Dodaj do ulubionych

TOMITEX- mamy wrescie sorty ;)

13.02.07, 09:20
Witam,
uprzejmie informuje iz pojawily sie w naszej ofercie sorty odziezy uzywanej
tworzonej na bazie oczywiscie anglika. :)
i tak:
mix lato/wiosna/jesien 22 zl
dziecko 22 zl
bielizna 28 zl
buty 18 zl
zabawka 10 zl
spodnie 20 zl

nie mamy tego za wiele .. zawsze to cos .;) w razie popytu zwiekszymy
produkcje. ;)

no i oczywiscie niesort za jedyne 4,5 zl

pozdrawiam
Piotr M
TOMITEX
22 7505273
tomitex@tomitex.com.pl
Obserwuj wątek
    • l-nika Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 13.02.07, 11:25
      czy te sorty przygotowujecie sami? czy dosajecie z anglii sortoryginal?
      • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 13.02.07, 11:57
        sorty przygotowujemy sami..mozna popatrzec na "produkcje" . :) a sa
        przygotowywane z towaru ktory idzie na nasze sklepy (sieć: KIERMASZ ODZIEZY),
        2 panie walcza z tym codziennie...zapraszam do firmy...nie ma u nas problemy z
        tym co zosatje ze sklepow poniewaz wszsystko wysylamy do afryki, pakistanu i
        ukrainy.. wiec mit sortown i ktora sprzedaje to co zostalo ze sklepu w naszym
        przypadku nie dziala. :)
        zreszta wszystko to widac na miejscu

zapraszam
        Piotr M
        • benek136 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 13.02.07, 21:24
          Interesowały by mnie buty czy są slady uzytkowania i czy są pakowane sezonowo
          czy wszystko razem?
          • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 10:14
            No w związku z tym ze zajmujemy się handlem towarem używanym :) buty noszą
            slady używania. :) jednak okreslił bym ich gatunek na cream... to są te same
            buty co są na naszych sklepach.
            gorszy gatunek ląduje w afryce, pakistanie, ukrainie.
            pzdr
            Piotr M
            TOMITEX
            • benek136 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 22:27
              Bardzo długo juz handluję obuwiem i jest obuwie prawie nowe lub nowe ,z jakiś
              względów sprzedawane w odzieży uzywanej i takim obuwiem jestem zainteresowany i
              dlatego pytam czy macie takie obuwie,czy obuwie noszone tak ijak ciuchy w
              sklepie z odzieżą używaną są nowe z metkami pytanie dlaczego i ja takimi
              handluję i po prostu odzież używana, a ponieważ nie mam możliwości bywania w
              pańskich sklepach i nie wiem co pan tam wystawia dlatego ,może głupie
              pytanie ,ale pytam i bardzo się chwali , że wszystkie odpady pan sprzedaje do
              innych krajów i dlatego przyjadę ,wezmę i wtedy ocenię pański towar
              • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 23:00
                witam,
                gorąco zapraszam, buty na sklepach sprzedaja się dobrze.....wydaje mi sie ze
                jakość ich jest dobra..zbieramy pozytywne recenzje....czy są w nich nowe???
                pewnie sie zdażają ale nie robilem jakiejs dokładnej analizy.
                pozdrawiam i licze na spotkanie w TOMITEXIE ;)
                Piotr M
        • pils75 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 16.02.07, 19:59
          Owszem, mit posklepówki obalony..
          Tylko co trafia do sortów skoro są sklepy...?
          Firmowe ciuchy też??
          • delissa11 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 17.02.07, 00:01
            Biorę od nich niesort i muszę przyznać,że jestem
            zadowolona.Prawdziwe,"niezubożone"charity w rozsądnej cenie.Przy najbliższej
            okazji wypróbuję może i sort.
            • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 18.02.07, 16:15
              a pozdrawiam Lublin gorąco. :)
              delissa naprawde sie staramy z tymi sorcikami..nie ma ich wiele ..bo tak jak
              pisalem glupio tak przy naszej skali nie miec ich w ofercie...no i w sumie
              obiecuje juz od pol roku :)
              pozdrawiam goraco
              PiotrM TOMITEX
          • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 18.02.07, 16:13
            Witam,
            Dlatego wlasnie zapraszam do nas do firmy, system produkcji nie pozwala na
            takie myki... poprostu sie nie da. :) i to jest fakt...tak jak pisalem
            najlepiej zobaczyc.. przerabiamy dziennie okolo 20 ton oryginalu, i naprawde
            nie da sie tak tego sprawnie zorganizowac by na sklepy dawac lepsze a na
            rynek gorsze jest wrecz odwrotnie..ale trzeba zobaczyc.. zapraszam niedowiarkow
            serdecznie.... aaa i mozna porownac towar ktory idzie na sklepy z
            sorcikami . :) owe sorty sa raczej dopelnieniem oferty oraz sa skierowane do
            naszych stalych sklepowych klientow , ktorzy jak lwy walcza na naszych
            wymianach.
            PiotrM
            TOMITEX
    • babymartyna Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 13.02.07, 22:38
      Panie Piotrze , Lublin się kłania.Proszę o adres na maila
      dobraiwona@wp.pl.Pozdrawiam.
    • monika1124 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 15:26
      Witam serdecznie

Panie Piotrze, jestem Państwa stałą i bardzo zadowolona Klientką :-) ( Mam na
      myśli sklepy). Czy jest szansa na sprzedaż sortu torebek?

Pozdrawiam,
      Monika
      • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 15:43
        Dobre pytanie. :)
        w sortowni sprzedajemy buty, paski i torebki razem, Klienci w związku z
        faktem iż worki są przezroczyste w zaleznosci od potrzeb biorą takie gdzie
        nie ma torebek lub tez gdzie jest ich więcej. :)
        od polowy marca bedziemy informowali na stronach www ( pracujemy teraz nad
        nią ) o sklepach na które będą wstawione te sorty tak by klienci detalicznie
        mieli ułatwione poszukiwania tego asortymentu.
        ...ale obiecuje ze zastanowie sie nad dzieleniem tego mixu....
        aaa i ciesze sie ze jest Pani Klientką zadowoloną ...oby takich było jak
        najwiecej....;)
        pozdrawiam
        PiotrM
        TOMITEX
    • izaju44 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 16:56
      Witam serdecznie! Jak Pan ocenia stan proponowanego cremu? Bo ceny ma Pan badzo
      dobre. A moze jakies przykładowe fotki posiada Pan? Jaki jest konieczny
      minimalny zakup? Pozdrawiam Iza
      • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 15.02.07, 22:55
        WItam serdecznie również
        uwazamy iz cena jest atakcyjna za ten towar... i jego jakość jest ok...ocene
        dawal oraz wskazówki do jego robienia wspolnik .. ktory jest tworcą sieci
        sprzedazy detalicznej (KIERMASZ ODZIEŻY)...minimalny zakup bedzie oscylowal w
        okolicach 20 kg...tak pakujemy..co sie tyczy fotek..prosze przyjechac obejzec
        jak wyglada produkcja....naprawde sie staramy....ten towar to jest jakies 10-
        15% z oryginalu, szczegolnie polacem dziecko...bo angielskie jest wyjatkowo
        urocze. :) fotki, poprosze o zorganizowanie ich po moim powrocie z wysp
        brytyjskich...Londyn i Manchester czeka. do poniedziałku pozdrawiam
        Piotr M
        TOMITEX
        • benek136 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 18.02.07, 18:59
          mm jak zwykle pytanie ,czy jak się przyjedzie ,bez zadnej zapowiedzi obojętnie
          którego dnia czy jest szansa na otrzymanie sortu ,czy trzeba jakos uzgadniać
          swój przyjazd
          • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 19.02.07, 09:33
            Witam,
            Jesli coś zaczynam robić staram sie to robić profesjonalnie ( tzn. mam taką
            nadzieje)więc zawsze, ale to zawsze powinno być na magazynie okolo 500 kg
            kazdego sortu....poprostu jak znika towar to szef produkcji kaze dorobić. W
            przyszłości tj. okolo 2 tygodni bedzie zawsze info o dostepnosci towaru na
            stronach www. Jak by sie zdazyło ze nie było by towaru to prosze o info o
            takowej sytuacji. Naprawde mamy duze mozliwosci organizacyjne i produkcyjne
            ponad 80 osób na sortowni stanowi pewną siłę. :)
            Piotr M
            TOMITEX
            • aja1974 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 19.02.07, 15:26
              Wszystko super, tylko szkoda, że jesteście mało elastyczni, jeśli chodzi o
              godziny. Żeby 15 min nie poczekać na klienta, hmmm ;]
              Zapytałam grzecznie Panią przez telefon czy jest możliwość przyjazdu
              kilkanaście minut po 16,30, ponieważ jadę z daleka i jest różnie na trasie..
              Odpowiedziano mi , że NIE- tylko do 16,30. No cóż...
              Ale postaram się mimo wszystko tak zmienić moje plany, aby broń boże się nie
              spóźnić!!!
              • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 19.02.07, 15:59
                Aju przepraszam Cię bardzo juz zidentyfikowalem Panią która z Tobą rozmawiała i
                sprawa jest wyjaśniona, Prosze Cię zadzwoń jeszcze raz i zapytaj się ze
                wybierasz sie do nas dnia tego i tego ......i liczę że moja pracownica
                zrozumiała że to Klienci w ramach rozsądku wyznaczają godziny pracy. parenaście
                minut, nie robi nam różnicy.
                Musisz tez zrozumieć iż czasami najlepszy jest prosty i czytelny komunikat
                zawierający prośbę wprost. tzn. czy mozecie poczekać tyle i tyle bo..etc.
                Ludzie czasami nie rozumieja delikatnej sugestii (dziękuje za takt) lub tez
                nie chcą jej zrozumieć. Prosze o wyrozumiałość , nie jestem w stanie
                kontrolować 200 pracowników choć się staram :)
                Liczę na komentarz.
                Pozdrawiam CIę
                PiotrM
                TOMITEX
                • aja1974 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 19.02.07, 16:36
                  Cieszę się, że tak błyskawicznie sprawa została wyjaśniona :]
                  Jutro osobiście będę mogła podziękować, zdążę na pewno przed 16,30. ;]
                  Wyjeżdżamy wcześnie rano-może będzie okazja pogadać? Pozdrawiam
                  • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 19.02.07, 19:41
                    błyskawicznie bo i błacha była..niezrozumienie mładego człowieka, brak
                    doświadczenia i takie tam. :) ale nie wolno nad błachostkami przechodzic lub je
                    omijać..zawsze powinno się zareagować.. i tak zrobiłem. Mam nadziję że będę.
                    Zapraszam na kawkę pochwalimy się swoim "dzieckiem" tzn Tomitexem...to chyba
                    efekt pracoholizmu. ;)
                    wprawdzie dzisiaj nasi klienci nas mocno zaskoczyli ilościami zakupów ..ale to
                    już mój problem by towar był dostępny bez zmian jakości.
                    pozdrawiam
                    PiotrM
                    TOMITEX
                    • sp520 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 17:16
                      Witam
                      Czy Tomitex to jest ta sama firma która skupuje odziez angielską posklepową
                      • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 20:21
                        dokładnie tak to ta sama firma, skupuje każdą ilość odiezy letniej angielskiej
                        posklepowej. :) wiec jak by coś to prosze o kontakt z firmą dostanie Pan/Pani
                        specyfikacje asortymentów.
                        pozdrawiam
                        PiotrM
                        Tomitex
          • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 20.02.07, 09:36
            no i musialem dac jeszcze jedna Pania do "produkcji" sortów. :) dzięi za
            sugestie i zaufanie..... jestem pod wrazeniem odległości którą niektórzy do
            mnie pokonują. :)
            pozdrawiam
            PiotrM
            TOMITEX
    • gadorka Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 21.02.07, 14:17
      witam Panie Piotrze
      Niestety nie mogę się z Pana złapać na gg ? Może uda mi się tutaj dowiedzieć
      paru rzeczy? W grudniu rozmawialiśmy właśnie na gadu że sort będzie ale z Belgi
      bodajrze o ile pamiętam ( czy to właśnie jest ten sort ? ) czy jednak plany się
      zmieniły i jest to typowa Anglia? Czy jest możliwośc obejrzenia tego co się
      kupuje ?
      Miałam zapytac czy wcześniej należy skontaktować się telefonicznie czy jest
      możliwy zakup sortu ale doczytałam że jest on robiony na bieżąco wieć nie musze
      się anonsować wcześniej?
      z góry dziekuję za odpowiedź
      Pozdrawiam Panie Piotrze !
      • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 21.02.07, 14:38
        A witam witam,
        o szanowne zdrowie sie pytam...zgadza sie ..pogniewialem sie troszke z gg i
        zamienilem sie na skype. :) nie sort belgijski...okazal sie ieszanką
        blgisjko /holendersko/niemiecka. :( tam widac robią "pewne firmy" takie same
        numery jak "pewne firmy" u Nas..takie zycie ..niewiel sie rózni nasze
        od "ichszego". czyli w zakresie oryginaly jest typowa anglia (
        charity)..anonsowac sie nie trzeba ..choć jednak gdy jedzie Pani z daleko warto
        zadzwonic do biura i poinformowac ze Pani juz jedzie by kots poczekał ( dzięki
        aja za sugestie). Tak sorty robie na miejscu ( 2 panie ) tak by Klienci
        widzieli co i jak....;)
        pozdrawiam i zapraszam
        jak Pani bedzie prosze sie zapytac czy jestem ...moze uda sie porozmawiać.
        pozdrawiam
        PiotrM
        TOMITEX
        • filc2 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 13:49
          Troszke w bok od mojej trasy,inie wiem czy podane ceny to ceny netto czy
          brutto.Mam pewne watpliwosc,raz pisze Pan o 80 osobach na sortowni a raz o
          dwocch paniach. iwonka
          • sp520 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 17:17
            Strasznie gosc sie mona i cukruje
            • pils75 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 17:21
              Co to "mona"? :]
            • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 23.02.07, 07:34
              Nie "gość" bo ja nigdy nie jstem anonimowy!
              jesli juz to mota nie "mona"....ale nie mota wystarczy!! tylko dobrze
              czytać. :)
              co się tyczy cukrowania..hmmm...tak mam pewna słabość mianowicie lubie byc
              kulturalny, miły, normalny....ale rozumiem ze te cechy są tak niepowszechne ze
              zyskały okreslenie "cukruje"..więc niech zostanie ze "cukruje" i jakoś nie jest
              mi z tym przykro
              więc dozucając kolejna łyzke..pozdrawiam serdecznie... :)
              PiotrM
              Tomitex
              • bejoy Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 23.02.07, 08:18
                tomitex napisał:

> co się tyczy cukrowania..hmmm...tak mam pewna słabość mianowicie lubie byc
                > kulturalny, miły, normalny....ale rozumiem ze te cechy są tak niepowszechne ze
                > zyskały okreslenie "cukruje"..więc niech zostanie ze "cukruje" i jakoś nie jest
                > mi z tym przykro
                > więc dozucając kolejna łyzke..pozdrawiam serdecznie... :)
                > PiotrM
                > Tomitex

Słodkie :)))))))))))
                pozdrawiam :)))))))))

--
                • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 24.02.07, 11:09
                  a dziękuje. :) widze ze siła w narodzie nie ginie. :)
                  i pozdrawiam, narazie małysz 4 .....ale jest szansa... :)
                  PiotrM
                  Tomitex
          • delissa11 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 17:48
            Tam napraaawdę pracuje dużo ludzi!!Ruch jak w fabryce przy produkcji!!!Byłam"
            pod wrażeniem"!
            • pils75 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 17:51
              delissa-dużo bierzesz niesortu od nich [ jednorazowo]?
              • delissa11 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 19:17
                Ja "biedny żuk"jestem,więc ooogromnych zakupów nie robię.Max.jednorazowo
                ok.300kg(2bigi).Odpad jest w normie,towar równy pod wzgl.jakości,może troszkę
                zbyt mało tzw"hitów"-jest to jednak zrozumiałe gdyż to zbiórka charity.Dla mnie
                duże znaczenie ma dodatkowo cena(w tym wypadku niewygórowana).Szczerze mówiąc
                kupując towar w wielu innych hurtowniach płaciłam więcej a trafiałam
                niekoniecznie lepiej...Mam nadzieję,że nie będzie gorzej;))
                • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 22.02.07, 20:19
                  ceny sa oczywiscie brutto. co się tyczy "mona" lub tez "motania" to
                  stwierdziłem jasno na sortowni pracuje około 80 osób.. sort który oferuje robią
                  2 panie w zalezności od potrzeb....ale i tak zapraszam. :)przypomne iż
                  produkuje towar na nasze sklepy tj. KIERMASZ ODZIEŻY, na afrykę , pakistan,
                  ukrainę, holandię... :) więc dwiema osobami choćbym niewiem jak wydajne były to
                  tego nie zrobię.:)ale 600 kg dziennie sortu na rynek polski- czemu nie. staram
                  sie utrzymywać rezerwę w postaci około 300 kg każdego sortu, więcej nie ma
                  sensu, bo traktuje owe sorty jako dopełnienie mojej oferty i odpowiedż na
                  pytania moich stałych Klientów... no i fajnie wygląda jak ma się w ofercie
                  więcej niż 2 pozycje. :)
                  Co się tyczy jakości ...mam nadzieję iż jak będzie gorzej to od razu sie o tym
                  przekonam i do wiem..min. od Was. Towar mój lubie bo faktycnie jest stabilny, a
                  ja jakoś przestałem wierzyć w "super jakość za niską cenę" więc oferuje moim
                  zdaniem dobrą cenę w tej jakości . :) statystyki robię codzinnie ...w podziale
                  na asortymenty oraz na jakość..wiec jak mnie przyjaciele za kanału la manche
                  chcą wystwić wiem od pierwszego Tira.....choć czasami się mylę z ocenami :)
                  pozdrawiam
                  w szczególnoiści Tych Klientów któzy dotarli do Nas dziś... pomimo mrozów ,
                  lodów, wilków. :)
                  PiotrM
                  TOMITEX
                  • sasiedzi10 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 26.02.07, 12:46
                    Witam
                    Czy istnieje mozliwosc uzyskania informacji kiedy bedzie najblizsza wymiana
                    towaru na ul.Nowowiejskiej 5???
                    dziekuje
                    pozdrawiam
                    • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 26.02.07, 13:11
                      ..Nowowiejska 5...wymiana w poniedziałek 12.03. serdecznie zapraszamy. :)
                      PiotrM
                      Tomitex
                      juz nie długo bedzie pelna i aktualizowana informacja o wymianach, nowych
                      sklepach o sortymentach w hurtowni na nowej www. Cięzko nad tym pracujemy.
    • filc2 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 26.02.07, 13:27
      dwukrotnie bylam w sklepie -kiermasz-na ul.przy agorze zobaczyc co za towar i
      czy warto jechac do sortowni.pierwsze wrazenie to porazka,lepszy towar zmuszona
      jestem zdejmowac z wieszakow i koszy.Panie Piotrze zbyt duzo chwalenia
      sie,prosze sie nie gniewac. iwonka
      • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 26.02.07, 14:35
        Jestem bardzo pokornym człowiekiem, ale musze stwierdzić iż jestem zadowolony
        z wynikow biznesowych tego sklepu, co swiadczy chyba o akceptacji jakości
        przez klientow, mimo wszsytko dziękuje za opinie.
        ja raczej sie nie gniewam. :)
        dzisiaj mieliśmy wymiane na rondzie wiatraczna ( 600 m2) i kolejka byla od 7
        rano przed sklepem...to nie przechwalki to fakt. zaprasz np 12.03 na
        nowowiejską 5 bedzie kolejna wymiana.
        pozdrawiam
        PiotrM
        Tomitex
        • amelia4 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 27.02.07, 00:31
          Witam Panie Piotrze:-)
          Juz od dłuższego czasu obserwuje Pańskie wypowiedzi na forum i tak sie zbieram
          do podzielenia sie z Panem moją opinią na temat sieci "KIERMASZ
          ODZIEŻY".Ubrania od maleńkosci były moją życiowa pasją,a i z racji wykonywanego
          zawodu i zapotrzebowania na odziez używaną jestem Pana stałą klientką-chodz
          odrazu powiem że w odróżnieniu od większosći tutejszych forumowiczów sklepu nie
          prowadze:-).Pamiętam jeszcze czasy kiedy ilosc waszych sklepów można było
          policzyc na palcach jednej ręki i nie powiem-cieszy mnie ze jest ich co raz
          więcej,zawsze to w koncu wiekszy wybór dla klienta,ale do czego
          zmierzam.....Pomijam kwestie towaru,czasem jest on rewelacyjny,czasem wychodze
          z Pańskiego sklepu bez zakupów,różnie to bywa,to jednak to co zawsze sobie
          chwaliłam w "KIERMASZACH" to bardzo miła i sympatyczna obsługa,zawsze miłe i
          usmiechniete osoby,aż człowiek miał ochote robić zakupy...ostatnio zaczełam
          zaglądać do Państwa sklepu na pl.Zbawiciela i powiem Panu że sie niemiło
          zaskoczyłam....poza przesympatyczną starszą Panią która stoi na kasie ,to
          niestety obsługa pozostawia wiele do życzenia..ja wiem że kazdy moze miec zły
          dzień,bo ja tez takie miewam,ale jak tam wchodze,a zaczełam bywac czesto , to
          mam wrazenie że zły dzień to w tym sklepie każdy dzień...sposób odnoszenia sie
          do klienta przez personel pozostawia mówiac delikatnie wiele do
          życzenia...krzyczenie na klienta że coś mu tam z wieszaka spadło, i żeby
          natychmiast podnosił,czy chociazby traktowanie kazdego jak potencjalnego
          złodzieja który nie myśli o niczym innym tylko o wyniesieniu jak najwiekszej
          ilosci rzeczy bez płacenia to nie są zachowania które sprawiają ze sklep ten
          odwiedza sie z ochotą....przepraszam że tak przynudzam wieczorową porą,ale
          ostatnio byłam poraz kolejny świadkiem sytuacji w której Pani pracujaca w
          sklepie wrecz wrzeszczy na starszą kobiecine żeby ta podniosła z podłogi jakies
          ubrania które jej pospadały...babcia nie reagowała,ale mysle że to nie z
          ignorancji a raczej chyba ze słabego słuchu:-)...ale i tak jakos przykro tak
          sie człowiekowi zrobiło jak na to patrzył....
          Niemniej jednak stałą klientką jestem i pewnie bede ,a jak wreszcie sie zbiore
          do kupy to moze przyjade do Was do TOMITEXU i wezme sortu na próbe,bo mnie ta
          wiadomosc ucieszyła ,ze sie wreszcie w Waszej ofercie pojawił:-)
          Serdecznie pozdrawiam ,no i miłego tygodnia,oby dla Nas wszytkich był udany.
          Amelia.M
          • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 27.02.07, 20:53
            Witam,
            dziękuje za szczerość, szczególnie gdy to pisze stała Klientka. Mamy świadomość
            z zdażają się takie sytuacje....:( staramy się je eliminować...ale proszę o
            wyrozumiałość.....:) w sprawie szczegolow mojego dzialania zapraszam na priv gg
            nr. 2909417.. nie chce przynudzać techniką operacyjną. :) ale chętnie udzile
            wyjaśnień. :)
            przepraszam za te nieprzyjemne odczucia i mam nadziję iż sie nie powtórza lub
            te sporadyczne wyjątki będą potwierdzały generalną zasadę o której pisała Pani
            w swoim poście.
            PiotrM
            Tomitex
            pozdr
        • l-nika Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 27.02.07, 09:01
          w jakiej cenie spzredajecie towar jesli jest tzw wymiana?
          • elli04 Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 27.02.07, 12:50
            Dlaczego na stronie internetowej TOMITEX ostatnie wpisy np. dotyczące wymiany
            towaru i sklepów są prawie z przed roku , nikt tej strony nie aktualizuje ?
            • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 27.02.07, 20:58
              Witam cię Elli,
              nio w porzednich moich postach pisalem że ciężko pracujemy nad nową
              stroną..gdzie będą na bieząco aktualizowane informacje....mam nadzije zę warto
              było tyle czekać i strona będzie przydatna moim klientom.
              pozdrawiam

elli04 napisała:

> Dlaczego na stronie internetowej TOMITEX ostatnie wpisy np. dotyczące wymiany
              > towaru i sklepów są prawie z przed roku , nikt tej strony nie aktualizuje ?
          • tomitex Re: TOMITEX- mamy wrescie sorty ;) 27.02.07, 20:55
            jedyne 42 zł
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka