Dodaj do ulubionych

OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK

07.01.13, 22:23
Otwieram sklep z odzieza uzywana w woj, opolskim. Poszukuje hurtowni z wieszaka (nie interesuja mnie worki) na terenie woj. dolnoslaskiego, opolskiego, slaskiego, malopolskiego. Prosze o info o sprawdzonych dostawcach. Z gory dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • hurtownia-odziezy-uzywanej Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 08.01.13, 12:12
      Zapraszamy do nas. U nas tylko odzież z wieszaków.
      Przystępne ceny!!
      Kamyk k/Częstochowy

www.eko-raden.pl
    • majka-2012 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 11.01.13, 16:05
      witam jestem osoba ktora ma jeszcze nie przebrany bo nikt nie przebieral twowar 1200 szt cream sprzedam po atrakcyjnej cenie gdyz jestem tuz przed porodem i zalezy mnie na czasie prowadzilam sklep jescze w grudniu zakupilam za 800zl towar a sklep musialam zamnknac bo pracownica mnie okradala nie robilam wyprzedazy bo nie zdazylam jakby co to prosze o kontakt 510276752 Krakow
      • ge-ma Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 11.01.13, 23:16
        Jestem zo Slovacjy ,kdze pani kupila dobry cream ,kdze jest dora hurtownia , za ile vychodzi 1szt.
        Ja kupilam v Krosne Eurotex Cream, 1szt. vychodzi 8,9zl. t.j2,20eur. To jest za dužo.
        Ja szukam dobru hurtowniu podkarpatskie
        • agaedek Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 12.01.13, 00:43
          kobieto uciekaj z Krosna a szczegolnie z eurotexu same szmaty
        • sort-eks Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 14.03.13, 18:56
          Jezeli interesuje dobry towar zapraszam do Tarnowa to jest 60 km od Krosna CREM JEST W CENIE 35 zl i mozna wybierac sobie z big baga co sie chce Odziez dziecieca po 28 zl rowniez mozna wybierac jest super niesort bez smieci to znaczy bez firan poscieli itp z wlasnych zbiorek w anglii z bogatych miast worki przejzroczyste i mozna je wysypac i ogladnac .towar prosto na wieszak bez odrzutow fajne fasonowo duzo firmowek
          podaje nr telefonu 532701790 naprawde warto tam kupowac
        • ubraniazirlandii Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 23.02.14, 15:58
          Witam,
          Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup,osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie.  W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników ,więc uważam że lepszego towaru być nie może,Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą. Buty ,torebki ,paski(oddzielone od odzieży).Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy ,To co obecnie noszą ludzie.
          W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,Nie posiadam towaru porwanego czy nie nadającego się do noszenia.Zaletą mojego towaru jest to że towar jest z pierwszej ręki ,wiem jak działają hurtownie w Polsce,większość hurtowników ma swoje sklepy i niestety posklepówka musi gdzieś wracac .Uważam że cena jest również przystępna bo z tego co się orientowałam to ceny w hurtowniach są kosmiczne ,a u drobnych handlarzy też nie lepsze.
          W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro. Biżuteria jest również z własnego skupu w Irlandii. Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
          Interesuje mnie stała współpraca,Towar jest pakowany w worki jutowe ,zabezpieczone plombami numerycznymi,Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i za swój towar odpowiadam że dotrze w nienaruszonym stanie.

Zainteresowanych proszę o kontakt ubraniazirlandii@gmail.com
          Monika
    • majka-2012 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 11.01.13, 21:22
      witam mam do zaoerowania 1200szt cream likwiduje sklep ze wzgledow zdrowotnych dam pani duzo taniej niz w hurtowni pozniej powiem pani skad wziac fajny cream 510276752
      • ladystar84 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.01.13, 13:03
        Witam, jeżeli ogł.jest jeszcze aktualne to jestem zainteresowana , proszę o kontakt na e-maila kajusia1001@wp.pl (i za jaką kwotę chce to Pani sprzedać?)
        Pozdrawiam
    • modo-mall Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 13.01.13, 18:06
      Witam chętnie sprzedam odzież używaną z własnej szafy oraz pozostałości po moim sklepie ( z metkami) prosze o kontakt mailowy : malwa8731@wp.pl
    • wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 17.01.13, 20:33
      nie jestem hurtownikiem ale za to mam fajna odzież używaną wiecej na ciuszki.uk@onet.pl
    • katarzynastr Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.01.13, 10:32
      Witam,tu ma Pani nr tel.663554003 do dostawcy odzieży cream i I gatunek,wysokie ceny ale warto.Towar mają prosto z Belgi,prosto na wieszak.cena za 1 szt ok5zł tak wychodzi zależy od wagi.Można sporo zarobić dodając marże 100% i 200%.Odzież wysokogatunkowa.Cena za 1kg w tamtym roku to od 34zł do 45zł.Polecam
    • inwestor433 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.01.13, 13:33
      WITAM,MIESZKAM NA STALE W ANGLII,MAM TUTAJ FIRME.MOGE PANSTWU ZAOFEROWAC JAKOSC CREAM W CENIE 45PLN/KG.KOSZT WYSYLKI POKRYWAM JA.JESLI TOWAR NIE SPELNI PANSTWA OCZEKIWAN,ODBIERAM GO NA WLASNY KOSZT.NIC PANSTWO NIE RYZYKUJA.MOGE TEZ ZAOFEROWAC NOWA ODZIEZ Z PRIMARKA,ORAZ RIVER ISLAND.POZDR.M
      • kubcior2004 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 20.01.13, 15:07
        inwestor433 - mozna ofertę na maila
        • inwestor433 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 21.01.13, 10:29
          WITAM.W CHWILI OBECNEJ POSIADAMY CREAM DZIECIECY W CENIE 45PLN/KG.,ORAZ 1GAT.W CENIE 35PLN/KG.PROPONUJE:WYSLE PACZKE OKOLO 20KG.JEZELI NIE BEDZIE SPELNIAC WYMAGAN NA MOJ KOSZT KURIER ZABIERZE PACZKE.JEZELI TOWAR SIE SPODOBA ROZLICZYMY SIE W PRZECIAGU TYGODNIA.POZDR.MOJ MAIL:INWESTOR433@WP.PL
        • tomaszewska.olga Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 07.02.13, 14:39
          Sprzedam około 400 kg odzieży używanej markowej i nie tylko (odzież wieszakowa - damska, męska, młodzieżówka, dziecięca, buty, torebki i inne - sezon letnio - zimowy).
          TOWAR GODNY POLECENIA
          Wyceniam 2,50 za sztukę, oczywiście są partie towaru który sprzedam na kg cena około 4-5 zł.
          Możliwość wystawienia faktury VAT. Zależy mi na szybkiej sprzedaży więc ceny są jeszcze do uzgodnienia.
          Sklep znajduje się w Płońsku około 60 km od Warszawy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt 792-250-065 lub 500-053-521
        • wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 08.02.13, 10:46
          kubcior2004 napisał(a):

> inwestor433 - mozna ofertę na maila

Jeśli prowadzą Państwo sklep z odzieżą używaną i handlują Cremem i I gatunkiem to jest to oferta dla Państwa.

Jesteśmy firmą angielską, która zajęła się sprzedażą odzieży nowej i używanej w gatunku pierwszym i cremie.prosto z Anglii do Polski.

Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży detalicznej i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężko w tej branży o dobry towar i później z jego sprzedażą.

Po przykrych doświadczeniach z pracownikami, którzy okazali się nieuczciwi zamknęliśmy sklep i zajęliśmy sie sprzedaża odzieży używanej prosto z Anglii do Polski, tak aby zminimalizować wszelkiego rodzaju ryzyko związane z oszustwami występującymi w naszych rodzimych hurtowniach,oczywiście nie we wszystkich ale dużo sie widzi i słyszy w tym temacie.

Jak Państwo wiecie towar sprzedawany w Polsce, jest różnej jakości ta sama nazwa, różne ceny a jakośc wogóle zostawai wiele do życzenia.

Swoje kontakty w Anglii wyrobiliśmy przez 5 lat sortowanai odzieży na miejscu w Anglii i doskonale orientujemy się w jakości towaru oferowanego w Anglii i w Polsce.

Przez ten cały czas pobytu w Anglii zwiedziliśmy wiele sortowni w poszukiwaniu dobrego i uczciwego dostawcy.Znaleźliśmy sortownie z którą współpracowaliśmy jak mieliśmy swój sklep, a teraz oferujemy ten towar naszym klientom.

Jest to sortownia sprawdzona , odzież bdb jakości i osoby które sortuja znaja sie dobrze na swojej pracy sortują odzież modną i w bdb stanie.

Sprawa zamówienia wygląda nastepująco: Zamawiaja Państwo towar przez maila ciuszki.uk@onet.eu lub telefonicznie na Polski nr 888679705.
          Czas realizacji to 1 tydzień , płatnośc na miejscu w polsce przy odbiorze towaru.
          Nie martwicie sie państwo o transport cena przesyłki wliczona w cene towaru wiec nic państwo nie dopłacacie dodatkowo..

Po każdorazowej dostawie kontaktujemy się z każdym klientem indywidualnie, aby poznać opinię o danej dostawie, czy wszystko jest dobrze i monitujemy czy towar podoba sie klientom czy towar się sprzedaje,zależy nam żeby każdy klient był zadowolony i wrócił spowrotem.
          \Jeśli potrzebujecie towaru którego nie mamy w ofercie proszę pisać jesteśmy w stanie wyszukać towaru pod klienta.

Ucinając wszelkie spekulacje chciałabym poinformować,że nie mam zamiaru sprzedawać beznadziejnego towau,nie zależy mi na jednorazowych strzałach, lecz długa współpraca.Zależy mi na kilku klientach z którymi współpraca bedzie się dobrze i owocnie układała, gdzie wzajemnie będziemy zadowoleni ze współpracy.

• wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 20.01.13, 21:21
        prosze o namioary na pana i wiecej info naadres wiolettalacz2poczta.onet.pl
      • ewelina13b Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 07.02.13, 22:25
        Witam,
        interesuje mnie odzież dziecięca.
        Proszę o dalsze informacje.
        Pozdrawiam
        • kolcia5 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 08.02.13, 10:39
          Witam, nie wiem czy Pani odp tyczyla sie mojej oferty.
          Jesli tak to mam do odsprzedania w zwiazku z likwidacja odziez dziecieca - ok 360 szt (tu bluzki glownie wiosenno-letnie, spodnie, sweterki, sukienki, spodnice, kurteczki i inne) - jest to odziez nowa, z metkami, aktualna, modna, angielska i wloska, dodatkowo posiadam tez obuwie i rajstopy, bielizne, czapki wiosenne. Calosc sprzedam bardzo tanio - napewno duzo ponizej kosztu zakupu hurtowego!!! Dalsze inf do ustalenia. Kontakt : 881 050 163 lub dorota_jach@interia.pl Pozdrawiam
        • wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 08.02.13, 10:45
          Jeśli prowadzą Państwo sklep z odzieżą używaną i handlują Cremem i I gatunkiem to jest to oferta dla Państwa.

Jesteśmy firmą angielską, która zajęła się sprzedażą odzieży nowej i używanej w gatunku pierwszym i cremie.prosto z Anglii do Polski.

Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży detalicznej i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężko w tej branży o dobry towar i później z jego sprzedażą.

Po przykrych doświadczeniach z pracownikami, którzy okazali się nieuczciwi zamknęliśmy sklep i zajęliśmy sie sprzedaża odzieży używanej prosto z Anglii do Polski, tak aby zminimalizować wszelkiego rodzaju ryzyko związane z oszustwami występującymi w naszych rodzimych hurtowniach,oczywiście nie we wszystkich ale dużo sie widzi i słyszy w tym temacie.

Jak Państwo wiecie towar sprzedawany w Polsce, jest różnej jakości ta sama nazwa, różne ceny a jakośc wogóle zostawai wiele do życzenia.

Swoje kontakty w Anglii wyrobiliśmy przez 5 lat sortowanai odzieży na miejscu w Anglii i doskonale orientujemy się w jakości towaru oferowanego w Anglii i w Polsce.

Przez ten cały czas pobytu w Anglii zwiedziliśmy wiele sortowni w poszukiwaniu dobrego i uczciwego dostawcy.Znaleźliśmy sortownie z którą współpracowaliśmy jak mieliśmy swój sklep, a teraz oferujemy ten towar naszym klientom.

Jest to sortownia sprawdzona , odzież bdb jakości i osoby które sortuja znaja sie dobrze na swojej pracy sortują odzież modną i w bdb stanie.

Sprawa zamówienia wygląda nastepująco: Zamawiaja Państwo towar przez maila ciuszki.uk@onet.eu lub telefonicznie na Polski nr 888679705.
          Czas realizacji to 1 tydzień , płatnośc na miejscu w polsce przy odbiorze towaru.
          Nie martwicie sie państwo o transport cena przesyłki wliczona w cene towaru wiec nic państwo nie dopłacacie dodatkowo..

Po każdorazowej dostawie kontaktujemy się z każdym klientem indywidualnie, aby poznać opinię o danej dostawie, czy wszystko jest dobrze i monitujemy czy towar podoba sie klientom czy towar się sprzedaje,zależy nam żeby każdy klient był zadowolony i wrócił spowrotem.
          \Jeśli potrzebujecie towaru którego nie mamy w ofercie proszę pisać jesteśmy w stanie wyszukać towaru pod klienta.

Ucinając wszelkie spekulacje chciałabym poinformować,że nie mam zamiaru sprzedawać beznadziejnego towau,nie zależy mi na jednorazowych strzałach, lecz długa współpraca.Zależy mi na kilku klientach z którymi współpraca bedzie się dobrze i owocnie układała, gdzie wzajemnie będziemy zadowoleni ze współpracy.

• wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 08.02.13, 10:50
          ewelina13b napisał(a):

> Witam,
          > interesuje mnie odzież dziecięca.
          > Proszę o dalsze informacje.
          > Pozdrawiam

• bety80 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 19.01.13, 20:21
      Prosto z uk odziez indywidualnie pod klienta ,wiecej na email bety80@gazeta.pl
    • tomaszewska.olga Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 20.01.13, 11:14
      Witam, likwiduję sklep z odzieżą używaną "odzież markowa i nie tylko" w Płońsku woj.mazowieckie 60 km od Warszawy. W ofercie sprzedaży posiadam bardzo dużo szt. odzieży wieszakowej - damskiej , męskiej i dziecięcej. Zależy mi na szybkiej wyprzedaży w związku z czym odsprzedam w bardzo dobrej cenie (możliwość wystawienia faktury VAT) gratis dodam wieszaki i manekiny . Odzież w bardzo dobrym stanie, godna polecenia. Osoby zainteresowane proszę o kontakt 792-250-065 lub 500-053-521
    • kolcia5 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 05.02.13, 11:57
      Witam,

Likwiduje sklep z odzieza nowa, outletowa, z metkami. Cena za szt wychodzi naprawde nie wiele, wrecz porownywalnie z creamem uzywanym. A zawsze to odziez nowa i zachecajaca do kupna. Towar bardzo dobrej jakosci, sklep prowadzony byl ok 1,5 roku, wszystko w idealnym stanie.

Ceny bardzo niskie, ponizej hurtu, wiec spokojnie Pani marza moze byc na granicy 100-200 %.

Zalezy mi na szybkiej sprzedazy, gdyz zaczynam nowa prace.

Sztuk odziezy jest ok 800, w tym odziez dziecieca, niemowleca, damska, meska.

- odziez niemoleca - ok 92

- odziez dziecieca - ok 360

- odziez damska - ok 230

- odziez meska - ok 50

- czapki, szaliki - ok 55.

Calosc towaru - duzo ponizej ceny kosztu zakupu hurtowego ( do negocjacji).

Towar godny polecenia, duza ilosc odziezy za niewielka kwote.

W razie zainteresowania prosze o kontakt:

Dorota Jach

881 050 163

Pozdrawiam

• szczerbowska24 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 05.02.13, 16:33
      Witam.
      Polecam naszą hurtownie. super sort same markowe ubrania ( zara, prada, h&m, vero moda, hugo boss, lee, lewis, diesel, reebok, adidas, pupa itp). czyste, wyprane, wyprasowane, bez plam i dziur. możliwość obejrzenia każdego ubrania z osobna przy odbiorze osobistym. cena za 1kg to 10zł hurtownia mieści się w Oświęcimiu woj. małopolskie
      • zetfi Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 09.02.13, 17:12
        Proszę o bliższe informacje n/t Waszej hurtowni, cen i towaru. Jestem zainteresowany.
        • szczerbowska24 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 11.02.13, 12:56
          Witam. Proponujemy Państwu super sort, same markowe rzeczy. Odzież wyprana, wyprasowana, bez plam, dziur, nie zniszczona i modna. Cena 10zł kg. Możliwość wybrania z wieszaka bądź skomponowania worka z wybraną odzieżą. Więcej informacji na maila sylwia.szczerbowska@o2.pl
        • wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 11.02.13, 21:57
          zetfi napisał(a):

> Proszę o bliższe informacje n/t Waszej hurtowni, cen i towaru. Jestem zainteres
          > owany.

Witam.

Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży detalicznej i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężkow tej branży o dobry towar i później z jego sprzedażą.

Po przykrych doświadczeniach z pracownikami, którzy okazali się nieuczciwi zamknęliśmy sklep i zajęliśmy sie sprzedża odzieży używanej prosto z Anglii do Polski, tak aby zminimalizować wszelkiego rodzaju ryzyko związane z oszustwami występującymi w naszych rodzimych hurtowniach,oczywiście niewe wszystkich ale dużo sie widzi i słyszy w tym temacie.

Ucinając wszelkie spekulacje chciałabym poinformować,że nie mam zamiaru sprzedawać beznadziejnego towau,nie zależy mi na jednorazowych strzałach, lecz długa współpraca.Zależy mi na kilku klientach z którymi współpraca bedzie się dobrze i owocnie układała, gdzie wzajemnie będziemy zadowoleni ze wzajemnej współpracy.
      • zetfi Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 09.02.13, 17:15
        szczerbowska24 napisał(a):

> Witam.
        > Polecam naszą hurtownie. super sort same markowe ubrania ( zara, prada, h&m, ve
        > ro moda, hugo boss, lee, lewis, diesel, reebok, adidas, pupa itp). czyste, wypr
        > ane, wyprasowane, bez plam i dziur. możliwość obejrzenia każdego ubrania z osob
        > na przy odbiorze osobistym. cena za 1kg to 10zł hurtownia mieści się w Oświęcim
        > iu woj. małopolskie
        Prosze o blisze informacje n/t Waszej hurtowni, cen i towaru. Jestem zainteresowany .
        • sort-eks Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 14.03.13, 19:13
          witam moge prosic o ten adres do oswiecimia albo telefon z gory dziekuje
    • wiola1114 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 08.02.13, 10:49
      jamarkosia napisał(a):

> Otwieram sklep z odzieza uzywana w woj, opolskim. Poszukuje hurtowni z wieszaka
      > (nie interesuja mnie worki) na terenie woj. dolnoslaskiego, opolskiego, slaski
      > ego, malopolskiego. Prosze o info o sprawdzonych dostawcach. Z gory dzieki za o
      > dpowiedz

• infinitoom Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 14.02.13, 17:40

Jesteśmy hurtownią, która zajmuje się importem najwyższej jakości odzieży używanej z Włoch.
      Nasza oferta obejmuje wyłącznie odzież sortowaną. Nie posiadamy sklepów i towar bezpośrednio trafia do naszych klientów. Dla zadowolenia klientów została wprowadzona możliwość sortu zawartości 25 kg. Z 50 kg. Worka w cenie +8zł/kg Cream i Mix 4zł/kg wg cennika.
      W cenach jest wliczony transport do klienta na terenie całego woj. Łódzkiego przy zamówieniu 150kg. .
      Zamówienia powyżej 200kg. Są ustalane indywidualnie.
      Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.
      Masz pytania? Zadzwoń lub napisz!
      Jesteśmy alternatywa na ,,hurtownie" w których sort jest coraz gorszy i ceny coraz wyższe !!!Tylko u nas najlepszy towar centralnie zamawiany z sortowni z Włoch.
      Gwarantujemy 100% satysfakcji.Przy stałej współpracy ceny ustalane indywidualnie pod klienta!!!
      Pozdrawiamy!
      Zespół Infinitoom !!!

Zapraszamy na strone www.infinitoom.pl
    • ciuchy_uk Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 13.03.13, 19:19
      Posiadam sort gatunek 1 + cream z własnego skupu w Anglii - bezpośrednio. Jestem zainteresowany wspolpraca. posiadam od niedawna wlasny skup ubran w Uk. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych (brytyjczykow) dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. Ubrania sa w 12 kg workach foliowych ,przezroczystych. W workach mozna znalesc Cream w zawartosci od 20% do 40%. Liczby te sa w pelni rzeczywiste. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena 10 kg worka to 13-15 zł./kg Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. W Polsce jestem co 2 tygodnie z towarem. Zapraszam! +447871956076 Marek.
    • stefabstockerni Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 23.03.13, 10:46
      Witam i zapraszam Was na infohurt.pl nowe forum na kórym tworzymy wielką liste adresów hurtoni z Polski i ze świata. Każdy znajdzie coś dla siebie :)

Zapraszam [url=http://infohurt.pl/]infohurt.pl/[/url]
    • ines_outlet Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 23.03.13, 12:02
      witam.
      zapraszam do nas.
      Europejska marka Lussile już w naszej hurtowni! Dostępne kilkanaście tysięcy szt. sukienek, tunik, żakietów i bluzek. Odzież nowa, ometkowana. Wysoka jakość!
      Do zakupu cały pakiet lub mniejsze ilości. W przypadku zakupu 100 szt. cena 25 zł/szt. Przy zakupach hurtowych cena do uzgodnienia.

Możliwość negocjacji zakupowych. W tym celu proszę o kontakt telefoniczny: 509 666 491 lub email: gszafarz@op.pl

Oryginalna strona producenta dla lepszego zobrazowania jakości tej marki: www.lussile.com/en/Home.html
    • aniajan-czewska Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 25.03.13, 11:48
      Witam
      Sprowadzam towar prosto z agnli mamy cream ,nie sort i możliwość zakupu odzieży outletowej prosto z wieszaka .Kont. aniaolamruczek@wp.pl
      Polecam
    • maghab Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 27.11.13, 14:30
      Witam,
      posiadam piękny cream damski moge wysłać fotki.
      sama sprowadzam z anglii i wybieram wiec mam wpływ na to co biorę.
      Ciuchy sa czyste i pachnace poniewaz jesli est jakies zabruszenie piore i sprawdzam czy pusciło i moge sprzedac.
      Ciuchy bardzo ładne marki bardzo dobre mozna wysoko wycenic.
      W razie pytan prosze dzwonic.
      510981509
      pozdrawiam
    • malwina000 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 17.01.14, 17:38
      HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ Z WIESZAKA...

Odzież wybierają sobie u nas Państwo sami, tak więc nie ma możliwości kupienia przysłowiowego kota w worku. Zamiast dawać klientom opcję "zajrzenia" do worka, pozwalamy wybrać każdą sztukę odzieży prosto z wieszaka.

CENA JEDYNIE 16zŁ/KG BRUTTO
      MINIMUM ZAKUPU 50KG...

CZYNNE SIEDEM DNI W TYGODNIU...

Istnieje również możliwość wysyłki odzieży do 30kg (kurier 30zl). W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny.

ZERO STRAT 100% ZYSKU
      • olkaa094 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.01.14, 23:13
        Proszę o numer telefonu do pani bo jestem zainteresowana ofertą.
      • hanus2008 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 22.01.14, 22:38
        Witam. Ja również jestem zainteresowana nawiązania współpracy z hurtownią sprzedającą towar z wieszaka. Proszę o kontakt hanus2008@wp.pl
      • fantomia Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 17.02.14, 16:23
        Witam. Interesuje mnie Pani oferta ubrań "z wieszaka".Proszę o kontakt mailowy wikianka@wp.pl lub prosze podać swój nr telefonu.
      • katetokate1976 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.02.14, 09:35
        Witam,
        bardzo proszę o dane kontaktowe i informacje z jakiego Pani jest miejsca.Pozdrawiam Kasia Kołodziejczyk
      • marmartom Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 23.02.14, 18:14
        Witam,
        jestem zainteresowana ,proszę o podanie kontaktu i miejsca gdzie mieści się hurtownia na marmartom64@wp.pl.Pozdrawiam
    • alexxandria POZNAŃ- SZUKAM HURTOWNI -TYLKO WIESZAK 23.01.14, 21:03
      Witam, ja również otwieram nowy sklep od lutego i poszukuję naprawę sprawdzonych hurtowni Z OKOLIC POZNANIA. Oferty proszę kierować na adres alexxandria@gazeta.pl.
      • fantomia Re: POZNAŃ- SZUKAM HURTOWNI -TYLKO WIESZAK 17.02.14, 16:25
        Ja także jestem zainteresowana ofertą Z WIESZAKA hurtowni z Poznania i okolic.Prosze o kontakt wikianka@wp.pl
    • ania20132013 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.02.14, 13:48
      Witam, mam nowe rzeczy z metkami, firmowe, GAS, ONLY,ROXY,BON PRIX cena za sztukę 10 zł spodnie jeansy, spódnice jeansowe, bermudy, sukienki wieczorowe i kilka kurtek po 25 zł za sztukę, w przypadku zainteresowania proszę o kontakt biuro.majax@wp.pl. Pozdrawiam
    • niesort-irlandia2014 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 03.06.14, 13:07
      niesort z własnych skupów w Irlandii

cena 1.70 euro/kg.
    • moniczkaone Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 23.01.15, 14:04
      Hurtownia odzieży angielskiej końcówka kolekcji, OUTLET!
      konkurencyjne ceny !

River Island, New Look, George, Atmosphere , i wiele innych !!!!!!!
      Obuwie nowe, używane - Outletowe

MIX MAREK !

ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM

WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL

WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL
    • adik7276 Re: OTWIERAM SKLEP SZUKAM HURTOWNI TYLKO WIESZAK 18.05.15, 16:07
      Mam liste najtańszych hurtowników polskich i zagranicznych z którym korzystam osobiście. Korzysta z nich również wiele znanych mi firm i sklepów internetowych. mozna zarobić bardzo dużo na odsprzedaży produktów. Polecam

allegro.pl/najtansze-hurtownie-polskie-i-zagraniczne-i5368408179.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka