspolpraca prosze o kontakt pod nr 725101346
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka