Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!!

20.08.12, 13:47
Witam, wiekszosc z was szuka uczciwej hurtowni badz dostawcy. Ja,wrecz przeciwnie -szukam uczciwego odbiorcy. Mieszkam w Niemczech, zajmuje sie zbiorka odziezy i obuwia. Sam zebrany towar solidnie sortuje. Nie sa to wielkie ilosci,dlategotez mam pewnosc,ze to, co oferuje jest bardzo dobrej jakosci...bez plam,dziur itd. Odrzucam rowniez rzeczy sprane,pomechacone,rozciagniete itp.Niestety mialem okazje nawiazac wspolprace z nieuczciwymi odbiorcami. Jesli jest ktos komu na prawde zalezy na solidnym dostawcy,prosze o kontakt.
Obserwuj wątek
    • 2pasja34 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 20.08.12, 14:38
      Witam

Skoro tak Pan mówi o sobie.., to jestem zainteresowana. Poza tym, chciałabym wiedzieć, co to oznacza towar bez plam i dziur.., czy może Pan powiedzieć, ze on jest również modny i na czasie. Klienci sklepów z odzieżą używaną, nie kupią babcinych i odzieży starej poliestrowej tylko dlatego, że ona jest bez plam i dziur.

Proszę o info na numer 885885445, lub krysia_p@autograf.pl
      • 7klara Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 20.08.12, 20:29
        A ja poszukuje uczciwego dostawcy, wiec jesli Pan pisze i ten towar jest taki jak w opisie prosze sie do mnie zglosic. 0048598414913 (po 19).
        pozdrawiam
        • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 21.08.12, 20:44
          7klara napisał(a):

> A ja poszukuje uczciwego dostawcy, wiec jesli Pan pisze i ten towar jest taki j
          > ak w opisie prosze sie do mnie zglosic. 0048598414913 (po 19).
          > pozdrawiam

Probuje sie do Pani dodzwonic,ale nr jest caly czas zajety
        • cashforclothes Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 17.01.13, 09:54
          Witam Bardzo Serdecznie
          Prowadzę legalny punkt skupu odzieży używanej w Anglii. Cash4clothes
          Odzież jest przynoszona przez Anglików bezpośrednio do mojego punktu, nastepnie odzież sprawdzana jest preze mnie , dzieki temu w workach nie ma rzeczy brudnych , poplamionych i podartych. W workach znajduje się towar dokładnie w takiej samej formie jak został przyniesiony do skupu . jest to odzież damska, męska, cream, odzież nowa z metkami, paski, torebki, buty, odzież, dziecięca, niemowlęca, szaliki, rękawiczki.
          Odziez można obejrzeć w Zduńskiej Woli woj łódzkie lub w naszym punkcie w Birmingham i zdecydować o wspólpracy
          Poszukuje uczciwego odbiorcy
          Pozdrawiam i zapraszam

Email cashforclothes@wp.pl
          Tel +48 606603710
          +447522585897
      • sonia7903 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 28.08.12, 21:29
        Hm interesuece :) ja poszukuje uczciwych dostawcow i jestem zainteresowana stala wslolpraca.Problem polega na tym ze do tej pory trafiala niestety na osoby ktore chcialy sie pozbyc ``szmat`` za wszelka cene a niestety osobiscie nie moge obejzec towaru :(niestety dostalam towar z ktorym nie moge nic innego zrobic jak wywalic do kontenera.Szukam osob ktore w przystepnej cenie mogly by mi wysylac zdjecia ubran zebym mogla sobie z tego sortymentu wybrac to co mi sie podoa i jest na czasie.Pozdrawiam serdecznie :)
        • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:26
          Witam
          od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
      • nikoletta2 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 14.01.13, 22:58
        Ja nawet wiem jaki to super towar!!!!!!Juz współpracowałam z takim jednym uczciwym!!!!Takie oryginalne tam są zbiórki ze szkoda gadać!!!!!Jezdziłam sama po towar rok do takiego ,,uczciwego,, polaczka)))Mam Ci powiedzieć jak pracujesz??Jak nie masz towaru to kupujesz u ,,TURKA,, szmaty i wciskasz ludziom ciemnotę!!!!Jak mu się chciało zbierać to towar był super a jak nie to jezdzicie do Magdeburga po garnitury z lat 70tych)))Tak się z polakami robi tam interesy.Pozdrawiam właścicieli sklepów.
        • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 15.01.13, 07:49
          Do nikoletta2:
          Nie mozesz wiedziec, jaki ja mam towar....z prostego powodu- nigdy go nie widzialas! Nie mozesz, i nie masz prawa wiec oceniac mojej pracy i mojego asortymentu. Moga tu jedynie wyrazac swoja opinie moi klienci, ktorzy chetnie ze mna wspolpracuja:) Pozdrawiam serdecznie zatem pania Krysie, Jolke,pana Arka i pana Damiana :))))
          • nikoletta2 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 15.01.13, 08:09
            alez jonwin masz racje- pani Krysia, Jolka, pan Arek i pan Damian:)))) dostaja od ciebie najlepszy towar wyciagniety z worow a reszta idzie do sprzedazy ogolnej jako ten superniesort d2d z niemiec-buhahaha. sorry taka jest prawda
            • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 15.01.13, 08:16
              Przykro mi,ze Cie rozczaruje, ale ja innych klientow niz wymienieni to nie mam, i nie bawie sie w sprzedaz niesortu.
              Nie mierz wszystkich jedna miarka ! Mialas po prostu pecha trafiajac na takiego dostawce. Dziwie sie tylko,ze az rok jezdzilas po ten towar.
              • agaedek Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 15.01.13, 09:06
                jeśli masz naprawde dobry towar chetnie będę kupować, bowiem otwieram trzeci sklepik i szukam wciąż fajnych ciuszków , prosze o kontakt agas026@gmail.com
                • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:48
                  Witam
                  od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie.Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
              • 2pasja34 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 02.02.13, 19:56
                hmm.., po pierwszym moim poście widać, ze byłam zainteresowana towarem i kupuję. No ja pierniczę, to jest mentalność moich rodaków, skopać drugiego, wyśmiać i zdołować tak do parteru sprowadzić i to nie wiadomo z jakiego powodu. Wielu mnie oszukało, nawet tu na forum sa moje posty, szczególnie pod jedną hurtownią prowadzoną przy parafii katolickiej. Ale to byłam, zostałam oszukana i napisałam. Ale tak pisać, bez powodu, nie mając pojęcia o kim?. Obrzydlistwo.
          • atena19771 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.12.14, 23:05
            do jonwin-jesli nadal szuka pan uczciwego odbiorcy w pl prosze o kontakt na meila atena19771@wp.pl
      • odziezkleidungniemcy Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 10.09.14, 15:28
        Szukam odbiorcy odzieży używanej duze ilosci
    • hurtlubelskie Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 20.08.12, 16:38
      Mnie bardziej ciekawi na czym może polegać nieuczciwość odbiorców ? Podpowiedz, to może innym pomożesz.
    • marko-31 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 21.08.12, 19:57
      Witam.Jestem osobą której naprawde zależy na solidnym dostawcy. .Jestem zainteresowany współpracą z Panem. Proszę podać więcej szczegółów. Czy mozna obejrzeć towar u Pana na miejscu? Proszę o odpowiedź
      • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 21.08.12, 20:43
        marko-31 napisał:

> Witam.Jestem osobą której naprawde zależy na solidnym dostawcy. .Jestem zainter
        > esowany współpracą z Panem. Proszę podać więcej szczegółów. Czy mozna obejrzeć
        > towar u Pana na miejscu? Proszę o odpowiedź

Prosze o podanie maila lub nr telefonu
        • madamo Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 27.08.12, 07:48
          Witam prosze o kontakt 516188744 biuro@uzywanaodziez.net
        • szachszczoni Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 27.08.12, 14:01
          jonwin napisał(a): DO Marko-31. Zapraszam do Stargardu Szczecińskiego do obejrzenia towaru. Proszę umówić się na maila missabus@o2.plPozdrawiam.

> marko-31 napisał:
          >
          > > Witam.Jestem osobą której naprawde zależy na solidnym dostawcy. .Jestem z
          > ainter
          > > esowany współpracą z Panem. Proszę podać więcej szczegółów. Czy mozna obe
          > jrzeć
          > > towar u Pana na miejscu? Proszę o odpowiedź
          >
          > Prosze o podanie maila lub nr telefonu
          • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 28.08.12, 16:36

"jonwin napisał(a): DO Marko-31. Zapraszam do Stargardu Szczecińskiego do obejrzenia towaru. Proszę umówić się na maila missabus@o2.plPozdrawiam.

TO NIE JEST ANI MOJ MEIL; ANI ADRES!
            PROSZE SIE NIE PODSZYWAC POD MOJ LOGIN Panie missabus@o2.pl !

• baha-mas Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 26.08.12, 21:27
      Witam,
      Jestem zainteresowany proszę o kontakt na : wiktor.antczak126@wp.pl

pozdrawiam
    • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 28.08.12, 16:43
      jonwin napisał(a):

"Witam, wiekszosc z was szuka uczciwej hurtowni badz dostawcy. Ja,wrecz przeciwn
      > ie -szukam uczciwego odbiorcy. Mieszkam w Niemczech, zajmuje sie zbiorka odziez
      > y i obuwia. Sam zebrany towar solidnie sortuje. Nie sa to wielkie ilosci,dlateg
      > otez mam pewnosc,ze to, co oferuje jest bardzo dobrej jakosci...bez plam,dziur
      > itd. Odrzucam rowniez rzeczy sprane,pomechacone,rozciagniete itp.Niestety miale
      > m okazje nawiazac wspolprace z nieuczciwymi odbiorcami. Jesli jest ktos komu na
      > prawde zalezy na solidnym dostawcy,prosze o kontakt."

Szanowni Panstwo,
      dziekuje za wszystkie odpowiedzi na moj post. Ci z panstwa, ktorzy zapoznali sie z towaarem, zdecydowali sie na wspolprace. Niestety nie posidam az tyle asortmentu, by moc zaspokoic wiecej klientow. W zwiazku z czym, na ta chwile prosze uznac moje poszukiwania za zakonczone. Pozdrawiam ! jonwin
      • endy76 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 29.08.12, 20:37
        Witam,
        gdyby ewentualnie znalazło się jeszcze troche asortymentu to proszę pisać endy6@o2.pl Pozdrawiam serdecznie
        • dawid3090 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 07.09.12, 23:12
          dawid3090@gmail.com tylko konkretna oferta mnie interesuje. pozdrawiam
      • krystyna1971 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 07.11.12, 21:01
        witam,jestem zainteresowana współpracą,proszę ko kontakt ze mną.mój nr tel 512260922.pozdrawiam.Krystyna.
        • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:47
          Witam
          od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki.Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
    • tobiasz35 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 18.09.12, 21:56
      Witam jestem zainteresowana Pana ofertą bardzo prosze o jakies konkrety typu jaka jest cena no i z uwaggi na odległośc prosze o zdjęcia otwieram sklep 80m i poszukuje dobrej odzieży jesli pan ma dobra odziez napewno sie dogadamy .Ja nawet byłabym skłonna przyjechac i zobaczyc co Pan ma prosze o odpowiedz Wioletta i w jakiej czesci niemiec pan jest .
      • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:49
        Witam

od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
    • tobiasz35 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 18.09.12, 22:01
      JESTEM ZAINTERESOWANA PROSZE O KONKRETY TZN JAKA JEST CENA NO I JAKIES ZDJECIA JESLI MA PAN DOBRA ODZIEZ JESTEM ZKLONNA PRZYJECHAC DO NIEMIEC ZOBACZYC CO PAN MA I NAPEWNO JESLI TOWAR JEST DOBRY BYLABYM STALYM ODBIORCA
      • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 25.09.12, 20:01
        tobiasz35 napisał(a):

> JESTEM ZAINTERESOWANA PROSZE O KONKRETY TZN JAKA JEST CENA NO I JAKIES ZDJECIA
        > JESLI MA PAN DOBRA ODZIEZ JESTEM ZKLONNA PRZYJECHAC DO NIEMIEC ZOBACZYC CO PAN
        > MA I NAPEWNO JESLI TOWAR JEST DOBRY BYLABYM STALYM ODBIORCA

DO tobiasz35 !!!
        prosze o podanie maila lub nr telefonu.Pozdr
        • jarlin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 14.02.14, 20:09
          Witam, poszukuje uczciwego dostawcy odziezy uzywanej. Mieszkam w Niemczech-Westfalia. Nie mam pojecia jak wyglada taka dostawa, czy jest sortowana lub kupuje sie w ciemno??? prosze o podanie jakichkolwiek porad. Podam maila i jesli znajda sie osoby chcace mi pomoc bede wdzieczna. jarlin@gazeta.pl
    • 2marlena Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 27.09.12, 18:20
      Witam, jestem zainteresowana odbiorem odzieży od Pana. Proszę o kontakt na moją skrzynke e-mail; trans.pawlus@wp.pl
    • misialinka83 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 28.09.12, 19:02
      witam:)
      od marca planuje otorzyc second hand w Niemczech, tylko ubranka dzieciece jak narazie mnie interesuja. Prosze napisac gdzie znajduje sie Pana hurtownia, jakich firm sa ubrania ile ich Pan ma i za jaka cene ( prosze napisac cene za kg)
      z gory dziekuje i pozdrawiam
    • lila41 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 17.10.12, 09:12
      witam jesli jest jeszcze aktualne to ogloszenie ze poszukujesz odbiorcy to jestem zainteresowana prosze o wiecej informacji wraz z cenami i z jakiego regionu jestes mysle ze uda nam sie wspolpracowac ja jestem uczciwa osoba pozdrawiam Lidia
      • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 17.10.12, 19:59
        lila41 napisał(a):

> witam jesli jest jeszcze aktualne to ogloszenie ze poszukujesz odbiorcy to je
        > stem zainteresowana prosze o wiecej informacji wraz z cenami i z jakiego region
        > u jestes mysle ze uda nam sie wspolpracowac ja jestem uczciwa osoba pozdrawiam
        > Lidia
        Witam ,
        Pani Lidio prosze podac numer telefonu albo adres mailowy .Pozdrawiam
        • zohameg01 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 18.10.12, 14:58
          Witam serdecznie
          Poszukuję uczciwego dostawcy,dobrej jakości współczesnego towaru,z możliwością wyboru konkretnych sztuk,nie jestem zainteresowana kupowaniem "kota w worku"(worki na kilogramy z niewiadomą w środku).Bardzo proszę o kontakt. brodameg@o2.pl
          pozdrawiam,Magda
      • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:52
        trans.pawlus@wp.pl
        • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:52
          Witam od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
    • axs88 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 19.10.12, 10:14
      Witam...Pana/Panią jestem jak najbardziej zainteresowany współpracą proszę o kontakt i szczegóły to mój num kontak.500214560 pozdr.Arkadiusz.
      • jonwin Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 15.02.14, 17:55
        Do axs88.......Panie Arku po 1,5 roku wspolpracy chyba nadal jest pan zadowolony :-)
    • axs88 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 19.10.12, 22:30
      Witam...Jestem jak najbardziej zainteresowany proszę o kontakt 500214560.
    • kinga12141972 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 01.02.13, 22:43
      Witam pana. Prowadzę w Polsce hurtownie i dwa sklepy z odzieżą używaną i zależy mi na
      zakupie i stałego dostawcy towaru. Znalazłem pana ogłoszenie i jestem zainteresowany jeżeli
      oferta jest aktualna to proszę o przesłanie oferty współpracy. Proszę potraktować mnie poważnie
      ponieważ nie mam ochoty ani czasu na żarty przepraszam jeżeli uraziłem pana tymi ostatnimi słowami ale już mnie wystawiono więc w tej chwili jestem uprzedzony. Pozdrawiam i czekam
      na szybką i konkretną odpowiedż.
      • ubrania1 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.09.13, 11:53
        Witam
        od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą.
        Posiadam także buty, paski, torebki.
        Wiecej informacji na email: ubrania.irlandia@gmail.com
      • uk.butik Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 24.11.13, 13:32
        Poszukuję stałego odbiorcy na bdb SORT bezposrednio z UK ( ilośc ograniczona ) rzeczy modne, na wieszak jak najbardziej do sklepów second hand, hurtowni, sklepów na wagę....Cena 3 funty za kg.
        uk.butik@gmail.com
    • enia1111 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 31.08.13, 15:42
      Witam.
      Prosze o namiary kontaktowe do pana na moj meil enia_w@wp
      Pozdrawiam Eunica Wagrowska
    • prestige.gogo Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 07.10.13, 00:37
      Poprosze o kontakt pod adresem email biuro@greatevent.pl jestem zainteresowana wspolpraca
    • 1doramaar Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 07.10.13, 11:03
      jestem zainteresowany odzieza prosze o kontakt 788669772
    • tomial Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 24.11.13, 12:13
      Witam, mieszkam w okolicach Koszalina, proszę o info jakie ilości oraz ceny??
      przykładowe zdjęcia, jakie warunki współpracy??
      pozdr
      Marcin
      502-381-651
      tomial@wp.pl
    • maria8510 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 23.08.14, 14:52
      witam jestem bardzo zainteresowana oferta wspolpracy poszukuje markowych ciuchow tylko w pierwszym gatunku.obecnie przebywam w niemczech a w polsce prowadze sklep Z odzieza uzywana pod nazwa miejski styl mozna mnie znalezc na facebooku. 015215156763 to jest moj numer telefonu bardzo prosze o kontakt,pozdrawiam Maria Maserak
    • miroslaw251 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 05.10.14, 19:09
      Witam mam sklep wolny w dobrym punkcie o powierzchni 90 m poszukuje kogos lub hurtowni gdzie moglbym zaopatryeac sie w towar. Prosze napisac w jakiej cenie ma Pan towar jak daleko trzeba by bylo jezdzic po niego. Pozdrawiam czekam na odpowiedz Miroslaw
      • ubraniazirlandii Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 10.12.14, 15:56
        Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup odzieży używanej.Osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie. W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników.Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą,buty,torebki,paski.Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i
        oryginalne rzeczy.
        W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,

W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro.
        Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
        Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i odpowiadam ,że towar dotrze w nienaruszonym stanie. kontakt: ubraniazirlandii@gmail.com
    • kasia.2112 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 07.10.14, 15:05
      Witam,
      Prowadzę własny skup odzież używanej Cash 4 Clothes w Szkocji
      Poszukuje rynku zbytu w Polsce, a mianowicie właścicieli sklepów z odzieżą używaną omijając przy tym Hurtownie i pośredników żeby uniknąć nie porządanych ingerencji w towar przez kogokolwiek.
      Prowadzę skup już rok i po wielu sposobach segregacji doszedłem do wniosku, aby poprostu sprzedawać towar mieszany tak jak jest on skupowany (Metka, Cream Gatunek 1, mix damsko męsku lub dziecięcy).

Odzież którą oferuję jest bez odpadu, który sam eliminuję bezpośrednio przy skupowaniu.

Nasi klienci wiedzą że przynoszona odzież musi być czysta, sucha, w dobrej bez plam lub dziur i nieznoszone.
      Odziez jest pakowana w przeźroczyste worki o wadze 6-8kg. Są to ubrania ze znanych światowych marek tj. New Look, Zara, H&M, Atmosphere, Gap, Adidas, Dorothy Perkins, River Island, TU, French Connection, Puma, M&S itp.
      Oferuję:
      - odzież dla dorosłych damsko-męska z ogromną przewagą odziezy dla kobiet kilogram
      - odziez dla dzieci w wieku 0-8 lat
      Ubrania są ładne, czyste, kolorowe od razu na wieszak.
      Towar wysyłam prosto ze skupu tu w Anglii do klijenta - bez pośredników.

Kontakt : kasiulex1987@wp.pl
      lub telefoniczny 0044 07887967375

Mozę przesłac przykładowe zdjęcia.
      Dziękuję
      Zapraszam !
    • kasia.2112 Re: POSZUKUJE UCZCIWEGO ODBIORCY !!! 09.11.14, 10:08
      Witam serdecznie

Prowadzę własny skup odzież używanej Cash 4 Clothes w Szkocji
      Poszukuje rynku zbytu w Polsce, a mianowicie właścicieli sklepów z odzieżą używaną omijając przy tym Hurtownie i pośredników żeby uniknąć nie porządanych ingerencji w towar przez kogokolwiek.
      Prowadzę skup już rok i po wielu sposobach segregacji doszłam do wniosku, aby poprostu sprzedawać towar mieszany tak jak jest on skupowany (Metka, Cream Gatunek 1, mix damsko męsku lub dziecięcy).

Odzież którą oferuję jest bez odpadu, który sam eliminuję bezpośrednio przy skupowaniu.

Nasi klienci wiedzą że przynoszona odzież musi być czysta, sucha, w dobrej bez plam lub dziur i nieznoszone.
      Odziez jest pakowana w przeźroczyste worki o wadze 6-8kg. Są to ubrania ze znanych światowych marek tj. New Look, Zara, H&M, Atmosphere, Gap, Adidas, Dorothy Perkins, River Island, TU, French Connection, Puma, M&S itp.
      Oferuję:
      - odzież dla dorosłych damsko-męska z ogromną przewagą odziezy dla kobiet kilogram
      - odziez dla dzieci w wieku 0-8 lat
      Ubrania są ładne, czyste, kolorowe od razu na wieszak.
      Towar wysyłam prosto ze skupu tu w Anglii do klijenta - bez pośredników.
      www.facebook.com/pages/Odzie%C5%BC-u%C5%BCywana-Szkocja/876700679021679

Kontakt : kasiulex1987@wp.pl
      lub telefoniczny 0044 079887967375

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka