anula36 07.05.05, 09:09 proste klasyczne spodnie czarne w delikatny prazek ( zgaszona czerwien) z kantka firmy Canda- 100% elegancji:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bemola Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 07.05.05, 22:03 spodenki dla brata z modnymi kieszeniami za kolano, dla siebie niestety nic nie znalazłam ;( Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 09.05.05, 14:13 Dzis super bluzeczka na ramiaczka w niebiesko-biala krateczke firmy Hennes za 2 zl :)) Odpowiedz Link
wojtow świetne spodnie 10.05.05, 20:41 Kupiłam rewelacyjne spodenie na lato ciemno czerwone podobne do lnianych w prążki. Bardzo mi się podobają. Będą pasować do czerni i do białego super. Odpowiedz Link
kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 11.05.05, 14:38 a ja nabylam super koszulke ZARY,niebieska b.dobrej jakosci za 5 zl Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 11.05.05, 22:27 a ja top z satyny new look turkusowo-czarny bez ramiaczek-za 2pln -yupiiii :) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 13:14 Super lniane biale spodnie, coprawda 15 zl, ale podobne w sklepie widzialam za 160 zl, a ze wczesniej jeszcze kupilam fajna bluzke z kapturem (2 zl)tez biala i lniana wiec mam komplet hihi Odpowiedz Link
depeszowa Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 14:17 kupując ostatnio eleganckie buzy wyjściowe marzyła mi się spódnica..z cienkiej wełenki, czarna tuż przed kolano...i co? i właśnie dziś taką kupiłam, super jakości za 9,50!!! a radochę mam jakbym w totka wygrała ;) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 19:26 Witam serdecznie! Dziś byłam na udanych zakupach :) Nabyłam: - granatowe jeansy Levis - koszulową bluzkę w brązowo-różowe paski, o oryginalnym fasonie, H&M - czarny sweterek Vero Moda Całość na wagę, zapłaciłam 30zł Kupiłam też piękną, zieloną bluzkę w stylu lat 70, odcinaną pod biustem, lekko rozkloszowaną... Była wyceniona na 20zł (czyli jak na lumpeks nietanio), ale o takiej marzyłam i po prostu musiałam ją kupić :))))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bezsenna Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 19:28 a ja dzis zgniłozielona bluzke marszczona po bokach z namalowanym kwiatem i gdzie niegdzie cekinami-American Retro za 5 pln i taka przezroczysta, obcisła, cieniutka bluzeczke fioletowo-brazowa ze wsatwkami panterkowymi-14pln fajne i jedna i druga-idealne na lato :)) Odpowiedz Link
bemola Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 20:09 a ja kupiłam dzsiaj sweterek hennes dosc sztywny z długim golfem koloru zielonego, ponadto grazową bluzke na ramiaczkach z dziwne wzorki, oba w sumie za 4,80. plus krawat wyceniony az na 1 zł w jakąs pastelowa maziaję:) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 20:49 Zapomnialam sie jeszcze pochwalic super sukienka koloru szarego dwuwarstwowa spod jest z cienkiego szarego materialu a wierzchnia warstwa to siateczka z wysztwanymi blaioszarymi kwiatami po prostu rewelacja, jedna dziewczyna sila chciala mi ja wyrwac bo jej sie tez spodobwala, ale nie dalam sie hihi A i jeszcze super kremowa spodnica szeroka z satyny do kostek sliczna. Sukienka 20 zl ,a spodnica 15 zl. Odpowiedz Link
delta12 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 12.05.05, 22:22 piekna skorzana cienka klasyczna kurteczka (szukalam takiej po wszystkich galeriach w Warszawie)i biale cudne sportowe spodenki M & spencer :))))) razem 32 zl super kolezanka kupila sobie piekny sweterek kolor fiolkowy oraz super plecaczek :))) lumpeksy to najlepsze sklepy pod sloncem :))) ale tylko te najlepsze :) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.05.05, 12:58 super czarna koszulka bez rekawow sciagana po bokach Dorothy Perkins za 5 zl Odpowiedz Link
agalia Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.05.05, 13:20 Mnie udało się kupić śliczną, elegancką, czarną sukienkę firmy Hennes. Kosztowała tylko 3 zł ( 10 zł za kilogram). Tez się zdziwiłam, ze przez cały tydzień nikt jej nie wyłowił. :-) Dodatkowo zakupiłam dwie bluzeczki na lato- jedną czerwoną C&A, drugą czarną- jnie wiem jakiej firmy. Razem za nie zapłaciłam 2 zł. Dorobiłam się więc trzech ciuszków za jednyne 5 zł. Cudownie! Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.05.05, 16:49 dzisiejsze zdobycze: sztruksowa, brązowa spódnica do kolan, biodrówka. 5zł ciężki, parciany, brudozielony pasek z h&m. 2zł szarobury parciany pasek, idealnie pasujący mi to torebki - 1zł i uwaga... zajebiste spodnie, czarne bojówki, firmy punkyfish, czyli tej, której spodnie sprzedaje się po 150zł w camden town (www.camdentown.pl) za 6,5zł :D a jutro jest dostawa w moim ciuchladzie :) zwalniam się ze szkoły, bo mam nudne zajęcia :P uzaleznienie... Odpowiedz Link
klymenystra sklep przy pilsudskiego :) 16.05.05, 21:09 jest kopalnia pieknych rzeczy :) dzis byla nowa sdostawa- efekt- dwie piekne brazowe bluzki (jedna c&a, drugiej firmy nie znam) za w sumie 9.50. a takie piekne, ze az strach :) Odpowiedz Link
kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 16.05.05, 22:37 A ja dzisiaj zdobylam: 1.Spódnicę Marks&Spencer,dżinsowa,do kolan, z czerwonym motywem u boku 2.Spodnie Vero Moda-czarne eleganckie z kieszeniami z tylu 3.Bluzka koszulowa-czarna,wiązana z przodu na 2 sznurki,z faldkami,jest sliczna!!! i idealnie pasuje do spodni:-) 4.Koszulka niebieska ZARA Za wszystko 21zl:-) Jak ja lubię takie zakupy:-)Kasy minimum, frajdy maximum Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.05.05, 15:07 AAAAA! własnie wróciłam z zakupów :) * turkusowa bluzka bez rękawów firmy pilot (??), z dekoldem w łezkę. 2,20zł * koszula vero moda, kopertowa, w beżowe paseczki. śliczna. 5zł * super hiper extra torebka w stylu 100% vintage. zapinana jak takie przepotopowe kosmetyczki - na taki dzingsik :P ciemnobrązowa w malutkie rózowe kropeczki, z kokardką :) 5,50zł : no i jak tu nie lubic ciuchlandów :P ale miałam pecha, bo przede mna do ciuchlandu weszła taka dziewczyna, ubrana podobnie jak ja, w podobnym rozmiarze. wszystkie fajne ciuchy wybrała :( Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 17.05.05, 17:12 Dziś, zupełnie przypadkowo, wpadłam do pewnego lumpeksu i zakupiłam śliczny bezrękawnik w paski Pepe Jeans za całe 6zł :))))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 18.05.05, 19:11 Wczoraj: obledny pomaranczowy sweterek z oryginalnym kolnierzem, 80% angory i 20% welny z merynosow za 15zl - jestem w niebie :))) A do tego turkusowa bawelniana bluzeczka za 5zl. Odpowiedz Link
bemola Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.05.05, 09:27 sztruksy w kolorze malinowym. od dawna takich szukałam i nic a tu wczoraj taka niespodzianka. idealnie leżą w pupie, niestety troszke przykrótkie dlatego sobie jeszcze skróce na zajefajne rybaczki Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.05.05, 11:37 bemola napisała: idealnie leżą w pupie, niestety troszke przykrótkie dlatego > sobie jeszcze skróce na zajefajne rybaczki Hehehe... Ja też tak kiedyś zrobiłam. Znalazłam w lumpku świetne jeansy, idealnie leżały, ale nogawki były ciut przykrótkie, więc postanowiłam je wywijać :) Odpowiedz Link
adrianapl Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.05.05, 11:59 farciary:) chyba jesteście wyższe ode mnie. ja większość spodni muszę skracać, żeby nie ciągnąć nogawek po ziemi:p Odpowiedz Link
bemola Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.05.05, 18:12 adrianapl napisała: > farciary:) chyba jesteście wyższe ode mnie. ja większość spodni muszę skracać, > żeby nie ciągnąć nogawek po ziemi:p ja tez tak zazwyczaj mam :) wiec te co ostatnio kupiłam są wyjątkowo niewymiarowe :P mam 158 cm :) i co wyzsza jestem? :) Odpowiedz Link
dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 21.05.05, 12:17 Skrocic latwiej niz podluzyc :)) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 30.05.05, 18:26 adrianapl napisała: > farciary:) chyba jesteście wyższe ode mnie. ja większość spodni muszę skracać, > żeby nie ciągnąć nogawek po ziemi:p A tu Cię zaskoczę, bo tak się składa, że mam 165cm wzrostu. Zazwyczaj skracam większość zakupionych przeze mnie spodni. Te, o których pisałam, są wyjątkiem. Odpowiedz Link
bemola Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.05.05, 18:10 fragola_di_giardino napisała: > bemola napisała: > idealnie leżą w pupie, niestety troszke przykrótkie dlatego > > sobie jeszcze skróce na zajefajne rybaczki > > > Hehehe... > Ja też tak kiedyś zrobiłam. Znalazłam w lumpku świetne jeansy, idealnie leżały, > > ale nogawki były ciut przykrótkie, więc postanowiłam je wywijać :) no to też jest myśl :P Odpowiedz Link
diodunia Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 20.06.05, 17:58 Hej!! dziewczyny, ale Wy wszystkie jestescie super milutko sie czyta o waszych zdobyczach extra !!! Odpowiedz Link
marvellous Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 22.05.05, 12:18 Śliczny kremowy sweterek rozpinany firmy 'Dolores' (nie znam tej nazwy) - 1,20 zł:)))))). Odpowiedz Link
ivettinka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.05.05, 09:04 Super elegancka princeska do biura Dorothy Perkins oraz ekstra sukienka na lato Marks&Spencer - razem 15,50 zł!!! Oczywiście obie sukienki jak nówki, żadnych śladów "zużycia" :-) Odpowiedz Link
marvellous Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.05.05, 10:40 Jeju, a gdzie to kupiłaś:P???? Moze w Krakowie? Odpowiedz Link
ivettinka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.05.05, 15:42 Niestety nie w Krakowie a w Warszawie :-) Odpowiedz Link
basiek13 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.05.05, 18:37 Możesz powiedzieć gdzie w warszawie mozna kupić fajne np. tuniki. Ja właśnie na takie fatałaszki poluje. byłam na Jerozolimskich (pisałam o tym na forum) i tam nic dla mnie . Odpowiedz Link
ivettinka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.05.05, 19:01 Tak naprawdę to nie mam dużego doświadczenia w buszowaniu po ciuchlandach. Ostatnio miałam wolny piątek i spedziłam 2 godziny w SH na Wiatracznej (tym 2- piętrowym). Już myślałam, ze nic nie kupię aż tu nagle wygrzebałam te dwie zdobycze o których pisałam wcześniej. Do tego trzeba mieć trochę czasu, cierpliwości no i oczywiście szczęścia, żeby znależć coś fajnego dla siebie (ja jestem dosyć wybredna w tej materii :-))) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 23.05.05, 13:24 Moje weeknedowe zdobycze to pluza z kapturem szara, takiej wlasnie szukalam, ogrodniczki jeansowe za obie rzeczy 9 zl, i super zestaw bluzka ze spodniczka brazowego koloru rewelacyjny zestaw wlasnie na wiosne tylko, ze kosztowal az 50 zl, ale warto bylo :) Odpowiedz Link
andzia822 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 24.05.05, 20:31 hej wszystkim! jako poczatkujaca ciucholandomaniaczka;)radosnie obwieszczam fakt udanego poniedzialkowego polowania: 2 biale bawelniane bluzki na dlugi rekaw w stylu ludowym (gdzieniegdzie hafcik) i czarna bluzka koszulowa z falbanka firmy Hennes, wszystko w idealnym stanie (oprocz ciucholandowej woni,ktora wcale nie jest taka straszna jak ja maluja:) wszytko za 22 zlociszy:) Odpowiedz Link
areto Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.05.05, 09:42 boską modną marynarkę na 1 guziczek wcinaną w talii, piekne białe rybaczki (niepogrubiające) i cool spodenki błekitne oldschoolowe :) do tego sztruxy, 2 modne męskie koszulki, 2 damskie cool koszulki - całosc na wage 57 zł Odpowiedz Link
black_currant Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.05.05, 14:54 Dzisiaj 3 letnie koszulki typu i super spodnie Dorothy Perkins, które zaraz po powrocie do domu będę przerabiać na rybaczki. Zapłaciłam 30zł (na wagę było). A w ogóle to jednen z moich ulubionych lumpeksów ma dziś 5 urodziny - był tort, szampan i super towar :-) --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa :-) Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 25.05.05, 16:02 Dzisiejszy zakup to zaje....scie czerwone spodnie 3/4 z mankietami firmy CLOCKHOUSE za cale 6 zl, nawet odrobinke nie zniszczone :) i fajna bluzeczka bez rekawow VERO MODA za 2 zl, biala :) Odpowiedz Link
dori7 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 26.05.05, 16:03 Czarna elegancka princeska za 15 zl, a jako gratis dostalam sliczna, powiewna dwuwarstwowa sukienke, niestety ze sporym rozdarciem na gorze, ale zamierzam przerobic ja na rozkoszna letnia spodniczke do kolan :)) Odpowiedz Link
kinga044 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 28.05.05, 19:36 Nabylam dzisiaj super sweterek,cienutki akurat na lato 60%len i 40%wiskoza cudowny w dotyku!Rękaw 3/5,firma NEXT, w kolorze soczystej pomaranczy,swetnie lezy.I jeszcze dwuwarstwawą sukienkę,firmy mi nieznanej,w niebiesko-fioletowo-turkusowe wzory,przerobilam ją na tunikę i teraz doskonale pasuje do dżinsów!Całośc-3,30zl :-) Odpowiedz Link
aamms Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 28.05.05, 22:33 Wprawdzie nie dzisiaj, ale moje największe zdobycze to: - biustonosz CK za 1zł.. jeszcze z metką.. - srebrny wisiorek z opalami na srebrnym łańcuszku.. za TRZYDZIEŚCI GROSZY.. - czarne zamszowe kozaczki na obcasie - nowe.. za 20 zł (na metce była cena 115 euro).. Odpowiedz Link
metka44 Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 29.05.05, 19:38 A ja juz myslalam, ze mnie szczescie "ciuchowe" calkiem opuscilo, bo ostatnimi czasy nic nie moglam upolowac :) A tu nagle wczoraj dwie takie zdobycze, ze az mi dech zaparlo :) Pierwsza to ciemne, chyba meskie (bo damskich dzinsow w takim fasonie, tzn. szerokie, proste z gory na dol, jeszcze nie widzialam) dzinsy D&G (nie wiem czy orginalne, w kazdym badz razie charakterystycznych dla podrobek wielkich liter D i G nie maja :)) za 5zl (na wage, bylo 10zl/kg). Sa jakby na mnie szyte i nie musze ich skracac! Druga zobycz to piekna suknia z brazowej satyny. Miala byc za 25zl, ale kupilam za 15, bo tylko tyle mialam przy sobie, a wlascicielka baardzo chciala isc juz do domu :) Suknia juz pojechala do babci celem zwezenia i skrocenia do pol lydki :) Odpowiedz Link
mariolkka Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 30.05.05, 15:08 Moj dzisiejszy zakup to spodenki czerwone za cale 2 zl, obcisla bluzeczka- gorset w czerwone roze 6 zl, koszulka Nike, nawet troche nie zniszczona jeszcze z metka 12 zl i rewelacyjna bluzka brazowa dekolt w gumeczke, a na dole powycinane zabki super idealnie pasuja do moich bialych lnianych spodni, bluzeczka kosztowala 12 zl :) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 30.05.05, 18:30 Dziś upolowałam 2 fantastyczne bluzki. Jedną firmy Tom Tailor - w kolorze bezowym, o ciekawym fasonie. Drugą zaś z niesamowitym, pięknym nadrukiem, firmy Joop! (swoją drogą znalazłam stronę tejże firmy w necie i jestem zachwycona ich kolekcją www.joop.com/ ciekawe, czy w Polsce mają jakiś sklep...). Za obydwie bluzki zapłaciłam całe 10zł :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
sweetkiss Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 02.06.05, 12:47 Świetna grafitowy przylegający do ciała golfik bez rękawów hennes - 7 zł., tak sobie leżał jakby na mnie czekał :-) Odpowiedz Link
magdaksp Re: NASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE PART III:) 02.06.05, 17:42 Bluzka w zebre brązowo-białą mango.prześliczna!za 10 pln! Odpowiedz Link