Gość: Adam IP: *.internetia.net.pl 27.07.11, 22:34 iPod? Muszę coś kupić by to tam zmieścić. Co polecacie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aqq Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 07:20 1200 ??? i wszystkie legalne, co? ;)) Link Zgłoś
pavel.lbn Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? 28.07.11, 08:43 Polecam też urządzenia marki Iriver. Link Zgłoś
user0001 Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? 28.07.11, 09:09 1200 mp3? malutko, to pewnie mniej niż 8GB. Poszedłbym za radą przedpiściów i wrzucił wszystko do telefonu. Samsungi Galaxy i Wave brzmią bardzo dobrze. Do tego karta microSD 16GB lub 32GB (aby mieć trochę spokoju na przyszłość) i będzie OK. Najważniejsza sprawa to podzielenie i otagowanie plików. Jeśli masz pliki dobrze oznaczone, to używanie odtwarzaczy będzie przyjemnie, jeśli większość plików jest oznaczona jako nieznany artysta, album i tytuł to współczuję. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.internetia.net.pl 28.07.11, 15:51 Pliki am oznaczone dobrze z tym że zajmują dużo miejsca bo jak pobieram to w 320 kb/s. A co powiecie o tych słynnych iPodach Apple? Warto? Link Zgłoś
user0001 Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? 28.07.11, 16:13 Nie powiem, nie używałem. Jestem nastawiony negatywnie z uwagi na brak możliwości wrzucenia plików tak jak na pendrive, ale to fetysz wynikły z lat używania wolnego oprogramowania. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 17:53 Z jednej strony polecasz irivera (który niestety od czasów modelu E100 zszedł na psy, teraz S100 próbuje ratować sytuację i nawet nieźle mu to wychodzi), z drugiej piszesz o odtwarzaczach w telefonach, podczas gdy zdecydowana większość z nich muzycznie sobą nic nie reprezentuje (dno i metr mułu). Ja sam jestem zdecydowanie za oddzielnym odtwarzaczem, nawet taki Sandisk Clip+ zagra lepiej niż większość telefonów, ale i tak trzeba mu "zapewnić" dobre słuchawki (to od nich w dużej mierze zależy jakość dźwięku). Link Zgłoś
Gość: azkeel Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.07.11, 18:44 Pozwole sobie sie niezgodzic. Odtwarzacz w htc desire hd jest jednym z najlepszych jakie mialem okazje uzywac. Sluchawki z zestawu tez sa doskonalej jakosci Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.unknown.vectranet.pl 29.07.11, 19:50 Słuchałeś jakiegoś innego odtwarzacza (nawet takiego taniutkiego Clip+, o iriverze S100 czy Cowonie E2, i9 lub S9 nie wspominając)? Jeśli nie masz skali porównawczej to o czym my tu rozmawiamy? Link Zgłoś
Gość: azkeel Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.zone9.bethere.co.uk 30.07.11, 11:23 Tak, cale zycie sluchalem tylko gramofonu a pierwszy moj kontakt z odtwarzaczem mp3 byl wlasnie w htc. Ogolnie to przez ostatnia dekade bylem w spiaczce i nic nie wiem o wspolczesnej technologii. A tak na marginesie to skoro nie miales okazji poluchac muzyki na htc to o czym my tu rozmawiamy? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.unknown.vectranet.pl 30.07.11, 12:26 Skąd ten wniosek? Słuchałem kilku HTC (głównie na q-jays i v-jays), ale grały tak źle, że dłużej niż 5 minut nie dałem rady wytrzymać. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.unknown.vectranet.pl 30.07.11, 12:32 Poza tym nie rozumiem twojego oburzenia - masz się za absolutnego znawcę, który nie może się mylić? Gratuluję, tylko w takim wypadku co robisz na takim lamerskim forum? Zajrzyj na forum.mp3store lub audiohead.pl i przekonaj się ile faktycznie wiesz, może nabierzesz nieco pokory. Ad rem: nie spotkałem się jeszcze z dobrze grającym telefonem (nie licząc iphone, który gra przyzwoicie, ale to nie "mój" rodzaj brzmienia, i pierwszych samsungów z serii wave). Link Zgłoś
Gość: azkeel Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.zone9.bethere.co.uk 30.07.11, 22:17 Przeczytaj dokladnie kilka ostarnich wypowiedzi to zauwazysz, ze to Ty zaczales jakies osobiste docinki. Ja wyrazilem tylko swoje zdanie podparte osobistym doswiadczeniem. Na wybitnego znawce pozujesz Ty nie ja. Zycze wiecej szacunku i pokory w dyskusjach z innymi. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.unknown.vectranet.pl 30.07.11, 22:27 Wcale nie pozuję, drażni mnie tylko bardzo często spotykane polecanie danego odtwarzacza na zasadzie "to mój pierwszy/drugi, ale i tak jest najlepszy". Inna rzecz - po co silić się na "wypasiony" "muzyczny" telefon za -set czy ponad 1000 zł skoro praktycznie dowolny porządny odtwarzacz rozłoży go na łopatki jakością brzmienia? Link Zgłoś
Gość: x Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:26 Policja z pewnością już zrobiła użytek z Twojego wyznania ;-) Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? 29.07.11, 21:59 Jasne! Ja mam ponad 350GB LEGALNYCH mp3 sciaganych darmo z netu. Do mnie tez przyjda? wracajac do meritum z doswiadczenia polecam Cowon S9 32 GB. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Mam ponad 1200 mp3 - Jaki odtwarzacz? IP: *.internetia.net.pl 30.07.11, 20:10 A czy te odtwarzacze często się wieszają? Link Zgłoś