Dodaj do ulubionych

kupię odzież używaną

29.08.13, 21:37
Kupię odzież używaną w niewielkich ilościach (jednorazowo ok. 10-25 kg) w korzystnej cenie. Interesują mnie tylko rzeczy na czasie, modne, markowe.

Najchętniej woj. świętokrzyskie. Chętnie podejmę współpracę z osobami oferującymi odzież wartą uwagi!

Interesuje mnie tylko (!) odzież damska, męska, dziecięca. Bez dodatków.
Obserwuj wątek
    • sy.8 Re: kupię odzież używaną 29.08.13, 22:33
      witam serdecznie
      mam do zaoferowania odzież, damską męska i dziecięcą
      ale nie wiem co ma Pani na myśli mówiąc dobra cena?
      proszę o kontakt 793730155
    • ubrania.irlandia Re: kupię odzież używaną 29.08.13, 22:40
      Witam
      posiadam do sprzedania odzież sortowaną
      odziez pochodzi z irlandii
      odzież mozna zobaczyć i sprawdzić w irlandii

odziez jest następujących firm :

TOP SHOP
      RIVER ISLAND
      VILA
      VERO MODA
      ZARA
      NIKE
      ADIDAS
      D&G
      TOMMY HIFFINGER
      CALVIN CLEIN
      PEPE JEANS
      LACOSTE
      ONLY
      H&M
      ATMOSPHERE
      NEXT
      WALLIS
      NEW LOOK
      MARKS & SPENSER
      HELLO KITTY
      LEVIS
      REEBOK

Posiadam róznież obuwie i zabawki
      w razie zainteresowania proszę pisać
      pozdrawiam
    • paula1963 Re: kupię odzież używaną 30.08.13, 17:46
      Mam do sprzedania markową odzież używaną sprowadzoną z Anglii. Kontakt przez maila tlewandowska@o2.pl

xanthina napisała:

> Kupię odzież używaną w niewielkich ilościach (jednorazowo ok. 10-25 kg) w korzy
      > stnej cenie. Interesują mnie tylko rzeczy na czasie, modne, markowe.
      >
      > Najchętniej woj. świętokrzyskie. Chętnie podejmę współpracę z osobami oferujący
      > mi odzież wartą uwagi!
      >
      > Interesuje mnie tylko (!) odzież damska, męska, dziecięca. Bez dodatków.
      • anam9743 Re: kupię odzież używaną 02.11.13, 13:28
        Posiadam do sprzedazy odziez uzywana na wage lub na szt. Na codzien mieszkam na terenie Anglii wiec sama zakupuje odziez z hurtowni, przegladam ja, sortuje, pakuje i do klienta wysylam tylko czysty, nie uszkodzony towar. Posiadam rowniez na sprzedaz nowa markowa odziez firmy adidas,reebok i next sa to koncowki kolekcji.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy anam9743@gmail.com
        • aduff.pl Re: kupię odzież używaną 13.11.13, 12:30
          WITAM

Posiadam ok 600 szt odzieży dziecięzcej CREM wiekszość Irlandia z likwidowanego sklepu internetowego. W wiekszości spodnie, spodenki, szorty, sukienki, bluzki. Odzież najwyszego gatunku w super stanie, niektore sztuki z metkami. Sprzedam ponizej cen hurtowych. Moge wystawic rachunek. Kontak biuro@aduff.pl
      • karimisia sprzedam odzież używaną!!! 18.11.13, 10:21
        Sprzedam odzież używaną (angielska)! W ofercie odzież damska, męska i dziecięca, sporo skórzanych butów. Jestem dziewczyną z miasta,chciałam zrobić butik na wsi hehe, ale wyszło tak, że moimi klientami byli mężczyźni (kupowali spodnie do pracy, kurtki i polary) i kobiety (szły rzeczy w rozmiarze 42/44/46 - głównie bluzki, bezrękawniki do pracy i spodnie dresowe lub materiałowe). Inne markowe i modne ciuchy w rozm. 36/38/40 i sporo większych zostały nietknięte! Dlatego towar jest dość fajny ;) Mam troszkę ubrań w rozm. XXXL - śliczne i modne na lato dla kobiet!!! Całą skrzynie dziecięcych 0-2latka i dwie spore wyspy dla starszych dzieci - 70% są to ubrania naprawdę śliczne ;)W sumie sztuk około 3000. Zgadzam się na sprzedaż towaru z wieszaka w cenie 11zł/kg. Dodatkowo sprzedaję na All. (nick: carla_tomila i carla_tomila2)i mam w magazynie sporo spodni męskich - wszystko firmówki (cena do uzgodnienia-kupowane za 39zł/kg).
        Sklep mieści się w Sarnakach, k. Łosic (woj.Mazowieckie). Zainteresowanych proszę o kontakt:
        e-mail: karimisia@wp.pl,
        tel 535 348 227 :)
    • perkowskaanna5 Re: kupię odzież używaną 31.08.13, 13:01
      Witam.
      Jeżeli jest Pani zainteresowana sortowanym towarem u nas sprzedającym się jako CREAM w workach 30 kgzapraszam do kontaktu.Cena za worek 30kg-700zł.Przy większej ilości zakupionego towaru właściciel hurtowni opłaca Pani czynsz.
      W razie zainteresowania zapraszam do kontaktua.
      Pozdrawiam
      Anna Kuryś
      tel. 507410122
    • mmarta325 Re: kupię odzież używaną 09.09.13, 16:44
      Bardzo chętnie sprzedam dużo ciuszków nowych badz malo uzywanych, prosze o kontakt na maila mmarta325@interia.pl. ubrania nie sa zniszczone, markowe i dobrej jakości
      • agnieszka7714 Re: kupię odzież używaną 16.01.14, 13:30
        Likwiduję sklep z odzieżą używaną kupioną jak sort I gatunek. Wszystko z wieszaka, bardzo dobrej jakości. Cena za kg 10 zł jeżeli na sztuki to 3 zł sztuka. Posiadam damskie i dziecięce. Zapraszam do kontaktu
        660443282.
    • sort-eks Re: kupię odzież używaną 09.09.13, 19:34
      ZAPRASZAMY DO NOWO OTWARTEJ HURTOWNI odziezy uzywanej i OUTLET W TARNOWIE
      W OFERCIE MAMY SZEROKI ASORTYMENT ODZIEZY OUTLETOWEJ KOLEKCJA 2012/2013 ZNANYCH MAREK JAK
      ****NEXT**** ZARA ****STRADIVARIUS**** BERSHKA ****ADIDAS ****UMBRO**** ****NIKE ****BIELIZNA TRIUMPH
      TYLKO U NAS SA NAJMNIEJSZE PAKIETY OD 20 DO 35 SZT
      WYSTAWIAMY FAKTURY

******************ODZIEZ UZYWANA*************
      sort angielski od 11 zł/kg
      orginalny nie sort angielski 8.40 zł/kg
      orginalny nie sort norweski 9.00 zł/kg
      odziez z wieszaka (na sztuki) od 15 zł do 38 zł/kg
      WYSYLAMY KURJEREM ZAPRASZAM

Kontakt e mail www.sort-eks.pl
      Adres:
      ul. Okrężna 9 Tarnów 33-100
      tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791
    • bozenka06 Re: kupię odzież używaną 11.09.13, 11:37
      Witam! mam do zaoferowania cream damski, mix jesień- zima. Odzież na czasie,bez plam i dziur.Zero odrzutu. Odzież skupuję sama z Anglii i sama ją segreguję. Promocyjna cena 30zł/kg. Możliwość wysłania zdjęć. Kontakt tel: 504892183 , 516050266 lub meil ciuszki@onet.pl
    • brat-ka40 Re: kupię odzież używaną 11.09.13, 12:48
      Witam
      Mam do sprzedania ok. 30kg odzieży używanej damskiej. Wszystkie ubrania są markowe i modne. Chetnię wyślę zdjęcia na e-maila.
      Jeśli byłaby Pani zainteresowania proszę o kontakt
      bratka30@interia.pl
    • aniamar7 Re: kupię odzież używaną 20.09.13, 21:50
      Witam posiadam około 50 kg odzieży I gatunek.

Odzież damska 80%, odzież męska 20% w idealnym stanie
      Cena wyjątkowo niska bo 20zł/kg (minimum 20 kg, najchętniej wszystko naraz)

Odzież jakości cream, firmy -
      Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Abercrombie, Zara, Next, H&M, Dorothy Perkins, House, Reserved, Madonna, Reebok, Nike, Adidas, Gina Tricot, Diesel, Puma, Amisu, Soda, Esprit, Vero Moda, Papaya, Orsay, Promiss i wiele innych mniej znanych firm jednak jakość wykonania ubrań świetna!

Jestem osobą prywatną i jest to odzież przywieziona przez moją liczną rodzinę mieszkającą w Anglii. Wszystkie rzeczy przechowywane są w prywatnym mieszkaniu w workach po 10 kg . Ubrania są uprane i uprasowane, nadają się do bezpośredniego powieszenia na wieszaku. Jesteśmy młodymi ludźmi lubiącymi modę i po prostu robimy miejsce na nowe kolekcje. Sprzedaję ponieważ ubrania zajmują dużo miejsca i brakuje mi czasu aby wystawiać pojedyncze aukcje. Każdy worek można obejrzeć na miejscu. Zniszczone, sprane, porwane, z plamami rzeczy były od razu odrzucane!

MOŻLIWA WYSYŁKA, TYLKO MUSZĘ ZORIENTOWAĆ SIĘ O KOSZT

Więcej informacji udzielę na e-mail

ZDJĘCIA PONIŻEJ:

tufotki.pl/Mabk3
      tufotki.pl/0KG72
      tufotki.pl/RHx03
      Zdjęcia przedstawiają większość ubrań

Jeśli są Państwo zainteresowani prosze o kontakt
      • rs-80 Re: kupię odzież używaną 11.01.14, 17:59
        Witam. Jestem bardzo zainteresowany Panstwa oferta jesli to nadal oczywiscie aktualne?
        Prosze o kontakt

Pozdrawiam
        • brytyjka466 Re: kupię odzież używaną 11.01.14, 18:06
          Witam:))prosze o kontakt ze mna na adres mailowy parasolka10645@interia.pl.Sprawa jeszcze aktualna,pozdrawiam
    • 2myszka193 Re: kupię odzież używaną 08.10.13, 10:12
      witam.
      mam do sprzedania mnostwo ubran dziewczecych od urodzenia do okolo 2,5 roku.
      ubrania sliczne, markowe, przywiezione w wiekszości z anglii, ale takze zakupione w Polsce.
      niektore jak nowe, inne ze sladami uzytkowania i takie troszke m,ocniej podniszczone.
      zalezy mi na ich sprzedazy jednorazowo gdyz nie mam ich gdzie trzymac a nie ukrywam pilnie potrzebuje pieniedzy.
      prosze o propozycje cenowe na maila- myszka.g@wp.pl
    • 2myszka193 Re: kupię odzież używaną 08.10.13, 10:13
      witam.
      mam do sprzedania mnostwo ubran dziewczecych od urodzenia do okolo 2,5 roku.
      ubrania sliczne, markowe, przywiezione w wiekszości z anglii, ale takze zakupione w Polsce.
      niektore jak nowe, inne ze sladami uzytkowania i takie troszke m,ocniej podniszczone.
      zalezy mi na ich sprzedazy jednorazowo gdyz nie mam ich gdzie trzymac a nie ukrywam pilnie potrzebuje pieniedzy.
      jestem ze świetokrzyskiego
      prosze o propozycje cenowe na maila- myszka.g@wp.pl
    • marcioszkabarcioszka Re: kupię odzież używaną 08.10.13, 14:21
      Witam!
      Mam na sprzedaż dużo odzieży markowej, niezniszczonej> jeżeli jest Pani zainteresowana chętnie wyślę zdjęcia na maila. Pozdrawiam!
      • perkowskaanna5 Re: kupię odzież używaną 08.10.13, 14:49
        Bardzo proszę o zdjęcia na adres perkowskaanna@interia.pl
    • 1toro Re: kupię odzież używaną 20.10.13, 16:06
      witam pracowałem w Irlandii 5 lat w firmie sortującej odzież sukcesywnie kupowałem małe ilości, obecnie sprzedaję odzież do małych sklepów ceniących jakość, a nie przede wszystkim cenę. Odzież nie zniszczona ,absolutnie bez dziur ,plam ,zmechaceń ,rozciągnięć, mnóstwo metek. Nie przebierana przez sześćdziesięciu Polaków na tasmie którzy wybierają perełki wiec do kraju trafie już nie to co najlepsze ,wiec są skóry ,oryginalne rzeczy na porządku dziennym ,nie interesuje mnie jednorazowa sprzedaż ,wiec zadowolenie kupującego jest priorytetem. Obecnie moja cala rodzina pracuje w firmie sortującej w Irlandii ,tak wiec mam stały dostęp do rzeczy naprawdę super jakości 790303559 Jeśli chcesz kupic szmaty lub rzeczy przebrane po 10 pln nie dzwon szkoda naszego czasu.
      • rs-80 Re: kupię odzież używaną 11.01.14, 18:01
        Witam.
        Jesli to nadal aktualne prosze o kontakt.
        rs80@o2.pl

Pozdrawiam
        • nadia_s Re: kupię odzież używaną 02.02.14, 21:08
          Witam, mam do sprzedania sortowaną odzież używaną z Angli, Szkocji, Szwajcarii i Norwegii. Cena za 1kg - 10zł.
          Możliwy dowóz.
          W razie pytań proszę o kontakt na maila idu@poczta.fm
          • kmtextile Re: kupię odzież używaną 02.02.15, 15:43
            Witam.Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą : www.kmtextile.pl/ . Pozdrawiam.
    • marta290510 Re: kupię odzież używaną 21.10.13, 11:32
      Witam serdecznie. Czytając Pani ogłoszenie odniosłam wrażenie, że to, co możemy Pani zaproponować przypadnie Pani do gustu. Od sierpnia prowadzimy małą hurtownię odzieży używanej, zaopatrującą głównie małe sklepiki i MIKROPRZEDSIĘBIORCÓW, a także osoby indywidualne sprzedające odzież na portalach aukcyjnych, np. na allegro.
      Nasza siedziba mieści się w ANNOPOLU (28 km od Sandomierza). U NAS obejrzy Pani każdą sztukę i wybierze tylko to, co Panią interesuje. Prowadzimy tzw. sprzedaż z wieszaka. W ofercie posiadamy odzież damską, męską i dziecięcą. ZAPRASZAMY w ODWIEDZINY, proszę przyjechać i przekonać się czy warto z Nami współpracować. Jesteśmy elastyczni zarówno pod względem czasowym jak i cenowym. Więcej informacji pod nr tel. 792004007 lub 601969922
    • 1martha1 Re: kupię odzież używaną 21.10.13, 12:08
      SORT ANGLIA

Atrakcyjny sort angielski dobrej jakości! Sama sprowadzam z Anglii, przepatruje wszystkie rzeczy, nie ma żadnych uszkodzeń, rzeczy modne!
      Możliwość zamawiania odzieży damskiej, męskiej i dziecięcej. Pakuję w paczki i wysyłam. Cena to 25 zł / kg. Wszelkie informacje proszę kierować na marthaclothers@gmail.com lub tel, 513569833

Polecam:)
      • 1toro Re: kupię odzież używaną 21.10.13, 22:42
        witam pracowałem tam 5 lat wiec wiem iż creamu nie da się kupic taniej niż 5-6 funtow wiec nie ma możliwości sprzedaży creamu w Polsce za 25 pln może lux ale dziekuje
    • anna.011 Re: kupię odzież używaną 25.10.13, 14:38
      1 GATUNEK ANGLIA

posiadam MIXY idealnie nadające się do np. sklepu. Robię je na prośbę klienta według jego potrzeb. Jest więc możliwość zamawiania rzeczy, które najbardziej są Państwu potrzebne. Np same sweterki, tuniki lub sama odziez męska, bądź mieszane. Odziez firmowa! Takie marki jak : H&M, ZARA, CUBUS, MEXX, KAPPAHL i inne. Cena takiego MIXU to : od 20 zł do 25 zł/kg.

proszę kontaktować się przez emaila: ANNAODZIEZ@GMAIL.COM

Pozdrawiam,
      Anna
    • ciuch-net Re: kupię odzież używaną 29.10.13, 17:28
      witam!
      Prowadzę małą hurtownie odzieży używanej głównie dziecięcej oraz damskiej w super jakości cream oraz gatunek 1.posiadam również samą metkę czyi praktycznie nowe rzeczy , torebki ,buty Towar nie przebrany przez Polaków!! Sama sprowadzam towar z Anglii dostawa już w ten czwartek .Szukam stałych odbiorców którzy cenią sobie jakość .Cena 22 zł/kg/sort przy większych zamówieniach możemy negocjować cenę .Towar do oglądnięcia na terenie Nowego Sącza od piątku
      wystawiam fv na życzenie ,wysyłam za pobranie lub po przedpłacie ;)przy większym zamówieniu towar mogę dowieźć w weekendy kontakt na maila . ciuch-net@tlen.pl lub 781459149Pozdrawiam
    • anioolka30 Re: kupię odzież używaną 30.10.13, 12:16
      Prowadzimy sprzedaż hurtową duńskiej odzieży używanej niesortowanej oraz sortow
      > anej.Kontakt pod numerami tel : 509-962-303, 664-093-226. Zapraszamy na naszą s
      > tronę internetową www.skandynawska-odziezuzywana.pl
    • gamperr Re: kupię odzież używaną 30.10.13, 12:58
      Mam do zaoferowania angielski cream damski, dziecięcy w bardzo dobrej cenie. Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. gamperr@gazeta.pl lub 731121400. Pozdrawiam.
    • wgse Re: kupię odzież używaną 30.10.13, 16:17
      Mam dużo towaru po zlikwidowaniu sklepu. kontakt: 605 764 529. Odzież posortowana.
    • anam9743 Re: kupię odzież używaną 01.11.13, 18:51
      Posiadam na sprzedaz odziez uzywana na wage lub na szt. Na codzien mieszkam na terenie Anglii wiec sama zakupuje odziez z hurtowni, przegladam ja, sortuje, pakuje i do klienta wysylam tylko czysty, nie uszkodzony towar. Posiadam rowniez na sprzedaz nowa markowa odziez firmy adidas,reebok i next sa to koncowki kolekcji.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy anam9743@gmail.com
    • anna.011 Re: kupię odzież używaną 10.11.13, 13:28
      1 GATUNEK ANGLIA

posiadam MIXY idealnie nadające się do np. sklepu. Robię je na prośbę klienta według jego potrzeb. Jest więc możliwość zamawiania rzeczy, które najbardziej są Państwu potrzebne. Np same sweterki, tuniki lub sama odziez męska, bądź mieszane. Odziez firmowa! SAMA SPROWADZAM Z ANGLII !! Takie marki jak : H&M, ZARA, CUBUS, MEXX, NEXT, KAPPAHL i inne. Cena takiego MIXU to : od 20 zł do 25 zł/kg.

proszę kontaktować się przez emaila: ANNAODZIEZ@GMAIL.COM lub tel.887504501

Pozdrawiam,
      Anna
    • maghab Re: kupię odzież używaną 12.11.13, 09:52
      Witam,
      zapraszam do współpracy jeśli jest Pani zainteresowana odzieżą używaną damską sort cream z anglii proszę o kontakt
      510981509.
    • aduff.pl Re: kupię odzież używaną 14.11.13, 10:09
      Witam

Posiadam do sprzedazy ok 600 szt ubrań dieciecych ( rozmiar 52-158) z likwidowanego sklepu. Wszystkie ubranka zakupione jako CREM z Irlandii częśćiowo tez Anglia. Pojedyncze sztuki z metkami, odzież jak nowa, czysta, na wieszak. Można obejzeć na www.aduff.pl Cena poniżej cen hurtowych. Zapraszam do kontaktu biuro@aduff.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka