mija4walles 23.04.07, 21:52 sie na poczte bo chcialabym pogadac a tymczasem nikt mi nie odpisuje heheh chyba wyciagne wnioski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawekiw Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 24.04.07, 07:44 cześć ja niedawno wystartowałem, co chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link
mija4walles Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 24.04.07, 14:57 przedewszytkim jak sobie radzisz jak duzy masz sklep czy czesto zmieniasz towar i co kupujesz damska meska sort cream?????/ Odpowiedz Link
slawekiw Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 25.04.07, 08:15 Działam w niewielkim miasteczku gdzie już są ciucholandy ale tylko z niesortem a ja dla odmiany mam tylko sort. Ciuszki są wycenione i wiszą na wieszakach dodatkowo chociaż lokalik jest niewielki ( ok.25 m. ) starałem się go bardzo fajnie urządzić. To był chyba dobry pomysł bo obroty są jak na razie zadowalające. Myślę, że takie rozwiązanie daje wrażenie sklepu z nową odzieżą i przyciąga klientów. No a towar przywożę raz w tygodniu. Ufff ale się rozpisałem... Odpowiedz Link
andrew165 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 25.04.07, 21:27 Ja też jestem zwolennikiem sortu. Nie lubię grzebać się w śmieciach, dlatego od niesortu trzymam się z daleka. No i wcale nie płacę za sort 25 zł a prawie połowę mniej. Ja tam z interesu jestem zadowolony. No i co z tego, że ciucholandów jest tak dużo? Jak masz fajny, "klimatyczny" sklep, no i fajne ciuchy, to i tak klient do Ciebie przyjdzie. Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 26.04.07, 13:32 jak to zrobiles Odpowiedz Link
andrew165 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 26.04.07, 15:56 Co jak zrobiłem? 11hypcioszerktak gdzie Ty masz swój sklep? W sensie, miasta, województwa? Odpowiedz Link
women28 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 05.06.07, 09:45 witaj mam pytanie ponieważ w tym momencie otwieram swój pierwszy sklep czy mógłbyś mi doradzić jakieś dobre hurtownie z góry dziękuje. Magda Odpowiedz Link
josia72 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 06.11.08, 13:39 Witam, a sąd bierzesz towar,mój adres josia72@tlen.pl Odpowiedz Link
women28 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 05.06.07, 09:46 witaj ponieważ obecnie otwieram sklep mógłbyś mi doradzić dobre hurtownie. dzięki Magda Odpowiedz Link
margo1112 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 15.09.08, 19:38 Witam serdecznie .Mam pomysl na otwarcie sklepiku z taką odzieża ,bo oprócz upatrzonego lokalu do lekkiego remontu mam też stracha bo nie wiem od czego zaczac.Miasteczko jest male na podkarpaciu i pare takich sklepikow jest. Bardzo chetnie posluchala bym wszelkich życzliwych rad i wskazowek na maila gosssia3@o2.pl i proszę o dobra hurtownie w okolicy .z góry dziekuje życzliwym ! Odpowiedz Link
tymon35 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 17.10.08, 21:40 JAKIE MIASTO JEST TAKIE FAJNE,ZE JESZCZE SIECI NIE WESZLY?:)PZDR TYMON KONIN Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 24.04.07, 19:30 czy lepiej handlowac sortem czy niesortem Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 25.04.07, 21:14 Hejka! otworzylam sklep 2 miesiące temu w Krakowie, idzie mi dobrze. Towar wymieniam raz w tygodniu. JA kupuję tylko niesort, mam dobrą hurtownie, ktora handluje nie sortem, jesli placę np: 4,2 za kilo niesortu i nawet wyrzucę ok 20 % to cenę mam nadal atrakcyjna, ja nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja w hurcie za 25 - 40 zl, jesli mozna miec cos taniej. Najwazniejsze jest to zeby sie nie bac wyrzucic i nie litowac sie nad ciuchami, nie ma co "zababciac" sobie sklepu. POzdrowienia i powodzenia w buisnesie. Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 26.04.07, 13:28 pewnie masz racje ja placilem po 25-40 za kg i jak na tym wyszedlem ledwie zipie ale niesort ktory bralem byl porazka nie moge znalesc hurtowni z nieprzebranm niesortem, Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 26.04.07, 20:57 Rozumiem Na początku sporo pojezdziłam, zeby znaleźć odpowiednią hurtownię. Naprawdę trzeba sie napracować, ale warto. Po drodze trafialam na niby mega hurtownie, gdzie tylko patrzą zeby czlowieka oszukać. ja jestem naprawde zadowolona ze swojej. jesli pochodzisz z okolic krakowa to ci ja mogę polecic, ale jesli mieszkasz daleko to ci sie nie bedzie opłacało przyjechac. Mysle ze jak dobrze poszukasz to w koncu trafisz. Powodzenia. Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 27.04.07, 19:33 podaj mi adres jak morzesz smskiem 66536601pozdrawiam wciaz szukam Odpowiedz Link
mrowka73 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 28.04.07, 15:20 gdybyś mogła i dla mnie, na gazetowy mrowka73@gazeta.pl - adres tej hurtowni, to bardzo bym była wdzięczna, zaczynam dopiero i...marnie mi idzie:-((( Odpowiedz Link
xantia2 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 29.04.07, 02:00 witam bardzo prosze o zdjecia i ceny odziezy oraz adres hurtowni na emeila gazetowego , często bywam w Krakowie dziekuje Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 30.04.07, 16:25 Przesłałam Wam namiary na maila. Odpowiedz Link
00_kasia_00 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 02.05.07, 19:49 pomimo, iż jestem z pomorza też poproszę o adres i kontakt do tej hurtowni.czasembywam okazyjnie w tych stronach 00_kasia_00@gazeta.pl Odpowiedz Link
blue_bird Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 04.05.07, 09:47 Ja również prosiłabym namiary na tą hurtownię w Krakowie. Na maila gazetowego. Z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link
nice555 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 08.09.08, 23:34 Cześć. Jeśli można o namiary na tę hurtownie to poproszę... nice555@poczta.fm Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link
modnyciuszek1 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 28.06.07, 21:52 Witam! Ja też poprosiłabym,jesli można o namiary do tej hurtowni. Moj email modnyciuszek@op.pl Odpowiedz Link
edwr Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 22.12.07, 16:05 witam GDZIE MASZ FAJNĄ HURTOWNIE W OKOLICACH KRAKOWA?? DZIĘKI I POZDRAWIAM Odpowiedz Link
oskar_2025 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 29.10.08, 13:11 Poproszę o adres i kontakt do tej hurtowni. biuro@dandy.pl Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link
darek42-1984 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 02.12.08, 21:42 witam aniu mam prosbe pochodze z Katowic chcemy z chłopakiem otworzyc sklep czy mogłabys podac mi adres tej hurtowni z góry dziekuje oto moj mail emu222@buziaczek.pl Odpowiedz Link
nartyy Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 05.05.07, 14:45 Witam. Jezeli to możliwe to poproszę rownierz o kontakt dotej hurtowni. Pozdrawiam i dzieki. Odpowiedz Link
wielki29 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 06.07.07, 20:52 Szanowna Pani Aniu byłem 2 dni temu w polecanej przez Panią hurtowni, chcę podzielić się wrażeniami z forumowiczami a więc:po 4,2 zł nie ma tam towaru, najtańsze charity 4,5 netto.przy zakupie powyżej 500kg., mogłem jako nowy klient zajżeć do bagów-padaka straszna Pani chyba jakaś kierowniczka powiedziała że nie poleca bo jakaś nietaka ta dostawa była , ale poleca kontener (5,5 netto przy zakupie powyżej 500 kg. jeśli mniej to 6,5 netto) również miałem przywilej jako nowy klient zobaczyć towar (worki okoł 20-30kg) otworzyłem 5 takowych 3 z nich śmierdziały stęchlizną i były mokre, reszta to również nic specjalnego, więc podziękowałem, aby nie jechać 250 km. na darmo i wracać pustym busem wziąłem 1 biga zbiórki szkolnej która jest tam ponoć dostępna tylko na zapisy 7 zł netto/kg. (jedna Pani zamówiła ale pojechała na urlop i nie odebrała więc miałem ogromny zaszczyt i dostałem bez zapisywania się), po przesortowaniu tego biga :54 %odpadu (Pani w hurtowni gwarantowała max do 20% przy ostrej selekcji), 20 % czyściwa, 26 % towaru słaby 2 gatunek.Niestety ale dla mnie to straszna padaka. Czy Pani , Pani Aniu czasami tam nie pracuje ?, aha i zapomniała Pani napisać chwaląc tak powyższą hurtownie iż mają oni 4 własne sklepy , każdy po około 1000 m.Pozdrawiam, z pewnością już mnie tam nie zobaczą, jak mam kupować takiego anglika po 7 zł. to wolę niemca po 2 zł. odpad również 50% ale więcej 1gatunkowego towaru. Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 17.07.07, 11:57 Szanowny Panie, Dziwi mnie ze kupil Pan tak kiepski towar jesli mogl go Pan obejrzeć. dzis dopiero zajrzalam na formu i jestem zaskoczona, ale przykro mi ze Pan tak zle trafił. Kupuje z reguły u nich czaity za 4,5 i Szwecje za 4,2 lub 3,5, towar mi odpowiada. Ja szkolna zbiorke wzielam sobie z zapasem, bo nastepna dostawa bedzie dopiero we wrzesniu. Duzo w nich takich oryginalnych edukacyjnych zabawek, klienci to uwielbiaja. POodzenia dalszym poszukiwaniu ;) Odpowiedz Link
edwr Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 22.12.07, 16:09 WITAM MOŻNA PROSIĆ NA NAMIAR DO TEJ HURTOWNI.JA TEŻ SIĘ ZAOPATRUJE W KRAKOWIE W HURTOWNBI WIK TEŻ MOŻNA TRAFIĆ NA NIEZŁY TOWAR WIADOMO RAZ LEPSZY RAZ GORSZY ALE NIE JEST AŻ TAKI ZŁY. JAK MOŻESZ NAPISZ NA MAILA NAMIARY NA TĘ TWOJĄ SPRAWDZONĄ edwr@poczta.fm dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
beka.1 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 02.05.07, 23:10 annadworak jeśli można to prosiłabym o namiary tej hurtowni jestem początkująca zjezdziłam troche i narazie nic takiego dobrego nie znalazłam nie mam chyba szczęścia BeKaSiva@interia.pl Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 04.05.07, 18:23 Odpisałam na maila ;) Odpowiedz Link
anna-maria5 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 05.05.07, 20:35 Witam, moze ktoś ma namiary na dobrą i uczciwą hurtownię, prowadzę ten biznes od roku i od dwóch miesięcy juz dokładam do tego interesu. Ratunkiem jest dobra hurtownia,najlepsza taka gdzie można samemu wybrac towar. Będę wdzięczna za każdy adres. Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 20.05.07, 13:13 luks hurtownia to alfa w miejscowosci zakret pod warszawa Odpowiedz Link
wrozkaielf Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 05.05.07, 21:43 Witam! Ja dopiero rozpoczynam i mam nadzieje, ze wypali mimo ze ciucholandow w okolicy dosyc duzo, ale nikt nie ma odziezy wylacznie dla dzieci /i dlatego licze na sukces :-)/, Jednak nadal szukam hurtowni w okolicach Poznania, badz w wielkopolsce z ladnymi ciuszkami. Jesli ktos zana namiary na fajna, moze poda, bylabym wdzieczna :-0 anka_olesz@yahoo.com, badź gazetowy. pozdro dla wszystkich :-) Odpowiedz Link
p.s69 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 05.05.07, 22:15 Ludzie nie bądzcie dziecinni. Kto wam poda adres dobrej hurtowni,chyba sam hurtownik. Pozatym jak hurtownicy są zbytnio rozpieszczani przez klientów czyli mają ich zbyt wielu to od razu obniżają jakośc towaru. Kiedyś też polecałem hurtownie to po jakimś czasie musiałem je zmieniać bo towar sie nie nadawał do niczego. Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 06.05.07, 21:59 Hejka! Ludzie czasem są bezinteresowni ;). Ja dostałam w zamian za info o niesorcie fajny kontakt na sort i być może, obejrzę co mają. Więc też na tym skorzystam ;) A jeśli komuś pomogłam to nic złego w tym nie ma. Mam nadzieję, że hurtownia mi sie nie zepsuje,bo oni i tak maja dużo klientów. Ja jak byłam u nich pierwszty raz to pytałam ludzi ktorzy, u nich się zaopatrują co o nich myślą i ktoś też mi ich polecił. To jest najlepszy sposób, bo się wtedy nie natniesz. Ludzie, nie można też tak nikomu nie ufac. Odpowiedz Link
pikus00 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 07.05.07, 13:04 Ja również proszę o namiar na tą hurtownię na adres bogdan.dk@onet.eu Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 15.05.07, 13:59 Hejka, wyslę wam te namiary na maila, miałam ostatnio taki ruch, że wieczorem nie mialam już siły się niczym zajmować. Pozdro Ania Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 20.05.07, 13:17 podaj prosze dobra hurtownie z niesortem tel665366041zalezy mi bo jak do tej pory nie mam szczescia idokladam do interesu pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwiaprzydatek Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 16.05.07, 09:14 Otwarłam niedawno ciucholand, kiepsko mi idzie.. Aniu czy możesz mi podać namiary na swoja hurtownię, chetnie zaryzykuję, jestem ze Skawiny. Prosze prześlij mi namiary na tel. 608525361 Odpowiedz Link
11hypcioszerktak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 20.05.07, 13:23 wspolczuje ja tez od 8 miesiecy mam ciucholand poczatek byl dobry ale teraz dokladam ma z 800kg sortu na 100m2 a obroty 200zl dziennie wpakowlem sie w marny a drogi sort i nie wiem jak z tego wybrnac morze ktos doradzi pozdrawiam Odpowiedz Link
alabama333 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 22.05.07, 00:55 od niedawna mam szmateks,niesort na wagę.Ludzi trochę jest,ale w miescie konkurencja.Zastanawiam się nad dodatkową ofertą na wycenę na wieszakach tzw.cream.Ale nie wiem czy nie zniechęci to ludzi,bo pomyślą ,że wybieram najlepsze rzeczy.Sama nie wiem. Odpowiedz Link
willmar Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 22.05.07, 09:53 kupisz nie kupisz sprawdzić warto. 15 letnie doświadczenie w odzieży używanej . Nowa hurtownia we Włocławku z sortem angielskim i holenderskim poleca Sort dzieci młodzież.damskie męski 15 zł/kg crem 32 zł /kg ceny brutto. e-mail mjablo@onet.eu tel 0605090982 GWARANCJA JAKOŚCI Odpowiedz Link
sylwiaprzydatek Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 22.05.07, 11:50 Ania, dzieki za namiary, masz u mnie bombonierkę, podaj swoj adres na maila gazetowego to wyslę. wybieram się tam znów w przyszłym tygodniu, może się spotkamy? Mogę sięna ciebie powołać ?? Dostalam tez od kogos smsa z prosbą o namiary na tą hurtownię, niestety skasowalam go przez przypadak. Przepraszam. Sylwia Odpowiedz Link
maksymilian044 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 23.05.07, 22:08 annadworak proszę o namiary na tą hurtownie w Krakowie - Mad_maks@vp.pl - w rewanż u mogę podać swoją Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 29.05.07, 16:18 Wyslalam wiadomośc na maila, mam nadzieje ze dojdzie. Sylwia cieszę się że Ci się towar podobał ;) Odpowiedz Link
k.mill1 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 02.06.07, 16:09 witam ja prowadze taka dzialalnosc od miesiaca wybieram towar z wieszaka lepszy po 20 zl a gorszy po 4 ale zastanawiam sie nad niesortem chetnie sprawdze ta hurtownei w krakowie poprosze o namiary na nia z gory dziekuje Odpowiedz Link
julita2222 super sort??? 02.06.07, 21:21 witam a ja mam pytanie czy znacie jakies hurtownie gdzie maja sortowana odziez, koncuwki serji itd, tzn interesuje mnie towar bardzo wysokiej jakosci Odpowiedz Link
xxmad Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 03.06.07, 16:16 mie należę do tych co niedawno otworzyli ciucholand,ale mam zamiar to zrobić i chciałabym się co nieco na ten temat dowiedzieć.Przede wszystkim skąd brać tani a zarazem dobry,markowy towar,taki aby ludzie mi kupowali,bo wiadomo,że teraz szmat nie kupują jak kiedyś.Odpowiesz mi?Pomożesz?Mój adres to xxmad@wp.pl Odpowiedz Link
benek136 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 03.06.07, 16:42 Tak grzecznie mówiąc daj sobie spokój bo takiego towaru nie znajdziesz ciucholandy to już zjazd w dół szukaj innej formy zarobkowania ,bo tu już dużej kasy nie zarobisz. Odpowiedz Link
xxmad Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 04.06.07, 16:55 sama nie wiem co robić.Tyle w głowie się plącze pomysłów.U nas w mieście jest tyle ciucholandów i jakoś wszystkie żyją. Odpowiedz Link
upsa1 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 07.06.07, 19:21 Czy kupował już ktoś w polecanej przez ,,annadworak'' hurtowni z Krakowa ? Jeżeli tak to proszę o ocenę. Odpowiedz Link
sylwiaprzydatek Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 10.06.07, 18:27 Bylam w hurtowni w Krakowie, bardzo fajnie rzeczy, towaru mnustwo, a na szkolną zbiórkę trzeba się zapisywać. Adresu nie podaję, bo grzecznościowo dostałam go od Ani wiec uważam że nie mogę, jeśli ktoś chce to niech się jej pyta. Z ciekawostek spotkalam tam goscia ktory zamawial towar do hurtowni we Wrocławiu, wiec mysle ze skoro hurtownie sie tam zaopatrują to o czyms to swiadczy. Ja mam niewielki sklep, ale zeby im sie tylko towar nie zapsul, to naprawde nie bede narzekac. Odpowiedz Link
mademoisellecoco Do Ani 18.06.07, 11:41 Czy można jeszcze dostać od Ciebie namiary na ta hurtownię,jesli tak,to wyslij mi,prosze info na mejla gazetowego,lub esemeska 660 572 166,pozdrawiam:)) Odpowiedz Link
agar1973 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 20.12.07, 14:45 Witam ! Chciałabym zapytac czy jest przez Panią możliwość użyczenia adresu tej hurtowni w Krakowie. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
mamamia76 do Ani 14.06.07, 11:52 Dzieki Ania za namiary towar jest fajny. Mam do ciebie prosbę czy mogla bys juz nie podawac ludziom namiarow na ta hurtownie bo jak bedzie za duzo chetnych to sie im ceny podniosa. Mysl tez o tym. Odpowiedz Link
delissa11 Re: do Ani 15.06.07, 19:19 Mnie wprawdzie ten temat nie interesuje,ale nie sposób abym nie skomentowała twojej postawy.Przez moment byłam z Was ,"nowych"dumna,że potraficie bezinteresownie sobie pomagać dzieląc się namiarami na dobre hurtownie i wymieniając się doświadczeniami.Mamamia76 ma świetne zadatki na"tygrysa"świata szmat,co nie jest dla niej(niego) Boże broń ,komplementem!Sam(a) skorzystała z namiaru na dobry towar a teraz upomina osobę która jej to umożliwiła aby już więcej tego nie robiła w stos.do innych.Mamamia76-mam nadzieję,że to był ostatni raz kiedy ktokolwiek bezinteresownie podał ci pomocną dłoń.Nie zasługujesz na to bo masz pazerną,egoistyczną duszyczkę!!!Natomiast pod adresem Ani kieruję wyrazy szacunku i życzę jej aby nadal pozostała taka jaka jest:życzliwa i otwarta na ludzi!Myślę jednak,że lepiej będzie aby adresy dobrych hurtowni zachowała dla siebie,bo jak widać nie warto z niektórymi się nimi dzielić.Pozdrawiam ćię Aniu i życzę powodzenia w tym trudnym biznesie!!! Odpowiedz Link
anabon Re: do Ani 18.06.07, 11:02 Popieram! Zarówno Anię jak i delessę11. Dopiero zaczynam i takie "obywatelskie" ;) postawy jak Wasze dodają mi skrzydeł. Odpowiedz Link
wrozkaielf Re: do Ani 17.06.07, 22:19 no no!!! mamamia76 nie ladnie!!! Gdyby kazdy tak robil, to Nasz Swiat niewygladalby zaciekawie. A relacje z taka osoba jak Ty pozostawiaja duzo do myslenia. Dla Ani za to gromkie slowa pochwaly i uznania, za pomoc i zyczliwosc dla innych. /choc nie dostalam namiarow na ta hurtownie, a prosilam to nie mam zalu, moze jeszcze dostane :-))/ Odpowiedz Link
annadworak RE: 19.06.07, 21:30 Mam wrazenie ze ludzie przez moja szczerosc biora mnie za naiwna. Tak samo bylo kiedys u mnie na sklepie, przyszla kobieta, ktora zajelam sie troskliwie, zostalam nawet dla niej po zamknieciu bo bardzo prosila .. wyszla zachwycona. Za jakis czas przyszla i pochwalila sie ze sie nikomu nie przyznala gdzie to kupila. ;( Na szczescie wiekszosc ludzi poleca sobie moj sklep i juz mam sporo "stalych" zadowolonych klientow. Postaram sie wam wyslac namiary jutro, bo dzis juz po prostu nie mam sily. Do Mamamiji - zaskoczylas mnie. Odpowiedz Link
indiana3867 Re: RE: 19.06.07, 23:15 Ja niestety chyba mam pecha bo też trafiła mi się kiepska hurtownia z przebranym towarem dlatego też mam gorącą prośbę do P.Anny Dworak o adres tej hurtowni z Krakowa mimo iż mam 180 kilometrów do Krakowa to jakość towaru by to z rekompensowała.Proszę o info na mail: dekarko@interia.pl Odpowiedz Link
agam34 Re: RE: 20.06.07, 09:03 Aniu mam pytanie,czy kupując niesort musisz mieć na towar jakieś papiery.Bo wiem ,że na sort trzeba mieć zaświadczenie o dezynsekcji odzieży od hurtownika.Czy trzeba spełniać jakieś warunki sanitarne kupując niesort?Będę wdzięczna za odpowiedż. Odpowiedz Link
annadworak Re: RE: 30.06.07, 10:05 Swiadecwo dezynfekcji jest potrzebne i ja takie od swojej swojej hurtowni otrzymuje. POpros swoja hurtownie bez problemu ci wydadza. Odpowiedz Link
agam34 Re: RE: 30.06.07, 17:30 Aniu,mam jeszcze jedno pytanko.Pytam Ciebie bo chyba Ty jedna jesteś na forum życzliwą osobą,która może coś doradzić.Czy będąc na ryczałcie muszę mieć pieczątkę i konto bankowe na firmę??? Odpowiedz Link
mademoisellecoco Re:Ania Dworak 30.06.07, 19:11 Aniu,dzięki,.Do forum:Ania jest OK:))) Odpowiedz Link
annadworak Re: RE: 17.07.07, 12:01 Konto jest wymagane, a pieczątka się przydaje, ale ja też nie miałam na samym początku jak otworzylam tylko pozniej sobie ja wyrobilam. ;) Odpowiedz Link
upsa1 Re: RE: 17.07.07, 20:03 Niestety pani Aniu ale ja również byłem w tej hurtowni i móglbym podpisać się pod tym co napisał ''wielki29''z tą różnicą że ja nic nie kupiłem bo towar był jak dla mnie słabiutki. Odpowiedz Link
mirena6 Re: RE: 21.06.07, 14:15 Aniu Dworek, również mam do Ciebie prośbę o kontakt z tą hurtownią. Wprawdzie to jest bardzo daleko bo ponad 500 km, ale jest ciężko w okolicy znależc dobry towar, nieprzebrany. Proszę Cię prześlij mi kontakt na meila gazetowego. pozdrawiam Odpowiedz Link
fetka123456 Re: RE: 08.10.08, 13:56 Dzień dobry Aniu. Mieszkam w centralnej Polsce i czy mogłabym cię prosić o namiar do tej hurtowni w Krakowie . zjeździłam już pół Polski i ciagle klapa. Jestem załamana. kuferrawa@o2.pl Odpowiedz Link
mademoisellecoco Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 29.06.07, 19:39 z tym namiarem na hurtownie to jakas wielka ściema-czekam ,czekam i jakos sie nie doczekałam:))))))) Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 30.06.07, 10:06 Odpisalam wreszcie ;) Odpowiedz Link
smucica Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 30.06.07, 23:52 do Anny proszę o namiary na hurtownię w Krakowie bywam nieraz w tej okolicy i chętnie spróbuję coś nowego. smutny.wilk@onet.eu dziękuję Odpowiedz Link
women28 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 19.07.07, 13:42 Aniu bardzo dziękujemy za pomoc jesteś WIELKA i taka pozostań, pozdrawiam Magda z Radomia trzymaj się cieplutko..... Odpowiedz Link
bogna775 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 19.07.07, 22:54 Pani Aniu mogę i ja prosić o namiary na tę hurtownię... Na maila gazetowego oczywiście. Z góry serdecznie dziękuję oraz pozdrawiam Odpowiedz Link
graza333 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 19.07.07, 22:55 Aniu, czy mogla bys mi podac namiary na maila gazetowego do tej hurtowni, jesli mozna obejrzec towar to chetnie zaryzykuję. Pozdrowienia Odpowiedz Link
annadworak Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 21.07.07, 21:43 Hej Podałam Tym, ktorzy mnie prosili namiary, na hurtownie w ktorej sie zaopatruję. Ja jestem zadowolona, czy wy bedziecie zobaczymy ;) Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link
sieper Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 24.07.07, 05:19 Witam serdecznie. Posiadam sklep spożywczy w Rzeszowie który zamierzam zamienić na sklep z odzieżą używaną. Będę wdzięczny jeśli zdradzi mi pani adres tej hurtowni. Pozdrawiam. sieper@gazeta.pl Odpowiedz Link
kudelsan Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 24.07.07, 11:11 Aniu, jeżeli to nie jest dla Ciebie problem to ja również proszę o namiary na tę hurtownię. Jestem co prawda ze Skierniewic i mam spory kawałek do Krakowa, ale jeżeli jest towar super to chętnie go wyprubuję. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link
jozi1978 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 26.11.08, 15:33 Czy ja też mogę prosić o namiary na tą hurtownię? Jestem z Wrocławia. jasniepani@interia.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
dianasz Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 03.12.08, 19:32 A ja jestem z pod Wałbrzycha. Niedługo otwieram sklep, szukam niesortu i trochę dobrego sortu, aby zachęcić klientów. Czy jest coś w miarę dobrego we Wrocławiu, albo do których hurtowni na pewno nie zaglądać? Słyszałam też o hurtowni w Oleśnicy, wiesz coś o niej? Baaaaaaaardzo proszę o odpowiedź. diana_sz@wp.pl Odpowiedz Link
irena_wawa Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 26.07.07, 14:08 Witam mam do sprzedania kilka ton używanej odzieży z usa ceny hurtowe - sortowana zapraszam 601770918 Pozdrawiam Irena Odpowiedz Link
su74 Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 06.01.08, 15:36 witam też niedawno rozpoczełam, jak narazie nie jestem zachwycona. niestety nie mam dobrej hurtownii pozdrawiam Odpowiedz Link
joanna.zet Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 08.09.08, 14:36 su74 napisała: > witam > też niedawno rozpoczełam, jak narazie nie jestem zachwycona. > niestety nie mam dobrej hurtownii > pozdrawiam Hej, zaczelam moj maly biznes kilka miesiecy temu, w Krakowie. Wlosy mi deba staja, gdy czytam niektore posty na temat przygod z hurtowniami... Nie chwalac sie, ja od razu trafilam w dobre miejsce;) a hurtownia jest polozona w najblizszym sasiedztwie mojego sklepu;) Kupuje wieksze ilosci niesortu (okolo 500kg) i przerabiam je sama, z pomoca jednego tylko pracownika. Wiadomo, niektore rzeczy nie sa zbyt piekne i laduja w smietniku, ale wiekszosc udaje mi sie sprzedac. Letnie ciuszki szly jak zloto, mam nadzieje, ze podobnie bedzie z zimowymi. pozdrawiam Odpowiedz Link
andy_krakow Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 08.09.08, 14:50 Jesli jest taka mozliwosc, prosze o namiary na Pani hurtownie. Ja niestety naleze to tych, ktorzy zaliczyli przygody z nieuczciwymi hurtowniami. Zmarnowane pieniadze, czas i nerwy. z powazaniem Andrzej Odpowiedz Link
najlepszy.ciucholandia Re: Ci ktorzy niedawno otworzyli ciuchlandy odezw 08.09.08, 14:59 Witam, poprosze o nazwe tej dobrej hurtowni. Jestem spoza Krakowa, w detalu nie zagrazam;) Odpowiedz Link
matti04 a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 05.10.08, 21:35 w dobrym gatunku jeszcze, a tu termin następnej dostawy? Założenie jest takie, że wymieniam cały towar co dwa tygodnie. Szukam kogoś kto chciałby ode mnie odkupić, ale może macie inne wyjścia? Dzięki. Odpowiedz Link
agas-hurt Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 05.10.08, 21:55 Zapraszam do Kraśnika, www.agas-hurtownia.com tel.691310016 gg.2370079 Odpowiedz Link
agas-hurt Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 05.10.08, 21:56 Oczywiscie zapraszam na zakupy do mojej hurtowni:):) Odpowiedz Link
matti04 Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 05.10.08, 22:20 OK, ale ja właśnie szukam odbiorcy. Planuję otworzyć wkrótce sklep i nie wiem co robić z pozostałym towarem. Ale możliwe, że w przyszłości skorzystam, dzięki. Odpowiedz Link
agas-hurt Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 05.10.08, 22:38 No cos ty , jeszcze nie zacząłes handlować,a juz zakładasz ze zostanie Ci duzo towaru.Moze bedzie tak,że to co sprzedasz przyniesie Ci zysk taki ,że to co zostanie nie bedzie miało znaczenia.A moze otworzysz drugi i bedziesz wymieniał towar, a potem juz tylko resztę na czysciwo, albo śmieci.No bo jakie znaczenie ma cos co pozostało po duzym zysku? Nie zakładaj z góry ,że problemem bedzie to ,co nie pojdzie:);)Pozdrawiam. Odpowiedz Link
matti04 Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 05.10.08, 23:43 Zakładam, że będę mieć tylko super extra towar na wieszakach, dostawa co dwa tygodnie ok. 1500 kg. Szacuję, że zostanie ok. 500 kg (chcę wymieniać cały towar). Wydaje mi się, że to co zostanie to nie będzie taki szajs do śmietnika, tylko trochę lepsze coś. Na razie nie mam szans na drugi sklep, ale myślę o tym. Oczywiście mogę za jakiś czas wywiesić to powtórnie po niższej cenie, ale za bardzo nie mam gdzie przetrzymywać towaru dość długo. Może to jednak jest rozwiązanie i należy o tym poważnie pomyśleć. Ponieważ chcę ubiegać się o dofinansowanie z Urzędu Pracy, muszę mieć rozwiązanie tego problemu. Urzędnicy mogą dociekać tego tematu, a poza tym jednak z tym co zostanie coś trzeba zrobić. Może chociaż do PCK oddam, bo wyrzucać to nie będę mieć sumienia. :-) Odpowiedz Link
agas-hurt Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 06.10.08, 09:39 Majac dwa sklepy, mozesz robic zamianę.To jest czeste i najlepsze rozwiazanie.Klienci poszukuja róznych rzeczy, w roznych miejscach.Popytaj w zakładach pracy, skupuja czysciwo bawełniane.Zacznij handlowac , a takie rzeczy wyjdą Ci w trakcie. Odpowiedz Link
darek42-1984 Re: a co robicie z tym co zostaje na wieszakch 02.12.08, 21:48 prosze aga o adres twojej hurtowni chetnie sie wybiore na zakupy Odpowiedz Link