Dodaj do ulubionych

Opinie o hurtowniach

17.09.05, 22:45
Tutaj można się dzielić swoimi opiniami o hurtowniach.
Obserwuj wątek
    • agaduch Re: Opinie o hurtowniach 11.01.09, 21:00
      a co wiecie o hurtowni w Rudzie Śląskiej??
      • tymon35 KONIN 03.01.10, 12:47

Od połowy stycznia 2010 zapraszam do Konina.Mam w sprzedazy
        kidneya,szkołę angielską oraz angielski i irlandzki dtd.Mysle,ze
        ceny w porownaniu do konkurencji tez sa całkiem niezłe.Mozliwosc
        dowozu.Tel. 663 742 059 Tymon Musiał

• newlinka86 Re: KONIN 20.08.13, 09:12
          proszę o ofertę na maila - newlinka@wp.pl
      • zelowka-0 Re: Opinie o hurtowniach 18.01.11, 19:25
        OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM HURTOWNIĘ GRENNET W ZELOWIE.
        zamiast zamówionego towaru super - sort wysyłają bylejakie szmaty, typowy niesort, po czym odmawiają zwrotu. działania nastawione na typowe oszustwo internetowe, ale dzięki Bogu w internecie wszystko można napisać.
        • jolandia77 Re: Opinie o hurtowniach 20.01.11, 15:54
          dzięki... właśnie miałam od nich coś brać...
          • nikola2011 Re: Opinie o hurtowniach 30.09.11, 14:30
            dzięki bardzo za opinię...ja też miałam już brać od nich towar...
        • spoongt23 Re: Opinie o hurtowniach 20.03.11, 09:53
          zelowka-0 wielkie dzięki bo miałem tam jechać
        • duzy-zbyszek Re: Opinie o hurtowniach 09.06.11, 13:43
          Witam serdecznie.
          Ja ostatnio kupiłem bardzo fajny towar nie sort z Iralndi Północnej.
          dawno tak fajnego nie widziałem, młodzieżowy, kolorowy, dużo fajnego dziecka. I nawet CREAM jest w środku co ostatnio bardzo rzadko się zdarza.
          Kupiłem go w Warszawie na ul. Trakt Brzeski 57a. młode chłopaki to prowadzą, weseli i nie okłamali mnie z towarem. byłem już u nich dwa razy.
          śmiało można odwiedzić
          • kaiman15 Re: Opinie o hurtowniach 15.04.12, 15:41
            Ja kupowałam w różnych hurtowniach odzież używaną i jest różnie ale kupuję teraz od takiej kobiety i ma bardzo ładny segregowany towar za bardzo tanie pieniądze nieraz ma wystawiony na allegro ale to rzadko .
            podaje jej nic na allegro ela1579
            tel 668387356
            • monequin ela1579 ma tylko 4 komentarze... 16.04.12, 03:23
          • tobiasz35 Re: Opinie o hurtowniach 18.09.12, 13:05
            Witam Pana który dokonał zakupu odzieży używanej w Warszawie na ul. Trakt Brzeski czy mogłabym prosic o jakis kontakt na tą hurtownie byłabym bardzo wdzięczna Wioletta
            • bozenkaxxxxxxx Re: Opinie o hurtowniach 24.11.16, 14:34
              Witam
              Ja ostatnio otworzyłam sklep z odzieżą używaną. Miałam duży problem ze znalezieniem dobrej hurtowni odzieży używanej.Również szukałam tanich rzeczy jak i dobrych jakościowo. Natknęłam się na kilka beznadziejnych hurtowni ceny wcale nie były takie niskie a jakość MASAKRA!! Znalazłam fajną hurtownie z Lęborka World Offers ;-) , mają odzież używaną, nową oraz outlety!!! mnie oczywiście zainteresowała odzież używana.
              Powiem krótko: dobra jakość, odzież na topie,dobra jakość i oczywiście co mnie zaskoczyło : paczka gratis przy zamówieniu! Polecam
          • dori109 Re: Opinie o hurtowniach 28.09.12, 15:42
            Ja zamówiłam z tej hurtowni tzw.alternatywę dla niesortu, czyli towar rzekomo bez śmieci, rzeczy dziurawych i niemodnych.Otrzymałam 100kg szmat, spodni pociętych nożyczkami albo żałośnie poskracanych,niemodnych, szaro-burych,wiele poplamionych a nawet tajemnicze rzeczy,zwane przez nasze prababcie podomkami...Pan zarzekał się,że towar ładny i na pewno będę zadowolona,tymczasem robię pod siebie,że dałam się oszukac. Odradzam!!!
            Hurtownię Anglo i ich alternatywę szerokim łukiem!
            • mmyszsza hurtownia w sztumie to masakra 01.10.12, 20:52
              ostrzegam przed hurtownią cream hurt w sztumie. właściciele próbują wciskać byle jaki towar za kosmiczne pieniądze. szok!!!!!!!!!
              • monequin Re: hurtownia w sztumie to masakra 08.10.12, 20:38
                a kiedy ostatnio tam byłaś? jakie ceny? jaki towar?
                Napisz proszę coś więcej,bo miałam tam się wybrać
                • matikgdansk Re: hurtownia w sztumie to masakra 08.10.12, 21:58
                  Ta hurtownia Cream Hurt to jedna wielka ściema. Strona piekna www.cream-hurt.pl ale jak pojedizesz to sie zdziwisz.
                  Kiedys tam bylem przejazdem, Pan powinien raczej zapraszac do swojego sklepu niz hurtowni, bo tym garazu to mial 3 worki sortu :) Dodatkowo nie wystawial faktur vat a rachunki. Tak oto handluje "hurtowo", u siebie w sklepie.
                  • monequin Re: hurtownia w sztumie to masakra 09.10.12, 15:43
                    dzięki za info,uratowałeś mi sporo kaski
                    • matikgdansk Re:Cream Hurt www.cream-hurt.pl w Sztumie 09.10.12, 21:13
                      manequin odezwij sie do mnie na priv matikgdansk@gazeta.pl
                    • alis28 INTRA Z DOPIEWA K.POZNANIA OSZUŚCI!!OSTRZEGAM 11.12.12, 23:53
                      WSZYSTKO MOGĘ ODDAĆ NA CZYŚCIWO.PRZEGRZEBANE ,WRĘCZ POPAKOWANE W CZARNE WORKI.NIC NA WIESZAK.PRZEPŁAKAŁAM CAŁY DZIEŃ...MAM NAUCZKĘ.PIERWSZY TAK PASKUDNY TOWAR OD POCZĄTKU DZIAŁALNOŚCI.JESZCZE NIGDY NIE WIDZIAŁAM NIC GORSZEGO.BĘDĘ MIAŁA WSTRĘT DO ŁYSYCH DO KOŃCA ŻYCIA.NIGDY WIĘCEJ!!
                  • casablanka78 Re: hurtownia w sztumie to masakra 02.02.13, 13:39
                    Witam. Kupuję na przedpłatę odzież extra cream damski i dziecięcy w tej firmie od ponad roku i uważam ,że cena jest adekwatna do jakości. Jest to towar importowany ,a nie sortowany w Polsce !!!Jeszcze się nie zawiodłam. Po wpłacie na konto , na drugi dzień mam towar.Ktoś na forum napisał jeszcze ,że widział chyba 3 worki towaru ,to znaczy ,że się sprzedaje.Ja osobiście nie miałam kłopotów z towarem , a kupuję nieraz nawet po 150 -300 kg.Nieraz trzeba chwilę zaczekać na dostawę. POLECAM WSZYSTKIM TĘ HURTOWNIĘ DBAJĄ O KLIENTA !!!
              • casablanka78 Re: hurtownia w sztumie to masakra 02.02.13, 13:35
                mmyszsza napisała:

> ostrzegam przed hurtownią cream hurt w sztumie. właściciele próbują wciskać byl
                > e jaki towar za kosmiczne pieniądze. szok!!!!!!!!!

Witam. Kupuję na przedpłatę odzież extra cream damski i dziecięcy w tej firmie od ponad roku i uważam ,że cena jest adekwatna do jakości. Jest to towar importowany ,a nie sortowany w Polsce !!!Jeszcze się nie zawiodłam. Po wpłacie na konto , na drugi dzień mam towar.Ktoś na forum napisał jeszcze ,że widział chyba 3 worki towaru ,to znaczy ,że się sprzedaje.Ja osobiście nie miałam kłopotów z towarem , a kupuję nieraz nawet po 150 -300 kg.Nieraz trzeba chwilę zaczekać na dostawę. POLECAM WSZYSTKIM TĘ HURTOWNIĘ DBAJĄ O KLIENTA !!!
                • modnyciuszekani Re: hurtownia w sztumie to masakra 27.11.13, 06:47
                  Ja tez kupowalam w sztumie i uwazam ze cream byl dobry ale teraz polecono mi nowa hurtownie w malborku empori textile i jestem mega zadowolona , zastanawiam sie czy tych zlych komentarzy o sztumie nie pisze konkurencja bo nic nie mam do sztumu - towar rzetelny , ale mam teraz cos ekstra hihih malbork
                  • ptasznik1968 Re: hurtownia w sztumie to masakra 17.04.14, 08:42
                    Pisanie z dwóch kont nic nie da - modnyciuszekani
                    forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=modnyciuszekani&title=&forum=
                    Właśnie takie hurtownie, które muszą same siebie reklamować z powodu braku zbytu trzeba omijać....
                • butikowy-kacik hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 28.04.14, 21:54
                  Kupiłam towar w Cream Hurt w Sztumie, ul Reja. Towar okropny, koło creamu nie leżał! Dzwony i niemodne bluzki. NIE POLECAM! Szczegoly i zdjecia dam na priv!
                  • ubrania1 Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 29.04.14, 11:48
                    Witam

Prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii – CASH FOR CLOTHES. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą.
                    Posiadam także buty, paski, torebki.
                    Odzież jest segregowana na cream, 1 gatunek i 2 gatunek. Oddzielnie jest zima-lato.
                    Buty, torebki i paski są oddzielone od ubrań.
                    Szukam stałych odbiorców w Polsce, ubrania są z pierwszej ręki bez żadnych pośredników.
                    Więcej informacji email: ubrania.irlandia@gmail.com
                  • juliaa2000 Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 24.05.14, 10:30
                    Witam.Niestety muszę Pani o ps. Butikowy Kącik odpowiedzieć .Jeżeli była Pani na miejscu i towar się nie podobał to dlaczego go Pani kupiła. Jeżeli był wysyłany bez oglądania kurierem to trzeba było go nam odesłać ,a my zwracamy pieniążki i jeszcze wysyłamy swojego kuriera po odbiór.Nawet się Pani nie skontaktowała z nami w tej sprawie,a my zawsze rozpatrujemy reklamacje na rzecz klienta i do tego szkaluje nas Pani na forum.Uważam ,że jest to nieuczciwe postępowanie.
                    Pozdrawiam :
                    CREAM HURT
                    Piotr Duchnowski
                    +48 603 300 546
                    www.cream-hurt.com.pl
                    • butikowy-kacik Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 27.05.14, 08:36
                      Pana tłumaczenia są zbędne, kupiłam w ciemno na wysyłkę i dostałam towar, który obok kremu nie leżał. Odesłałam worek i co dostałam w zamian? Jeszcze większe badziewie! Także proszę lepiej przestać udawać profesjonalistę. Nieuczciwy to jest Pan, bo babcine rzeczy nie są kremem.
                      • juliaa2000 Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 28.05.14, 10:08
                        Do Pani Butikowy-Kącik proszę się ujawnić i podpisać się pod tym co Pani pisze na forum ,ponieważ są to poważne oskarżenia.Ja wiem że taka sytuacja nie miała miejsca. Jeżeli Pani/Pan
                        się nie ujawni to proszę wiedzieć iż nikt w sieci nie jest anonimowy i tej sprawy bez wyjaśnienia nie zostawimy.
                        Pozdrawiam :
                        CREAM HURT
                        Piotr Duchnowski
                        +48 603 300 546
                        www.cream-hurt.com.pl

• tulip74 Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 03.11.14, 10:47
                    Witam mozna prosic o kontakt mailowy.
                    pozdro.
                    • szwecja.hurt Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 04.11.14, 17:44
                      Witam
                      Polecam hurtownię rodzinną z tradycją sięgającą lat 90 będącą jednocześnie bezpośrednim importerem. Towar w 100% nie sortowany. Na przełomie lat, jakość została doceniona została przez wielu bezpośrednich odbiorców na terenie Polski. Towar wysyłany bezpośrednio ze źródeł w Szwecji - Sztokholm, Malmo, Goeteborg lub odbiór z placówki w Wielkopolsce w Lesznie. Możliwy dowóz. Towar również bezpośrednio z TIRa, możliwość informowania.
                      Polecam również szwedzkie pościele używane, prane, prasowane oraz segregowane, jak i również odzież roboczą renomowanej firmy Fristads. Na stronie internetowej znajdą Państwo faktyczne zdjęcia produktu.
                      Oryginał - 5,50.
                      Odzież robocza - 5,50
                      Pościele - 4,50
                      Pozdrawiam
                      Piotr Langner
                      Kontakt:
                      665 829 101
                      szwecja.hurt@gmail.com
                      www.facebook.com/odziezszwedzka
                      www.odziezszwedzka.pl
                  • blazej2225 Re: hurtownia Cream-hurt ul Reja w sztumie uwaga! 06.02.17, 21:05
                    Poprosze o Kontakt 662-339-760 jesteśmy importerem odzieży używanej z Anglii.Towar można sprawdzić przed zakupem.Zachęcamy do współpracy.
              • casablanka78 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT SZTUM POLECAM 02.02.13, 13:43
                Witam. Kupuję na przedpłatę odzież extra cream damski i dziecięcy w tej firmie od ponad roku i uważam ,że cena jest adekwatna do jakości. Jest to towar importowany ,a nie sortowany w Polsce !!!Jeszcze się nie zawiodłam. Po wpłacie na konto , na drugi dzień mam towar.Ktoś na forum napisał jeszcze ,że widział chyba 3 worki towaru ,to znaczy ,że się sprzedaje.Ja osobiście nie miałam kłopotów z towarem , a kupuję nieraz nawet po 150 -300 kg.Nieraz trzeba chwilę zaczekać na dostawę. POLECAM WSZYSTKIM TĘ HURTOWNIĘ DBAJĄ O KLIENTA !!! www.cream-hurt.pl
                • pelnaszafa1 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT SZTUM POLECAM 17.04.14, 00:42
                  przyznam rację przedmówcy ż towar w cream hurt jest adekwatny do swojej ceny , to racja , ale nie można nazwać go prawdziwym creamem , raczej pierwszym gatunkiem w tej cenie , ja osobiście wole cream z łęgowa lub z malborka , jest droższy ale o niebo lepszy , myślę że nie ma u co kogo oczerniać jak ktoś chce nazwać creamem towar za 35zł niech go tak nazywa ja wole wydać w okolicy 50zł ale mieć super jakość , psy mogła bym wieszać na kims kto sprzedawał by towar wart 35zł za 50zł bo to dopiero było by oszustwo .
                  po wielu poszukiwaniach odpowiedniej hurtowni zatrzymałam się na Empori Textile i myślę że jak się nie zepsują a mam taką nadzieję to więcej nie będę musiała szukać.
                  pozdrawiam
                  • ptasznik1968 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 17.04.14, 08:38
                    Ludzie nie dajcie się wciągnąć w autoreklamę Empori, przejrzyjcie wpisy pelnaszafa1. Ich towar jest kosmicznie drogi i wcale nie jest kremem! Nie wiedzą o tym handlu za wiele bo to właśnie ich towar w innych hurtowniach jest o wiele tańszy. Wystarczy obejrzeć ich zdjęcia i stwierdzić czy warte są 50 zł/kg. A to co mówią przez telefon to tylko bajki. Panie Leszku i Pani Barbaro, takie reklamy są zbędne. Myślę, że wiecie, że ceny macie kosmiczne a jakość właśnie jak za 35 zł i zachwalanie siebie na forach i tak nic nie da.
                    • emi-butique Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 17.04.14, 10:12
                      Długo mnie nie było na forum ale w tej kwestii mogę coś wnieść , co do cream hurt to nie wiem za wiele bo nawet zdjęć nie mają na stronie , w galerii empori jest sporo zdjęć a towar zakupiony wygląda jak na zdjęciach , po za tym pierwszy raz kupiłam u nich towar jakieś 4-5 mieś temu jak jeszcze nie mieli strony WWW i do tej pory z nich korzystam dowiedziałam się o nich także na forum , byłam sceptyczna po wielu wpadkach ale byli na tyle mili że wysłali mi fotki ubrań więc się wybrałam i nie żałuję , jakość się nie zmienia a i na tyle są w porządku że otworzą mi nawet po godz. 21pm wiedzą że jadę z daleka i jak zamykam sklep to dopiero mogę jechać , mili ludzie a przez to że biorę od nich stale to mi nawet upust dają na większe ilości , myślę że tego typu wpisy o smaku negatywnym to robi konkurencja , myślę tak z powodu że jak do tej pory nie trafiłam słabego towaru a więc jak dla mnie towar jest spoko to czemu innym ludziom mieli by sprzedawać gorszy , mam pojęcie sklep prowadzę długo od niedawna otworzyłam drugi , to fakt cena 50zł za lato może i dla nie których jest drogo , ale za jakość się płaci , ich towar zaliczyła bym raczej pod towar butikowy , widziałam już wiele towaru od 35do nawet 60zł w okolicy warszawy myślę że każdy z nas powinien poświęcić dzień czy dwa pojezdzić po hurtowniach i samemu się przekonać , nie polecam kupować na telefon , chyba że od sprawdzonych ludzi .
                      Po za tym nie widzę powodu żeby musieli robić sobie auto reklamę bo ten kto raz kupi już zawsze dobędzie wracał .
                      A jak panu ptasznikowi1968 nie odpowiada towar empori to nie widzę problemu żeby korzystał z cream hurtu , każdy wie jaki towar potrzebuje do swojego sklepu ja mam sklep w warszawie i muszę dbać o jakość klienci są wymagający bardziej jak na prowincji .
                      pozdrawiam
                      • ptasznik1968 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 17.04.14, 14:28
                        Słuchaj Empori nie musisz pisać z kolejnego konta i pisać bzdur o wielkowarszawskim handlu, każdy i tak wie jaka jest prawda o was, o dzieciakach z paroma workami w hali. Powodzenia w interesach bo póki co niewiele o nich wiecie. Poziom reprezentujesz zerowy no ale każdy ma swój sposób na biznes.
                        • emi-butique Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 18.04.14, 09:24
                          Jak ma pan coś do empori to proszę do nich zadzwonić a nie pisać do mnie takich bzdur , nazywa ich pan dzieciakami , może być są młodzi ale nie pytałam o wiek więc nie wiem , jak to dzieciaki to bardzo kreatywni i trafili w rynek jak trzeba , pewnie wybrali handel ekstra towarem z uwagi na to że nie chcieli być kolejną hurtownią z przeciętnym towarem , nie wybili by się w taki sposób , z moich obserwacji jak do nich jeżdzę to widzę że idzie im coraz lepiej , z resztą czas pokaże ja na razie nie zamykają a jak za 6 miesięcy będą wciąż na rynku to znaczy że im idzie , mówił pan o kilku workach w hali fakt czasem tak mają ale jak trafiam na dostawę to widziałam około 50 worków , może to i kilka w porównaniu do hurtowni obracającymi całymi tirami , ale jak widziałam ich samochody to uff hciała bym mieć takie więc jak ich stać w tak młody wieku to muszą mieć interes .
                          • sklep_ciuszek Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 30.04.14, 20:15
                            Czytając te wpisy można się uśmiać. Znam tą firmę i tych ludzi, obserwowałam te forum już jakiś czas temu, wróciłam do biznesu po krótkiej przerwie, pojechałam obejrzeć tą nową hurtownię i to co widziałam i to co tu czytam jest niesamowite. Emi = Basiu to pojechałaś teraz, Bentleji nie widziałam u Was pod firmą, a jak dla Ciebie takie audi to super samochód to masz marny gust. Robisz błędy jak właściciel empori i sama dowartościowujesz się swoimi samochodami. ŻENADA. Myślicie, że ludzie są głupi i nie widzą, że piszecie sami na siebie? A do tego obgadujecie inne hurtownie. Cwaniactwo ma krótkie nogi. PS radzę zainwestować w towar a nie auta, mniej traci na wartości i przynosi zyski. Aha skoro jesteście tacy odważni to pochwalcie się swoim kolorowym sklepiczkiem.
                            • ubrania1 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 04.05.14, 22:16
                              Witam
                              Prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii – CASH FOR CLOTHES. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą.
                              Odzież jest segregowana na cream, 1 gatunek i 2 gatunek. Oddzielnie jest zima-lato.
                              Szukam stałych odbiorców w Polsce, ubrania są z pierwszej ręki bez żadnych pośredników.
                              Więcej informacji email: ubrania.irlandia@gmail.com
                              • emi413 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 29.12.14, 10:14
                                Proszę o ofertę cenową na e-mail emi413@gazeta.pl. pozdrawiam
                            • emi-butique Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Emporischizofremika 28.05.14, 10:46
                              Och ale komuś gul skacze , mamy tu jasnowidza schizofrenika , jak można wypisywać takie bzdury , jak tak dobrze znasz właścicieli to chyba musisz tam brać sporo towaru i boisz się że towaru zabraknie jak się dobrze firma rozkręci , najgorsze jest to że już ostatnio zabrakło , przedstaw się a na pewno pozbędą się tak fałszywego klienta który dobrze ich zna i robi pod górkę , z resztą ja ma to w du... bo mi towaru nie zabraknie zrobiłam se wyłączność na moje miasto. kończę wątek bo z fantastami nie ma co dyskutować .
                      • osama007 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 22.11.14, 21:45
                        Witam,
                        Spółka Feel Better jest bezpośrednim importerem odzieży używanej z Holandii. W Warszawie mamy magazyn oraz własną sortownię. Gwarantujemy wysoką jakość towaru w bardzo przystępnej cenie (niższej niż 50 zł ;)). Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt telefoniczny 501 353 135 lub mailowy ciuchopolis@wp.pl. Mogę przesłać zdjęcia. Zapraszam też do naszego magazynu. Można na miejscu sprawdzić jakość towaru.
                        Pozdrawiam,

Marta Kowalska
                      • sort_mix Re:HURTOWNIA CREAM-HURT vs Empori 17.04.15, 12:17
                        Witam,
                        zapraszam do HURTOWNI SORT-MIX pod Warszawą na trasie na Mińsk Mazowiecki. Jesteśmy filią jednej z największych sortowni w Szkocji.
                        www.sort-mix.pl
                        Facebook www.facebook.com/pages/Sortmix-Hurtownia-odzie%C5%BCy-u%C5%BCywanej/1590070171224448.

detal 530 032 530
                        biuro@sort-mix.pl
                        hurt 570 62 44 44
                        hurt@sort-mix.pl

zapraszamy
                        • waramaza Re:HURTOWNIA CREAM-HURT 02.05.15, 09:27
                          Przestrzegam przed "hurtownią" Cream-Hurt.
                          Towar miał być towarem Irlandzkim a w workach marki skandynawskie.
                          Jakość nie adekwatna do ceny.
                          Oprócz tego tak zachwalany towar "butic" to nie cream tylko towar z flagami dostępny w co 3 hurtowni w Polsce tylko w Cream Hurt w zawyżonej cenie.
                          Ta niby hurtownia Cream Hurt to strata czasu.
                          • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT 22.05.15, 18:21
                            Witam wszystkich.
                            Proszę o podpisanie się imieniem i nazwiskiem pod tą opinią (chodzi o nik - waramaza)wtedy dopiero można przyjąć opinię za wiarygodną.

Jaki posiadamy towar jest opisane i pokazane na stronie.Towar , to nie towar Irlandzki tylko sortowany jest w sortowni w Irlandii ,odzież jakich firm jest pakowana do worków opisane jest w zakładce aktualności -polecam.
                            Co do towaru z tak zwaną flagą to występuje on w bardzo różnych jakościach i kategoriach i do tego sortowany jest w kilku sortowniach Anglii.
                            Notabene jeżeli towar Państwu nie odpowiada , to po prostu się go nie kupuje.
                            Mam nadzieję że osoba ,która napisała tę opinię się ujawni.
                            Pozdrawiam :
                            CREAM HURT
                            Piotr Duchnowski
                            +48 603 300 546
                            www.cream-hurt.com.pl

waramaza napisała:

> Przestrzegam przed "hurtownią" Cream-Hurt.
                            > Towar miał być towarem Irlandzkim a w workach marki skandynawskie.
                            > Jakość nie adekwatna do ceny.
                            > Oprócz tego tak zachwalany towar "butic" to nie cream tylko towar z flagami dos
                            > tępny w co 3 hurtowni w Polsce tylko w Cream Hurt w zawyżonej cenie.
                            > Ta niby hurtownia Cream Hurt to strata czasu.
                            • lumpeksowo Re:HURTOWNIA CREAM-HURT 24.05.15, 07:40
                              Panie z Creamhurt jest Pan hurtownikiem a sam Pan pod sobą dołki kopie i pokazuje jak mało jest Pan obeznany. Towar, który Pan sprzedaje tzw. z flagą produkowany jest wyłącznie! w jednej sortowni i prawdą jest, że dostępny jest w chyba co 3 hurtowni w Polsce. I prawdą jest, że ten towar z jakością "butic" nie ma nic wspólnego!
                              Bajkopisarz z Pana, że hej... sortowany w irlandi a w workach marki skandynawskie.... co łączy ze sobą nabijanie klienta w butelkę i zawyżanie ceny.
                              Pana wypowiedź potwierdza, że nie zna Pan realiów funkcjonowania sortowni i potwierdza, że szuka Pan naiwniaków.
                              • toczek111 Re:HURTOWNIA Dorotex 24.05.15, 12:39
                                Witam
                                Czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat tej hurtowni?
                                • kamel77 Re:HURTOWNIA Dorotex 24.05.15, 13:49
                                  Czy chodzi o hurtownie Dortex z Bydgoszczy i Włocławka?
                                  • toczek111 Re:HURTOWNIA Dorotex 24.05.15, 15:27
                                    tak
                                    • kamel77 Re:HURTOWNIA Dorotex 24.05.15, 22:51
                                      towar tak jak wszędzie raz lepszy, raz gorszy ale według mnie oryginalny nie grzebany. Ja polecam spróbowac.
                                      • toczek111 Re:HURTOWNIA Dorotex 25.05.15, 11:21
                                        A sort?
                                        • kamel77 Re:HURTOWNIA Dorotex 25.05.15, 21:03
                                          Sortu nie kupowałam wiec nie mogę nic powiedzieć. Polecam sort w hurtowni demisort we Włocławku.Mają duży wybór i każdy znajdzie coś do swojego sklepu.
                              • blueimage Re:HURTOWNIA CREAM-HURT przestrzegam 06.07.15, 18:43
                                Ta hurtownia Cream - Hurt to jakaś ściema ! Strona internetowa niby istnieje a na miejscu ... wywieszony szyld przy płocie , zamknięta brama , a za bramą domek jednorodzinny . Tel nikt nie odbiera . Strona piękna , kolorowa . Sąsiedzi kierują do sklepu z odzieżą używaną Pana właściciela vis a vis Urzędu Miejskiego ! Śmiech na sali ! Przestrzegam , przejechałam 200 km i co zastałam , hurtownię widmo . Szkoda , że dopiero po fakcie przeczytałam wszystkie opinie .
                                • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT przestrzegam 25.09.15, 08:58
                                  Witam.W odpowiedzi na zarzuty blueimage
                                  *Hurtownia mieści się w domku jednorodzinnym o pow. 480 m2 magazyny to ok.140 m2
                                  *Bramę otwieramy codziennie o godz. 10-00 , chyba że ktoś umówi się wcześniej telefonicznie.
                                  *Do dyspozycji klientów są 3 nr telefonów 2 kom. i 1 stacjonarny.
                                  *Jeżeli chodzi o sklep to właścicielką jest moja mama i kupuje towar na takich samych zasadach jak każdy klient .
                                  Zapraszamy do kontaktu celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji i na zakupy .Mamy duży asortyment Creamów Jesiennych i Zimowych dla kobiet i dzieci , oraz Nowych rzeczy z metką np. firmy George ,Nike ,Atmosphere,Next i innych..
                                  Zapraszamy na stronę internetową , która jest na bieżąco aktualizowana . Informujemy Klientów w zakładce Aktualności o każdej dostawie ostatnia 18.09.2015 a następna dziś 25.09.2015

Pozdrawiam :
                                  CREAM HURT
                                  Piotr Duchnowski
                                  +48 603 300 564
                                  www.cream-hurt.com.pl

• blueimage Re:HURTOWNIA CREAM-HURT przestrzegam 06.10.15, 08:56
                                    Hurtownio Cream Hurt,poziom jaki reprezentujecie jest równy zeru. Widzę,że lubi Pan robić z ludzi idiotów.Po co te kłamstwa?W celu weryfikacji Pana wypowiedzi sprawdziłam KIM TAK NA PRAWDĘ JEST PANA MAMA.PANA MAMA JEST właścicielem Pana sklepu jak widzę RÓWNIEŻ WŁAŚCICIELEM PANA HURTOWNI w Sztumie jak i w Brwinowie,ciekawe,tak na marginesie czy jest Pan w niej zatrudniony!Dobrze,że było zamknięte bo nie chciałabym spotkać Pana na żywo widząc poziom wypowiedzi Pana na tym forum.Jesteście mało wiarygodną firmą wciąż Pan wszędzie wypisuje siebie jako właściciela a ma Pan firmę na mamę....

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i jasno pokaże wszelkie informacje.WIĘC nie musi Pan wypisywać kolejnych bredni i nie musi Pan sobie tworzyć kolejnych historyjek.

prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=604af77b-f1d9-43f9-9824-d3b1c801f717
                                    Imię Krystyna
                                    Nazwisko Duchnowska
                                    Numer NIP 5811293470
                                    Numer REGON 221767839
                                    Firma przedsiębiorcy Krystyna Duchnowska CREAM - HURT
                                    Dane kontaktowe
                                    Adres poczty elektronicznej -
                                    Adres strony internetowej -
                                    Dane adresowe
                                    Adres głównego miejsca wykonywania działalności ul.Reja 27, 82-400 Sztum, powiat sztumski, woj. POMORSKIE
                                    Adresy dodatkowych miejsc wykonywania działalności ul. Pedagogiczna 27, 05-840 Brwinów, Polska, powiat pruszkowski, woj. MAZOWIECKIE
                                    ul. Mickiewicza 50, 82-400 Sztum, Polska, powiat sztumski, woj. POMORSKIE
                                    Adres do doręczeń ul.Reja 27, 82-400 Sztum, powiat sztumski, woj. POMORSKIE
                                    Przedsiębiorca posiada obywatelstwa państw Polska
                                    Dane dodatkowe
                                    Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej 2012-11-02
                                    Data zawieszenia wykonywania indywidualnej działalności -
                                    Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności -
                                    Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej -
                                    Data wykreślenia wpisu z rejestru -
                                    Przeważająca działalność gospodarcza (kod PKD)
                                    46.90.Z Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana
                                    Wykonywana działalność gospodarcza (kody PKD) 46.90.Z, 46.42.Z, 47.19.Z, 47.79.Z, 47.82.Z, 47.89.Z, 47.91.Z
                                    Małżeńska wspólność majątkowa tak
                                    Status indywidualnej działalności gospodarczej Aktywny

Z pewnością PANA MAMA właścicielka hurtowni i sklepu robi zakupy u siebie w firmie.
                                    • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT przestrzegam 08.10.15, 13:20
                                      Do Blueimage :Trzeba było na forum przedstawić cały wpis do ewidencji , a nie tylko urywek .
                                      Oczywiście firma Cream-Hurt jest zarejestrowana na moją mamę i nikt tego nie ukrywa ,to że ma sklep w Sztumie przy ulicy Mickiewicza 50 o nazwie Modna Szafa , też nikt nie ukrywa , a ja jestem pełnomocnikiem i zajmuję się sprzedażą hurtową w firmie mamy , oraz w swojej firmie o nazwie Camarell , której jestem właścicielem . Jest to wszystko umieszczone we wpisie do ewidencji , który poniżej przedstawiam w całości.
                                      I nadal nie wiemy kto się kryje i jest tak poirytowany po nikiem Blueimage i koniecznie chce nas zdyskredytować .Sprawa tak daleko zaszła , ażeby być wiarygodnym wypadało by się przedstawić .
                                      Wpis do ewidencji:
                                      KRYSTYNA DUCHNOWSKA CREAM - HURT
                                      Dane podstawowe
                                      Imię Krystyna
                                      Nazwisko Duchnowska
                                      Numer NIP 5811293470
                                      Numer REGON 221767839
                                      Firma przedsiębiorcy Krystyna Duchnowska CREAM - HURT
                                      Dane kontaktowe
                                      Dane adresowe
                                      Adres głównego miejsca wykonywania działalności ul.Reja 27, 82-400 Sztum, powiat sztumski, woj. POMORSKIE
                                      Adresy dodatkowych miejsc wykonywania działalności ul. Pedagogiczna 27, 05-840 Brwinów, Polska, powiat pruszkowski, woj. MAZOWIECKIE
                                      ul. Mickiewicza 50, 82-400 Sztum, Polska, powiat sztumski, woj. POMORSKIE
                                      Adres do doręczeń ul.Reja 27, 82-400 Sztum, powiat sztumski, woj. POMORSKIE
                                      Przedsiębiorca posiada obywatelstwa państw Polska
                                      Dane dodatkowe
                                      Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej 2012-11-02
                                      Data zawieszenia wykonywania indywidualnej działalności -
                                      Data wznowienia wykonywania indywidualnej działalności -
                                      Data zaprzestania wykonywania działalności gospodarczej -
                                      Data wykreślenia wpisu z rejestru -
                                      Przeważająca działalność gospodarcza (kod PKD)
                                      46.90.Z Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana
                                      Wykonywana działalność gospodarcza (kody PKD) 46.90.Z, 46.42.Z, 47.19.Z, 47.79.Z, 47.82.Z, 47.89.Z, 47.91.Z
                                      Małżeńska wspólność majątkowa tak
                                      Status indywidualnej działalności gospodarczej Aktywny
                                      Spółki cywilne, których wspólnikiem jest przedsiębiorca
                                      brak wpisów
                                      Zakazy
                                      brak wpisów
                                      Informacje dotyczące upadłości / postępowania naprawczego
                                      brak wpisów
                                      Pełnomocnicy przedsiębiorcy
                                      Pełnomocnik przedsiębiorcy Piotr Duchnowski
                                      Numer NIP 5811538925
                                      Pełnomocnik posiada obywatelstwa państw Polska
                                      Adres pełnomocnika -
                                      Adres do doręczeń -
                                      Zakres pełnomocnictwa -
                                      Czynności objęte pełnomocnictwem w zakresie CEIDG
                                      zmiana wpisu
                                      wpis informacji o zawieszeniu wykonywania działalności gospodarczej
                                      wpis informacji o wznowieniu wykonywania działalności gospodarczej
                                      wniosek o wykreślenie wpisu w CEIDG
                                      prowadzenie spraw za pośrednictwem punktu kontaktowego
                                    • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT przestrzegam 30.10.15, 16:45
                                      Witam.Pan /Pani "blueimage" nie trzyma ciśnienia i jest chorobliwie dociekliwy i nie pisze prawdy !!! Ciekawe dlaczego tak bardzo chce zniechęcić wszystkich do zakupów w naszej hurtowni ? Jaki poziom reprezentuje moja hurtownia Cream Hurt w Sztumie każdy może sprawdzić przyjeżdżając do nas osobiście ( tak w tej branży powinno się robić kupować towar osobiście ) , lub zobaczyć na zdjęciach , które są zamieszczone na FB .Polecamy teraz Markową Nową Odzież z Metką wiszącą w kategorii : Damska,Dziecięca i Męska.
                                      Wystarczy wpisać na FB : Cream Hurt Sztum

Pozdrawiam :
                                      CREAM HURT
                                      Piotr Duchnowski
                                      +48 603 300 564
                                      www.cream-hurt.com.pl
                                • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT przestrzegam 30.10.15, 16:46
                                  Witam.Pan /Pani "blueimage" nie trzyma ciśnienia i jest chorobliwie dociekliwy i nie pisze prawdy !!! Ciekawe dlaczego tak bardzo chce zniechęcić wszystkich do zakupów w naszej hurtowni ? Jaki poziom reprezentuje moja hurtownia Cream Hurt w Sztumie każdy może sprawdzić przyjeżdżając do nas osobiście ( tak w tej branży powinno się robić kupować towar osobiście ) , lub zobaczyć na zdjęciach , które są zamieszczone na FB .Polecamy teraz Markową Nową Odzież z Metką wiszącą w kategorii : Damska,Dziecięca i Męska.
                                  Wystarczy wpisać na FB : Cream Hurt Sztum

Pozdrawiam :
                                  CREAM HURT
                                  Piotr Duchnowski
                                  +48 603 300 564
                                  www.cream-hurt.com.pl
                            • annakorba Re:HURTOWNIA CREAM-HURT-cała prawda-UWAGA 19.06.15, 06:23
                              I po co te Pana brednie pod każdym negatywnym wpisem o Pana firmie?
                              Komentarz z opinii z Facebooka Cream - Hurt:
                              "Przestrzegam przed tą hurtownią. Dość, że towar nie adekwatny do ceny, żaden cream, właściciel P. Duchnowski oszukuje:
                              1. zdjęcia nie mają nic wspólnego z rzeczywistym towarem (nawet tym najdroższym typu cream butikowy),
                              2. utrudnia reklamację,
                              3. nie wystawia rachunków.
                              Liczy na jednorazowego klienta. Piszę to dlatego by ostrzec innych, gdyż oszukał mnie na 2500 zł.
                              ps. Nie jestem konkurencją - jak to mówi p. Duchnowski z uwagi, że ma już sporo negatywnych komentarzy w Internecie.
                              P. Duchnowski nie odbiera telefonów. Raz się dodzwoniłam i zaproponował zwrot towaru- tylko, że potwierdzenia zakupu nie mam i się nie doczekam. Zwrócę towar i na pieniądze też się nie doczekam."
                              • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT-cała prawda-UWAGA 25.09.15, 08:35
                                W odpowiedzi na komentarz Pani Moniki Tokarczyk z FB i na komentarz między innymi annakobra udostępniam całą korespondencję e- mail z Panią Moniką Tokarczyk .
                                Jak można zauważyć to co napisała Pani jest kłamstwem.
                                Mam prośbę do wszystkich , aby nie rozpowszechniali tych nieprawdziwych opinii i zapoznali się z treścią korespondencji z Panią Moniką.
                                Napisałem e-mail do Pani Moniki Tokarczyk : jeżeli w ciągu 7 dni nie usunie tych wpisów i nie napisze sprostowania otrzyma pozew do sądu . Wiadomość z dnia 25.09.2015
                                Tak naprawdę to do wczoraj nie wiedziałem , że taki wpis istnieje i to moi klienci mnie o tym fakcie poinformowali.
                                Podczas pierwszej rozmowy telefonicznej powiedziałem ,że jeżeli towar się nie spodoba to będzie możliwość zwrotu pod warunkiem ,że to będzie taki sam towar jaki otrzymała od nas -co Pani potwierdza w pierwszej części wiadomości.
                                Faktura została wysłana skanem , a oryginał Pocztą Polską.
                                Zwrot odebrałem pieniążki zostały zwrócone po weryfikacji oddanego towaru. Wszystko to po dużych perturbacjach z Panią . Problem polegał na tym , iż oświadczyłem , że są zrobione zdjęcia niektórych rzeczy ( ok 10 -14 szt z każdego worka) , które muszą znajdować się w zwracanym towarze. To bardzo wzburzyło Panią Monikę do tego stopnia , że zażądała abym te zdjęcia jej udostępnił do wglądu . Po małych przepychankach z terminem odbioru wreszcie udało się mojemu kurierowi odebrać towar.
                                Zastanawiam się dlaczego Pani Monika wypisuje takie bzdury i oszczerstwa ?
                                I Pan/Pani annakobra i inni nie znając całej sprawy się pod tym podpisujecie.
                                Moim zdaniem , to Pani Monika chciała wybrać sobie najlepsze rzeczy z przesyłki , a mi wcisnąć część swojego nie sprzedanego towaru korzystając z tego ,że zgodziłem się na ewentualny zwrot towaru , ale się nie udało ......

Cała korespondencja:

Monika <monbig@o2.pl>
                                21.05

Zamówienie ZA POBRANIEM:
                                25 kg irlandzki DAMSKI cream XXL 28 ZL/KG
                                25 kg angielski damski extra cream butik 37,50 zł/kg
                                20 kg irlandzki bluzki cream butik 36 zł/kg

Proszę o wysłanie jeszcze dzisiaj pod adres:
                                Sklep …………………… Monika Tokarczyk
                                Al. Batorego ………….
                                No………………………………….

ps. Jestem zainteresowana stałą współpracą. Zastrzegam sobie możliwość odesłanie towaru na mój koszt i zwrotu pieniędzy za zakup z państwa strony jeśli towar nie będzie spełniał moich oczekiwań. Jeśli towar będzie w porządku może pan liczyć na pozytywny komentarz z mojej strony na forum. Proszę o przesłanie mi zdjęć bielizny cream, biżuterii nowej i używanej wraz z cenami oraz spodni dresowych dziecka i dorosłych oraz creamu damski mix po 25 zł/kg. Proszę o wysłanie innych zdjęć niż na stronie.

Piotr Duchnowski <creamhurt@gmail.com>
                                26.05

do Monika
                                Witam.
                                Jeżeli towar ,który Pani otrzymała nie spełnia Pani oczekiwań zgodnie z wcześniejszą umową i rozmową telefoniczną
                                proszę towar odesłać.Po weryfikacji zgodności towaru z dokumentacją fotograficzną wykonaną przed wysyłką ,pieniążki przelejemy na podane konto bankowe.
                                To jest oficjalne stanowisko firmy Cream Hurt z siedzibą w Sztumie.
                                Jeżeli będzie Pani nadal oczerniać naszą firmę w mediach społecznościowych ,będziemy zmuszeni wejść na drogę prawną.

Pozdrawiam :
                                CREAM HURT
                                Piotr Duchnowski
                                +48 603 300 546
                                www.cream-hurt.com.pl

Piotr Duchnowski <creamhurt@gmail.com>
                                28.05

do Monika
                                Witam.Pani Moniko proszę o podanie nr nip.

Monika Tokarczyk <monbig@o2.pl>
                                28.05

do mnie
                                Witam.
                                Podaję dane do Fzw:
                                BMJ Monika Bigos
                                Ul. Zawiszy Czarnego 36
                                33-300 Nowy Sącz

W związku z tym że towar wysłany przez Pana nie spełnia moich oczekiwań tj.
                                1. Nie jest creamem (towarem najwyższej jakości opisanego z załączonym przykładowymi zdjęciami na stronie sprzedawcy)
                                2. Niektóre ubrania były brudne i uszkodzone
                                3. W jednej paczce miały być same bluzki A znalazły się bluzki ze spodenkami krótkimi
                                4. Paczka z damskim xl miała być to paczka z damskim ubraniami typu cream w rozmiarach 44-52 a były to również męskie ubrania dokładnie koszule w rozmiarach tylko 48-54 (takie rozmiary bardzo trudno sprzedać)
                                5. Podsumowując towar który dostałam jest nie adekwatny do swojej ceny, sztuka kosztuje mnie ok. 8 zł to bardzo dużo a niektóre sztuki wiem że nie sprzedam w ogóle. W związku z tym zdecydowałam się reklamować towar i proszę o zwrot pieniędzy. Wysyłam za pobraniem kurierem na mój koszt do pana ten towar.
                                Proszę o zamówienie kuriera w dniu jutrzejszym 29.05. na
                                adres sklep Tanie Al. Batorego 81 Nowy Sącz.
                                Pozdrawiam Monika Tokarczyk.

Wysłano z mojego smartfona w PLAY

------
                              • juliaa2000 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT-cała prawda-UWAGA 07.11.15, 10:27
                                Do "annakorba" proszę usunąć Państwa wpis z tego forum ponieważ w całości jest kłamstwem i narusza dobro mojej firmy .
                                Pani Monika Tokarczyk zdementowała negatywny , obraźliwy wpis na FB i to jest podstawą do usunięcia przez "annakorba" poniższego tekstu z tego forum.

Ps.
                                Nie zawsze jest prawdą co ludzie piszą w swoich opiniach , ale ponoszą pełna odpowiedzialność za nie :
                                Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.

Pozdrawiam :
                                CREAM HURT
                                Piotr Duchnowski
                                +48 603 300 564
                                www.cream-hurt.com.pl

• ubrania1 ubrania bez posredników z pierwszej ręki 17.04.14, 10:47
                      Witam

Więcej informacji proszę kierować na email: ubrania.irlandia@gmail.com
                  • annakorba Re:HURTOWNIA CREAM-HURT SZTUM POLECAM EMpori 17.04.14, 14:50
                    Prawda jest taka, że takie pseudohurtownie, które zakładają konta tylko po to, żeby na siebie pisać są spalone. Empori nie znam, ale widać, że nie wiedzą za wiele o działaniach w tym handlu skoro zakładają wiele kont i piszą na siebie. Istna ściema. Ale jak ktoś nie ma klientów to ma wiele czasu wolnego hihi. Zdjęcia faktycznie słabe jak za towar za 50 zł/kg. Żenujące jest to, że gold i empori poleca siebie samych, ale brak zbytu robi widać swoje.
                    • ubrania1 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT SZTUM POLECAM EMpori 17.04.14, 15:44
                      ZAPRASZAM PO UBRANIA PROSTO DO IRLANDII
                      BEZ POSREDNIKÓW
                    • mariuszmario88 Re:HURTOWNIA CREAM-HURT SZTUM POLECAM EMpori 28.05.14, 23:17
                      Prosze pokaz mi gdzie GOLD TEXTILE POLECA SAMYCH SIEBIE ?
              • casablanka78 Re:Cream Hurt hurtownia w sztumie polecam 11.05.13, 10:44
                Droga Pani ps mmyszsza jak może Pani napisać że wciskają towar skoro każdy worek który się wybierze losowo można obejrzeć ,a jak cena komuś nie odpowiada to po prostu nie bierze towaru.Każdy w Polsce ma wolny wybór!!! Po co Pani pisze te brednie.Ma pani szczęście ,że firma nie zareagowała !
                Jeden ma racje, wczoraj znalazłam na innym forum cos takiego:
                Wiele wpisów wyczerpuje znamiona czynu karalnego z artykułu Art. 212. § 1. Kodeksu karnego " Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku."
                Internet to nie miejsce anonimowego wyrażania opinii i zarzutów jak niektórym się wydaje. Nikt tutaj tak naprawdę nie jest anonimowy.
                Pozdrawiam wszystkich .
                • mini.moda Re:Cream Hurt hurtownia w sztumie polecam 11.05.13, 20:10
                  DO casablanka78 -niedawno panstwo polecaliscie i chwaliliscie cream hurt a teraz bronicie sami siebie, smiech na sali! rowniez zajechalam do was i nie mozna bylo obejzec kazdego worka tylko te ktore byly juz otwarte a inne sie bierze w ciemno wiec po co klamiecie...jednak prawda jest ze hurtownie pisza pod falszywymi nikami i same siebie chwala.żenujące.
                • modnyciuszekani Re:Cream Hurt hurtownia w sztumie polecam 27.11.13, 06:49
                  Dokladnie , wszystko mozna bylo obejrzec i towar byl dobry
                  • pelnaszafa1 Re:Cream Hurt hurtownia w sztumie polecam 17.04.14, 00:32
                    Ja bym raczej nie polecała aż z takim przekonaniem sztumu , przecietniak , proszę pojechać do malborka i porównać towar , fakt że ceny mają wyższe ale jaki Cream , po taki towar to warto na drugi koniec polski jechać .
                    musi się tam pani wybrać polecam .
              • julka_gda76 Re: hurtownia w sztumie to masakra 08.07.14, 11:40
                Kurcze, a jak dla mnie to jedna z najlepszych hurtowni. Chyba była Pani nie w tej co trzeba, bo w Sztumie są dwie hurtownie. Robiłam zakupy w obydwu i mam porównanie. Cream ma doskonały towar, dużo nowych rzeczy, prawie same firmówki. Każdy worek można na miejscu otworzyć i dokładnie przejrzeć (każdy!). Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby odmówiono mi dostępu do worka. Zamawiałam również telefonicznie i towar również przychodził świetny. Ja polecam zdecydowanie. Julka z Gdańska
              • milkas20 Re: hurtownia w sztumie to masakra 27.10.14, 12:06
                Ludzie co za głupoty tutaj co niektórzy wypisują o Hurtowni Cream w Sztumie, ewidentnie pisze to konkurencja. Hurtownia dobrze zaopatrzona, byłam tam w sobotę przejazdem. Pan nie wiedział o moim przyjeździe, więc nie miał możliwości przygotowania się na moją wizytę. Po zakupie 300 kg towaru nie miałam odpadów, a towar markowy, bardzo dobrej jakości, z metkami, bez dziur i zabrudzeń. Wszystko ładnie popakowane w przezroczyste worki z plombom. Możliwość przejrzenia worka przed zakupem. Właściciel bardzo uczciwy, doradza i pomaga nowym przedsiębiorcom. Oczywiście możliwość wystawienia Faktury VAT jak i rachunku (nawiązując do tej nieprawdziwej wiadomości powyżej, którą napisał inny użytkownik). Nie rozumiem ludzi którzy są tak mściwi i wypisują tak złe informacje na temat tej hurtowni.
                Ja nie żałuję i będę na stałe współpracowała z tą hurtownią.
                • ciucholandsuper Re: hurtownia w sztumie to masakra 27.10.14, 19:50
                  Nie ma to jak zachwalanie swojej hurtowni. Czy hurtownicy którzy podszywają się pod klientów myślą ze ktoś jest debilem i nie umie czytać ze zrozumieniem? Cream hurt dajcie sobie spokój , ciągle to robicie.Aż tak słabo wam idzie?
      • czerwonamalina40 Re: Opinie o hurtowniach 16.02.11, 12:07
        Niezly niesort maja w Zlotopolu kolo Lipna, kupilam kilka razy i jeszcze sie nie zawiodlam, jest troche odpadu, ale i kremu, wiec sie oplaca.
        • yiozu Re: Opinie o hurtowniach 17.06.11, 16:49
          Tez tam kupilam, ale mix angielski, byl oczyszczony ze smieci, nie lubie babrac sie w smieciach, troche cremu i w sumie wszystko na wieszaki, cena niezla- 9.50,-zobacze jak mi sie to skalkuluje, moze zrezygnuje z niesortu i przezuce sie na mix.
          • bozenkaxxxxxxx Re: Opinie o hurtowniach 24.11.16, 14:35
            Witam
            Ja ostatnio otworzyłam sklep z odzieżą używaną. Miałam duży problem ze znalezieniem dobrej hurtowni odzieży używanej.Również szukałam tanich rzeczy jak i dobrych jakościowo. Natknełam się na kilka beznadziejnych hurtowni ceny wcale nie były takie niskie a jakość MASAKRA!! Znalazłam fajną hurtownie z Lęborka World Offers ;-) , mają odzież używaną, nową oraz outlety!!! mnie oczywiście zainteresowała odzież używana.
            Powiem krótko: dobra jakość, odzież na topie,dobra jakość i oczywiście co mnie zaskoczyło : paczka gratis przy zamówieniu! Polecam
        • jolka1970 Re: Opinie o hurtowniach 28.06.11, 09:03
          Zachecona tym wpisem , pojechalam do nich na zakupy , towar sredni , ale znalazlam w reklamowce troche lancuszkow , nic specjalnego i ...zegarek od guciego , sprawdzilam w necie i sie okazalo , ze nowy kosztuje ponad 300 $. wow to sie nazywa fart.
      • tome.k.gd Re: Opinie o hurtowniach 29.11.11, 22:12
        textil trade z tczewa to totalna porażka -mają sieć sklepów fart
        • modnyciuszekani Re: Opinie o hurtowniach 27.11.13, 06:51
          Polecam malbork i legowo tam maja dobry towar
      • uktextiles Re: Opinie o hurtowniach 05.12.12, 12:14
        Zapraszamy do hurtowni odzieży używanej i nowej U&K Textiles w Sosnowcu (woj. śląskie)
        Posiadamy outlety - końcówki kolekcji - z możliwością wyboru każdej sztuki; wysokiej jakości cream`y damskie, męskie i dziecięce z Irlandii i Szkocji; odzież sortowaną (mixy, kurtki, swetry, koszule, spodnie, dresy, buty, torebki, zabawki i wiele innych) oraz oryginalne niesorty (Irlandia, Szkocja i Anglia). Przygotowujemy również towar na indywidualne zamówienia. Istnieje możliwość zakupu mniejszej jak i większej ilości towaru.
        Zapraszamy serdecznie!

Hurtownia odzieży U&K Textiles sp. z o.o.
        ul. Stawowa 4
        41-200 Sosnowiec
        tel. 730 23 23 27
        e-mail: biuro@uktextiles.pl
        www.uktextiles.pl
      • mabar00 Re: Opinie o hurtowniach 28.09.13, 20:36
        Witam, nowo otwarta hurtownia odzieży używanej MABAR, oferująca wysokiej jakości, angielski niesort zaprasza do współpracy. W naszej ofercie znajdą Państwo markową odzież damską, męską oraz dziecięcą, a oprócz tego torebki, paski, obuwie, biżuterię oraz kosmetyki.
        Adres:
        Rybnik, ul. Rybnicka 26

Kontakt:
        601-543-707
        603-356-968
        501-934-326
      • blazej2225 Re: Opinie o hurtowniach 10.02.17, 19:17
        Importer odzieży używanej A & B Quality Clothes,prosto z Anglii!!! Nasza odzież to gatunek 1 Mix Lux + cream!!!Zero odpadu,Wszystkie rzeczy nadają się idealnie na wieszak, odzież jest ułożona profesjonalnie w każdym worku , u Nas towar można w 100% sprawdzić!!! Dowozimy pod wskazany adres do klienta. (Cała Polska) Więcej informacji udzielę telefonicznie 662 339 760 lub +447845132580 na życzenie klienta wystawiam faktury.Cena za kilogram 15zł, przy większych zamówieniach dajemy rabaty!!!Zapraszamy do współpracy!!!
        • anetka770 Re: Opinie o hurtowniach 11.02.17, 11:52
          blazej2225 napisał(a):

> Importer odzieży używanej A & B Quality Clothes,prosto z Anglii!!! Nasza odzież
          > to gatunek 1 Mix Lux + cream!!!Zero odpadu,Wszystkie rzeczy nadają się idealni
          > e na wieszak, odzież jest ułożona profesjonalnie w każdym worku , u Nas towar m
          > ożna w 100% sprawdzić!!! Dowozimy pod wskazany adres do klienta. (Cała Polska)
          > Więcej informacji udzielę telefonicznie 662 339 760 lub +447845132580 na życzen
          > ie klienta wystawiam faktury.Cena za kilogram 15zł, przy większych zamówieniach
          > dajemy rabaty!!!Zapraszamy do współpracy!!!
    • gosia33_72 Re: Opinie o hurtowniach 17.01.09, 20:15
      co wiecie o hurtowni w kruszynie kolo bolesławca????????
      • mww57 Re: Opinie o hurtowniach 18.01.09, 21:56
        o tej hurtowni nie mogę nic powiedzieć bo nie korzystałem, ale
        omijajcie "hurt-mix" w W-wie i w Lublinie, śmiecie, szmaty, stare
        buty sprzedają jako super towar z Irlandii Anglii, banda oszustów.
        • turan.3 Re: Opinie o hurtowniach 08.07.10, 09:23
          opinia o hurt-mix zlublina to szczera prawda ja też utopiłał kasę oszuści
          • zelowka-0 Re: Opinie o hurtowniach 18.01.11, 19:44
            OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM HURTOWNIĘ GRENNET W ZELOWIE!!!
            Oszukują - pchają szmaty typu "niesort" do worków z sortowną (tak sprzedają)...
      • bozenkaxxxxxxx Re: Opinie o hurtowniach 24.11.16, 14:42
        Witam
        W kruszynie zaopatrzyłam się gdy otwierałam sklep z odzieżą używaną, nie byłam zadowolona ponieważ w paczkach znajdowały się takie szmaty, że z całego worka wybrałam może 4 rzeczy które nadały się do jakiejkolwiek sprzedaży.W worki ładują specjalnie ciężkie ciuchy typu jakieś katany itd aby worek był cięższy a mniej rzeczy wchodziło. Nie wychodziłam na tym dobrze. W internecie znalazłam hurtownie z Lęborka , zaryzykowałam , zadzwoniłam i zamówiłam towar.Po o trzymaniu towaru byłam zaskoczona, pozytywnie zaskoczona jakością towaru, ceną towaru oraz tym iż przy zamówieniu otrzymałam paczkę gratis;-) i tak jest przy każdym zamówieniu.
        • cgr-cgr Re: Opinie o hurtowniach 24.11.16, 19:49
          hurtownia z Lęborka World Offers - NIE OŚMIESZAJCIE SIĘ i nie wypisujcie sobie pochwalnych postów z różnych nicków jeden pod drugim! ŻENADA poniżej krytyki!!!!!!
    • mww57 Re: Opinie o hurtowniach 17.01.09, 22:47
      kokardka11 napisała:

> Witam, czy zna ktos z państwa hurtownie lubelską hurt -mix ,z
      ul.Bocznej
      > Rusałki, nie brałam jeszcze od nich towaru,a w lubelskim
      słabizna z dobrym
      > niesortem
      witaj , odpowiadam, nie polecam , chyba że za śmiecie chcesz
      zapłacić 7,20 za kg niesortu,
      • turan.3 Re: Opinie o hurtowniach 08.07.10, 09:25
        mww57 napisał:

> kokardka11 napisała:
        >
        > > Witam, czy zna ktos z państwa hurtownie lubelską hurt -mix ,z
        > ul.Bocznej
        > > Rusałki, nie brałam jeszcze od nich towaru,a w lubelskim
        > słabizna z dobrym
        > > niesortem
        > witaj , odpowiadam, nie polecam , chyba że za śmiecie chcesz
        > zapłacić 7,20 za kg niesortu,
        przestrzegam nie kupójce bo to są resztki odpadów z ich sortów
        • anika2121 fartuchy medyczne ,prześcieradła na gumkę 24.02.11, 16:10
          Witam ,sprzedajemy fartuchy białe (mundurki dla pielęgniarek kitle lekarskie ),prześcieradla na gumkę (frote,bawełna -pojedyńcze ,podwójne) ,bluzki damskie (krutki długi rękaw).
          Dla zainteresowanych podaję e mail anika2121@onet.pl i tel.727230942.
          Towar sortowany ,dobra jakość,zapraszam.
      • nusia83 Re: Opinie o hurtowni VESTO w Krakowie 02.10.11, 08:30
        Witam!

Czy ktoś zna hurtownię Vesto w Krakowie? Jakie macie o niej opinie ??
        Planuję zakup ubranek z tej hurtowni i jestem ciekawa czy warto ??
      • blazej2225 Re: Opinie o hurtowniach 08.02.17, 13:28
        Witam serdecznie,do zaoferowania mamy dla państwa odzież prosto z Anglii.Nasza odzież to gatunek 1 Mix Lux + Cream!!!Wszystkie rzeczy nadają się idealnie na wieszak,odzież jest ułożona w każdym worku w kostkę,u Nas towar można w 100% sprawdzić!!! Dowozimy pod wskazany adres do klienta.Więcej informacji udzielę telefonicznie 662 339 760 lub 0044 7845 132 580 na życzenie klienta wystawiam faktury.Cena za kilogram 15zł,przy większych zamówieniach dajemy rabaty!!!Zapraszamy do współpracy!!!
        • unijneszkolenia Re: Opinie o hurtowniach 19.02.18, 21:44
          Prosze o oferte i cennik ( koszty dostaw)oraz jakies zdjecia , interesuje mnie dluzsza wspolpraca adres unijneszkolenia@o2. pl
      • textilzemborzyce Re: Opinie o hurtowniach 15.07.17, 12:44
        Tak. Trzymajcie się od niej z daleka. Zresztą oni się gdzieś przenieśli, bo dużo narobili szkody.
    • lindusek Re: Opinie o hurtowniach 06.02.09, 23:38
      mrs.szmaciara napisała:

> Tutaj można się dzielić swoimi opiniami o hurtowniach.
      Witam serdecznie. Importer odzieży używanej-Hurtownia,, LIDIA ''poleca Państwu
      holenderski,, niesort'' bez odpadu. Worki są pakowane po około 15 kg. W workach
      jest tylko i wyłącznie odzież dobrego gatunku, nadająca się prosto na wieszak.W
      workach nie ma drugiego gatunku i odpadu!Zbiórka domowa. Jest tylko pierwszy
      gatunek i cream.Zamów towar i przekonaj się ,że znalazłeś to czego szukałeś!
      /Mix całoroczny /.Cena 4.50 za 1 kg.odzieży używanej przy zakupie 500 kg/.W
      ofercie również sort.W naszej hurtowni przed zakupem możesz obejrzeć towar więc
      nie kupujesz kota w worku.Zapraszamy.www.lidia-hurtownia.pl W celu dostawy
      towaru zadzwoń: tel.kom.503 058 166 Przy większych zakupach możliwośc negocjacji
      cen oraz darmowy dowóz towaru! Zapraszamy do współpracy.
      P.H U LIDIA Poznań,Warszawa,Bytom
      • alexandra7705 Re: Opinie o hurtowniach 18.03.10, 18:05
        hurtownia lidia ... nie polecam , maja chyba sortownie na miejscu
        wiec co to moze byc za niesort... pierwszy raz kupilam to bylo ok
        ale pozniej szmaty.
        • turan.3 Re: Opinie o hurtowniach 08.07.10, 09:30
          alexandra7705 napisała:

> hurtownia lidia ... nie polecam , maja chyba sortownie na miejscu
          > wiec co to moze byc za niesort... pierwszy raz kupilam to bylo ok
          > ale pozniej szmaty.
          chyba wszystkie hurtownie na pierwszy raz dają odebrany a potm syf jak tak można
          oniwiedzą po naklejkach na workach ja sama już się przekonałam jak są to i towar
          jest niezły
          • hurtownia-odziezy dobra rada 21.07.10, 21:28
            Witam serdecznie! Prowadze z bratem hurtownie odziezy i tez
            kiedys "zaczynalismy" wiec wiem jakie odchodza cyrki. Mamy w ofercie
            bardzo ladna odziez z Luksemburga, czysta, bez smieci, z dobrych
            dzielnic. Pewnie, ze nie zagwarantuje Pani, ze w kazdym worku jest
            Gucci lub Dior, ale nie bedzie Pani miala lachow. Moge do Pani towar
            podrzucic, zalezy ile Pani bedzie chchiala kupic. Prosze o kontakt z
            Grzegorzem pod nr 0 603 12 40 60 lub na hurtownia-odziezy@wp.pl.
            Zycze udanych "zakupow" Milego dnia! Alicja
          • msitaly Re: Opinie o hurtowniach 03.09.10, 15:55
            BARDZO POLECAM HURTOWNIE W SOSNOWCU FAJNY NIESORT I BARDZO FAJNY SORT,
            DUZO ZNANYCH METEK I MAŁO SZMAT., SOSNOWIEC , UL . PTASIA
            10,SOSNOWIEC, TEL. 502507368
            • tobiasz35 Re: Opinie o hurtowniach 18.09.12, 12:53
              Witam jestem nowa w tym temacie własnie otwieram sklep z odzieża używana i bardzo zależy mi na dobrej hurtowni czy moglaby pani mi tą hurtownie w sosnowcu olecic lub jakieś inne byłabym bardzo wdzięczna jestem z leżajska wioletta
            • iwet-78 Re: Opinie o hurtowniach 23.10.12, 23:08
              Czy ktoś ma info o dobrej/uczciwej hurtowni woj. podkarpackie. Będę bardzo wdzięczna.
              • krak-hurt Re: Opinie o hurtowniach 24.10.12, 07:07
                Witaj,
                Może nie woj.Podkarpackie ale tuż obok woj.Małopolskie.
                Zapraszamy serdecznie! Na pewno nie będzie Pani zwiedziona!
                krak-hurt.com
                • rene_trendy4 Re: Opinie o hurtowniach 12.12.13, 21:05
                  witam serdecznie jestem również z ppdkarpacia i szukam fsjnej hurtowmi czy udalo sie pani namiezyc vos ciekawego ja osobiscie nie polecam tanich miesortowanych worow,szukam sprawdzonej outletu proszę o kontakt nawet i tel.696044014 ,renata pozdrawiam
              • 1arekrzepka Re: Opinie o hurtowniach 05.11.12, 10:29
                Niech Pani sprobuje 516975728 ,okolice Tarnowa.
        • mery1910 Re: Opinie o hurtowniach 09.12.11, 20:01
          Ja rowniez nie polecam LIDII -POZNAN I WARSZAWA - towar okropny same szmaty dziury i plamy gorsze niz czyściwo nawet afryka jest lepsza.
          UWAŻAJCIE - SZKODA PIENIĘDZY!!!!
          • sylwii7272 Re: Opinie o hurtowniach 24.03.12, 20:40
            Uważajcie na Arjox całkowita tandeta kiedyś mieli lepszy towar ale teraz już trzeci raz się zawiodłam po prostu czyściwo nic więcej nie polecam
      • eewwww Re: Opinie o hurtowniach 08.10.10, 14:14
        odzież w tej hurtowni to starocie, niemodne, porozciągane ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
        Zamówiłam na próbę, ponieważ szukam ciągle dobrego towaru na rynku i niestety tych sweterków i reszty towaru z tej hurtowni nie mogę sprzedać nawet z kosza po 4 zł! poza tym strasznie bezczelna odpowiedz właścicielki na temat otrzymanego towaru i rzucenie słuchawką od telefonu mówi sama za siebie!
        • real-viola UWAGA na hurtownie PIEST z Turowa k.Szczecinka!!!! 10.10.10, 23:19
          przestrzegam przed zakupami on line w tej hurtowni,po wpłacie pieniędzy nie dostałam towaru ani zwrotu kasy!!!ZERO kontaktu.Zwykli oszuści-maja po 21 lat i na cudzej krzywdzie chcą się dorobić.Zgłaszaja sie do mnie inni oszukani.Sprawa zgłoszona na policji.UWAGA!!!!
          • alinka1959 Re: UWAGA na hurtownie PIEST z Turowa k.Szczecink 10.11.10, 15:45
            real-viola napisała:

> przestrzegam przed zakupami on line w tej hurtowni,po wpłacie pieniędzy nie dos
            > tałam towaru ani zwrotu kasy!!!ZERO kontaktu.Zwykli oszuści-maja po 21 lat i na
            > cudzej krzywdzie chcą się dorobić.Zgłaszaja sie do mnie inni oszukani.Sprawa z
            > głoszona na policji.UWAGA!!!!

WITAM
            Ja mam wręcz inne spostrzeżenia, znam tych państwa osobiście co tydzień się u nich zaopatruję,
            pofatygowałam się na początku kontaktu do nich osobiście. Bardzo miło mnie przyjęli do dziś dnia z Panem Radosławem mam bardzo dobry kontakt. Na jakość towaru nie narzekam, a po kilku zamówieniach przeszliśmy na wysyłkę pobraniową. Co chcę to mam
            Mam jeszcze jedną sugestie czytając te posty tutaj że to jest konkurencja która specjalnie te posty wystawia bo po kontaktach z tą firmą jakoś mi trudno w to uwierzyć.
            NAPRAWDĘ POLECAM!!!
            • real-viola Re: UWAGA na hurtownie PIEST z Turowa k.Szczecink 11.11.10, 14:32
              a zastanowiła się pani nad tym dlaczego oszukał mnie a nie panią?ponieważ ja mieszkam ok.220 km od nich i nie pojade z awanturą.A pani jest na miejscu i jak coś będzie nie tak sama do nich pojedzie wyjaśnić.PROSZE POMYŚLEĆ ZANIM PANI SKOMENTUJE!!ja nie mam w tym żadnego interesu aby ich oczerniać,nie znam tych ludzi,na oczy ich nie widziałam.jedyne to rozmowa tel.z p.R,a potem cisza....i szmaty zamiast creamu.A oni się śmieją że następną naiwną okantowali.Mają po 21 lat i chcą się szybko dorobić,ale to nie na tym polega!!!RADZE SIĘ ZASTANOWIĆ!!!
              • alinka1959 Re: UWAGA na hurtownie PIEST z Turowa k.Szczecink 17.11.10, 08:15
                Ja tam mieszkam 200 km od nich i jakoś dałam radę dojechać spotkać się porozmawiać. pani ma naprawdę obsesję na ich punkcie przeceż tu nie ma nikogo innego prucz Pani co by źle o tej firmie mówiło. Wystarczy prczejrzeć posty żeby dojść do tego
                • bobomax100 Re: UWAGA na hurtownie PIEST z Turowa k.Szczecink 20.11.10, 22:11
                  Ja również zostałam przez nich OSZUKANA!!!! Pakują mniej kilogramów niż się zamówiło, a do tego zakupiłam u nich cream dziecięcy i niestety daleko było do creamu, bo dostałam szmaty. Z płaczem wszytko prałam i większośc musiałam wyrzucic!!! Pieniądze mieli od razu na koncie, a o towar musiałam się prosic. Mówili, że już wysłali, a wcale tak nie było, jak prosiłam dowód nadania ZWYKLI OSZUŚCI I OSTRZEGAM PRZED NIMI Z CAŁYM SUMIENIEM. do tej pory mam po nich niesmak:(
              • fipula Re: UWAGA na hurtownie PIEST z Turowa k.Szczecink 06.03.11, 10:35
                Ma Pani w 100 % rację - mnie zrobili również na duże pieniądze. Ale mam nadzieję że policja sobie z tym poradzi
        • viking_hurtownia Opinie o hurtowniach 12.10.10, 18:34
          Nowa hurtownia !!!!!!!!!
          Oferujemy oryginalny niesort odzieży, importowany wprost z krajów skandynawskich oraz starannie wyselekcjonowane sorty z krajów europejskich.
          Dbamy o to, aby dostarczyć odzież wyłącznie wysokiej jakości przy niewiarygodnie niskich cenach.
          Zapraszamy do nawiązania współpracy z naszą firmą.
          www.hurtowniaviking.pl/
    • aremix POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 14.02.09, 12:50
      Hurt - dzież zachodnia używana markowa najlepszy sort, pierwszy gat. stan bardzo
      dobry, sport-mix; dresy, bluzy, bluzki, spodnie, spodenki, koszulki, kurtki i
      inne... Adidas Nike Reebok Puma Umbro Lonsdale Diadora. Kontakt; aremix@gazeta.pl
      Zapraszam
      • agatka-6 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 06.07.09, 22:54
        Prosze o oferte na agatka11113@op.pl
      • olam15 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 08.03.13, 20:15
        prosze o oferte olam15@op.pl
      • juslop Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 28.05.13, 20:36
        Witam, jesli to mozliwe, to prosze o oferte na adres: blaszkojustyna@gmail.com
        Pozdrawiam
      • turkowiak111 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 03.07.13, 21:58
        Proszę o ofertę i cennik na adres wioletta3131@interia.eu
        • krak-hurt Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 03.07.13, 22:10
          Zapraszamy serdecznie do nas: krak-hurt.pl/oferta
          Pozdrawiamy,
          Hurtownia Krak-Hurt
      • kara83 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 07.10.13, 11:58
        Poproszę o ofertę i cennik na adres kara83@wp.pl
      • gosia12261 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 11.03.14, 11:04
        Witam czy mogę prosić o ofertę na e-mail malgosiaszypryt18@wp.pl
      • emi413 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 29.12.14, 11:10
        Proszę o ofertę wraz z cenami na e-mail emi413@gazeta.pl.
        • marysia126 Re: POLECAM ODZIEŻ MARKOWĄ SPORTOWĄ SORT 1 GAT. 06.01.15, 22:48
          proszę o ofertę wraz z cenami
          inka772@onet.pl
    • rybka-fajna Re: Opinie o hurtowniach 18.02.09, 00:35
      jestem nowa w tej dziedzinie i byłabym bardzo wdzięczna za pomoc,dobre rady i
      namiary na odzież dziecięcą w woj.mazowieckim bo chcę otworzyć sklep z taką odzieżą.
      • interglob Re: Opinie o hurtowniach 26.03.10, 13:16
        zapraszam na strone www.britexus.pl
      • sort_mix Re: Opinie o hurtowniach 15.04.15, 15:18
        Witam,
        Zapraszamy do hurtowni SORT-MIX ,filii jednej z największej sortowni w Szkocji. W naszym asortymencie znajdą Państwo wszelakie sorty takie jak: bezrękawniki puchowe, bluzki bawełniane długi rękaw, bluzy damskie i męskie, czapki, szaliki, dziecko mix, kurtki letnie, zimowe i dziecięce, mix narciarski, moro, polary, polary dziecko, poranniki dorosłe i dziecięce, stroje robocze, sweterki damskie lekkie, swetry damskie zima, swetry męskie lekkie, swetry męskie zima, żakiety damskie. , niesort, gadżety. Znajdziecie nas Państwo w Duchnowie- Brzeziny (trasa Warszawa –Mińsk Mazowiecki) ul. Szosa Mińska 58, na stronie www.sort-mix.pl oraz na Facebooku. Służymy również radą :)
        telefon 530 032 530
        570 62 44 44
        Zapraszamy
        • sort_mix Re: Opinie o hurtowniach 16.04.15, 09:16
          Zapraszamy do hurtowni SORT-MIX ,filii jednej z największej sortowni w Szkocji. W naszym asortymencie znajdą Państwo wszelakie sorty takie jak: bezrękawniki puchowe, bluzki bawełniane długi rękaw, bluzy damskie i męskie, czapki, szaliki, dziecko mix, kurtki letnie, zimowe i dziecięce, mix narciarski, moro, polary, polary dziecko, poranniki dorosłe i dziecięce, stroje robocze, sweterki damskie lekkie, swetry damskie zima, swetry męskie lekkie, swetry męskie zima, żakiety damskie. , niesort, gadżety. Znajdziecie nas Państwo w Duchnowie- Brzezin (trasa Warszawa ?Mińsk Mazowiecki).
          Zapraszamy
          SORT-MIX
          ul. Szosa Mińska 58
          www.sort-mix.pl
          Facebook
          detal 530 032 530
          hurt 570 62 44 44
      • duna11 Re: Opinie o hurtowniach 15.10.18, 19:41
        Chcesz mieć oryginalny niesort, kup u nas prosto z Austrii (organizacja charytatywna i fundacja).

ŚWIETNY TOWAR NAJŁADNIEJSZY W EUROPIE - MAŁE PAŃSTWO DUŻY POTENCJAŁ!

W dzisiejszych trudnych czasach jest ciężko o bardzo dobry oryginalny towar.
        Trafiając do nas na pewno go otrzymasz co sprawi, że będziecie Państwo zadowoleni z jakości. To będzie twój doskonały trafny wybór, jesteśmy o tym przekonani, co sprawi wam wielką radość i satysfakcję.

Towar jest nieprzebierany, niesortowany.

Co się w nim znajduje?

-Przeważająca ilość modnej i nie zniszczonej odzieży damskiej, męskiej, dziecięcej oraz bardzo duże ilości ładnych butów, torebek, pasków, apaszek, itp. pakowanych w reklamówki i worki organizacji.

Wymieniając Państwu ten asortyment w towarze utwierdzam was o niepowtarzalnym oryginalnym niesorcie.

Nasze przedstawicielstwo niesortu z Austrii oraz długoletnia umowa współpracy z organizacją, znajdującej się w Piasecznie k/W-wy gwarantuję Państwu stabilność dostaw jak również możliwość oceny jakości towaru. Zapewniamy transport.
        Możliwość bezpośredniego odbioru towaru z Austrii.

Zapraszamy do współpracy: hurtownie, sieci sklepów, małych i większych sklepikarzy

STUTTGARTER-MODE
        Twój Trafny Wybór w Biznesie!!!

www.stuttgarter-mode.com.pl

Tel;
        Tarnow przedstawiciel handlowy
        Łukasz- 696985449

Piaseczno główna siedziba
        Marcin -510989917
      • olamarkiewicz78 Re: Opinie o hurtowniach 21.11.18, 07:42
        www.czysciwo.net/
        polecam tą hurtownię. posiadają oryginalny towar ze Skandynawii. Najlepsze jest to, że można samemu sortować prosto z bagów.
        • lala_2017 Re: Opinie o hurtowniach 29.01.19, 14:35
          czy można wybierać dowolną ilość?
      • lala_2017 Re: Opinie o hurtowniach 29.01.19, 14:44
        rowniez prosze o namiary
        • dzordzi100 Re: Opinie o hurtowniach 13.02.19, 18:25
          Witam, Mam do sprzedania ok 300 kg wysortowanego creamu angielskiego. Przewaga lata kobiecego, ale też torebki, buty. Bywają także dziecinne. Oprócz tego 300 kg sortu I klasy. W tym wiecej dziecięcego, podobny procent lata kobiecego, buty, torebki. Foty na maila. Nie prowadzę handlu ani detal, ani hurt :). Więcej info na priv albo nr tel 510 165 097. Odbiór Polska Północna.
    • twojaszafa szukam dostawcy 20.02.09, 17:08
      Szukam dostawcy odzieży używanej dla dzieci w stanie bardzo dobrym
      najchętniej Next oraz dla młodzieży firmy Vila, B.Young, Ichi.
      Jestem z okolic Katowic, proszę o pilną pomoc w odszukaniu dostawcy
      godnego zaufania.
      • monia-2480 Re: szukam dostawcy 01.04.09, 14:04
        Witam!
        Pierwszy raz na forum i w branży;-)
        Jestem z Rybnika i otwieram mały sklepik z odzieżą używaną tylko dziecięcą i
        tylko z dobrych firm. Najlepiej dobry sort lub ''cream''
        Czy ktoś może polecić dobrego dostawcę z okolic i nie tylko?
        Pozdrawiam!
        • monia-2480 Re: szukam dostawcy 01.04.09, 14:05
          Chętnie na maila monia2480@wp.pl
          • demisort Re: szukam dostawcy 13.05.10, 20:21
            polecam cream baby 0 -100 cm 40 zł/kg
            kids 100 - 140 cm cream 40 zł/kg
            worki około 10 kg\
            child summer cream - dzieci lato cream - mix odzieży dzieci 38zł/kg
            oryginalne worki 30 kg plombowane pakowane w angli\
            child mix KL I - 22 zł/kg oryginalne worki 30kg pakowane w angli
            www.demisort.pl
        • demisort Re: szukam dostawcy 13.05.10, 20:17
          polecam cream baby 0 -100 cm 40 zł/kg
          kids 100 - 140 cm cream 40 zł/kg
          worki około 10 kg\
          child summer cream - dzieci lato cream - mix odzieży dzieci 38zł/kg
          oryginalne worki 30 kg plombowane pakowane w angli\
          child mix KL I - 22 zł/kg oryginalne worki 30kg pakowane w angli
        • msitaly Re: szukam dostawcy 03.09.10, 15:48
          SOSNOWIEC UL.PTASIA 10, WŁOSKA ODZIEZ UŻYWANA RÓWNIEŻ DZIECIĘCA, FAJNE
          CENY I FAJNE CIUSZKI. TEL. 502507368
        • a.mortimer Re: szukam dostawcy 02.03.11, 09:36
          POLECAM HURTOWNIE W OLSZTYNIE (WARMINSKO-MAZURSKIE) PRZY ULICY LUBELSKIEJ. BIORE OD NICH MIX DZIECIECY I SPRZEDAJE MI SIĘ BARDZO DOBRZE, DAMSKI MIX MŁODZIEŻOWY TEŻ MAJĄ SUPER- LEPSZEGO NIE WIDZIAŁAM.
          • renia7353 Re: szukam dostawcy pomorskie lub okolice 31.12.11, 00:36
            Witam ,poszukuję dostawcy nie sortu ,towaru który można sprzedać ,nie przegrzebanego ,bez samych babcinych starych rzeczy ,żadnej odzieży po-sklepowej z dziurkami po iglicy na metkach,jeśli któryś z dostawców chce pozyskać nowego klienta i nawiązać współpracę proszę o kontakt na e-m renia7353@interia.pl
          • wgpb Re: szukam dostawcy 18.01.13, 13:04
            możesz podać namiary na ten Olsztyn?
            • wgpb Re: szukam dostawcy 23.01.13, 10:05
              Witam poszukuje dobrej hurtowni woj. śląskie. Interesują mnie dziecięce ciuszki sort nie sort mix. Info proszę na maila: wgpb@op.pl
            • monequin szukam -możesz podać namiary na ten Olsztyn 21.05.13, 08:48
        • tomaszs76