db25 04.02.09, 17:29 w szczególności jestem zainteresowany spodniami ogrodniczkami, ubraniami dla spawaczy, spodniami dla monterów tel.500044977 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorazynt Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 25.02.09, 11:35 Witam. jezeli szukasz spodni roboczych,ogrodniczek to spójrz tutaj www.beta24.pl/cat-pol-1191870349-BETA-Ubrania-i-obuwie-robocze-oraz-artykuly-BHP.html czytam o tej firmie same pozytywy,ceny tez atrakcyjne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rubik0752 Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 11.04.14, 16:30 Mam spodnie ogrodniczki z drelichu granat jasny dobry materiał 280,nowe różne rozmiary.W cenie 21 zł. netto.Zapraszam avesta@op.pl Odpowiedz Link
sztudent Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 11.01.15, 23:14 witam, posiadamy jeszcze takie, jak pod linkiem: allegro.pl/y-o-u-spodnie-i-bluza-nowe-ubrania-robocze-i4975486362.html. Polecam Odpowiedz Link
textiltorun Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 12.01.15, 10:39 Hurtownia Odzieży Używanej TEXTIL TRADE TORUŃ zaprasza do siebie i oferuje ODZIEŻ ROBOCZĄ NOWĄ - pakowane po 10 kg, cena: 20 zł/kg netto. Zapraszam do kontaktu!!! TEXTIL TRADE TORUŃ tel: 781-201-401 torun@textiltrade.eu Odpowiedz Link
jadcka Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 08.10.15, 08:29 Jest jeszcze sklep firmoweciuchy.pl/produkty/odziez-robocza , tam jest ciekawy asortyment. Odpowiedz Link
vaillantordi Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 28.11.15, 22:02 Mam do sprzedania ubrania robocze. Ogrodniczki, koszule, koszulki polo, itd i itp. Na dzień dzisiejszy mam tego jakieś 40 worków, ale co tydzierń będą nowe dostawy. Sprzedam na kilogramy. Podaj dobrą ofertę i nr tel. jak będzie dobra, dostarcze na miejsce. Wszystkie ubrania są w całości i świeżo odebrane z pralni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pbrzdek Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 25.05.16, 12:14 Polecam jeżeli jesteś z Warmii i mazur sieć hurtowni bhp-nord.pl mają oddziały w Olsztynie, Kętrzynie i Ełku mają naprawdę duży asortyment przy zachowaniu atrakcyjnych cen. Możesz też sprawdzić co mają w ofercie na stronie www.bhp-nord.pl Odpowiedz Link
adrianwladek Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 18.09.22, 20:23 Ja polecam sklep spod Wrocławia. Wszystko wysyłaja w 3 dni. Mają niższe ceny i bogaty asortyment, a dodatkowo zrobili mi hafty. Wcześniej zamawiałem też nadruki i też są ok. www.odziezroboczaibhp.pl mają dużą ilość marek, nie wszystko w sklepie online, wiec warto napisać maila, mi ofertę wysłali w ten sam dzien i była konkurencyjna. Odpowiedz Link
kawkanawynos Re: KUPIE UBRANIA ROBOCZE nowe lub używane 25.01.23, 08:43 A do czego odzież robocza? Może lepiej skorzystać z własnej marki odzieżowej z nadrukiem? www.reflect.pl Odpowiedz Link