Dodaj do ulubionych

szukam dobrej hurtowni odzieży używanej

14.08.21, 19:04
Witam. Od jakiegoś czasu szukam dobrej hurtowni odzieży używanej blisko Chojnic. Sprawdzałam również za pomocą portalu wyszukujacego wszystkie takie firmy. Niestety brak efektu. Za pomocą Internetu znalazłam dwie z jak dła mnie dużymi cenami za cream, a takiego właśnie asortymentu szukam. Może ktoś coś wie gdzie można się dobrze zaopatrzyć w towar?????

Obserwuj wątek
    • szachszczoni Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 20.08.21, 13:46
      Dzień dobry. Zapraszam do mnie.Wybierze sobie Pani sama potrzebne sztuki. Dużo odzieży w rozmiarach dla puszystych i obuwie w skórze naturalnej same chodliwe numery.missabus@o2.pl
    • best-sort.pl Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 26.08.21, 21:36
      Importer odzieży używanej zaprasza do współpracy, posiadamy w swojej ofercie sort, niesort oraz presort.
      Wejdź, zamów, przekonaj się o wysokiej jakości naszego towaru.

best-sort.pl
      Zapraszamy!
      • anielkaaaaa Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 31.01.22, 10:55
        Uwaga oszuści. Nie wysyłają zamówienia nie odpowiadają na wiadomości..ta strona to fejk. Jeśli ktoś również został oszukany przez firmę best-sort której właścicielem jest target contact center zgodnie z danymi podanymi na stronie proszę o kontakt
    • loginprzemek1 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 11.09.21, 22:27
      +48 606 666 077 sort niemcy
    • szachszczoni Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 19.09.21, 20:40
      Ja zapraszam do wybrania cream,albo Pani wyślę.w/g zamówienia kurierem.Pozdrawiam ciepło.
    • 05andrzej05 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 20.09.21, 21:01
      Witam
      posiadam cream w dobrej cenie tj. 10,50 zł za kg . Kontakt 05andrzej05@wp.pl
      Jak będzie trzeba to towar przywiozę - zapraszam
    • bety80 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 26.01.22, 15:33
      Zapraszam- odzież angielska #zdjęcia #mini hurt# elastyczność #
      @betibutikuk
      betibutikuk@gmail.com
    • szachszczoni Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 05.02.22, 19:00
      Ja we wrześniu już Pani proponowałam fajną odzież do wybrania. Bez zainteresowania dla propozycji. Teraz znowu Pani szuka-czego i u kogo tak na prawdę. Moja propozycja nadal aktualna. Zapraszam missabus@o2.pl
    • bety80 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 22.02.22, 08:29

Witam .
      Realizacja zamówien bez pośredników odzieży uzywanej typy CREAM z Anglii .Możliwość zdjęć podglądowych oraz elastyczność wobec klienta.Strona Beti Butik(fb) umożliwia sprawdzenie naszej oferty,zapraszam do sprawdzenia I kontaktu.
      betibutikuk@gmail.com
      Beata
    • iwopnasekula Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 07.03.22, 09:56
      witam
      zapraszamy do nas 4 godziny drogi od Chojnic Firma Texland kontakt 607-638-999
    • egis33 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 06.06.22, 01:21
      Hi

I have around 400kg cream kategory new with tags and like new mix clothes for sale Now I am in poland traveling from the UK to Lithuania clothes in my van If interested please let me know price is around 40-50zl phone +447365504216 or reply by email

Thanks
      Kind regards
      Good quality
    • egis33 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 06.06.22, 01:48
      Sveiki

turiu apie 400kg + kremas + kategorija nike adidas next diesel h & m river islend hugo boss tony hilfiger ir kitų firmų nauji su etiketėmis ir kaip nauji mišrūs rūbai parduodu Dabar esu Lenkijoje keliauju iš UK į Lietuvą drabužiai savo furgone Susidomėjusius praneškite kaina apie 40-50zl telefonu +447365504216 arba atsakykite el.paštu egidijus273@gmail.com

Ačiū
      Pagarbiai
      Gera kokybė
    • szachszczoni Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 25.06.22, 20:29
      missabus@o2.pl
    • hurtowniazarra.wanessa Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 08.11.22, 18:08
      Dzień Dobry
      wykonujemy sprzedaż hurtową odzieży używanej. Rozpoczęliśmy działalność od 2017.
      Firma obsługuje Strzelin. Realizujemy nasze usługi stawiając zadowolenie Klienta na pierwszym miejscu.
      Hurtownia Zarra jest importerem odzieży nowej i używanej z Wielkiej Brytanii.
      *Jesień metka 42 zł/kg
      *Jesień cream+lux 30 zł/kg
      *bluzy sportowe 10-14 zł/kg
      *karnawał 49 zł/kg
      Plus VAT
      W ofercie posiadamy również inne pakiety.
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą na stronie Facebook oraz do współpracy

www.facebook.com/profile.php?id=100087652327547
      • dobrykomentator Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 05.01.23, 10:52
        Zapraszam tutaj: www.del-mar.eu/
        Zarówno odzież sortowana jak i niesortowana
    • best_price_stokiodiezy Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 08.02.23, 03:14
      Zapraszam do kontaktu
      j.sierdzinski@icloud.com
    • best_price_stokiodiezy Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 08.02.23, 03:23
      Zapraszam do kontaktu
      j.sierdzinski@icloud.com
    • hurt1111 Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 09.02.23, 10:54
      tel 795945274
    • fhudemi Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 10.02.23, 22:05
      Polecam
      Odzież Anglia
      Tylko sortowana
      Demi Włoclawek
    • sortcollectodziez Re: szukam dobrej hurtowni odzieży używanej 26.05.23, 12:18
      Bezpośredni importer odzieży z UK nawiąże współprace ze sklepami second hand, hurtowniami, osobami sprzedającymi odzież w internecie itp.
      ✅ Realizujemy wysyłki kurierskie od 100kg
      ✅ Zamówienia powyżej 500kg, w rejonie śląska i małopolski obsługujemy własnym transportem.
      ✅ Realizujemy zamówienia całopojazdowe. Organizujemy zbiórki w Anglii na zlecenie - relacjonujemy cały proces od pozyskania odzieży, przez załatwienie wszystkich formalności aż po transport pod wskazany adres.
      ✅ 100% oryginał z bogatych rejonów Anglii.

Zapraszam do kontaku.

www.sortcollect.pl

tel. - 48 516 677 765 (WhatsApp)
      Karol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka