Dodaj do ulubionych

czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie

10.08.06, 19:01
Obserwuj wątek
    • ddarwin Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 11.08.06, 13:40

WITAM PANIĄ

NIE MOGĘ POLECIĆ PANI INNYCH HURTOWNI LECZ ZAPROPONOWAĆ OFERTĘ NASZEJ FIRMY

NASZA FIRMA JEST BEZPOSREDNIM IMPORTEREM ODZIEŻY UŻYWANEJ Z USA. POSIADAMY W
      NASZYM ASORTYMECIE NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ ODZIEŻY ZNANYCH MAREK (BANANA REPUBLIC,
      ABERCOMBIE AND FITCH, CK, POLO JENS, ADDIDAS, NIKE I INNE) JEST MIX ODZIEŻY W
      BARDZO DOBRYM STANIE W ORYGINALNIE ZAPAKOWANYCH BELACH PO 411 KG
      SORTUJEMY RÓWNIEŻ NA ŻYCZENIE KLIENTA KONKRETNY ASORTYMENT
      CENA ZA BALE 411KG - 15ZŁ/KG
      CENA ZA KONKRETNY ASORTYMENT 31ZŁ/KG
      JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA WSPÓŁPRACĄ PROSZE O KONTAKT POD NR. TEL.
      501312917 MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CEN PRZY WIĘKSZEJ ILOŚCI
      POZDRAWIAM
    • fragrancesearcher Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 07.06.13, 10:41
      hurtownia NOWEJ odzieży oraz PRODUKCJA łącznie z metkami, możliwość robienia nadruków w sitodruku...to wszystko na reflect.pl www.reflect.pl/katalog_odziez.html

mają też odzież sportową , roboczą czy reklamową ;)
    • goldenparrotltd Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 07.06.13, 11:07
      Wychodząc na przeciw potrzebom i sugestiom naszych Klientów uruchomiliśmy od 6.06.2013 własną sortownię odzieży używanej.
      W związku z tym chcielibyśmy Państwu zaprezentować nasz nowy asortyment
      Cream dziecięcy – £6
      Cream damski – £6
      Cream męski – £6
      I Gatunek dziecięcy – £2.5
      I Gatunek damski – £2.5
      I Gatunek męski – £2.5
      II Gatunek mix – £1.5
      Buty mix I – £3
      Buty mix II – £1.5
      Torebki mix – £3.5
      Garnitury komplety – £3
      Staniki – £2.5
      Ręczniki – £1.5
      Pościel – £1.5
      Zasłony – £1.5
      Płaszcze i kurtki zimowe – £3
      Bielizna damska – £2
      Niesort door2door – £1.35

golden.parrot.ltd@gmail.com
    • ertkonto Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 07.06.13, 22:42
      myslisz, ze ktos Ci taka poleci? musisz sam znalezc, polecam odziezuzywana-adresy. pl sa tam dostawcy z PL oraz EU
    • perkowskaanna5 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 07.08.13, 12:35
      Witam. Polecam towar bezposrednio z hurtowniz holandii.Ta Pani mieszka na podlasiu.Zamawiałam u niej naprawde super ubrania wieszkowe.
      Tel. do tej Pani to 507410122
    • z_pierwszej_reki_niesort Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 21.08.13, 14:03
      Dzień dobry.

Mam do zaoferowania bardzo dobry sort z nowootwartej sortowni w Anglii.
      Szukamy nowych klientów ,do stałej wsółpracy.
      Mamy swój magazyn w Łodzi i jestesmy w Polsce raz w miesiącu z towarem.
      Worki z odzieżą sortowaną można sobie u nas wybierać. Jest to mix w workach 12 kg.
      Ubrania są bardzo dobrze sortowane wiec nie znajdą w nim Państwo odrzutu ani innych rzeczy niż ubrania.
      W naszej ofercie mamy też zabawki oraz buty.

Ceny :

Ubrania sortowane mix - 10.50 zł/kg.
      Zabawki - 10 zł/kg

num kontaktowy:
      0044 1978447901 tel.stacjonarny Anglia.
      0044 7860678061 tel kom Anglia.
      887-022-356 tel.kom Polska.

z_pierwszej_reki@interia.pl
    • complex1830 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 09.09.13, 13:30
      JA kupuję od kobitki z Białegostoku 200kg sortu co tydzień naprawdę świetnej jakości, czasami są ubrania z metkami. Telefon do niej 696 790 958.Za 200 kg sortu płacę tylko 1600zł,jest to mix damski, męski i dziecięcy ubrania prosto na wieszak, jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
    • sort-eks Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 09.09.13, 19:33
      ZAPRASZAMY DO NOWO OTWARTEJ HURTOWNI odziezy uzywanej i OUTLET W TARNOWIE
      W OFERCIE MAMY SZEROKI ASORTYMENT ODZIEZY OUTLETOWEJ KOLEKCJA 2012/2013 ZNANYCH MAREK JAK
      ****NEXT**** ZARA ****STRADIVARIUS**** BERSHKA ****ADIDAS ****UMBRO**** ****NIKE ****BIELIZNA TRIUMPH
      TYLKO U NAS SA NAJMNIEJSZE PAKIETY OD 20 DO 35 SZT
      WYSTAWIAMY FAKTURY

******************ODZIEZ UZYWANA*************
      sort angielski od 11 zł/kg
      orginalny nie sort angielski 8.40 zł/kg
      orginalny nie sort norweski 9.00 zł/kg
      odziez z wieszaka (na sztuki) od 15 zł do 38 zł/kg
      TOWAR WYSYLAMY TAKRZE KURJEREM ZAPRASZAMY DO WSPOLPRACY

Kontakt e mail www.sort-eks.pl
      Adres:
      ul. Okrężna 9 Tarnów 33-100
      tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791
    • ewa.k19 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 10.09.13, 23:12
      mam do sprzedania odziez sortowaną z Irlandii
      obecnie mam ok 4 tony. Wiecej informacji pod meilem ewa.k19@wp.pl lub 605072830
      • paweluzios Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 13.09.13, 23:16
        witam mam do zaoferowania odziez nowa i używaną .jesli chodzi o odzież uzywana oferuje mix exstra sort oraz nie sort z holandii na kg w kazdej ilosci wiecej na stronie WWW.EUROMODA.ORG.PL
        • paweluzios Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 13.09.13, 23:17
          paweluzios napisał(a):

> witam mam do zaoferowania odziez nowa i używaną .jesli chodzi o odzież uzywana
          > oferuje mix exstra sort oraz nie sort z holandii na kg w kazdej ilosci wiece
          > j na stronie WWW.EUROMODA.ORG.PL
    • wieslawagrze Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 11.09.13, 08:24
      Zapytałaś czy ktoś Ci poleci, a posypały się reklamy.Przestrzegam wszystkich przed hurtowniami i ogłoszeniodawcami z forów. Nikt tak na prawdę tu nikomu nie pomoże, a Ci , którzy się tu ogłaszają nie mają zbytu. Straciłam dużo pieniędzy na towar od ogłaszających się tu osób. Wszystkim nowym i zagubionym polecam jeździć osobiście i sprawdzać, pamiętajcie, dobre towary nie muszą być ogłaszane i reklamowane. Zawsze oglądajcie towar w hurtowni bo często przygotowują go na 1 raz! Firmy, którym towar schodzi mają klientów i nie siedzą na forach. W szczególności odradzam ogłoszenia prosto z Angli i osoby wiecznie reklamujące się. Każdy zachwala a potem okazuje sie, ze towar to śmieć. Nie wierzcie też w piękne zbiórki, skąd sprzedawca może wiedzieć, że ma piękny towar oryginał? Ogląda każdą siatkę na samochodzie i wie dokładnie co będzie w towarze? Albo w bajki o ekstra kreamach i pieknych sortach. Uważajcie zanim wydacie swoje ciężko zarobione pieniądze.
    • paweluzios Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 13.09.13, 23:22
      www.euromoda.org.pl
    • paweluzios Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 13.09.13, 23:23
      agapromyk napisała:

www.euromoda.org.pl
    • mia890 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 15.09.13, 00:26
      Witam interesuję mnie hurtownia z używanymi futerkami naturalnymi ,może ktoś polecić jakąś ?Dziękuję ...Pozdrawiam serdecznie.
    • paulinal19 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 15.09.13, 23:07
      witam, moze poszukamy razem tzn. moge zaproponowac wspolne zamawianie towaru ja mam dobry dostep i ceny sa tez ok. kontakt:paulinal19@o2.pl
    • catwalkwholesale Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 08.10.13, 09:55

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszej hurtowni internetowej www.catwalkwholesale.com/
      Jako jedyna hurtownia w UK oferujemy sprzedaz pojedynczych sztuk sposrod wszystkich naszych styli , gdzie podczas korzystania z usulug innych hurtowni klient jest zmuszony zakupic cala paczke. Koszt przesylki ( od 1 do10 kg - okolo
      50 szt. ) z dostawa w przeciagu 3 - 5 dni wynosi 19,00 £.
      Oferujemy najnowsze trendy prosto z wybiegow mody w bardzo przystepnych cenach , zaczynajacych sie juz od 1,90 £.

CATWALK WHOLESALE
    • kup-ciuszek2 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 17.09.14, 13:50
      witam i prosze o bezposredni kontakt mailowy co konkretnie mogla bym wyslac secondhand.hurt@gmail.com pozdrawiam
    • kup-ciuszek2 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 17.09.14, 13:52
      secondhand.hurt@gmail.com prosze o kontakt pozdrawiam
    • szwecja.hurt Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 20.09.14, 08:01
      Witam
      Jestem importerem prowadzącym hurtownię z odzieżą szwedzką. Odzież jest zbierana od 1998 roku z kontenerów należących do mojej szwedzkiej rodziny porozstawianych w miejscowościach Sztokholm, Goteborg oraz Malmo.
      Sprowadzam ładunki pełnogabarytowe 15-17,5 tony. Towar jest to wglądu w Lesznie (Wielkopolska)
      Zapraszam Państwa do współpracy.
      Cena 5,50 kg do negocjacji

Pozdrawiam
      Piotr Langner
      665 829 101
      szwecja.hurt@gmail.com
      www.odziezszwedzka.pl
    • moniczkaone Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 25.09.14, 16:10
      Zapraszam do Hurtowni On-line www.bonmar.com.pl/
      Posiadamy Nową i używaną odzież, torebki i buty . Nowo otwarta hurtownia on-line na kilogramy.
      Taki marek jak River Island, Mohito, New look , Sinsay, Atmosphere,

Zapraszam! Bo ceny u nas są konkurencyjne i posiadamy bardzo dobry towar który na pewno przyciągnie twoich klientów!

www.bonmar.com.pl/
      www.bonmar.com.pl/
      www.bonmar.com.pl/
    • moniczkaone Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 23.01.15, 14:01
      Hurtownia odzieży angielskiej końcówka kolekcji, OUTLET!
      konkurencyjne ceny !

River Island, New Look, George, Atmosphere , i wiele innych !!!!!!!
      Obuwie nowe, używane - Outletowe

MIX MAREK !

ZAPRASZAM ZAPRASZAM ZAPRASZAM

WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL

WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL
      WWW.BONMAR.COM.PL
    • swedishoriginal22 Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 02.02.15, 23:28
      Hello

We are company from Lithuania and we are looking for new partners.

We offer good quality used clothes from Sweden. Containers collection, only from Stockholm. Unsorted, untouched bags.
      100 % Original.

Price 1.15 euro ? one kilogram. The price depends on buying amount? Buying 8 tons and more ? price 1.10 eur/kg

The clothes are in Lithuania, city Alytus. It is about 60 km from the Lithuania ? Poland border.

Any time You want, You can visit our warehouse to check the quality.

There are no minimum order, You can buy as much as You want.

Feel free to contact for any more information write e-mail, or call/write sms +37060703238 (speaks in Russian), +37060703239 (speaks in English).
    • szachszczoni Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 03.02.15, 16:51
      Proponuję moje 600kg fajnego towaru. Bardzo różny.Mail: missabus@o2.plPozdrawiam.
    • szachszczoni Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 03.02.15, 16:53
      Jestem z zachodniopomorskiego.Mogę wysyłać określone ilości.
    • ubraniazirlandii Re: czy ktos poleci dobrą i sprawdzoną hurtownie 04.02.15, 14:41
      www.facebook.com/profile.php?id=100008512748127
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka