Dodaj do ulubionych

Dobra hurtownia bez własnych sklepów

24.08.12, 12:45
Witam, pilnie poszukuję dobrej hurtowni odzieży używanej, która nie posiada wlasnych sklepów - w okolicach Podlasia. To co mają do sprzedaży w hurtowniach b-stockich to żenada. We własnych sieciach sklepów sprzedają przebrane ciuchy a odbiorcom zostają odpady. Jestem skłonna także dojechać do dostawcy, który zaoferuje dobre ciuszki a nie przebrane nadające się do wyrzucenia. Interesują mnie zarówno rzeczy damskie, męskie jaki i sportowe I gatunku.
Obserwuj wątek
    • oodziezz Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 24.08.12, 18:11
      prosze dzwonic na 795 945 274
    • hurtowniakopciuszek Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 24.08.12, 22:15
      mam hurtownię pod Piasecznem woj mazowieckie, więc jeśli to dla Pani nie problem to zapraszam, mam sort z USA, tel 504227774
    • aga1976-1 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 06.09.12, 12:04
      Witam,
      Posiadam legalnie działającą firmę w Anglii i oferuje super odzież używana, bez plam ,dziurek i innych usterek często wyprana,odzież wybieram osobiście każda rzecz jest indywidualnie oglądana. Oferuje odzież w workach 9-10kg, przeważają firmy NEXT,NEW LOOK, RIVER ISLAND,GEORGE,ZARA,DISNEY,TOP SHOP, BURTON, ATMOSPHERE,EVIE, F&F, ITP. Zapraszam do współpracy,gwarantujemy 100% zysku. W skład kupowanych rzeczy wchodzi pełen asortyment odzieży, oraz akcesoria typu torebki, paski, buty i maskotki. Nie dzielę towaru na asortymenty. Istnieje możliwość obejrzenia towaru u nas na miejscu w Anglii.
      Zainteresowane osoby proszę o kontakt
      e-mail:biker766@wpl
      e-mail:agnieszkasz@poczta.onet.pl
      tel:+447922446565
    • oodziezz ____________ - HURT NIESORT -_____________ 06.09.12, 13:44
      WITAM SERDECZNIE

OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z

BELGII NIEMIEC I FRANCJI

ZE ZBIÓREK DOMOWYCH

TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH I NIEKTÓRYCH HURTOWNIACH,PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ. WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY.

MAJĄC TRZYNASTOLETNIE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU.

Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO:

H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, CANDA ITP.

OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORYGINALNĄ

TJ. TYLKO NIE SORT

SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH

WYSYŁAMY BEZ PROBLEMU NA CAŁA POLSKĘ, UKRAINĘ,BIAŁORUŚ

POSIADAMY NAJTAŃSZY TRANSPORT

JEDNAKŻE POLECAMY MINIMALNE ZAMÓWIENIA 200 KG

PROSZĘ O KONTAKT

CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI

TEL: 795 945 274

EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL

GG: 6611482

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
    • jalmax Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 01.10.12, 11:45
      Witam!

Jestesmy brytyjska organizacja przyrzadowa zajmujaca sie recyclingiem, ktorego jedna z czesci sa ubrania-recycling clothes.
      Posiadamy odziez ze zbiorek regionalnych z polnocnej Anglii i Walii.
      Oferujemy jedynie odziez typu niesort. Nie posiadamy hurtowni ani sortowni na terenie Polski. Towar trafia z Anglii bezposrednio do klienta.
      Poszukujemy odbiorcow na terenie Polski zainteresowanych stala wspolpraca.

Prosimy o kontakt na maila: info@jalmaxgroup.com
      lub podanie numeru kontaktowego do Panstwa, w celu przedstawienia szczegolow oferty.
      • ciucholandsuper Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 01.10.12, 20:36
        a na terenie Anglii lub gdziekolwiek indziej posiadacie sortownię?
        • jalmax Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 02.10.12, 12:53
          Nie posiadamy swoich sklepow ani sortowni na terenie zadnego kraju.
          Jedyna forma towaru jaki oferujemy jest niesort i prosto z naszych magazynow w uk trafia on do klienta.
          jezeli maja Panswo jeszcze jakies pytania prosze o kontakt cheteni udzielimy wszelkich informacji
          info@jalmaxgroup.com
    • tartantextile Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 04.10.12, 10:22
      Witam, Jestesmy nowa hurtownia dzialajaca od marca tego roku. Mysle ze sprostamy Panstwa wymaganiom odnosnie towaru. Posiadamy rozne asortymenty.Nie posiadamy swoich sklepu ani miejscowych sortowni. Serdecznie zapraszam do wspolpracy z nami, nasza siedziba miesci sie w Hajnowce, woj. Podlaskie.Prosze o kontakt: 696 712 210 lub poprzez nasza strone www.tartantextile.pl Pozdrawiam
    • tawico Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 22.10.12, 09:52
      Dzien dobry,

Posiadam towar ktory pani poszukuja.
      Tylko pani jest troche zadzialeko od nas, ale kdyby pani kiedysz
      byla w okolici Tarnowa, to prosze dzwonic.
      Wykupuje towar wprost od ludzi we Francji.
      Towar jest najwyzszej jakosci. Mozna wybierac z wieszaka.
      Lokal mamy w Tarnowie.
      tel Francja : 0033645911838 pan Vicen
      tel Polska : 511184047 pani Magdalena Tarsa

Pozdrawiam

Jozef Vicen
    • zangielskiejszafy Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 24.10.12, 15:19
      Zapraszamy do nowo otwartej hurtowni odzieży używanej z Wielkiej Brytanii. Sprowadzamy towar bez żadnych pośredników. Specjalizujemy się w wysokiej jakości creamie oraz sorcie. Mamy również w ofercie obuwie, torebki i odzież sportową.
      Nasza hurtownia znajduje się w Wawrowie pod Gorzowem Wielkopolskim.
      Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
      email: zangielskiejszafy@gmail.com
      tel: 690 963 999
    • szprotka9 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 07.11.12, 21:48
      zapraszam do naszej hurtowni www.odziezuzywana-hurtownia.pl
    • malwina000 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 28.11.12, 18:03
      ODZIEŻ UŻYWANA

JESIEŃ-ZIMA
      DAMSKO- MĘSKA
      13ZŁ/KG BRUTTO
      SUPER SORT+ PIERWSZY GATUNEK. EXTRA JAKOŚĆ, CIUSZKI NIE ZNISZCZONE, NA CZASIE, O PLAMACH CZY DZIURACH NIE MA MOWY.
      NA PIERWSZYM MIEJSCU STAWIAMY NA JAKOŚĆ TOWARU...

TOWAR POCHODZENIA BELGIA, HOLANDIA,NIEMCY...
      ZAWARTOŚĆ WORKA: BLUZKI,TUNIKI,SUKIENKI WIECZOROWE,SPÓDNICZKI,KAMIZELKI TYPU H&M,SPODNIE( NIE MA TAK ZWANYCH DZWONÓW)BUTY (KOAZKI SKÓRZANE ITP.),SWETERKI,GOLFIKI, MARYNARKI MŁODZIEŻOWE( NP.VILA), DRESY(NP.ADIDAS,NIKE,H2O..)

ZDJĘCIA PRZEDSTAWIAJĄ PRZYKŁADOWE CIUSZKI...
      WYSTAWIAM RACHUNEK.
      WCISKAJĄC 1 KUPUJESZ 1 WOREK 15KG O WARTOŚCI 195ZŁ BRUTTO PLUS KOSZTY PRZESYŁKI.
      ZE WZGLĘDU NA DUŻE ZAINTERESOWANIE SZYKUJEMY TAKŻE TOWAR POD KLIENTA PO WCZESNIEJSZYM UZGODNIENU TEL. 511360610
      • slawka28 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 28.11.12, 21:10
        witam,
        jestem zainteresowana dostawą odzieży do niewielkiego sklepiku- 1 raz w tygodniu (Toruń)-, czy można zdjęcia poglądowe prosić na majka28@poczta.onet.pl
        • hurtowniakopciuszek Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 02.12.12, 10:32
          Zapraszam do hurtowni Kop-Ciuszek w Piasecznie. W ofercie cream, 1 i 2 gatunek. Odzież pakowana w worki 10kg. Super cream - modna, markowa odzież, część nowa z metkami. Do każdego worka można zajrzeć. Możliwość wysyłki kurierem na terenie kraju. Zapraszam tel 504227774 email: hurtowniakopciuszek@gazeta.pl
    • krzysiekarci1 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 30.11.12, 17:39
      Zaopatruje w ciuchy sklepy w polsce mam w sprzedarzy ciuchy jakosc cremwszystko sortowane nie mam wlasnych sklepow mam tez transport z Anglii do Bialegostoku kierowcy jezdza co tydzien Polska Anglia muj tele 00447749481402
    • 1dawidek2 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 30.11.12, 22:09
      Witam,proszę na maila wysłać swój nr.,mam dla Pani myślę ciekawą propozycję. 1dawidek2@gazeta.pl
    • hurtwarszawa Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 01.12.12, 23:47
      Witam serdecznie myślę że nasz towar spełniłby Pani oczekiwania, importujemy odzież z najlepszych dzielnic Anglii, odzież damska, męska i dziecięca, takich firm jak Zara, H&M, Nike, Adidas, Zara Kids, Cool Club, Disney, Bershka, Reserved, Dorothy Perkins, Lee, Wrangler, Big Star, itp. Możliwość otwarcia i obejrzenia każdego worka. Towar pakowany w worki ok 15 kg Część rzeczy z metkami, reszta w stanie bardzo dobrym, bez defektów. Asortyment w 3 rodzajach: mix męski, damski i dziecięcy. Nawiążemy współpracę z odbiorcami na terenie całego kraju. ZAPRASZAMY DO NOWO OTWARTEJ HURTOWNI W WARSZAWIE ! Istnieje także możliwość wysłania kurierem od 20 kg , zdjęcia wysyłam na mail.
      nr tel 884 - 647 - 090 mail sylwiadariusz@onet.pl
      • krzysiekarci1 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 02.12.12, 15:59
        Sorki że się wtrącę ale co do tych wymienionych firm w tej hurtowni z warszawy to ja mieszkam już w Anglii 11 lat i jeszcze nie widzałem sklepów big stara a co za tym idzie i ciuchów może masz super crem z polskich zwrotów tak dla sprostowania w Anglii jest G-STAR ale ty chyba nie slyszales o tej firmie pozdrawiam
        • ciucholandsuper Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 02.12.12, 22:40
          te marki swiadczą o mieszance polskiej zbiórki ze skandynawską
          • krzysiekarci1 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 03.12.12, 09:58
            O to by bardziej pasowalo a nie ciuchy z sobrych angielskich dzielnic.Czyli z jakich?
      • textieltrade Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 08.09.15, 09:51
        Witam,

Chciałem polecić hurtownię produktów Disney i Marvel dla dzieci www.textieltrade.com. Hurtownia znajduje się w Holandii, ale wysyłka do Polski to 14,38 euro netto, niezależnie ile paczek znajdzie się w zamówieniu - zawsze jedna cena wysyłki.

Wszystkie produkty które można znaleźć na stronie są dostępne od ręki w magazynie, dzięki czemu zamówienia są realizowane bardzo szybko.
        Produkty dziecięce dostępne w hurtowni są licencjonowane, a licencja opłacona do dalszej odsprzedaży. Także nie ma potrzeby załatwiania jakichkolwiek licencji.

Strona działa także w języku polskim, a do zamówień złożonych poprzez polską stronę dołączane są faktury również w języku polskim. Polska strona działa po adresem www.textieltrade.pl
    • recpl Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 03.12.12, 00:32
      Witam,
      posiadam odzież niesortowaną z Anglii. Towar w oryginalnych workach, "uczciwy", nie przebierany, ani nie sortowany. Nie posiadam sieci własnych sklepów. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt na maila recpl@gazeta.pl
    • hurtowniakopciuszek Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 03.12.12, 16:14
      zapraszam do hurtowni KOP-CIUSZEK w Piasecznie, w ofercie cream, 1 i 2 gatunek. Odzież czysta, bez plam, dziur, cream modny i markowy, odzież pakowana w worki po 10kg do kazdego można zajrzeć, mozliwośc wysyłki na terenie kraju kurierem. Zapraszam tel 504227774 emaial hurtowniakopciuszek@gazeta.pl
    • moni_ka87 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 03.01.13, 13:27
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą
      Odzież używana dziecięca oraz damską mix. Jesień zima
      Oferujemy oryginalny wysokiej jakości cream dzieciecy
      Worki pakowane po około 20 kg.
      dziecko Cena za 1 kg = 32 zł
      damski Cena za 1 kg = 25 zł
      NIESORT= 7 zł
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą
      Bądź do bezpośredniego odwiedzenia naszej hurtowni.

Importer Odzieży Używanej
      Hurtownia Maxwell
      05-090 Raszyn, Sękocin Nowy
      Al. Krakowska 29
      MAZOWIECKIE
      pon-pt 8.30-16.30
      tel. 22 720 21 92
      607 813 084
      603 513 297
    • wiola1114 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 17.01.13, 20:39
      KUPUJ TOWAR PROSTO Z UK BEZ POŚREDNIKÓW.
      ZAKUPUJECIE PAŃSTWO TOWAR PROSTO Z UK.WORKI JADĄ BEZPOŚREDNIO Z ANGLII DO PAŃSTWA DO DOMU POD WSKAZANY ADRES.PŁATNOŚĆ NA MIEJSCU.
      SPECJALIZUJEMY SIĘ GŁÓWNIE W TOWARZE TYPU CREM I IGATUNEK.
      CENY PODANE W CENNIKU SA NIŻDZE O OK. 10 ZŁ NA KG NIŻ POLSCE ZA TAKI TOWAR PONIEWAŻ NIE POSIADAM HURTOWNI W POLSCE I NIE MAM WIELKICH KOSZTÓW, WIEC TOWAR AUTOMATYCZNIE JEST TAŃSZY.
      ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NASZĄ OFERTĄ W ZAŁACZNIKU PRZESYŁAM CENNIK W FUNTACH I W ZŁOTÓWKACH (ARKUSZ NR DWA ZAWIERA PRZELICZONY CENNIK W ZŁ WRAZ Z WLICZONYM TRANSPORTEM.WIĘCEJ INF NA MAILA CIUSZKI.UK@ONET.EU
    • ciuchy_uk Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 13.03.13, 19:28
      Posiadam sort gatunek 1 + cream z własnego skupu w Anglii - bezpośrednio. Jestem zainteresowany wspolpraca. posiadam od niedawna wlasny skup ubran w Uk. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych (brytyjczykow) dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. Ubrania sa w 12 kg workach foliowych ,przezroczystych. W workach mozna znalesc Cream w zawartosci od 20% do 40%. Liczby te sa w pelni rzeczywiste. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena 10 kg worka to 13-15 zł./kg Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. W Polsce jestem co 2 tygodnie z towarem. Zapraszam! +447871956076 , ciuchy_uk@interia.pl
    • mariuszmario88 Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 13.03.13, 21:22
      Zapraszam do mojej hurtowni po wysokiej jakosci CREAM !
      Jestem w stanie dojechac do Pani z towarem gdzie ma Pani wglad na towar pzred zakupem !
      Posiadamy tylko CREAM w roznych asortymentach !
      WIecej na "mariuszplachta20@wp.pl lub 663-796-965"
    • infinitoom www.infinitoom.pl 14.03.13, 01:15
      Włoska odzież !!! Najlepszy Towar!!!
      Zapraszamy do współpracy,
      Zespól Infinitoom
      Cennik dostępny na naszej stronie www.infinitoom.pl
    • milahurt Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 14.03.13, 15:59
      5basiubasiu napisała:
      Zapraszam do współpracy.
      Jesteśmy bezpośrednim importerem sortowanej odzieży używanej typu CREAM mix oraz Obuwie. Zapewniam O jakości towaru, który cechuję się najwyższą jakością, modą oraz marką. Zapraszam do siedziby firmy lub kontaktu telefonicznego , jak równiez na str. internetową. U nas towar przed zakupem mają Państwo możliwość przeglądnąć, a towar napewno się Państwu spodoba. Posiadamy również własny transport.
      Kontakt:
      MILA Hurtownia Odzieży Używanej
      Al. Krakowska 22 A JANKI k. Warszawy
      www.milahurt.pl
      tel: 501 793 886

> Witam, pilnie poszukuję dobrej hurtowni odzieży używanej, która nie posiada wla
      > snych sklepów - w okolicach Podlasia. To co mają do sprzedaży w hurtowniach b-s
      > tockich to żenada. We własnych sieciach sklepów sprzedają przebrane ciuchy a od
      > biorcom zostają odpady. Jestem skłonna także dojechać do dostawcy, który zaofer
      > uje dobre ciuszki a nie przebrane nadające się do wyrzucenia. Interesują mnie z
      > arówno rzeczy damskie, męskie jaki i sportowe I gatunku.
    • aniajan-czewska Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 26.03.13, 11:29
      Witam
      nasza firma mieści się w Chorzowie jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o zapytanie o ofertę na maila . aniaolamruczek@wp.pl
    • importerusa.pl importer odzieży z USA 31.03.13, 01:11
      Witam serdecznie.

Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej z USA. Dostarczana przez nas odzież pochodzi z najbogatszych dzielnic Nowego Jorku, co gwarantuje jej wysoką jakość. Posiadamy takie marki jak: Ambercombie, Gap, American Eagle, Tommy Tilfinger, Ralph Lauren, Old Nawy, Izod, Anne Klein Banana Republic, J. Crew, Aeropostale, Hoolister, Adidas, Levis, Carters, New balance, itp. Odzież jest dokładnie sortowana dzięki czemu nie posiada dziur i plam. Na życzenie umożliwiamy Klientom wybór towaru. Ponadto zapewniamy możliwość transportu zamówionego towaru we wskazane przez Klienta miejsce.

Aktualny cennik znajduje się na www.importerUSA.pl (ceny podlegają negocjacjom). W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny: 601-817-156, 602-132-695 lub mailowo: importerUSA@onet.pl

Zapraszamy do naszej hurtowni pod Warszawą.

Pozdrawiam,
      Zbigniew Jankowski
    • vivonia Re: Dobra hurtownia bez własnych sklepów 12.09.13, 22:06
      Jestem w stanie sprzedać około 100kg odzieży damskiej i młodzieżowej.

Cała zawartość to: bluzki, T-shirty, swetry (od rozmiaru XS do XXL), jeansy, spodnie, spódnice (od rozmiaru 34 do 44), sukienki, kurtki, a także buty (rozmiary od 37 do 41), paski do spodni, apaszki, szale, czapki i torebki.

Interesuje mnie sprzedaż całości hurtowo.
      20zł/kg jest ceną do uzgodnienia.

Mój numer: 696432264
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka