Dodaj do ulubionych

Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu

01.03.06, 22:28
Słuchajcie byłam w tym reklamowanym na forum ciucholandziku ma żabińcu,
rewelka, pachnie, czyściutko, milutko, bardzo milusia obsługa i zarombisty
towar:)) dużo markowych ciuszków Marks & Spemser, Benetton, Zara, Next i kupa
innych. Ide znowu w sobote bo maja po 15 zł. i upatrzyłam sobie kilka fajnych
rzeczy i mam nadzieje ze do soboty sie nie sprzedadzą!! Jeden jedyny minus to
taki, ze jak sie robi ciemno na polku to w niektórych miejscach oswietlenie
jest ciut fatalne:( ogólnie mowiac bardzo, bardzo polecam!!
Obserwuj wątek
    • gabaw sory za błąd Spencer oczywiście!! (n/t) 01.03.06, 22:32
      • anula36 Re: sory za błąd Spencer oczywiście!! (n/t) 01.03.06, 22:59
        a jak tam nalepiej dojechac kolezanko? Jesli oczywiscie poruszalas sie MPK.
        Ja sie tak zbieram jak sojka za morze ale ciagle mi nei po drodze:(
        • gabaw Re: sory za błąd Spencer oczywiście!! (n/t) 02.03.06, 10:11
          Ja jechałam 114 ale właściwie każdy autobus, który się zatrzymuje przy placu
          Imbramowskim sie nada ;). Potem tylko trzeba przejść przez kładkę w stronę
          Żabińca i masz Żabciucha jak na dłoni.
          Pozdrawiam.
    • zabciuch1 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 02.03.06, 19:21
      Bardzo dziękujemy za miłe słowa.
      Ponieważ dopiero co zaczęliśmy, to na bieżąco podpytujemy klientów jakie mają
      potrzeby, wyciągamy wnioski i bedziemy starać sie sprostac oczekiwaniom.
      Jezeli chodzi o oświetlenie, to faktycznie do wczoraj było troche inaczej.
      Dzisiaj troche przeroganizowalismy stojaki z odzieża i chociaż częściowo
      uporalismy sie z oswietleniem na sali rzaczy wycenionych.
      Wiele rzaczy niestety nie da sie przewidzieć na etapie generalnego remontu, tak
      jak nie przewidzielismy ze takie a nie inne usytuowanie oswietlenia bedzie
      mniej lub bardziej efektywne.

Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu
      Załoga :-)
      • anula36 I ja tam bylam i sie oblowilam;) 03.03.06, 17:56
        faktycznie lumpeksik mily,zaloga usmiechnieta, ciuchy posortowane dokladnie w/g
        kategorii ( spodnie spodnice, bluzki, swerty, dzieciece) takze w czesci
        niewycenionej.
        Ciuchy bardzo zachecajace, takze duze rozmiary.
        Ja bylam dzis wiec chwile po dostawie ale i tak mozna cos wyszperac ciekawego -
        za 20,45 zl zakupilam 3 rzeczy:szara marynarke Dorothy Perkins, biala bluzeczke
        M&S i koszule meska C&A.
        Polecam bo naprawde warto zajrzec.
        • investor5 Re: I ja tam bylam i sie oblowilam;) 08.08.06, 23:36

Pójdę i ja i uczynię podobnie
    • plusaktiv1 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 08.03.06, 18:45
      Jaki to adres?
      • gabaw Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 09.03.06, 09:17
        plusaktiv1 napisała:

> Jaki to adres?

Nie wiem jaka ulica ale wejście do sklepu i cały blok jest przy Zdrowej, czyli
        właściwie najazdowy budynek na całe osiedle Żabiniec. Jest duży baner widoczny
        prawie już z Opolskiej więc bez problemu trafisz.
        • zabciuch1 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 14.03.06, 21:39
          Nasz dokładny adres to:
          ul. Frycza Modrzewskiego 2/10
          Wejście w rzeczy samej jest od ulicy Zdrowej,lokal znajduje
          się pod bankiem PKO.
    • lucy215 A jakie są godziny otwarcia?:) 12.03.06, 18:49

• zabciuch1 Re: A jakie są godziny otwarcia?:) 12.03.06, 19:16
        Serdecznie zapraszamy od poniedziałku do piatku od 9:00 do 18:00, a w soboty od
        9:00 do 14:00.
        • lucy215 A kiedy macie dostawę? 13.03.06, 15:53
          :D
          • fruuuga Re: A kiedy macie dostawę? 13.03.06, 19:56
            jesiuuuuuuu jak kusicie :> pewnie sie niedlugo wybiore coby ciekwosc zaspokoic
            a i moze cos zakupic. pozdrawiam. :)
          • zabciuch1 Re: A kiedy macie dostawę? 13.03.06, 21:35
            Nowy towar jest w poniedziałki (byl dzisiaj), ale dowieszamy na biezaco do
            wtorku do zamkniecia.(wiec jeszcze nic straconego, zapraszamy serdecznie :-)))
            pozniej jest juz tylko taniej, aż do 15 zł/kg w soboty.
    • lucy215 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 15.03.06, 07:18
      No już wiem wszystko, niedługo tam zaglądne chociaż ode mne to całą wyprawa ;)
    • lucy215 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 15.03.06, 12:02
      AAAAAAA ależ zła jestem! Przeczytałam że sklep jest przy Zdrowej (zanim pojawił
      się dokładny adres), i krążyłam tam przez jakieś pół godziny. Zaglądnęłam do
      jakiś 2 niezbyt ciekawych budek, w końcu po ucieczce autobusu znalazłam jeden
      lumpeks w przedszkolu :) Ten też zasługuje na pochwałę - ładne, czyste rzeczy,
      niedrogo wycienione. Kupiłam spodnie i bluzkę. I byłam jeszcze przekonana że to
      sklep o który mi chodzi!
      No nic, za tydzień wybiorę się na Frycza :p
    • fruuuga Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 21.03.06, 12:41
      bylam zobaczylam kilka bluzek nabylam ;> bardzo mi sie podoba. czysciutko i
      pachnaco. super ciuszki. polecam bardzo. warto zagladnac. :)
    • fruuuga Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 20.04.06, 10:22
      zaglada tu czasem jeszcze ktos?
      tak chcialam zapytac czy macie moze w zabciuchu buty? bo jakos sobie nie
      przypominam kiedy was odwiedzilam zeby mi mignely jakies. :)
      • speni Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 21.04.06, 10:12
        fruuuga napisała:

> zaglada tu czasem jeszcze ktos?
        > tak chcialam zapytac czy macie moze w zabciuchu buty? bo jakos sobie nie
        > przypominam kiedy was odwiedzilam zeby mi mignely jakies. :)

Już mamy, serdecznie zapraszam !!!
        A tak przy okazji to zapraszam wszystkich na DWA ! tygodnie wyprzedaży. Od
        poniedziałku (24 IV) do soboty 7zł za kilogram, a ciuszki wycenione obniżka 50%
        (niektóre nawet wyjdą po 4zł50gr) a w tygodniu majówkowym wszystko po ZŁOTÓWCE
        • fruuuga Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 23.04.06, 17:00
          oj, jak milo takie wiesci czytac! :> napewno zagladne ale dopiero 5maja :( mam
          nadzieje, ze cos sie jeszcze do tego czasu uchowa :> pozdrawiam serdecznie =)
          • zabciuch1 ZAPRASZMY NA CAŁKOWITA WYMIANĘ TOWARU 05.05.06, 21:21
            Już w poniedziełek 8 maja od 9:00
            bedą na Was czekały swieżutkie angielskie ciuszki.
            Muszę obiektywnie przyznac że rzeczy sa bardzo ładne i że od soboty wieczorem
            będą ze zniecierpliwieniem czekały na pierwszych poniedziałkowych klientów :-))
            ZAPRASZAMY SETRDECZNIE
            Załoga Żabciucha !
    • speni całkiem NOWY TOWAR 21.05.06, 09:47
      Zapraszamy od poniedziałku (22go) całkiem nowy towar na wagę i wyprzedaż towaru
      wycenionego. wszystkie ciuszki sa z Anglii, bardziej świeżych byc nie może, bo
      udało nam się złapać nowe kontakty i mamy towar z pierwszej ręki (prawie że
      prosto z Tir'a :-)))
      • madzia_k Re: całkiem NOWY TOWAR 29.05.06, 09:25
        na ktorym przystanku powinnam wysiasc jak jade od ronda mogilskiego?
        • majkajezyk Re: całkiem NOWY TOWAR 29.05.06, 13:55
          Muszę sie wybrać i sama ocenić. ;) Jutro też będzie coś ciekawego ??
        • speni Re: całkiem NOWY TOWAR 30.05.06, 18:56
          madzia_k napisała:

> na ktorym przystanku powinnam wysiasc jak jade od ronda mogilskiego?

Proszę wysiąść na przystanku przy samym placu Imbramowskim (najlepiej zapytać
          kogoś w autobusie), potem trzeba przejść przez kładkę w stronę osiedla na
          wzgórzu (Żabiniec) i zaraz jak się wyjdzie po schodach na wprost ukaże sie
          zielony baner Żabciucha.
          Zapraszamy
    • speni WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 06.06.06, 09:48
      Zapraszamy w tym tygodniu na wyprzedaż: do środy włącznie 7zł za kg od czwartku
      do soboty 1zł za sztukę !!!
      Odzież wyceniona przez cały tydzień 7zł za sztukę.
      A w poniedziałek (12 czerwca) CAŁKOWITA WYMIANA TOWARU, mąż jest w trakcie
      sortowania i twierdzi, że takich fajnych rzeczy jeszcze nie mieliśmy, no cóż
      komu jak komu ale mężowi trzeba wierzyć :-)))
      Jeszcze raz serdecznie zapraszamy.
      • lidkaa1 Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 06.06.06, 14:31
        a po ile macie Państwo rzeczy dla dzieci i wycenione jakie ceny za szt.?
        • speni Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 06.06.06, 18:02
          lidkaa1 napisała:

> a po ile macie Państwo rzeczy dla dzieci i wycenione jakie ceny za szt.?

Wyceniona odzież jest w różnych cenach, ale w granicach "nastu" złotych za
          sztukę, chyba że coś jest naprawde ekstra, albo to odzież wierzchnia. Dla
          dzieci ciuszków absolutnie nie wyceniamy, mamy tylko na wagę,
          ceny "standardowe" to 29zł/kg w poniedziałki i wtorki, od środy do piatku 25zł
          a w soboty 15zł.
          Ale cały czas cos sie dzieje, promocje, wyprzedaże więc proszę zaglądać a nóż
          upoluje Pani sobie cos ciekawego i w atrakcyjnej cenie.
      • madzia_k Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 13.06.06, 19:53
        dziewczyny musze się wam pochwalić:) Byłam dziś w Żabciuchu i po raz pierwszy
        cos sobie kupiłam w SH.
        Jest tam inaczej niż w tych wszystkich SH w których byłam do tej
        pory-czyściutko, wszystko na wieszakach, nie ma tego specyficznego zapachu i
        obsługa przemiła:)(Pani bardzo uczciwie doradza i nie stara sie "wcisnąć" czegoś
        klientowi)
        Kupiłam dziś sukienkę dżinsową, dwie bluzeczki : niebieska zawiązywana na
        szyi(nowa) i czarna ze wszytym biustonoszem.
        To wszystko kosztowało mnie 11.4 zł. :)Jestem bardzo zadowolona.
        Jeśli ktoś chce zobaczyć mogę przesłać fotki na @.

• panisiusia Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 13.06.06, 21:07
          Wklej fotki np. w imageshack i pokaż wszystkim:)
          • madzia_k Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 13.06.06, 21:51
            img233.imageshack.us/my.php?image=im0000028yo.jpg
            img69.imageshack.us/my.php?image=im0000031gz.jpg
            img143.imageshack.us/my.php?image=im0000041bz.jpg
            prosze bardzo:) mam nadzieje, ze to dobrze zrobiłam;)
            pozdrawiam
            • panisiusia Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 13.06.06, 22:47
              super:) gratulacje z powodu udanych łowów!
              • karla71 Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 14.06.06, 20:44
                Witam!
                Czy w ten piątek 16-tego żabciuch będzie czynny?
                Pozdrawiam
                Karolina
                • zabciuch1 Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 14.06.06, 21:55
                  Witam Serdecznie !
                  Oczywiście ze będzie w piątek i sobotę czynne.
                  Będą również nowe myślę bardzo atrakcyjne bluzki na sali rzeczy wycenionych.
                  Serdecznie zapraszamy :-)
                  • anula36 Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 14.06.06, 22:24
                    to ja tez z przyjemnoscia udam sie na lowy;)
                    • zabciuch1 Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 26.03.07, 07:43
                      Od dziasiaj wielka wyprzedaż ciuszki po 3 zł od środy po 2 zł i od piątku po 1
                      zł sztuka, dziecinne juz od dzisiaj po 2 i 1 zł w zależności od wielkości:))
                      bardzo serdecznie zapraszam!! po tygodniu wyprzedaży całkowita wymiana towaru:)
                      czyli 2 kwietnia całkowicie nowy towar ZAPRASZAM BARDZO SERDECZNIE!!!!!!!!!
                    • zabciuch1 CAŁKOWITA WYMIANA!!!!!!!!!!! 14.05.07, 07:17
                      Serdecznie zapraszam na całkowicie nowy towar!!! od dzisiaj czyli 14.05!!!!
                      Towar jest bardzo ładny i naprawde gorąco polecam!! jeszcze raz serdecznie
                      zapraszam i przypominam o hasełku gazeta na który jest rabat!! Do zobaczenia:)))
                    • zabciuch1 Re: WYPRZEDAŻ / CAŁKOWITA WYMIANA 25.10.07, 19:58
                      Witam wszystkich bardzo serdecznie, nie ucieszyły nas opinie że,
                      pogorszył sie towar obiecuje poprawe:))) w związku z tym ze nie
                      dojechal nam towar na poniedziałek bedzie wyprzedaż po 1 zł sztuka,
                      ale oprócz tego rusza jeszcze slep likwidacyjny i końcówki
                      kolekcji:)) od poniedziałku będą już bardzo ładne torebki i paski ze
                      skóry ze sklepu. który zlikwidował sie w M1 będą jeszcze inne
                      ciekawe ciuszku i nie tylko. bardzo serdecznie zapraszamy i mam
                      nadzieje że już teraz bedzie tylko lepiej:)) DO ZOBACZENIA
                  • zabciuch1 Nowy towar 08.03.07, 21:31
                    po raz kolejny serdecznie zapraszam na poniedziałek na nowy towar:)) (12.marca)
                    niestety z sobote sklep bedzie nieczynny poniewaz dopadły nas wiruski i musimy
                    sie doprowadzic do pożądku ale to jest niestety siła wyższa:))
                    do zobaczenia:))
    • zabciuch1 KOLEJNA WYPRZEDAŻ I SUPER NISKIE CENY ! 02.07.06, 23:30
      Witam Serdecznie !
      Po raz kolejny zapraszam do Żabciucha na os. Żabiniec (ul. Frycza Modrzewskiego
      2/10) na co miesięczną wyprzedaż towaru, tuż przed jego całkowitą wymianą.
      Od poniedziałku do środy 7 zł/kg, a wycenione rzeczy połowę ceny !!!

Zapraszam Serdecznie
      MichałK

• zabciuch1 NOWY TOWAR!!!! 23.02.07, 18:04
        ZAPRASZAM SERDECZNIE NA NOWY TOWAR DO ŻABCIUSZKA!!!! W PONIEDZIAŁEK 26. LUTEGO!
        PRZYPOMINAM O RABACIKU NA HASEŁKO FORUM:)) DO ZOBACZENIA:)
    • indiaaa Kiedy nowa dostawa w Żabciuchu???:))) 03.07.06, 21:48
      • speni Re: Kiedy nowa dostawa w Żabciuchu???:))) 04.07.06, 10:20
        Słuszne pytanie, zapraszamy już od poniedziałku 10go lipca, całkowita wymiana
        towaru !!!
        • katka761 Re: Kiedy nowa dostawa w Żabciuchu???:))) 06.07.06, 00:18
          a kiedy najlepiej się wybrać na zakupki??? chodzi mi o najbliższy piątek i
          sobotę? czy jest coś ciekawego na dzieciaczki 3-6 i 6-12 m-cy? oraz letnie dla
          kobiet?
          • speni Re: Kiedy nowa dostawa w Żabciuchu???:))) 17.07.06, 17:26
            katka761 napisała:

> a kiedy najlepiej się wybrać na zakupki??? chodzi mi o najbliższy piątek i
            > sobotę? czy jest coś ciekawego na dzieciaczki 3-6 i 6-12 m-cy? oraz letnie
            dla
            > kobiet?

Zapraszam kiedy tylko macie czas, myślę, że każdy cos dla siebie znajdzie, a
            jeśli chodzi o ubranka dla dzieciaczków 3-6m, to właśnie byłam dziś u męża i
            cały jeden wieszak był załadowany bardzo ładnymi ubrankami dla takich maluchów,
            w większości "sma słodycz" dla dziewczynek. A dla kobietek letnich ciuszków
            cała moc.
    • indiaaa czy jutro jest dostawa w Żabciuchu???? :-))) 16.07.06, 16:45

• speni Ależ oczywiście (n/t) 17.07.06, 17:16
        • annka78 Re: Ależ oczywiście (n/t) 08.08.06, 12:08
          Witam czy macie ciekawe dziecieco-niemowlęce ubranka?
          • malandro Re: Ależ oczywiście (n/t) 10.08.06, 19:50
            A czy 23-letni mezczyzna znajdzie u Was cos dla siebie?
            • speni Re: Ależ oczywiście (n/t) 12.08.06, 19:39
              malandro napisał:

> A czy 23-letni mezczyzna znajdzie u Was cos dla siebie?

Mój mąż ma coprawda 28 lat ale notorycznie przynosi coś do domu, wymienił sobie
              już chyba całą garderobę :-)
              Bardzo fajne rzeczy trafiają si e z FCUK, bluzy, swterki, koszulki.
              Zapraszamy serdecznie, w poniedziałek znów nowy towar a następny tydzień wielka
              wyprzedaż i w ostatnim tygodniu sierpnia całkowita wymiana towaru, tak żeby Was
              pięknie ubrać na nowy rok szkolny i jesień. :-))))
    • speni Całkowita wymiana towaru !!! 26.08.06, 22:24
      Zapraszamy serdecznie na całkowitą wymianę towaru od poniedziałku 28 sierpnia.
      Jak zwykle warto i jak zwykle zaczynamy od 29 zł/kg, w sobotę 15zł/kg.
      • madejanka Re: Całkowita wymiana towaru !!! 28.08.06, 14:34
        Byłam!:) Niemąż załapał się na prawie nowe wranglery a to sztuka bo on w mało co
        się mieści, a dla mnie spodnie H&M logg sport co prawda nie ciążowe, ale na
        szerokiej gumie plus polarowa bluza długa bo w zimie to dopiero nie bedę miała w
        co brzucha schować:) Jakoś za to nic mi się z niemowlęch fajnego w oczy nie
        rzuciło, ale dla przedszkolaków już owszem owszem... a no i hasło "forum gazeta"
        działa jak czarodziejska różdzka czyli 10% w dół:) pozdrawiam
        • zabciuch1 Re: Całkowita wymiana towaru !!! 29.08.06, 01:19
          bardzo nam miło i zapraszamy czesciej :-))

• joginka83 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 02.09.06, 22:10
      i ja byłam:)
      kupilam sobie biale spodnie diesla-super, pierwsze spodnie z ciucholandu-nigdy
      nic na mnie nie pasuje:) + sliczny sweterek Marks&Spencer + 3 inne bluzeczki +
      dla mojego mezczynzy bluzke i zaplacilam 35 zlotych. rewelacja:)
      • lucusia3 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 08.09.06, 11:23
        Co prawda Żabiniec to nie moje rejony, ale chyba się wybiorę jutro na wycieczkę.
        Mój synuś wyrósł chyba ze wszystkich spodni.
        • madzia_k Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 13.11.06, 23:08
          witam.
          czy w następnym tygodniu jest wyprzedaż czy nowy towar??
          • madzia_k up 18.11.06, 11:29
            • madzia_k w tym tygodniu nowy towar, a za tydzien wyprzedaz 20.11.06, 20:15
              • zabciuch1 WIELKA WYPRZEDAŻ 3-2-1.....27 XI- 2 XII 25.11.06, 15:44
                Serdecznie zapraszamy na wyprzedasz do naszego Żabciuszka.
                na wyprzedaż 3-2-1
                od poniedziałku do wtorku 3 zł/sztukę; od środy do czwartku 2zł/sztukę; od
                piątku do soboty 1zł/sztukę !!!
                Odzież wyceniona -50%
                Pościel, zasłony, firanki równiez w systemie 3-2-1 !
                A juz 4 grudnia zupełnie nowy towar.
                SERDECZNIE ZAPRASZAMY
                • nz2 Re: WIELKA WYPRZEDAŻ 3-2-1.....27 XI- 2 XII 30.11.06, 17:37
                  Jestem z okolic Krakowa. Gdzie dokładnie znajduje się ten sklep, bo nazwa Żabiniec niestety niewiele mi mówi.
                  • zabciuch1 Re: WIELKA WYPRZEDAŻ 3-2-1.....27 XI- 2 XII 30.11.06, 23:04
                    osiedle Żabiniec znajduje sie miedzy ulicami: Prądnicką a al. 29 listopada
                    obydwie ulice połączone są ulicą Zdrową, która przechodzi w ulicę Żmujdzką.
                    My znajdujemy sie dokładnie w środku.
                    Żabciuch usytuowany jest w przyziemiu 10 piętrowego budynku mieszkalnego,
                    wejsciejestodulicy Zdrowej, pod bankiem PKO, koło sklepu BACÓWKA

Pozdrawiam Serdecznie
                    Michał Komorowski
                    • nz2 Re: WIELKA WYPRZEDAŻ 3-2-1.....27 XI- 2 XII 01.12.06, 09:01
                      dziękuję pięknie - teraz trafię
                      • zabciuch1 CAŁKOWITA WYMIANA TOWARU 4 XII 03.12.06, 11:38
                        Serdecznie zapreaszam do Żabciucha od poniedziałku na całkowicie nowy
                        towar. Mysle ze warto przyjsc,poniewaz rzczy sa na prawde ladne :-))

cena 29 zł/kg
    • fruuuga Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 12.01.07, 09:51
      jakieś nowe wieści z żabciucha? będą jakieś promocje, przeceny? z góry dziekuje
      za informacje. pozdrawiam. ;>
      • karla71 Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 13.01.07, 12:04
        Byłam wczoraj i trafiłam na wyprzedaż.Ciuszki z wagi były po 1zł za sztukę a
        przecena -50%.Kupiłam kilka bluzeczek z wyceny.W poniedziałek ma być całkowita
        wymiana towaru.Jeszcze nigdy nie byłam na nowej dostawie i chyba z ciekawości
        pojadę zobaczyć ;-)
    • fruuuga wyprzedaż w żabciuchu 06.02.07, 12:36
      byłam wczoraj. kupilam trzy bluzeczki.
      dzis ciuchy na wage po 2zl, jutro po 1zl. wycenione -50%.
      mysle, ze warto sie jeszcze wybrac. pozdrawiam. :)
      • sowa_hu_hu a kiedy nowa dostawa??????????????? n/t 08.02.07, 11:23

• fruuuga Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 02.04.07, 09:36
      w sobote była wyprzedarz. wszystko za 1zł. a wycena -50%.

myśle, że dziś pewnie jest nowy towar. :>
    • fruuuga Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 25.05.07, 12:39
      był moze ktoś ostatnio w żabciuchu? bo jakoś tak ciuchutko na tym wątku.
      są może jakieś 'promocje'? ;)
      • martvica Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 28.05.07, 10:20
        Byłam w zeszły czwartek, nabyłam długą spódnicę i świetną bluzkę :)
    • mamahuberta Re: Byłam w nowym lumpeksie w Krakowie na Żabińcu 28.05.07, 14:18
      Witam
      Dość niedawno znalazłam Forum Ciucholandowe, mam pytanie, czy w tym tygodniu na
      Żabińcu jest może jakaś nowa dostawa ciuszków??????????
      Szczególnie interesują mnie dziecinne, wybieram się pierwszy raz , mam nadzieję
      ,że trafię.
      • madzia_k 4 czerwca nowy towar czy wyprzedaż ???? 01.06.07, 12:33
        • madzia_k nikt nie wie ???? 03.06.07, 23:07
    • fruuuga byłam 27.09. 28.09.07, 10:15
      w żabciuchu byłam w czwartek. szczerze powiedziawszy to jakis
      fenomenalnych rzeczy nie ma. pisze, ze jest calkowita
      wymiana /wyprzedaz towaru jednak ceny normalne, czyli ok 25zl /kg.
      mysle, ze na poczatku działalności mieli tak dużo fajniejsze
      rzeczy... a może po prostu ja tak trafiam? ;>
      • madzia_k Re: byłam 27.09. 28.09.07, 16:29
        ja niestety mam to samo:(( ostatnio juz tamnie chodze bo nie ma po co, a na
        poczatku wychodzilam co tydzien z pełnymi reklamowkami. czasami tu zaglada
        własciciel/wlascicielka jak to przeczyta to moze da im to troche do myslenia.
        pozdrawiam
        • fruuuga Re: byłam 27.09. 03.10.07, 10:09
          moze przedtem mieli innego dostawce? plusem byo, ze zawsze mozna
          bylo sie dowiedziec co i jak na necie. ceny nie sa jeszcze takie
          zle... tylko nie maw cym wybierac. tez ta kiedys jedzilam co
          tydzien. moze sie cos jeszcze zmieni. :)
          • nisiaczek28 Żabciucha już tam nie ma :(((( 10.04.08, 19:47
            Nie wiem czy go przenieśli czy zlikwidowali całkowicie...
            • fruuuga Re: Żabciucha już tam nie ma :(((( 12.04.08, 12:24
              nisiaczek28 napisała:

> Nie wiem czy go przenieśli czy zlikwidowali całkowicie...

żabciucha nie ma już od stycznia /lutego.
              szkoda, że właściciel już nie zagląda na to forum -można by się było
              wtedy dowiedzieć czy został przeniesiony czy całkowicie zlikwidowany.
              może po prostu przestało się im opłacać -towar się popsuł, to i
              klijentów ubyło...

• nisiaczek28 Re: Żabciucha już tam nie ma :(((( 19.07.08, 11:49
                Pewnie zlikwidowali bo od dłuższego czasu klientów było mało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka