Dodaj do ulubionych

szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej

09.04.07, 22:53
poszukuje dostawcy sortowanej odziezy uzywanej do nowo otwieranego sklepu na
terenie slaska-okolice bytomia,prosze o kontakt,
Obserwuj wątek
    • frytka200 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 09.04.07, 23:14
      Zostawilem wiadomosc na gazetowym Pozdrawaim
    • andglow31 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 14.05.13, 23:11
      Witam!!Odziez uzywana sort markowych firm bezposrednio z Londynu.Warunki wspolpracy i cena do uzgodnienia.Wystawiam rachunki,platnosc za towar po dostawie,wysylam fotki towaru ktory dotrze do Panstwa sklepu.Kontakt.andglow31@wp.pl
      • beata150675 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 19.09.13, 15:31
        proszę o telefon. dziekuje ,beata
    • ecotexpoland Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 15.05.13, 09:27
      odzież sortowana niemiecka mix (7,13brutto).dowozimy na cały kraj.
      68 4772 218
    • luxbaby0 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 22.05.13, 18:53
      witam, posiadam śliczna odziez dla dzieci więcej informacji na mejla luxbaby@wp.pl
      • sort-eks Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 09.09.13, 19:30
        ZAPRASZAMY DO NOWO OTWARTEJ HURTOWNI odziezy uzywanej i OUTLET W TARNOWIE
        W OFERCIE MAMY SZEROKI ASORTYMENT ODZIEZY OUTLETOWEJ KOLEKCJA 2012/2013 ZNANYCH MAREK JAK
        ****NEXT**** ZARA ****STRADIVARIUS**** BERSHKA ****ADIDAS ****UMBRO**** ****NIKE ****BIELIZNA TRIUMPH
        TYLKO U NAS SA NAJMNIEJSZE PAKIETY OD 20 DO 35 SZT
        WYSTAWIAMY FAKTURY

******************ODZIEZ UZYWANA*************
        sort angielski od 11 zł/kg
        orginalny nie sort angielski 8.40 zł/kg
        orginalny nie sort norweski 9.00 zł/kg
        odziez z wieszaka (na sztuki) od 15 zł do 38 zł/kg

Kontakt e mail www.sort-eks.pl
        Adres:
        ul. Okrężna 9 Tarnów 33-100
        tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791
    • nova_collection Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 09.09.13, 13:06
      Witam Serdecznie,
      Jeśli są Państwo zainteresowani ofertą odzieży nowej Bon Prix w cenie 7zł/szt netto bardzo proszę o wyrażenie zgody na wysłanie oferty handlowej.

proszę o odpowiedź na novacollection1@gmail.com
    • bozenka06 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 11.09.13, 11:39
      Witam! mam do zaoferowania cream damski, mix jesień- zima. Odzież na czasie,bez plam i dziur.Zero odrzutu. Odzież skupuję sama z Anglii i sama ją segreguję. Promocyjna cena 30zł/kg. Możliwość wysłania zdjęć. Kontakt tel: 504892183 , 516050266 lub meil ciuszki@onet.pl
    • scandania Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 14.09.13, 20:38
      posiadam Danie 728148708
    • cream.londyn Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 18.09.13, 19:59
      Wyprzedaz kolekcji cream odziezy damkiej uzywanej
      Przecena z 40zl/kg na 30zl/kg

OKAZJA - 10zl za kilogram!! Kolekcja jesien-zima!!

Odziez uzywana dmaska kolekcje takich firm jak Marks&Spencer, New Look, Zara, Wallis, Next, H&M, Atmosphere itd.

Odziez jest bardzo dobrego gatunku w roznych rozmiarach dla klientek w kazdym wieku.
      Posiadam rowniez odziez meska, jesli maja Panstwo ochote zamowic probke kilku sztuk

Towar mozna zamowic w workach 30kg/60kg/120kg

Wiecej informacji cream.londyn@gmail.com

Zapraszam
    • empel10 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 19.09.13, 18:37
      Witam Nasza firma zajmuje się bezpośrednim importem odzieży nie mamy swojej Hurtowni w Polsce dostarczamy odzież do sklepów i hurtowni głównie pod względem zamówień.
      W ofercie posiadamy również bardzo dobry Sort: w cenie 11zł za kilogram Pakowany w mixy czyli na przykład worek odzieży męskiej w którym znajdują się spodnie,koszulki,bluzy,swetry,kurtki lub wszystko oddzielnie wedługł specyfikacji klienta.Chętnie również podejmiemy współpracę Pozdrawiam Serdecznie
      Stylish Clothing
      Wojciech Kubiak
      tel: 505 837 092
      www.stylowaodziez.com.pl
    • aniamar7 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 20.09.13, 21:16
      Witam posiadam około 50 kg odzieży I gatunek.

Odzież damska 80%, odzież męska 20% w idealnym stanie
      Cena wyjątkowo niska bo 20zł/kg (minimum 20 kg, najchętniej wszystko naraz)

Odzież jakości cream, firmy -
      Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Abercrombie, Zara, Next, H&M, Dorothy Perkins, House, Reserved, Madonna, Reebok, Nike, Adidas, Gina Tricot, Diesel, Puma, Amisu, Soda, Esprit, Vero Moda, Papaya, Orsay, Promiss i wiele innych mniej znanych firm jednak jakość wykonania ubrań świetna!

Jestem osobą prywatną i jest to odzież przywieziona przez moją liczną rodzinę mieszkającą w Anglii. Wszystkie rzeczy przechowywane są w prywatnym mieszkaniu w workach po 10 kg . Ubrania są uprane i uprasowane, nadają się do bezpośredniego powieszenia na wieszaku. Jesteśmy młodymi ludźmi lubiącymi modę i po prostu robimy miejsce na nowe kolekcje. Sprzedaję ponieważ ubrania zajmują dużo miejsca i brakuje mi czasu aby wystawiać pojedyncze aukcje. Każdy worek można obejrzeć na miejscu. Zniszczone, sprane, porwane, z plamami rzeczy były od razu odrzucane!

MOŻLIWA WYSYŁKA, TYLKO MUSZĘ ZORIENTOWAĆ SIĘ O KOSZT

Więcej informacji udzielę na e-mail

ZDJĘCIA PONIŻEJ:

tufotki.pl/Mabk3
      tufotki.pl/0KG72
      tufotki.pl/RHx03
      Zdjęcia przedstawiają większość ubrań

Jeśli są Państwo zainteresowani prosze o kontakt
    • patrissa Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 16.02.14, 19:36
      Witam,
      mam na sprzedaż extra sort za cenę 15zł/kg, na dzień dzisiejszy jest tego 250kg.
      Paczka byłaby z Wrocławia- celem ustalenia szczegółów, wysłania zdjęć zapraszam do kontaktu:
      patrissa10@gmail.com/ tel 783 400 543
    • textiltorun Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 17.02.14, 13:08
      Hurtownia Odzieży Używanej TEXTIL TRADE zaprasza do współpracy. jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży z Anglii,Irlandii i Szkocji.Posiadamy odzież sortowaną najwyższej jakości.Oferujemy bogaty asortyment, liczne promocje oraz rabaty. Towar dostarczamy także prosto do klienta.

Zapraszam do kontaktu!!!

HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ
      TEXTIL TRADE oddział TORUŃ
      ul. Jagiellończyka 8
      87-100 Toruń
      tel: 781201401
      torun@textiltrade.eu
    • magdalena929092 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 17.02.14, 14:35
      Witam,
      Prowadzę hurtownie i przeważnie wszystkie paczki wysyłam.
      Ceny bardzo dobre.
      proszę podać meila to dokładnie napiszę co i jak.
    • 0.oliwka Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 22.02.14, 19:20
      Witam, sprowadzam towar z Anglii orginalny Charity, dużo znanych marek , nowych i na czasie,brak babcinych.Marki tj Zara,Next, Gap,Cheroke, Marks& Spencer, H&M i inne...posiadam w sprzedazy tj przyjezdza wiosna -lato damskie, męskie po 15 zł/kg lub sort damski po 20 , dziecko po 22.W razie zainteresowania pisz edyta.oli@gmail.com lub dzwon 607368690
    • ubraniazirlandii Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 23.02.14, 15:34
      Witam,
      Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup,osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie.  W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników ,więc uważam że lepszego towaru być nie może,Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą. Buty ,torebki ,paski(oddzielone od odzieży).Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy ,To co obecnie noszą ludzie.
      W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,Nie posiadam towaru porwanego czy nie nadającego się do noszenia.Zaletą mojego towaru jest to że towar jest z pierwszej ręki ,wiem jak działają hurtownie w Polsce,większość hurtowników ma swoje sklepy i niestety posklepówka musi gdzieś wracac .Uważam że cena jest również przystępna bo z tego co się orientowałam to ceny w hurtowniach są kosmiczne ,a u drobnych handlarzy też nie lepsze.
      W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro. Biżuteria jest również z własnego skupu w Irlandii. Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
      Interesuje mnie stała współpraca,Towar jest pakowany w worki jutowe ,zabezpieczone plombami numerycznymi,Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i za swój towar odpowiadam że dotrze w nienaruszonym stanie.

Zainteresowanych proszę o kontakt ubraniazirlandii@gmail.com
      Monika
    • ubraniazirlandii Re: Oferta,ubrania z Irlandii 23.02.14, 15:49
      Witam,
      Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup,osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie.  W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników ,więc uważam że lepszego towaru być nie może,Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą. Buty ,torebki ,paski(oddzielone od odzieży).Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy ,To co obecnie noszą ludzie.
      W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,Nie posiadam towaru porwanego czy nie nadającego się do noszenia.Zaletą mojego towaru jest to że towar jest z pierwszej ręki ,wiem jak działają hurtownie w Polsce,większość hurtowników ma swoje sklepy i niestety posklepówka musi gdzieś wracac .Uważam że cena jest również przystępna bo z tego co się orientowałam to ceny w hurtowniach są kosmiczne ,a u drobnych handlarzy też nie lepsze.
      W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro. Biżuteria jest również z własnego skupu w Irlandii. Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
      Interesuje mnie stała współpraca,Towar jest pakowany w worki jutowe ,zabezpieczone plombami numerycznymi,Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i za swój towar odpowiadam że dotrze w nienaruszonym stanie.

Monika
    • sort-eks Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 24.02.14, 17:53
      Witam mam w ofercie piekny kolorowy pakiet dzieciaka pakowany po 10 kg Extra Creaem od 0-3 lat po 46 zł Extra Creaem od 3-14 lat po 40 zł Creaem od 3-14 lat po 28 zł Pakiet sportdzieciak od 3-14 lat Creaem i gat 1 bluza dresowa, polar ,spodnie dresowe worki pakowane po 25 kg w cenie 19 zł/kg mix damski Extra Creaem piekne damskie ubrania pakiet pakowany po 10 kg po 33 zł zabawki duzo nowych po 18 zł piekne buty damskie,sportowe po 17 zł *****OUTLET***** Disnej,SPORT dzieciak,Sport damsko meski ,Bershka,Stradivarius,Triumph ZAPRASZAM NA NASZA STRONE www.sort-eks.pl tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791 towar mysylam kurjerem badz do obejrzenia na miejscu w Tarnowie Zapraszam do współpracy Menager do spraw marketingu Paweł pozdrawiam
    • dare_k_2 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 24.02.14, 22:00
      Szczerze polecam Hurtownię POL-CAN-W z Łodzi. Odzież sortowana z USA, Kanady i Holandii. Dobry towar w ciągłej sprzedaży. Jestem jej klientem od 18 lat.
    • wojtekkula02 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 01.03.14, 16:39
      jak masz ochote to zadzwon pod numer +341633614671 ja mam maly sklepik w sosnowcu ale z kupowaniem to jest tak jak chcesz kupic z pierwszej reki to mosisz kupic min 1000kg wiec wymyslilem ze mozna zebrac kilka malych sklepikow i kupowac razem nie ryzykujac duzo dostac towar prosto zsortowni czekam na telefon
      • ubraniazirlandii Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 24.06.14, 01:12
        Witam,
        Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup,osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie. W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników ,więc uważam że lepszego towaru być nie może,Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą. Buty ,torebki ,paski(oddzielone od odzieży).Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy ,To co obecnie noszą ludzie.

kontakt ubraniazirlandii@gmail.com
    • hollux Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 16.03.14, 14:58
      Dzien dobry posiadamy dobry towar mozna umowic sie na spotkanie prosze o kont na tel 785 447 967
    • ubraniazirlandii Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 18.03.14, 00:13
      Witam,

• magawi2 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 18.03.14, 13:23
      Witam moge pani pomoc kontakt mariuszgalik@virginmedia.com
    • bigtony05 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 08.04.14, 13:35
      Witam,jakie ilosci towaru w skali miesiaca Pania interesuja ?
    • ubrania1 Re: szukam dostawcy sortu odziezy uzywanej 08.04.14, 13:55
      Witam

Prowadzę skup odzieży używanej w Irlandii – CASH FOR CLOTHES. Osobiście segreguję i sprawdzam ubrania. Wybieram tylko te które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bdb stanie. Dysponuję odzieżą damską, męską, dziecięcą.
      Posiadam także buty, paski, torebki.
      Odzież jest segregowana na cream, 1 gatunek i 2 gatunek. Oddzielnie jest zima-lato.
      Buty, torebki i paski są oddzielone od ubrań.
      Szukam stałych odbiorców w Polsce, ubrania są z pierwszej ręki bez żadnych pośredników.
      Więcej informacji proszę kierować na email: ubrania.irlandia@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka