creative86 08.02.13, 19:36 Kupię odzież używaną każdego rodzaju (sort,niesort, zbiórka, posklep itp) i każdą ilość. Towar odbieram własnym transportem. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 690820253 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena997 Re: Kupię odzież używaną 08.02.13, 21:53 Witam posiadamy odzież dziecięcą Angielską,bez plam,uszkodzeń,podarć,Cena promocyjna 30zł/kg do końca lutego,Możliwość wyboru każdej rzeczy indywidualnie z wieszaka.Zapraszamy 534-151-606 Warszawa Bemowo Odpowiedz Link
ejasz0 Re: Kupię odzież używaną 11.02.13, 12:11 Witam, mam do sprzedania odzież po likwidacji ciucholandu - 235kg cream - 10 worków damskiej; 4 worki męskiej i 2 worki dziecięcej odzieży. Cena wyprzedażowa - 6,50 za 1kg. Obiór okolice Warszawa-Janki. Zapraszam.... Odpowiedz Link
kas-kia Re: Kupię odzież używaną 25.08.14, 18:51 Witam, mam do sprzedania nową odzież większośc z metkami, zlikwidowałam sklep i po prostu chcę się pozbyć rzeczy które mi zostały, na maila mogę wysłać zdjątka ciuszków ( damskie oraz męskie) . Pozdrawiam Jak są jakies pytanka proszę pisać na maila kaskia@op.pl Odpowiedz Link
moda-123 Re: Kupię odzież używaną 11.02.13, 21:35 Po zlikwidowanej hurtowni mam trochę cremu angielskiego damaskiego lata,dziecka,damskiego zimowego mixu unijnego i sortu angielskiego damskiego,męskego w jakości od 2gat do cremu.Towar znajduje się w Warszawie. Kontakt tylko telefoniczny 662248502 Odpowiedz Link
aga1976-1 Re: Kupię odzież używaną 12.02.13, 14:43 POSIADAMY MIX NIE SORTU Z WŁASNEGO SKUPU.ODBIÓR BEZPOŚREDNIO Z ANGLII. W RAZIE ZAINTERESOWANIA PROSZĘ O KONTAKT TEL.00447855556084 Odpowiedz Link
odziez-uzywana Re: Kupię odzież używaną 27.02.15, 09:27 Odzież używana niesortowana, oryginał ze zbiórek od 1,10 zl/kg, tel. 602 294 148, thtsurowce.pl Odpowiedz Link
raf.i81 Re: Kupię odzież używaną 14.02.13, 13:24 Witam,posiadam odziez uzywana sortowana + cream bardzo dobrej jakosci. Towar bezposrednio z zagranicy,bez zadnych posrednikow.Konkurencyjne ceny. rafalkrolikowski81@wp.pl Odpowiedz Link
infinitoom Re: Kupię odzież używaną 14.02.13, 13:30 esteśmy hurtownią, która zajmuje się importem najwyższej jakości odzieży używanej z Włoch. Nasza oferta obejmuje wyłącznie odzież sortowaną. Nie posiadamy sklepów i towar bezpośrednio trafia do naszych klientów. Dla zadowolenia klientów została wprowadzona możliwość sortu zawartości 25 kg. Z 50 kg. Worka w cenie +8zł/kg Cream i Mix 4zł/kg wg cennika. W cenach jest wliczony transport do klienta na terenie całego woj. Łódzkiego przy zamówieniu 150kg. . Zamówienia powyżej 200kg. Są ustalane indywidualnie. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Masz pytania? Zadzwoń lub napisz! Jesteśmy alternatywa na ,,hurtownie" w których sort jest coraz gorszy i ceny coraz wyższe !!!Tylko u nas najlepszy towar centralnie zamawiany z sortowni z Włoch. Gwarantujemy 100% satysfakcji.Przy stałej współpracy ceny ustalane indywidualnie pod klienta!!! Pozdrawiamy! Zespół Infinitoom !!! Zapraszamy na strone www.infinitoom.pl i o kontakt:) Odpowiedz Link
dzoli23 Re: Kupię odzież używaną 15.02.13, 10:07 witam. mam do sprzedania parę reklamówek ubrań z domu.rozm.36/40 ,jest to odzież głównie damska, dziecieca i troszke meskiej.buty tylko dzieciece,kurtki też tylko dzieciece. rzeczy są wstanie dobrym lub bdb,bez plam ,dziur itp.sa to rzeczy w dużej mierze firmowe chciałabym za to cenę 10zł za kilogram<do negocjacji> Odpowiedz Link
diana2011 Re: Kupię odzież używaną 15.02.13, 12:02 Witam. Zapraszam do zakupu odzieży używanej i nowej z Włoch i nie tylko. Odzież wystawiam na allegro: nick Diana2011 - zapraszam. Znane marki LACOSTE, HUGO BOSS, GAP, NEXT, ADIDAS, NIKE, PRADA Odpowiedz Link
nata-133 Re: Kupię odzież używaną 23.04.13, 12:42 Witam! Proszę o ofertę na biuro@piastyle.pl Dziękuję! Odpowiedz Link
ubrania1 Re: Kupię odzież używaną 31.08.13, 14:49 Witam od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email: Zapraszam Odpowiedz Link
zwke Re: Kupię odzież używaną 15.09.13, 12:38 Jestem zainteresowana współpraca Proszę o więcej informacji na emeila zwke@interia.pl Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Kupię odzież używaną 15.09.13, 22:33 witam , poprosze o kontakt paulinal19@o2.pl Odpowiedz Link
znaillla Re: Kupię odzież używaną 22.09.13, 17:10 Mam sklepy w Bydgoszczy -prosze o bliższe informacje-interseuje mnie odzież zimowa i jesienna-damska, sukienki tuniki - Iwona Odpowiedz Link
cream.anglia24 Re: Kupię odzież używaną 22.09.13, 17:15 Prosze o kontakt cream.anglia24@gmail.com Odpowiedz Link
sabinamodelka Re: Kupię odzież używaną 02.10.13, 23:16 witam poprosze oferte buty firmowe cream jaka cena za kg ? oferte prosze wysłac na maila czajkamarkowaodziez@gmail.com Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Kupię odzież używaną 22.09.13, 19:55 prosze o kontakt na priv,paulinal19@o2.pl Odpowiedz Link
odziez.mport Re: Kupię odzież używaną 02.10.13, 21:27 Dzień dobry, W nawiązaniu do Pana maila przesyłam naszą ofertę odzieży używanej. Ubrania pochodzą ze zbiórek organizowanych w bogatych dzielnicach Rotterdamu, Hagi i Amsterdamu. W ofercie: Lato, jesień, zima. Ubrania damskie, męskie, dziecięce, a także: obuwie, plecaki. Realizujemy miksy w których Klient ustala proporcje. W załączniku zdjęcia ubrań z naszej sortowni. Cennik w Euro za kilogram I Sort Cream - 3,80€ II Sort - 2,40€ Niesort - 1,25€ Telefon: +31 0617 051685 Zapraszamy do wspòłpracy! Izabela Siewior Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: Kupię odzież używaną 03.07.14, 14:55 prosze o kontakt wyszle pani oferte cash2clothesuk@gmail.com Odpowiedz Link
najlepszy.next Re: Kupię odzież używaną 05.07.14, 09:09 podaję email w ceu przesłania ofety biuro@next-sandomierz.pl Odpowiedz Link
slotka82 Re: Kupię odzież używaną odsprzedam 11.02.15, 15:25 sprzedam odzież dziecieca i młodzeżowa ok200kg damska spodnice bluzki spodnie ok 300kg męska spodnie bluzy swetry t-sherty 300kg kurtki plaszcze ok 300kg obuwie 30szt i torebki 30szt towar ładny zadbany jak nowy i nowy za wszystko cena 1000zł towar do spakowania i odebrania sklep Rondo Wiatraczna kontakt 538-104-300 sms prosze oddzwonie Odpowiedz Link
slotka82 Re: odsprzedam odzież 1zł /kg warszawa okazja !!! 11.02.15, 15:35 sprzedam odzież dziecieca i młodzieżowa ok200kg damska spodnice bluzki spodnie ok 300kg męska spodnie bluzy swetry t-shirty 300kg kurtki plaszcze ok 300kg obuwie 30szt i torebki 30szt towar ładny zadbany jak nowy i nowy za wszystko cena 1000zł towar do spakowania i odebrania sklep Rondo Wiatraczna kontakt 538-104-300 sms prosze oddzwonie Odpowiedz Link
sabinamodelka Re: Kupię odzież używaną 02.10.13, 23:13 witam interesuje mnie wyłacznie obuwie cream firmowe jakie ilosci i w jakiej cenie moze pan/i zaproponowac? prosze oferte wysłac na maila czajkamarkowaodziez@gmail.com Odpowiedz Link
znaillla Re: Kupię odzież używaną 10.05.14, 16:34 jestem zainteresowana Prosze o wiecej szczegołów dotyczacych dostawy, ceny itp. mam sklep z odzieżą nowa i uzywaną pozdrawiam IWONA Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: Kupię odzież używaną 10.05.14, 16:40 prosze podac adres email albo telefon to sie z pania skataktuje.albo na emaila wyszle oferte pozdrawiam.w.Bebenek Odpowiedz Link
patrissa Re: Kupię odzież używaną 23.05.14, 09:19 Witam, prosze o kontakt; disenado1402@gmail.com przedstawię ofertę :) Odpowiedz Link
cashnclothesuk Re: Kupię odzież używaną 23.05.14, 09:44 prosze podac emaila lub nr telefonu wyszle pani oferte pozdrawiam Odpowiedz Link
nadia_s Re: Kupię odzież używaną 11.07.14, 11:22 Witam, posiadam ok 7 ton odzieży nowej i używanej. Sortowana sezonowo, cena 1 kg - 10zł, przy zakupie większej ilości negocjujemy ceny. Zapraszam Odpowiedz Link
marionetka2121 Re: Kupię odzież używaną 23.07.14, 14:35 Proszę o kontakt mam do sprzedania 600 kg Szkocja nie sort tylko tyle zostało cena 8.40kg wysyłka gratis naprawdę warto zapraszam maaa53@wp.pl Odpowiedz Link
sprzedamciuch Re: Kupię odzież używaną 01.09.14, 18:06 mam dla Pani obardzo dobrą ofertę i gwarantuję dobrej jakości rzeczy używane za dobra cenę , proszę o kontakt 721-447-064 Odpowiedz Link
szwecja.hurt Re: Kupię odzież używaną 02.09.14, 08:52 NIESORT - SZWECJA 5,50 - WLKP Witam Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródła ze Szwecji - Malmo lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Możliwy dowóz. Towar również bezpośrednio z TIRa, możliwość informowania. Pozdrawiam Piotr Langner Kontakt: 665 829 101 szwecja.hurt@gmail.com www.odziezszwedzka.pl Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Kupię odzież używaną 11.09.13, 11:24 witam, posiadam ubrania z pierwszej reki, skup w irlandii oraz anglii, ubrania bez odrzutów, jedynka dwojka ceram oraz nowe z metkami, cena to okolo 12-13zł- do negocjacji przy wiekszym zamowieniu. sama zamierzam otworzyc sklep i szukam kogos do wspolnych zamowien. Odpowiedz Link
zwke Re: Kupię odzież używaną 18.09.13, 16:15 Witam. Prosze o oferte na meila zwke@interia.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosiek47 Re: Kupię odzież używaną 11.11.13, 17:49 witam, interesuje mnie ubranka dzieciece prosze o kontakt gosiek47@o2.pl Odpowiedz Link
uk.butik Re: Kupię odzież używaną 16.02.13, 17:03 SORT mix Z UK bez uszkodzeń itp... towar do dalszej odsprzedaży. Cena 15 zł/Kg Odpowiedz Link
szachszczoni Re: Kupię odzież używaną 16.02.13, 17:27 Witam. Ten telefon ciągle nie odpowiada. Jeśli oferta nie aktualna,to trzeba też coś napisać. Pozdrawiam.missabus@o2.pl Odpowiedz Link
2cezar Re: Kupię odzież używaną 17.02.13, 14:44 mam okolo 70kili odziezy sort mieszkam w okolicach jeleniej gory wiecej pod nr 519682537 Odpowiedz Link
1daria19 Re: Kupię odzież używaną 24.02.13, 14:32 Witam, posiadam ok 100 kg odzieży mix, damskiej, męskiej, i dużo dziecięcej w rożnych rozmiarach, rzeczy są w bardzo dobrym stanie. możliwość przesłania zdjęć. odzież znajduje się w woj zachodniopomorskim, cena to 7 zł/ kg ( do negocjacji). mój nr tel. 661201377 Odpowiedz Link
gosiek47 Re: Kupię odzież używaną 11.11.13, 18:00 Witam, interesuje mnie odzież dziecięca , czy możesz przedstawić mi ofertę na maila gosiek47@io2.pl Odpowiedz Link
marta290510 Re: Kupię odzież używaną 04.12.13, 14:22 Witam i zapraszam do hurtowni EWLIMAR gdzie wszystkie ubrania znajduja sie na wieszakach, kazda sztuke mozna dokladnie obejrzec i wybrac samemu. Duzo ladnych ubranek dzieciecych. Szczegoly na www.ewlimar.com.pl Odpowiedz Link
marta290510 Re: Kupię odzież używaną 05.12.13, 09:13 Witam,posiadam odziez uzywana angielska, w cenie 25 zl\kg. Jest to niewielka hurtownia. Wszystkie ubrania sa powieszone na wieszakach. Szczegoly na www.ewlimar.com.pl Odpowiedz Link
1san-dra1 Re: Kupię odzież używaną 20.01.14, 21:09 Witam, czy nadal jesteś zainteresowana kupnem odzieży dziecięcej? Odpowiedz Link
mwitomska Re: Kupię odzież używaną 24.02.13, 14:54 Witam. Mam do sprzedania ok 50 kg odzieży chłopięcej 0-12 m-cy , zakupioną bezpośrednio z Anglii od prywatnych osób do dalszej odsprzedaży . W chwili obecnej nie mam już czasu żeby zajmować się sprzedażą . Rzeczy są w idealnym bądź bardzo dobrym stanie , są także rzeczy nowe, cream . Idealnie nadają się na wieszak do sklepów bądź do sprzedaży internetowej. Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcia . Kontakt endy6@o2.pl Odpowiedz Link
wiola1114 Re: Kupię odzież używaną 25.02.13, 08:44 Witam. Jeśli prowadzą Państwo sklep z odzieżą używaną i handlują Cremem i I gatunkiem to jest to oferta dla Państwa. Jesteśmy firmą angielską, która zajęła się sprzedażą odzieży nowej i używanej w gatunku pierwszym i cremie.prosto z Anglii do Polski. Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży detalicznej i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężko tej branży o dobry towar i później z jego sprzedażą. Po przykrych doświadczeniach z pracownikami, którzy okazali się nieuczciwi zamknęliśmy sklep i zajęliśmy się sprzedżą odzieży używanej prosto z Anglii do Polski, tak aby zminimalizować wszelkiego rodzaju ryzyko związane z oszustwami występującymi w naszych rodzimych hurtowniach,oczywiście nie we wszystkich ale dużo się widzi i słyszy w tym temacie. Jak Państwo wiecie towar sprzedawany w Polsce, jest różnej jakości ta sama nazwa, różne ceny a jakość w ogóle zostawa wiele do życzenia. Swoje kontakty w Anglii wyrobiliśmy przez 5 lat sortowania odzieży na miejscu w Anglii i doskonale orientujemy się w jakości towaru oferowanego w Anglii i w Polsce. Przez ten cały czas pobytu w Anglii zwiedziliśmy wiele sortowni w poszukiwaniu dobrego i uczciwego dostawcy.Znaleźliśmy sortownie z którą współpracowaliśmy jak mieliśmy swój sklep, a teraz oferujemy ten towar naszym klientom. Jest to sortownia sprawdzona , odzież bdb jakości i osoby które sortują znają się dobrze na swojej pracy sortują odzież modną i w bdb stanie. Sprawa zamówienia wygląda następująco: Zamawiają Państwo towar przez maila ciuszki.uk@onet.eu lub telefonicznie na Polski nr 888679705. Czas realizacji to 1 tydzień , płatność na miejscu w Polsce przy odbiorze towaru. Nie martwicie się państwo o transport cena przesyłki wliczona w cenę towaru wiec nic państwo nie dopłacacie dodatkowo.. Po każdorazowej dostawie kontaktujemy się z każdym klientem indywidualnie, aby poznać opinię o danej dostawie, czy wszystko jest dobrze i monitujemy czy towar podoba się klientom czy towar się sprzedaje,zależy nam żeby każdy klient był zadowolony i wrócił z powrotem. \Jeśli potrzebujecie towaru którego nie mamy w ofercie proszę pisać jesteśmy w stanie wyszukać towaru pod klienta. Ucinając wszelkie spekulacje chciałabym poinformować,że nie mam zamiaru sprzedawać beznadziejnego towaru,nie zależy mi na jednorazowych strzałach, lecz długa współpraca.Zależy mi na kilku klientach z którymi współpraca będzie się dobrze i owocnie układała, gdzie wzajemnie będziemy zadowoleni ze wzajemnej współpracy. Odpowiedz Link
liras2013 Re: Kupię odzież używaną 25.02.13, 09:47 Witam Jestem zainteresowany wspolpraca. Posiadam duze ilosci odziezy z przeznaczeniem na Pakistan Prosze o kontakt pod nr tele 509 660 958 Odpowiedz Link
ubrania1 Re: Kupię odzież używaną 31.08.13, 14:52 Witam od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email:ubrania.irlandia@gmail.com Zapraszam Odpowiedz Link
manhattan56 Re: Kupię odzież używaną 19.03.13, 19:57 witam nowa hurtownia odziez z usa bez dziur i plam sort 15 zł, dzieci 35 zł, możliwosc wyboru negocjacji i transportu tel 602 132 695 pozdrawiam Odpowiedz Link
monaliza25 Re: Kupię odzież używaną 04.01.15, 16:59 witam posiadam ilosci tirowe z polskich zbiórek 792 471 366 Odpowiedz Link
manhattan56 Re: Kupię odzież używaną 19.03.13, 19:59 witam nowa hurtownia odziez z usa bez dziur i plam sort 15 zł, dzieci 35 zł, możliwosc wyboru negocjacji i transportu tel 602 132 695 okolice Warszawy pozdrawiam Odpowiedz Link
monikailukasz25 Re: Kupię odzież używaną 20.03.13, 10:25 Witam mieszkam w londynie i zajmuje się sprzedażą odzieży używanej są to ciuszki w bardzo dobrym stanie bardzo dobrych i znanych firm tj.next, zaraz, marks&spencer, atmosphere, adidas, nike, reebok, river, island zdarzają się i nowe z metka lub bez cena za kg to 13zł przy dużej ilości czyli od 400kg canal do negocjacji jeśli jest Pan zainteresowany proszę pisać na mojego emaila monika.nowakowska0@op.pl Odpowiedz Link
ajaks84 Re: Kupię odzież używaną 13.04.13, 17:44 jak wyglądałby transport-cena???? Prosze o dokładniejsze info pod nr 721387290 Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Kupię odzież używaną 11.09.13, 11:22 witam, posiadam ubrania z pierwszej reki, skup w irlandii oraz anglii, ubrania bez odrzutów, jedynka dwojka ceram oraz nowe z metkami, cena to okolo 12-13zł- do negocjacji przy wiekszym zamowieniu. sama zamierzam otworzyc sklep i szukam kogos do wspolnych zamowien. Odpowiedz Link
clawdeen2013 Re: Kupię odzież używaną 14.01.14, 08:32 Witam ! Mam do sprzedania super ciuchy używane pochodzące z Irlandii posortowane w workach po ok 10-15 kg kat 1. Mix damski, mix męski, mixy dziecięce, buty. Cena 5 zł/kg (transport należy doliczyć lub odebrać własnym). Towar jest naprawdę dobrej jakości (był kupiony dużo drożej). Proponuję kupić na próbę po 1 worku i przekonać się że towar jest ok (lub można obejrzeć na miejscu, mogę otworzyć kilka worków). Przykładowe zdjęcia zamieszczam w ogłoszeniu tablica.pl/oferta/ubrania-damskie-meskie-dzieciece-sort-z-irlandii-kat-1-super-5-zl-kg-ID49hnb.html. Po podaniu adresu email mogę udostępnić folder ze zdjęciami na dysku google (trzeba być zarejestrowanym w google abym mógł udostępnić folder). Zapraszam!!tel 508445770 Odpowiedz Link
bejker25 Re: Kupię odzież używaną 23.03.13, 08:58 WITAM SERDECZNIE Posiadam niesort niemiecki w cenie 2,50zł kg SAM OSOBIŚCIE ZBIERAM W NIEMCZECH DLATEGO DAJE 100% GWARANCJE NA TO ŻE TOWAR W ŻADEN SPOSÓB NIE ZOSTAŁ PRZEBRANY POZDRAWIAM 798649751 Odpowiedz Link
hurtmiszmasz Re: Kupię odzież używaną 25.03.13, 11:15 Oferujemy sotr wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach. Oferta nasza skierowana jest do małych sklepów z odzieżą używana. W skład sortowanej odzieży wchodzi : - odzież damska - odzież męska - odzież dziecięca - mieszanka domowa ( firany, pościel, obrusy itp. ) - bielizna - buty - torebki - zabawki Wszystko pakowane jest w oddzielne worki po 20 kg Minimalne zamówienie – 20 kg Cena za 1 kg 10 zł netto !!!! Przy większych ilościach możliwośc negocjacji cen. Towar w każdej chwili do obejrzenia w hurtowni. Kontakt : 509 749 639 , 784 693 497 w godz. Od 8.00 do 18.00 Odpowiedz Link
hurtmiszmasz Re: Kupię odzież używaną 26.03.13, 07:30 Oferujemy sort wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach! Oferta nasza skierowana jest do małych sklepów z odzieżą używaną. W skład sortowanej odzieży wchodzi : - odzież damska - odzież męska - odzież dziecięca - mieszanka domowa ( firany, pościel, obrusy itp. ) - bielizna - buty - torebki - zabawki Wszystko pakowane jest w oddzielne worki po ok.20 kg Minimalne zamówienie – 20 kg Cena za 1 kg to 10 zł netto !!!! Przy większych ilościach możliwość negocjacji cen. Towar w każdej chwili do obejrzenia w hurtowni. Kontakt : 509 749 639 , 784 693 497 w godz. Od 8.00 do 18.00 Zapraszamy! Odpowiedz Link
miraclee25 Re: Kupię odzież używaną 29.03.13, 08:48 Dzień dobry mam do sprzedania niesort z Angli po likwidacji sklepu, jest to męska , damska i dziecieca odzież. Jerzeli Państwo sa zainteresowani prosze o kontakt meilowy miraclee25@o2.pl .Pozdrawiam Odpowiedz Link
dominika26266 Re: Kupię odzież używaną 29.03.13, 13:43 Witam mam 80.000 kg dostepnych tygodniowo ,orginalnych nie sortowanych .Sa to używane ubrania zebrane ze sklepow z uzywana odzieza ,które są umieszczone we wszystkich większych miastach i miasteczkach w całej Szkocji .. Wszystkie sklepy sprawdzaja ubrania czy nie sa zabrudzone lub mokre .Ubranie będa odrzucone jesli niespelniaja tych o to warunkow także nie akceptujemy żadnych towarów Takich jak(koce, pościel, ręczniki, zasłony itp.). Worki będą zawierać odzież do chodzenia - bez elementów gospodarstwa domowego. Ta klasa będzie dostępna do zakupu TERAZ na GBP 1,30 za kg. Jeśli jestes zainteresowany(a) proszę nie wahaj się ze mną skontaktować(kontakt po polsku jak najbardziej mozliwy)Jim Stewart Dyrektor Nathans Wastesavers Ltd 13 Winchester Avenue Denny, Stirlingshire, FK6 6QE Wielka Brytania Tel: + 44 (0) 1324 826633 Fax: + 44 (0) 1324 826555 jim@nws-scot.co.uk jim@nathanswastesavers.co . www.nathanswastesavers.co.uk Odpowiedz Link
ciuchy_uk Re: Kupię odzież używaną 06.04.13, 23:18 Posiadam sort gatunek 1 + cream z własnego skupu w Anglii - bezpośrednio. Jestem zainteresowany wspolpraca. posiadam od niedawna wlasny skup ubran w Uk. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych (brytyjczykow) dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. Ubrania sa w 12 kg workach foliowych ,przezroczystych. W workach mozna znalesc Cream w zawartosci od 20% do 40%. Liczby te sa w pelni rzeczywiste. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena 10 kg worka to 13-15 zł./kg Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. W Polsce jestem co 2 tygodnie z towarem. Zapraszam! Odpowiedz Link
ajaks84 Re: Kupię odzież używaną 13.04.13, 12:12 WItam. Szukam stałych dostawców....Byłambym zainteresowana kupnem sort Scream dzięciecy. Prosze o kontakt w celu dokładniejszych info pod nr 721-387-290 lub ajaks84@wp.pl Odpowiedz Link
dpinvest2012 Re: Kupię odzież używaną 23.04.13, 09:04 Witam! Oferuję wysokiej jakości sort z bezpośredniego importu z Irlandii (tzw "jedynka" i dwójka", sama je sprzedaję w swoich 2 sklepach ;)) większość towaru nosi minimalne ślady użytkowania (jedynka) lub są mało używane (dwójka), większość marek to: dunnes stores, atmosphere, rebel, marks & spencer, cedarwood, river island, zdarzają się też hilfigery, levisy, dużo wspaniałego towaru dla dzieci, proszę pisać na dpinvest2012@gmail.com, zapraszam!!! Odpowiedz Link
chadmichael28 Re: Kupię odzież używaną 22.04.13, 18:57 Witam, nazywam się Łukasz Tudek i mieszkam w Polsce, jestem bardzo zainteresowany ofertą Państwa firmy, interesuje mnie nawiązanie długiej i stabilnej współpracy, interesują mnie ubrania dla kobiet, mężczyzn jak i dla dzieci, proszę o podanie cen ubrań, ile muszę zapłacić za kilogram ubrań, w jakim stanie są ubrania, czy nadają się do noszenia, proszę o odpowiedź na adres vissotto@onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
marianek801 Re: Kupię odzież używaną 16.05.13, 15:09 Witam, posiadam odziez dziecięcą i damską w najwyższej mozliwie jakości, stan bdb oraz nowe bez metek i nowe, cena 28zł/kg Odpowiedz Link
zwke Re: Kupię odzież używaną 25.09.13, 10:06 Proszę o ofertę na emeila zwke@interia.pl Odpowiedz Link
paulinal19 Re: Kupię odzież używaną 25.09.13, 10:10 witam, poprosze o kontakt:paulinal19@o2.pl Odpowiedz Link
vili4 Re: Kupię odzież używaną 31.05.13, 23:52 czy jest pan zainteresowany wspol pracom prosze o numer tel kotaktowy zadzwonie. Odpowiedz Link
ubrania1 Re: Kupię odzież używaną 31.08.13, 14:56 Witam od niedawna prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii wyłącznie wysokiej jakości. Nie jest to typowy skup gdzie biorę wszystko jak leci. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą. Posiadam także buty, paski, torebki. Wiecej informacji na email:ubrania.irlandia@gmail.com Zapraszam Odpowiedz Link
empel10 Re: Kupię odzież używaną 11.06.13, 20:39 Witam Posiadam dojście do ubrań używanych z Holandii i Belgii sa to ciuchy sortowane, prawie nie widac oznak zniszczenia,wiekszoc ciuchow firmowych-hugo boos, g-star, lewis, mexxs,disel,zara, dla dzieci kobiet i mezczyz, pakowane po 30kg (srednio w worku jest od 150-180 szt) 100kg-30zł za kg powyżej 150kg 28zł za kilo powyżej 200kg 24zł kilo powyżej 500kg 22zł kilo KONTAK 505837092 Odpowiedz Link
zor-ro3 Re: Kupię odzież używaną 25.06.13, 23:47 Mam do zaoferowania sort Holenderski bez posredników oraz szkocki niesort bardzo dobry w cenie 10 zł kg bez dodatków typu przescieradła itd dostarczam pod wskazany adres. Zapraszam do kontaktu +31 617 683 306 Napisz sms oddzwonie Odpowiedz Link
nata-133 Re: Kupię odzież używaną 23.04.13, 12:28 +48 882 130 853 lub biuro@piastyle.pl Natasza (odzież używana z Anglii) Witam! Proszę o kontakt. Odpowiedz Link
natamaus45 Kupię odzież używaną 27.05.13, 16:36 Witam serdecznie Jestem zainteresowane wspolpraca z panstwem,ale najpierw na probe chcialabym zakupic 30-40 kg damskiej i meskiej odziezy.Interesuja mnie tylko odziez w bardzo dobrym stanie oraz na czasie.Prosze o informacje. Z powazaniem Nicole .M Odpowiedz Link
marianek801 Re: Kupię odzież używaną 27.05.13, 21:20 Posiadam tylko damska i dziecięcą, w tej chwili mam tylko 30kg damskiej, Odpowiedz Link
marianek801 Re: Kupię odzież używaną 28.05.13, 20:03 Witam, mam w tej chwili ok 40kg damskiej odziezy w stanie bdb, oraz na czasie, czy jest Pani zainteresowana? email mariuszjaworski@o2.pl Odpowiedz Link
empel10 Re: Kupię odzież używaną 11.06.13, 20:34 Witam Posiadam dojście do ubrań używanych z Holandii i Belgii sa to ciuchy sortowane, prawie nie widac oznak zniszczenia,wiekszoc ciuchow firmowych-hugo boos, g-star, lewis, mexxs,disel,zara, dla dzieci kobiet i mezczyz, pakowane po 30kg (srednio w worku jest od 150-180 szt) 100kg-30zł za kg powyżej 150kg 28zł za kilo powyżej 200kg 24zł kilo powyżej 500kg 22zł kilo kontakt do mnie empel1@o2.pl lub tel. 505837092 Odpowiedz Link
zor-ro3 Re: Kupię odzież używaną 03.06.13, 18:40 Posiadam sort gatunek 1 + cream z - bezpośrednio z własnego skupu. Jestem zainteresowany wspolpraca. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. . W workach mozna znalesc tagże Cream. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena kg to 13 zł. Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. Jeśli są państwo zainteresowani to prosze o kontakt e-mail lub telefoniczny +31 617 683 306 prosze o sms napewno oddzwonie. Zapraszam Odpowiedz Link
zor-ro3 Re: Kupię odzież używaną 12.06.13, 09:54 Posiadam 1 gatunek mix powiem tak bez niewiadomo jakiej reklamy. Odzież bardzo dobra prosto na wieszak. Pochodzi z Holandii gdzie odziez jest wysokiej klasy ponieważ nie wiele osób ma dobre wejścia na ten kraj i niejest tu jeszcze modne oszukiwanie w tym temacie i niech tak zostanie. Dużo markowych żeczy bez zniszceń sprań plam itd. Cena za kg 13 zł jest tesz extra cream w cenie 25-28 osoby zainteresowane prosze o kontakt sms na numer +31 617 683 306 oddzwonie. Z poważaniem Piotrek Odpowiedz Link
gosiek47 Re: Kupię odzież używaną 11.11.13, 18:09 Witam, Interesuja mnie ubranka dzieciece, czy moze mi Pan przedstwic oferte na maila gosiek47@o2.pl Odpowiedz Link