mroofka2 05.06.04, 23:21 Jak macie jakieś linki do opisów to podajcie, bedę wdzieczna!!!pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pollak Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 23:26 www.cyfraplus.pl Link Zgłoś
Gość: tswiercz Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:07 A tak na serio jeszcze nikomu nie udało się rozkodować cyfry+ Jeżeli masz analogowo przez kablowke to tak, ale przez satelite nie ma szans. Link Zgłoś
Gość: mroofka2=debilka Do kretynki! IP: *.chello.pl 06.06.04, 01:42 Jak chcesz mieć cyfrę+ to zapłać, jak kogoś nie stać na samochód, to chodzi na piechotę, a nie zabiera sąsiadowi, to chyba jasne dla normalnych ludzi, no nie kretynko? Link Zgłoś
mroofka2 Po..... de..bilu!!!! 06.06.04, 17:20 Sam jesteś deb..ilem i nie masz pojęcia o świecie, więc się nie odzywaj!!!! Pytanie było do tych, którzy coś wiedzą, a nie do takiego imb...ecyla jak ty!!! Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Po..... de..bilu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:43 Zlodziejko smiesz sie wsciekac jak ktos ci zwroci uwage?? Ja place za cyfre ponad 120 zl miesiecznie z ciezko zarobionych pieniedzy. Jak cie nie stac ogladaj tvp ! Admin powinien natychmiast usuwac takie watki. W normalnym kraju To jest takie samo przestepstwo jak kradziez samochodu. Co za Buta!!! Link Zgłoś
mroofka2 Kretynie!!! 07.06.04, 14:53 Jak jesteś frajerem, to płacisz 120 zł za coś, co niejest tego warte!!! Skoro mówisz, że cieżko pracujesz na te pieniądze, to jesteś głupi, że je oddajesz korporacji, która się śmieje,że znalazła frajera, który będzie płacił abonament!!!:))) Link Zgłoś
otreb Re: Kretynie!!! 07.06.04, 16:42 Jesli nie jest warte to dlaczego tak chcesz to ogladnac (ukrasc)? Link Zgłoś
mroofka2 Re: Kretynie!!! 08.06.04, 12:02 bo nie jest warte 120 zł!!!! tylko kretyni mogą tyle na to bulic i spać spokojnie, że jakieś biedne dzieci nie maja co jeść w momencie, kiedy on wydaje tyle kasy!!!ale z drugiej strony inni mogą z tego korzystać:)))i to za darmo:))) Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kretynie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:20 mroofko! uwazam ze twoje posty sa bez sensu.. typowa Polka - lepiej ukrasc niz zaplacic.. skoro nie chcesz placic to po co sie czepiasz Cyfry? to jest dokladnie tak jak z samochodem, albo batonem w sklepie, nie zaplacisz, ale chcesz go zjeść, wiec co robisz> KRADNIESZ! wstydddddddd... Link Zgłoś
mroofka2 Kamilku!! 11.06.04, 12:11 wszedłeś biedaku w ten wątek i już widać, że nie czytałeś go dokładnie!!! czy ja gdzieś napisałam, że chće cokolwiek ukraść?? więc bardzo cie proszę nie wyzywaj mnie od złodzieji i nie porównuj do typowej polki, bo nia nie jestem:) Link Zgłoś
tetraktis Re: Kamilku!! 12.06.04, 02:20 mroofka2 napisała: > wszedłeś biedaku w ten wątek i już widać, że nie czytałeś go dokładnie!!! czy > ja gdzieś napisałam, że chće cokolwiek ukraść?? więc bardzo cie proszę nie > wyzywaj mnie od złodzieji i nie porównuj do typowej polki, bo nia nie jestem:) Zaraz zaraz od kiedy Kraków nie jest w polsce ? Jeszcze ostatnio był ? ;) Link Zgłoś
mroofka2 Re: Kamilku!! 12.06.04, 11:36 a co ma Kraków do tego?? bo nie za bardzo rozumiem??!! Link Zgłoś
tetraktis Re: Kamilku!! ???????????????????????????????????? 13.06.04, 20:42 mroofka2 napisała: > a co ma Kraków do tego?? bo nie za bardzo rozumiem??!! Do kogo piszesz ? Bo widzę że się motasz .;) Link Zgłoś
mroofka2 Re: Kamilku!! ??????????????????????????????????? 14.06.04, 15:45 do ciebie piszę! a motanie to nie zbrodnia, chociaż pewnie za chwilę wyjedziesz z hasłem, że jest karalne??!!:) no więc powtarzam pytanie: co ma do tego Kraków?? pomijając to, że myslisz, że jestem z karkowa:))) Link Zgłoś
tetraktis Re: Kret ty nie !!! 10.06.04, 09:45 mroofka2 napisała: > Jak jesteś frajerem, to płacisz 120 zł za coś, co niejest tego warte!!! > korporacji, która się śmieje,że znalazła frajera, który będzie płacił > abonament!!!:))) I masz rację że canal+ to kanał i czesze kasę a za to daje jakieś nadgniłe marchewki w postaci filmików itp badziwia. Tylko się zastanawiam po co Ci "taki" kanał ? skoro taki BE ? Link Zgłoś
tetraktis Re: Bo nie jest warte 120 zł 10.06.04, 11:58 To po co Ci takie badzewie ? bo to mamy ustalone . Przyznam że nie łapię twego rozumowania . Czy Ty sie jakby "mscicz" na kanale ? Czy to coś osobistego lub praca ? monitorowanie zabespieczeń i sposobu dekodowania ? bo na bezinteresowną osobę to dużo drążysz .:) no i wątek długo się trzyma be kasowania ? Tak sobie myślę że zamiast samodzielnej pracy siedzisz sobie przy komie i walisz na łatwiznę ;) Link Zgłoś
mroofka2 Re: Bo nie jest warte 120 zł 10.06.04, 12:35 czy ja w tym wątku napisałam gdziekolwiek, że "chcę mieć" cyfrę+? nieuważne czytanie też powinno być karane:) Link Zgłoś
rhemek Re: Bo nie jest warte 120 zł 10.06.04, 14:46 sluchaj ciagle to samo piszesz ze abo cyfry ( 700 000 wyksztalconych ludzi) to idioci, ze ty tyle bys nie dala... Otoz nikt ci nie kaze. Nie podoba sie nie plac i nie ogladaj. I wbrew temu co tu pisza seca 2 cyfry jest nie zlamana, wiec NIKT poza placacymi tego nie oglada. A skoro to taki niby szajs, to po co tylu ludzi chce go na lewo?? Bez komentarza, bo sami sobie zaprzeczacie... Link Zgłoś
Gość: Reader Daj spokoj. IP: *.mci.co.uk 10.06.04, 15:07 I tak nie zmadrzeje. Ta cala "mrowa" tylko chciala sobie poogladac w necie schematy, algorytmy. Ona wcale nie chce ogladac cyfry, nie chce tez krasc sygnalu. To taka dobra "mrowa", ktora chce wiedzy.... Pozdrowienia Link Zgłoś
rhemek Re: Daj spokoj. 10.06.04, 15:30 Ale ja sie jej nie czepiam. Ja wlaczylem sie do dyskusji, gdy ktos grzecznie jej zwrocil uwage a ona po chamsku zmieszala go z blotem. Pal licho szesc ze nie wierze w jej szczere intencje. Ale czepianie sie , gdy ktos uczciwie zwroci uwage to juz przegiecie ( szczegolnie w sposob w jaki to zrobila.. Link Zgłoś
mroofka2 Re: Daj spokoj. 10.06.04, 16:58 rhemek napisał: > Ale ja sie jej nie czepiam. > Ja wlaczylem sie do dyskusji, gdy ktos grzecznie jej zwrocil uwage a ona po > chamsku zmieszala go z blotem. Pal licho szesc ze nie wierze w jej szczere > intencje. Ale czepianie sie , gdy ktos uczciwie zwroci uwage to juz przegiecie to sobie kolego przeczytaj czy mi grzecznie zwrócił uwagę, czy nazwał mnie jak mnie nazwał!!!! więc mu się odwdzięczyłam:jak ty komu, tak on tobie!!! a zadawać będę sobie pytania, na jakie będę mieć ochotę, bo nie dość, że mam co do tego prawo, to jeszcze ten wątek jak sam widzisz cieszy się dużym zainteresowaniem!!!:P > ( szczegolnie w sposob w jaki to zrobila.. Link Zgłoś
tetraktis Re: Bo nie jest warte 120 zł 11.06.04, 03:05 mroofka2 napisała: > czy ja w tym wątku napisałam gdziekolwiek, że "chcę mieć" cyfrę+? nieuważne > czytanie też powinno być karane:) A co napiszesz o wulkaryzmach ;) A o byciu skakańcem ( nie piszę o tobie ;) A o prowokacji i gierkach na długość wątku ;) A o sądowaniu .... ;) Jak Ci tak mocno nie chcesz kanału+ to proszę napisz do czego i po co tak postawiłaś to pytanie ? Lubisz czytanie twoich postów ;) I Masz rację ;) jeśli mieszczą się w jakiś ramach kultury ;) To Pisz Helenka . Link Zgłoś
mroofka2 Re: Bo nie jest warte 120 zł 11.06.04, 12:15 moje posty zawsze mieszczą się w ramach kultury, ale do momentu, kiedy ich ktoś nie naruszy, bo wtedy jestem(jak już zdążyłeś zauważyć)bezwzględna:) a co do pytania po co zadałam takie pytanie, skoro nie chcę mieć cyfry, to pozwolę sobie na nie-nie odpowiedzieć, bo pewnie znowu ktoś niesłusznie mógłby się zbulwersować.i tak sie już dość tutaj nasłuchałam:) Link Zgłoś
tetraktis Re: Bo nie jest warte 120 zł 11.06.04, 03:18 mroofka2 napisała: > czy ja w tym wątku napisałam gdziekolwiek, że "chcę mieć" cyfrę+? nieuważne > czytanie też powinno być karane:) Czepiasz się niskich detali . Patrz na wszystko z góry .;) Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Po..... de..bilu!!!! IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 10.06.04, 19:28 zbulwersowany napisał(a): > Zlodziejko smiesz sie wsciekac jak ktos ci zwroci uwage?? Ja place za cyfre > ponad 120 zl miesiecznie z ciezko zarobionych pieniedzy. Jak cie nie stac > ogladaj tvp ! Admin powinien natychmiast usuwac takie watki. > W normalnym kraju To jest takie samo przestepstwo jak kradziez samochodu. Co > za Buta!!! Twoja opinia to tyle warta co zaba bez roweru! Popieram przelamanie KODU i ogladanie za darmo! To ze ty jestes frajer i placisz to nie znaczy ze inni tez powinni jezeli im sie uda nie placic. Bo ja nie mam to on tez nie powinien mentalnosc! Nie patrz na rece innych, patrz na swoje! To takia straszna komunistyczna pozostalosc w "kulturze" po sowieckiej, on ma za duzo to ja musze sie nim zajac. ZAZDROSC to najgorszy cecha komuchow! Przeciez ta Cyfra+ powstala z funduszy wylacznie skradzionych od lat od spoleczenstwa przez komochow ktorzy teraz stali sie kapitalistami! Wcale nie uwazam ze to kradziez. Zgadzam sie ze jak ktos glupi to placi! Rzeczywiscie jak ktos glupi to ciezko pracuje aby placic za cyfre. Widac ze mroofka2 weszla sloniowi w trabe i go doprowadzila do szalu! Jest roznica czy ktos kradnie osobie prywatnej samochod czy ktos "kradnie duzemu monopolowi fale", nikt tu duzo nie straci. Nawet gdyby ktos ukradl duzemu monopolowi samochod to nie wielka strata dla "obywatela". W USA wiekszosc spoleczenstwa sie oburza na monopole, a bardzo duza grupa potrafi krasc i to olbrzymie multimilionowe sumy. Nigdy nie nalezy bronic korporowanych bandytow. Brac co sie da od monopolistycznych korporacyjnych bandziorow i sie nie wstydzic - to nie kradziez a "wyrownanie rachunku"! Duze monopole to jak "Trzej Muszkieterzy i Robing Hood", kradna od wszystkich biednycch i bogatych poto aby aby pokazac swoja sile monopolu. Zgadzam sie ze jak ktos GLUPI to placi a jak ktos mysli to na tym "wyjdzie na swoje". Tu problem polega na tym ze dac sie zlapac to jedyne przestepstwo! Dopoki sie nie dasz zlapac nie ma przestepstwa! (Typowa mentalnosc POLITYKOW na calym swiecie!) ;-))) Admin nie powinien uzywac watkow bo mamy WOLNOSC SLOWA i kazdy ma prawo do wypowiadania swojej opinii czy sie tobie to podoba czy nie! _____________________________________ Cheers! Make LOVE, don't SMOKE, it is a lot healthier than smoking! ;-)))) Link Zgłoś
Gość: na pohybel debilom Re: Po..... de..bilu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:10 > Ja place za cyfre > ponad 120 zl miesiecznie z ciezko zarobionych pieniedzy. Bo jesteś idiota... Link Zgłoś
Gość: AUTOR Re: Po..... de..bilu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 19:03 Popieram!!!! Link Zgłoś
rhemek Re: Po..... de..bilu!!!! 09.06.04, 20:49 Na szczescie czas takich zlodziei jak wy przemija :) wkrotce zacznie sie w Polsce respektowac prawo i skonczycie tam gdzie wasze miejsce :) Link Zgłoś
mroofka2 Jasne!!! 09.06.04, 22:24 na pewno wszyscy zaczną respektować prawo, a poza tym nie będzie przęstepstw, wszyscy będą mieć mnóstwo pieniędzy i będą cieszyć się doskonałym zdrowiem!!!!! daj spokój.... Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Jasne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:55 :) jestem idealista , a co :) Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Jasne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 12:18 widzicie, uwazam ze zyjac w spoleczenstwie trzeba przestrzegac regol , ktore sa ustalone. W tych spoleczenstwach, ktore to robia poziom zycia jest duzo wyzszy niz polsce. I to chyba wystarczy za komentarz... Link Zgłoś
tetraktis Re: Jasne!!! 10.06.04, 12:28 Moim zdaniem jest przed nami długi czas w którym to tacy " zaradni " znikną na drodze ewolucji ( edukacja z pełną ofertą i przyczyny naturalne ) . Mam świadomość , że potrwa to jeszcze jakiś czas a ci co pozostaną będą rozumieli albo się bali k r a d z e ż y . Link Zgłoś
tetraktis Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 06.06.04, 02:11 Kto szuka ten znajdzie. Co siejesz to zbierasz. Byłaś na lekcji religi ? polecam www.jezus.pl za trudne, www.biblia.net.pl/template.php?tpl=index tam jest praktyka. Link Zgłoś
Gość: yor Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 11:57 Trzeba enigme podlaczyc miedzy telewizor a komputer. Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 10.06.04, 19:35 tetraktis napisał: > > Kto szuka ten znajdzie. > Co siejesz to zbierasz. > Byłaś na lekcji religi ? > > polecam www.jezus.pl za trudne, www.biblia.net.pl/template.php?tpl=index > tam jest praktyka. > WYKORZYSTYWANIE SYMBOLU JEZUSA DO CELOW HANDLOWYCH to prawdziwy BANDYTYZM! Link Zgłoś
mroofka2 Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 10.06.04, 22:29 Bardzo dobrze napisane!!!! Popieram w stu procentach!!! Aż się miło czyta!!!:) Przemyślana wypowiedź która pewnie znowu kogoś zbulwersuje!:) Link Zgłoś
tetraktis Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 11.06.04, 02:43 Gość portalu: bzykbzyk. napisał(a): > tetraktis napisał: > > > > > Kto szuka ten znajdzie. > > Co siejesz to zbierasz. > > Byłaś na lekcji religi ? > > > > polecam www.jezus.pl za trudne, www.biblia.net.pl/template.php?tpl=index > > tam jest praktyka. > > > > WYKORZYSTYWANIE SYMBOLU JEZUSA DO CELOW HANDLOWYCH to prawdziwy BANDYTYZM > ! > To jest adres www a nie komercja . ;) a Jezus(.pl) nie jest symbolem a imieniem , natomiast kanał+ jest symbolem . I nie dżyj się Bzyku ;) Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 11.06.04, 23:42 tetraktis napisał: > > > > > > Kto szuka ten znajdzie. > > > Co siejesz to zbierasz. > > > Byłaś na lekcji religi ? > > > > > > polecam www.jezus.pl za trudne, www.biblia.net.pl/template.php?tpl=in > dex > > > tam jest praktyka. > > > > > > > WYKORZYSTYWANIE SYMBOLU JEZUSA DO CELOW HANDLOWYCH to prawdziwy > BANDYTYZM > > ! > > To jest adres www a nie komercja . ;) a Jezus(.pl) nie jest symbolem a > imieniem , natomiast kanał+ jest symbolem . > > I nie dżyj się Bzyku ;) > Jezus to nie imie a SYMBOL wyzysku uzywajac KLERU aby kontrolowac oglupione przez lopatologie masy ciemniakow. Religja to filozofia kontrolujaca sposob zycia, i podporzadkujaca jedna grupe socjalna drugiej! NIE DRE SIE ten temat zasluzyl na DUZA LITERE! Dla komunistow zyd Lenin z obywatelstwem Szwajcarskim sprowadzony przez bolshevikow tez byl "imieniem" i symbolem! Canal to business! W USA KAZDY stara sie jak moze aby wszystko bylo za darmo, i ludzie sie nie kradna czy sie zastanawiaja co to kradziez. Osiagneli ZA DARMO "FREEBE" i ciesza sie z tego. Stalo sie to szczegolnie popularne wsrod POLITYKOW, bandytow z licencjami ADWOKATOW i LEKARSKIMI, ubezpieczen, SPRZEDAWCOW, KLERU, pracownikow rzadowych, i narkomanow, ktorzy kradna na "tony". Ci naprawde uczciwi ludzie to tylko ci co kradna w supermarketach, bo ich poprostu na nic nie stac! Nie trzeba sie oburzac ze ktos kradnie tylko psatrzec na to jak na inny "wlasny" business! Ja gardze tylko KIESZONKOWCAMI, POLITYKAMI, bandytami z licencjami ADWOKATOW i LEKARSKIMI, ubezpieczeniami, KLEREM, pracownikami rzadowymi. Ci powinni byc za kratkami. A co z SATA? PS. W zyciu prawdziwego mezczyzny liczy sie mloda sliczna ruda albo brunetka "pod ramieniem", albo ..... blondynka i zona najwiekszego wroga! ;-)))) Link Zgłoś
tetraktis Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 12.06.04, 02:05 Bzyk piepszenie to ty masz ;) Tyle morałów że w dołku ściska. Ja piszę o własnym wewnętrznym komforcie , proszę nie myl z samozadowoleniem , ufam że znasz oba . > Jezus to nie imie a SYMBOL wyzysku uzywajac KLERU aby kontrolowac > oglupione przez lopatologie masy ciemniakow. > Religja to filozofia kontrolujaca sposob zycia, i podporzadkujaca jedna > grupe socjalna drugiej! No tu to masz rację bo kler to tu zdrowo miesza, ale oni i złodzieje to to mniej mnie tematycznie pociągają. A tylko i wyłącznie Biblia . > Ja gardze tylko KIESZONKOWCAMI, POLITYKAMI, bandytami z licencjami > ADWOKATOW i LEKARSKIMI, ubezpieczeniami, KLEREM, pracownikami rzadowymi. > Ci powinni byc za kratkami. A kadrę prof... to widzę ze Masz w du... .;) > A co z SATA? Miałem troszkę czasu to zainstalowałem Zalmana a to mi zajeło troszkę czasu .Na innym kompie z windozą zrobię to co powinienem bo na Linuxie za bata nie ;)))) > PS. > W zyciu prawdziwego mezczyzny liczy sie mloda sliczna ruda albo > brunetka "pod ramieniem", albo ..... blondynka i zona najwiekszego > wroga! ;-)))) Bzyk to jest ubogie życie prawdziwego niudacznika co nic nie potrafi no oczywiście poza sra...m kasą . Bo na intelekt to tokie osoby raczej nie lecą za często ;) Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 15:04 wszytko mozna rozkodowac ... ps. kup sobie polsat cyfrowy, abonament nie jest az taki drogi ... www.polsatcyfrowy.pl pzdr Link Zgłoś
mroofka2 Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 06.06.04, 17:22 Przepraszam wszystkich tych, którzy chcą mi pomóc a z przyczyn niezależnych muszą przeczytać moje wulgarne wypowiedzi do debi...la powyżej!!! Link Zgłoś
skynews Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 06.06.04, 18:40 Co mam sadzic o tych "nieszczesnikach",ktorzy musza za wszelka cene zasmiecac forum? Trzeba poznac system kodowania "Seca2" i miec do dyspozycji odpowiedni hardware: np.karte typu "Titanium",programator i odpowiedni Sat Receiver. Do programatora potrzebna jest software,ktora umozliwia programowanie karty. Software i aktualne kody mozna bez problemu znalezc w necie. Polsat(kodowane "Nagravision") nie stanowi zadnego pronlemu - codzienne kody w necie. Mroofka,napisz bardziej konkretnie co chcesz wiedziec. Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:57 Do admina. dlaczego tolerowany jest watek, ktory prowadzi do pzrestepstwa?? Na wszsytkich szanowanych forach sat-tv taki watek zostalby juz dawno skasowany !!! Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 10:44 ? napisał(a): > Do admina. dlaczego tolerowany jest watek, ktory prowadzi do pzrestepstwa?? > Na wszsytkich szanowanych forach sat-tv taki watek zostalby juz dawno > skasowany !!! Przestan sie czepiac innych, zajmij sie soba. A moze ciebie wyslac do psychiatry nsa koszt gazety? Link Zgłoś
tetraktis "Kanał" + 13.06.04, 20:37 Gość portalu: bzykbzyk. napisał(a): > ? napisał(a): > > > Do admina. dlaczego tolerowany jest watek, ktory prowadzi do pzrestepstwa? > ? > > Na wszsytkich szanowanych forach sat-tv taki watek zostalby juz dawno > > skasowany !!! > > > Przestan sie czepiac innych, zajmij sie soba. > A moze ciebie wyslac do psychiatry nsa koszt gazety? Link Zgłoś
Gość: Antek Jak ukrasc mercedesa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:58 Prosze o porady bo potrzebuje :) Link Zgłoś
Gość: antek Jak okrasc mieszkanie sasiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:59 Prosze o porady . :) Link Zgłoś
Gość: antek Jak okrasc najblizszy sklep? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:59 prosze o porady :) Link Zgłoś
Gość: Antek Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:01 Zlodzieje jak ty mroowko do wiezien gdzie ich miejsce!!! I potem sie dziwicie, ze w tym kraju wszystko sie sypie... Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: 80.55.171.* 06.06.04, 20:14 hej, oburzone jełopy. A może ona pisze prace magisterską z tematu TVsat? Może kretyni zrozumiecie, że takie pytanie nie musi być wcale kojarzone z chęcią kradziezy sygnału. Co kogo obchodz, ze jeden z drugim płacicie 120 złotych za to gówno? Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:26 Przepraszam ale tak zadane pytanie kojarzy sie jednoznacznie, nie widze zeby ktos wspominal cos o jakiejkolwiek pracy. Czlowieku, smiejesz sie z uczciwych ludzi, ktorzy placa i nie kradna? Mam nadzieje ze jak trafisz do szpitala i lekarz zazada o ciebie 5000 przypomnisz sobie swoje poglady :) :) :) :). Bo poblazanie dla lamania prawa to proces ktory zaczyna sie w takich watkach, a prowadzi do nieobliczalnych skutkow. Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 10:54 rhemek napisał(a): > Przepraszam ale tak zadane pytanie kojarzy sie jednoznacznie, nie widze zeby > ktos wspominal cos o jakiejkolwiek pracy. Czlowieku, smiejesz sie z uczciwych > > ludzi, ktorzy placa i nie kradna? Mam nadzieje ze jak trafisz do szpitala i > lekarz zazada o ciebie 5000 przypomnisz sobie swoje poglady :) :) :) :). Bo > poblazanie dla lamania prawa to proces ktory zaczyna sie w takich watkach, a > prowadzi do nieobliczalnych skutkow. Popieram mroofke, jak ci sie nie podoba to nie czytaj. Sam sie wlaczalem na platna TV i mnie to wcale nie przeszkadza ze ktos ma na to ochote! Szmire nadaja w kolko i chca doic krowe za wygorowany CHARACH! Brac co mozna i sie nie bawic w zadne skrupoly! Kiedy bandyci parszywe komuchy i POLITYCY tacy jak Miller czy Kwasniewski okradaja wszystkich i sie nie oburzasz? Czlowieku DOROSNIJ aby myslec! Problem nie polega na tym aby tego nie robic a tylko na tym aby sie nie dac zlapac! Obudz sie a nie nadymaj bo sie z ciebie wszyscy beda smiali! Link Zgłoś
skynews Re: Mroofko jestes zlodziejka :) 06.06.04, 20:27 Dokladnie! Wszystko odbywa sie w celach dydaktyczno-naukowych. To jest nauka i wyzwanie jednoczesnie. Programuje karte lub receiver,sprawdzam czy wszystko dziala i... wylaczam. Nie mam bowiem ochoty i czasu na "smitnik". Rzeczywiscie sa tacy,ktorzy sa gotowi placic 120 złotych miesiecznie tylko dlatego aby obejrzec jakis trzecio-klasowy film lub stare odcinki serii "Discovery" powtarzane w kolko? Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:33 jeśliby zadała pytanie w tej formie:"czy komus udało się rozkodować Cyfre+?" to bylibyscie zadowoleni? Trzeba było się najpierw zapytać jej do czego jest to potrzebne, a nie od razu wyzywać kmiotki. Inteligenci k...a mać, i jacy wszyscy uczciwi. Daję sobie łapę uciąć, ze pisząc tutaj uzywacie co najmniej jednego nielegalnego oprogramowania na waszych kompach, jutro prawie kazdy zapoda ponad 50kmów/h swoim bolidem, i spróbuje orżnąć państwo robiąc coś bez faktury. Ale w niedzielny wieczór po mszy trzeba sobie udowodnic jacy to jesteśmy uczciwi... Link Zgłoś
Gość: SsMyKoWiSkO Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:03 heheeee....brawo ,ale nie każdy załapie ... A jak chcecie wiedziec coś wiecej to nie na tym forum...:) Tu az przepełnia sie od debili którzy chcą płacić złodziejskim korporacjom mysląc ze sa tacy prawi.. Ale Polska Debilem Stoi.. Co mi tam pozdrooo... Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Mroofko jestes zlodziejka :) 06.06.04, 20:53 Hej, ty jełopie oburzony na "oburzonych jełopów" - prace magisterską, tak? buuchhaaa. Pomroczność jasna? Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.piasta.pl 06.06.04, 23:35 Chcę cymbale tylko pokazać, że wystarczy, ze ktoś beknie gównem, a większość od razu węszy przestępstwo. Dotarło tłuku? Link Zgłoś
tetraktis Re: Mroofko jestes ? 07.06.04, 03:04 Gość portalu: fan napisał(a): > Chcę cymbale tylko pokazać, że wystarczy, ze ktoś beknie gównem, a większość od > > razu węszy przestępstwo. Dotarło tłuku? A to jęzik naukowy ?? A i to • Po..... de..bilu!!!! mroofka2 06.06.2004 17:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując >Sam jesteś deb..ilem i nie masz pojęcia o świecie, więc się nie odzywaj!!!! >Pytanie było do tych, którzy coś wiedzą, a nie do takiego imb...ecyla jak ty!!! Złodziejstwo jest złodziejstwem i koniec . A idea do durnego pytania to nic uczciwego . Ale jesteśmy w POLSCE . Tu własności prywatnej nie ma za bardzo , a szacunku do innych to na lekarstwo. Jak pieska w domu mają tacy to na spacerek jak nie do piaskownicy to napewno w trawnik, a niech się wys.. psiuniuś. Tylko potem dziecka nie puścisz na trawkę bo z pieskiem jeż było takie . A potem dziwne że prawo durne i upierdliwe a jakie ma być ? Kiedy taki człowiek nie wie , że są inni na tych blokowiskach. (Ew. Łukasza 6:27, Biblia Tysiąclecia) Jak chcecie, żeby ludzie wam czynili, podobnie wy im czyńcie! Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 11:03 fan napisał(a): > Chcę cymbale tylko pokazać, że wystarczy, ze ktoś beknie gównem, a większość > od razu węszy przestępstwo. Dotarło tłuku? fan, nie przejmuj sie, listonosz (maciejpoczta) od dawna ma halucynacje! Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Mroofko jestes zlodziejka :) IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 10:47 Antek napisał(a): > Zlodzieje jak ty mroowko do wiezien gdzie ich miejsce!!! I potem sie > dziwicie, ze w tym kraju wszystko sie sypie... To nie tylko w tym kraju TO NA CALYM SWIECIE! Czlowieku wez w gebe goracej wody! Link Zgłoś
Gość: dominik666 pierdoły jak zwykle ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 04:35 ehmm no więc potrzebna ci będzie karta DVB - najlepiej technisat`a c+ z tego co wim nadaje w systemie kodowania seca 2 troche linków www.satkurier.com/?kat=104&id=13031 ciekawa dyskusja - www.frazpc.pl/b/36611/4/s u mnie google działa :) a moralizatorami się nie przejmuj - jak będziesz chciała dekodowac i masz odpowiedni .. hmm bioware :) to to zrobisz ps. jak masz już karte to pobaw się tym programikiem www.progdvb.com/ pzdr ! Link Zgłoś
Gość: ?? Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:09 Dlaczego moderator nie usunie tego watku _ mam nadzieje ze cyfra pozwie wyborcza na duza sumke to sie naucza admini prawa!!!! Link Zgłoś
Gość: a Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:36 a zajebal ci ktos kiedys?? zebym zara zciebei nie musial usunac frajerze Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 10:07 Gość portalu: a napisał(a): > a zajebal ci ktos kiedys?? zebym zara zciebei nie musial usunac frajerze a do kogo to było ? Link Zgłoś
Gość: ?? Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:24 Do normalnych ludzi, ktorzy osmielaja sie walczyc ze zlodziejstwem i przestrzeganiem prawa !! Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 10:51 Gość portalu: ?? napisał(a): > Do normalnych ludzi, ktorzy osmielaja sie walczyc ze zlodziejstwem i > przestrzeganiem prawa !! szkoda że jedynie w internecie jak są anonimowi :) Link Zgłoś
Gość: ?? Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:23 prosze jak to zlodzieje sie rozpanoszyli. No spruboj, czekam :) watpie czy poza slownictwem z rynsztoka ( swoja droga skad taki element ma internet ??) cos potrafil :) a zlodziejem pozostaniesz i tak :) Link Zgłoś
Gość: chilum Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:56 > prosze jak to zlodzieje sie rozpanoszyli. No spruboj, czekam :) watpie czy poza > slownictwem z rynsztoka ( swoja droga skad taki element ma internet ??) Nie rozśmieszaj mnie swoim ego,o który widzę masz wygórowane mniemanie. Jak już o słownictwie i kompetencjach "elementów" to "Spróbuj" piszę się tak jak ja to zrobiłem. Nie pisz mi ,że dysleksja,dysgrafia,czy inne dys.. Uwazasz,ze dostęp do internetu należy się tylko sferom wyższym, do których zapewne należysz. Domyślam się ,no bo tylko te sfery piszą z błedami ortograficznymi. No ,a forma "Ma internet" swiadczy o powirzchownym zaintreseowaniu "Internetem" A moze to właśnie dostę do Netu powoduje awans społeczny,co? Ech,megalomania i wielkości mania. Pewnie niedługo "masz internet";-)))? -- Stop War on Drugs Link Zgłoś
Gość: 123 Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:40 To jest sprawa dla policji, to oni z całą pewnością powinni namierzać małolatów, których głupota i bezczelność są niewyobrażalne. Polecam wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=12370617 Tam małolaty same podają swoje adresy ;). Co na to nasza kochana policja? Link Zgłoś
Gość: ha Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:28 policja ma wazniejsze sprawy niz zajmowanie sie takimi durnotami. najpierw niech wyjasnia sprawe Rywina a poetm niech powsadzaja prawdziwych zlodzei a nie beda sie czepiac ludzi ktorzy sobie udostapniaja filmy. kadzy pierdoli z epiractwo to a tamto a czmeu nikt nie powie ze jakby ludzie zaraiali wiecej to by nie kradali tylko woleli by isc do skelpu i kupic cos normalnego. NIE KAZDEGO STAC na kupowanie oryginalnych filmow. Mnie nie stac dlategfo sciagam z netu i nie ukrywam tego. Internet to dobro wspolne i kazdy ma prawo korzystac z tego a czepianie sie internautow to zwyczajne szukanie sobie huja do dupy bo jak ktos dostal w lape to cicho siedzi i kolesia nie rusza a bedzie sie czepial zwyklych szarych ludzi. Az niedobrze mi sie robi jak czytam takie wypowiedzi ze krade. czlowiek puknij sie w czolo! Jak ktos nie ma na chleb to bedzie kupowal oryginalnych film??? Woli go sciagnac z sieci i poogladac. Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:34 Rozumujac jak ty, kazdy moze isc ukrasc lepszy samochod niz ma , bo to nie jego wina ze go na niego nie stac. nastepnie ograbic mieszkanie bo to nie jego wina ze ma gorsze... Link Zgłoś
Gość: ha Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:24 ty sie gosciu lepiej pompatrz na swojego windowsa czy office'a na pewno jKRADZIONY i nie legalny a potem wypowiadaj sie na forum jak to piractwo skzodzi i jakze powszechnym zlem ono jest. Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 11:32 rhemek napisał(a): > Rozumujac jak ty, kazdy moze isc ukrasc lepszy samochod niz ma , bo to nie > jego wina ze go na niego nie stac. nastepnie ograbic mieszkanie bo to nie > jego wina ze ma gorsze... Czlowieku, masz bardzo wypaczone pojecie uczciwosci. Powinienes sie nauczyc prawa ekonomicanego. Dojdziesz do tego za 50 lat! Gdzie zaczyna sie business konczy sie uczciwosc! Jak sie podlaczysz do licznika elektrycznego i bedziesz kradl elektrycznosc za ktora twoj sasiad bedzie placil to to bedzie zlodziejstwo, bo biedny czlowiek bedzie na tym tracil. Natomiast jak sie wlaczysz do sieci operowanej przez korporacje i odbierzesz sygnal telewizyjny to to nie jest nieuczciwe, oni na tym nie traca bo i tak bys tej subskrypcji nie kupil gdybys mial placic. Dlaczego? Bo to sa tak zwane fale PUBLICZNE, nie zaleznie od tego ze sa skramblowane i sprzedawane! Problem polega na tym ze po przez rozbudowe wlasnie takich systemow oni dla zysku narazaja zdrowie ludzi po przez elekromagnetyczna radiacje co czesto powoduje porazenia takie jak leukemia (chyba po Polsku bialaczka). A jak do tego dochodzi, bo prawa sa przepychane przez ustawodawcow za lapowki. Twoje zdrowie i twojej rodziny jest narazane bo inni chca zaoszczedzic i robic pieniadze na koszt twojego zdrowia. W tej sytuacji rob co mozesz i nie popieraj ich finansowo. Mozesz to nazywac zlodziejstwem (ja nazwe bisnessem), a warto byc dobrym businesmanem nawet jak mnie nazwiesz zlodziejem co mi wcale nie przeszkadza. Roznica polega na tym Link Zgłoś
Gość: SsMyKoWiSkO Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 23:57 Co ty nier powiesz... A słyszałes jaki burdel mają w CBŚ a tacy prawi mieli być ,współpraca z Marcepanem i jego poddanymi oraz nie tylko.. Szukasz lojalnosci władz??? Zapomnij, Link Zgłoś
rhemek Re: pierdoły jak zwykle ... 08.06.04, 08:05 Wiecie piractwo istnieje wszedzie. Tylko: tylko u nas ludzie sie tym publicznie chwala i sa pewni ze nie poniosa konsekwencji. W innych krajach P2P to jednak margines, a wedlug badan w polsce z tej wymiany korzysta az 10 razy WIECEJ osob niz na zachodzie czy nawet w innych krajach postkomunistycznych. To swiadczy o tym, ze nie wyksztalceni robole i ich pomiot stanowiacy w kraju i na tym forum wiekszosc jest nauczony krasc i ma zbyt niska inteligencje, by zrozumiec, ze to bebe:) ale czego oczekiwac po kraju, gdzie mniej niz 9% ma skonczone studia... I moze cie sie wsciekac ale nie zmienicie jednego: kradnac filmy czy sygnal okradacie swoich ciezko pracujacych sasiadow bo to oNI musza placic za wasze zlodziejstwo.. Link Zgłoś
Gość: SsMyKoWiSkO Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:26 A dlaczego nie pomyślisz nad tym ze duzo ludzi chciało by mieć ten sygnał i nie być ograniczonym do TVP1 , 2... Ograniczenia tylko stoją po stronie finansów... Gdyby obniżyli koszty to wiecej ludzi było by abonentami... > ale czego oczekiwac po kraju, gdzie mniej niz 9% ma skonczone studia... Uwazasz ze studie mówią o człowieku i jego inteligencji...?? Jestes Beznadziejny skoro w taki sposób myślisz... > kradnac filmy czy sygnal okradacie swoich ciezko pracujacych sasiadow bo to oNI > > musza placic za wasze zlodziejstwo.. Choćbym nie wiem jak cieżko pracował na moje pieniądze to powiem Ci ze nie skusił bym sie na C+ opłacaną bo szkoda kasy,ale jesli miałbym możliwość (...) to czemu nie.. Kto ma chęć płacić ,niech to robi w końcu z czegos muszą żyć twórcy stacji... Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:46 Wiesz co ze zlodziejem dyskusja nie ma sensu. Pisz sobie co chcesz, ale nie zmienisz tej jednej rzeczy : jestes zlodziejem i tyle . :) Link Zgłoś
Gość: SsMyKoWiSkO Pitolicie ....:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 13:18 to jest Twoje zdanie i niech wszyscy (za przeproszeniem ) SADZĄ CIĘ W DU*Ę ile sie da. Nie masz łba i nie masz jajec by jakoś sobie dać rade nie płacąc za coś,ale to Twój Wybór... SKORO JA JESTEM ZŁODZIEJEM TO TY mój drogi ;;;;;;FRAJEREM ;;;;;; Ze dajesz sie walic na lewo i prawo... Praworządność...heheee Mam w powazaniu tą praworzadność,komu moge to pomagam nie chcąc wdzięczności,a skoro los daje mi mozliwośc to czemu nie korzystać, Frajer zawsze będzie frajerem ale wychodze z założenia ze tacy tez muszą być na tym świecie!!!! Link Zgłoś
otreb Re: Pitolicie ....:):):) 08.06.04, 15:13 Gość portalu: SsMyKoWiSkO napisał(a): > Frajer zawsze będzie frajerem ale wychodze z założenia ze tacy tez muszą być na > > tym świecie!!!! > Frajerstwo tym sie rozni od zlodziejstwa, ze za to drugie sie powinno isc siedziec ;) Link Zgłoś
Gość: chilum Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 19:01 >Co na to nasza kochana policja? Chory jestes? I co mieli by robić? Pytać:"A po co Ci mroofka te info?" m:"Ciekawa była czy się da" P:"Aha.To dziękujemy" Daj spokój. Masz legalnego Windowsa,każda grę i cały soft? Zero divx;-) -- Stop War on Drugs Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 11:10 123 napisał(a): > To jest sprawa dla policji, to oni z całą pewnością powinni namierzać > małolatów, których głupota i bezczelność są niewyobrażalne. Polecam wątek > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=12370617 > Tam małolaty same podają swoje adresy ;). Co na to nasza kochana policja? Co ty czlowieku BREDZISZ? Co tu POLICJA ma do roboty? To sa sprawy pozwania CYWILNEGO a nie KRYMINALNEGO! Policja nie powinna sie zajmowac takimi bzdurami! W swiecie cywilizowanym trzeba uwazac aby nie wdepnac w gowno, a jak sie wdepnie to wyjsc z tego z HONOREM. Moralnosc sie konczy kiedy zaczyna sie kasa! Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: pierdoły jak zwykle ... IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 11:05 ?? napisał(a): > Dlaczego moderator nie usunie tego watku _ mam nadzieje ze cyfra pozwie > wyborcza na duza sumke to sie naucza admini prawa!!!! Nadzieja to MATKA glupich! Link Zgłoś
Gość: tomek Re: pierdoły jak zwykle ... IP: 64.7.158.* 17.06.04, 06:04 zadajesz pytanie : dlaczego nie wyciac tego watku??? proste - rozkodowac cyfrowa tv nie jest latwo - i dla tego takich cienkich piratow nadawcy sie nie boja. Nalezy posiadac sprzet, oprogramowanie (o to latwo) i szare komorki ( o to najtrudniej). Nie mam bladego pojecia jak rozkodowac - Cyra+ satelita czy kablowka- ale wiem jedno na 100%. jezeli nadawca cyfrowej TV nie uzywa kart to 'rozkodowac' takiej skszynki sie nie da. Nalezaloby 'oszukac' nie tyle receiver ile glowny system by ten 'uwierzyl' , ze ten konkretny reciever( MAC address, IP address odbiornika) ma odpowiednie przywileje do odbioru sygnalu. Co znaczy, ze nalezy przeprogramowac BIOS receivera i zmienic adres MAC na jakis dzialajacy (48bit address - pare miliardow prob he he) Oszukac glownego systemu sie nie da - chyba ze jestes adminem w cyfra+ :-)))) pzdrw tomek - AT&T Cable Link Zgłoś
mroofka2 Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 07.06.04, 10:49 jakie pozywanie, jakie usuwanie??!!! co wyście niektórzy rozumy pozjadali??? to wolny kraj! powtarzam ,wolny ...!!!!i każdy ma prawo zadawać pytania jakie mu się podoba!! i nic do tego niektórym, w jakim celu zostało postawione pytanie i jaki wiąże się z tym skutek!!! DZIĘKUJĘ TYM, CO PODALI MI CENNE WSKAZÓWKI!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 11:27 Twoje pytanie ewidentnie dotyczy kradziezy. Zadajac takie pytanie ZLAMALAS KODEKS KARNY !! Wolny kraj, to wolno krasc, rozumiem?? Podaj publicznie swoj adres, mzoe jakis chetny ( to WOLNY KRAJ !!) obrobi ci z nudow mieszkanie :) Albo samochodzik ci ukradnie, jak bedzie potrzebowal :) Link Zgłoś
vladip tak pro forma 07.06.04, 17:08 Gość portalu: ??? napisał(a): > Twoje pytanie ewidentnie dotyczy kradziezy. Zadajac takie pytanie ZLAMALAS > KODEKS KARNY !! zadawanie pytań nie jest złamaniem prawa w rozumieniu kodeksu A kodeks kiepsko się łamie.. nawet jak jest w twardej oprawie Ale co do tego, że uczciwe to to nie jest, to się zgadzam. Link Zgłoś
Gość: maciejka104 Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: 194.200.70.* 07.06.04, 12:59 pomyliles forum dvb-board-pl.com/index.php?sid= Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:58 Ludzie czy was w dziecinstwie jakis ksiadz niemoralnie dotykał i teraz macie schizy ??Podajecie jakies linki do bibli jakies cytaty z niej.Co wy jestescie.Jak kler kradnie nie widzicie??A moze to wy jestescie tym jeb... duchowienstwem które prawi kazania a sami kombunuja jak najwiecej wyciagnac ?? Czy kazda zapracowana przez was złotowka jest uczciwie zdobyta ??A teraz moje pytanie jak wje...takim idiotom jak wy !!!Piracto i złodziejstwo rulezzzz.Jak mozesz kombinuj.jak ksaidz i premier moze to ty tymbardziej !!!!!!!!Osobiscie mam wszystko na lewo!!!Kablowke neta!!! itd i co mi zrobicie ???jest okazja korzystam to nasza wspaniala polska Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:36 Jak na razie idioto to jak widac masz neo z tp :) jak sie tak chwalisz ze masz ja na lewo wysylam link do twojego postu Tp :0 zobaczymy jak zereguja :) zycze milego dnia :) Link Zgłoś
tetraktis Re: Jak rozkodować gazetę ??? 07.06.04, 23:13 WWItam. Nie mam nic z jeb... duchowieństkem. I z nie jeb... . Jestem zwykłym człowiekiem , wiem co to jest ciężka praca i uczciwość. Jak mi się coś podoba to szukam togo produktu po takiej cenie jaka mi odpowiada. Nie daję w łapę nikomy . Potrzę prosto w oczy i omijam machloje. Jestem wolnym człowiekiem :) . A co do Bibli to co do Bibli ma kler oni jej nie znają. Jak czegoś nie wiem to szukam pewnych odpowiedzi. Takie są w Bibli. Gość portalu: Normalny człowiek napisał(a): Piracto i złodziejstwo rulezzzz.Jak > mozesz kombinuj.jak ksaidz i premier moze to ty tymbardziej !!!!!!!!Osobiscie > mam wszystko na lewo!!!Kablowke neta!!! itd i co mi zrobicie ???jest okazja > korzystam to nasza wspaniala polska Tylko się nie zdiw jak Ci poniosą to na czym Ci zależy.A jak to będzie to przypomnisz te słowa. A co do redakcji to moim zdaniem bęzie z tego artykulik, bo to jest kontrowersyjne i się czyta. Link Zgłoś
Gość: maciejka104 Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: 194.200.70.* 07.06.04, 15:17 pomylilas forum szukaj tutaj dvb-board-pl.com/index.php?sid= Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:45 To se ku..wa wyslij buraku .A idioto to se do ojca wyjezdzaj.Jak sie w kondomie wisi cala zime za strychu to tak sie ma frajeze.A konfidentow bede scigał z siekiera.I jeszcze idz do polsatu bo mam z polowa sasiadow dekoder na wspolke.moze solorz gałke ci za to strzeli .Powodzenia buraczana głowo.Lewizna Rulez. Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:53 Zapomnialem jeszcze dodac ze mam lewa legitymacje studencka i jezdze mpk za polowe.Zamierzam zalatwic sobie ksiazeczke wojskowa z wbiciami zeby miec PKP za darmo a sam mam zalatwiana kategorie D buhahaha.I co mi frajerzy zrobicie !!!!! Nie umiecie kombinowac to was to wkrwia.A moj szwagier na lewym orzeczeniu lekarskim na rente i jeszcze taksowka sobie jezdzi i hoja mu tez zrobia.Sie umie sie ma ZA FREE.Kurza twarz motyla noga .BUHAHAHAHAHA Link Zgłoś
otreb Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 07.06.04, 17:03 Taki kozak jestes a korzystasz z PKP i MPK? Przeciez wygodniej byloby ukrasc jakas bryke, na lewo zalatwic przeglad, rejestracje i ubezpieczenie, a paliwo tez moglbys podpieprzyc z jakiegos dystrybutora albo cysterny na bocznicy. Link Zgłoś
Gość: JP Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 17.06.04, 08:21 Mysle za takich jak ty cwaniakow najwiecej jest w wiezieniach. Idziesz prosta droga do celu czyli do celi. Tam znajdziesz tych swoich idoli. Nie tu. Zacznij robic sobie tatuarze abys byl tam traktowany jak swoj. Jezyk juz znasz to sie dogadasz. Zycze ci dlugiej odsiadki. Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:15 Otreb nie kus losu bo moge trafic na Twoja byke(jesli posiadasz !!)I wtedy JA wyjde na kozaka a ty na maślaka.A bryke maja moi starzy( Pasat 2001) i tez cos kombinowali z cłem na granicy !!!Buhaha :P Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:32 Co sie tak rzucasz buraku :) pewnie wlasnie wrociles z budowy ( o czym swiadczy twoj jezyk ). A ciebie nie ztrudnilbym nawet do czyszczenia ubikacji. z glebokim powazaniem :) Link Zgłoś
tetraktis Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 10.06.04, 10:00 Gość portalu: Normalny człowiek napisał(a): > Otreb nie kus losu bo moge trafic na Twoja byke(jesli posiadasz !!)I wtedy JA > wyjde na kozaka a ty na maślaka.A bryke maja moi starzy( Pasat 2001) i tez cos > kombinowali z cłem na granicy !!!Buhaha :P Tia i na pewno są szczęsliwi że im się dziecko takie komunikatywne trafiło no i takie szczere , że napisze o autku że kombinowali z cłem , taki kochany berbeć ;) Ten si ę smieje kto się smieje Ostatni . ;) Link Zgłoś
Gość: NC Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:37 Rzucała to sie twoja stara jak ja pies posował.BUHAHA Link Zgłoś
Gość: NC Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:38 ze szczescia bo stary jej tak nie dogadzal !!!!!hehehe Link Zgłoś
Gość: MaciekS Szanowna mroofko2 IP: *.gs.com 07.06.04, 17:53 Czy wyznajesz zasade Kalego? "Jak Kali ukrasc krowa to dobrze. Jak Kalemu ktos ukrasc krowa to zle." Ty szukasz metody na kradziez Cyfry, a ktos moze kiedys bedzie chcial ukrasc Ci samochod. Nawet jesli bylby kiepski to ma chyba dla Ciebie i innych jaks wartosc, co? Tak sie rodzi niemoralne spoleczenstwo. Potem nie dziw sie ze chodzisz pokrzywdzona i ktos np. zabral ci komorke na ulicy, bo to nie jest tak ze "zaczal ktos inny". Szukaj winy u siebie. Ja natomiast tepie zlodziejstwo. Nazywaj mnie donosicielem, ale to jest to co robie zyjac tu w USA. Po prostu wole "donosic" na cwaniakow i zlodzieji (szczegolnie ziomkow z Polski;)... bym potem nie musial placic wiekszych skladek ubezpieczeniowych czy wygladac co 15 minut przez okno czy moj "luksusowy" samochod jeszcze tam stoi - tak bylo naprawde w Warszawie kiedy tam jeszcze mieszkalem. Daj sobie spokoj z takimi pytaniami, bo sa one niezdrowe. Pozdrawiam, M. Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Szanowna mroofko2 IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 11:55 MaciekS napisał(a): > Ja natomiast tepie zlodziejstwo. Nazywaj mnie donosicielem, ale to jest to co > robie zyjac tu w USA. Po prostu wole "donosic" na cwaniakow i zlodzieji > (szczegolnie ziomkow z Polski;)... bym potem nie musial placic wiekszych > skladek ubezpieczeniowych czy wygladac co 15 minut przez okno czy moj > "luksusowy" samochod jeszcze tam stoi - tak bylo naprawde w Warszawie kiedy > tam jeszcze mieszkalem. > > Daj sobie spokoj z takimi pytaniami, bo sa one niezdrowe. > > Pozdrawiam, > M. Tak naprawde walczysz? Ty siedzis nas stolku i myslisz ze walczysz. To powinienes walczyc z ubezpieczeniami, adwokatami i lekarzami. To najwiekszi oszusci w Ameryce. Ubezpieczenia biora pieniadze a musisz ich brac do sadu aby odzyskac odzkodowanie: Przyklad: www.unitedpolicyholders.org/pdfs/Judge_Larson_Order.pdf To przez to wlasnie ze adwokaci okradaja wszystkich ty placisz duze premie ubezpieczeniowe! Poczytaj sobie o tych co walcza z tymi bandytami: www.unitedpolicyholders.org/newsletters.html www.unitedpolicyholders.org/newsletters/winter02.html#revere www.unitedpolicyholders.org/newsletters/spring_03.html Tu masz bohatera i mojego dobrego kolege ktory naprawde walczy z oszustami: Eliot Spitzer www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=2SOSVWJFMQHTECRBAEZSFEY?type=businessNews&storyID=5404436 www.oag.state.ny.us/ Chcesz tepic zlodziejstwo walcz z ubezpieczeniami! Link Zgłoś
Gość: NC Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:00 Jak bym cie znal juz bys mial ryja na lewa strone przewroconego KAPUSIU.Jezeli naprawde zyjesz w usa to zycze ci zeby jakis wielki spocony murzyn zaj..ebal twoj samochodzik a potem zabral sie za twoja kobiete KAPUSIU !!!!!!!!BUHAHA Link Zgłoś
skynews Programowanie 07.06.04, 19:10 Nie jest karalne programowanie.Karalne jest ogladanie okreslonych programow bez waznego abonamentu. These files are for experimental and educational purposes only. Watching pay television without an official viewing card is illegal. The creator of this file cannot be held responsible for the actions of the user! NOTE!!!: Please consider: That watching Pay TV without a valid subscription is illegal!! All files are only fore research purposes! Ponizej mozna legalnie zamowic hardware: www.tkv.com/shop.php?action=start&PHPSESSID=1cf8655fa6ef0117969bba78d2844f1b A tutaj software: d393334.u42.mygisol.com/hex-files/index.php crypto.ws/upload/ www.tonydoe.com/Files.htm www.funfiles.cc/index.php?showfilesfordate=All Dystansuje sie od jakiejkolwiek odpowiedzialnosci. To nie takie proste.Trzeba dokladnie wiedziec co zrobic z plikami .hex,.bin,.reg W przeciwnym przypadku mozna hardware "puscic z wiatrem",nie zamierzam jednak zamieszczac szczegolowych instrukcji. Kazdy musi sam wiedziec co robi. Link Zgłoś
Gość: Grypsujący Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: 82.177.70.* 07.06.04, 21:08 Gość portalu: NC napisał(a): > Jak bym cie znal juz bys mial ryja na lewa strone przewroconego KAPUSIU.Jezeli > naprawde zyjesz w usa to zycze ci zeby jakis wielki spocony murzyn zaj..ebal > twoj samochodzik a potem zabral sie za twoja kobiete KAPUSIU !!!!!!!!BUHAHA Coś mi sie koleżko wydaje, że jeszcze nie dawno we Wronkach, czy Białołęce byłeś cwelem. Musieli cię duzi, niegrzeczni chłopcy mocno sponiewierać i teraz odreagowujesz. Nie odgrażaj sie tak frajerze, bo będziesz żałował tego prędzej niż myślisz. Lepiej trzym ryj. To tylko dobra rada. Link Zgłoś
Gość: SsMyKoWiSkO Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:24 heheee.... Ludzie czy nie woecie ze zawsze będa tacy którzy beda Cie wyzywac od Złodzieji i innych ... Ale najdziwniejsze jest to ze nie czepiaja sie do polityków którzy KRADFNĄ nas co dzień bądz ZUS-u który bez zenady kradnie nas co miesiąc. JAk masz łeb i Ch*j to kombinuj... Niemniej jednak rób wszystko z głowa aby jeden z drugim prawy obywatel który jak ktoś wczesniej wspomniał ma choć jeden nielegalny soft w kompie bądz jeździ przepisowe 50 km/h.czy wszyscy macie legalne MP3 na swych kmputerkach czy moze filmy oglądacie tylko z legalnych zródeł na legalnych płytkach..?? A czy moze nigdy w zyciu nie nagraliście zadnej płytki z MP3 bądz audio do Auta..?? A wiecie co to równiez jest przestępstwo równie karane bo złodziejskie... Wiec nie prawcie morałów bo nikt z forumowiczów którzy zabrali głos w dyskusji nie jest tak dokońca IDEALNY i przestrzega prawo. Jesli są osoby które zarabiają MIESIĘCZNIE (jak prezes Orlenu !!!! ) 380 TYŚ polskich nowych złotych i pławi sie w kasie ,moze płacić ,są tacy którzy zarabiają 1400 miesiecznie i równiez zapłacą bo muszą pokazać na co ich stać (hehee)... Ale nawet taki Prezes nie jeździ przepisowymi 50 km/h i ta osoba zarabiająca 1400 również... Morały w kieszeń ,Jest burdel i zawsze będzie ale patrząc ze strony praworządności ,ne zaczynajmy czyścić od siebie małych przedsiębiorców czy pracowników fizycznych ,umysłowych itp... Niech posprzataja najpierw na górze a wtedy co mądrzejszy i tezbedzie chcial w miarę prawo żyć,poza tym jak by obniżyli koszty uzytkowania C+ nie było by złodziejstwa i więcej mieli by abonentów,ale jak ktosjest bardzo pazerny to nie ma już na to rady.. Z Szacunkiem i Pokorą Letnim wiatrem ,pozdrooo...:) Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:55 dziwne czlowieku.. ja zarabiam normalnie i stac mnie na oplacanie maksymalnego pakietu cyfry jak i 700 tysiecy innych osob. Jesli cie nie stac lub nie chcesz tyle placic ogladaj darmowe programy. proste Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.06.04, 21:06 Wiecie co, ja tu nikogo nie bronię, ale przeczytałem dokładnie wszystkie posty na forum i po każdym poście typu "nie wyzywajcie od złodzieji bo sami z pewnością nie jesteście do końca uczciwi" nie padła nigdy riposta typu "nie masz racji bo ja jestem czysty jak łza i 100% uczciwy i mogę mieszać z błotem kogo chcę". Zamiast tego lecą kolejne głupie posty o złodziejach i innych bzdetach oraz nie oglądaniu jak nie stać. Oczywiście, ale drogi forumowiczu, na prawdę ZASTANÓW SIĘ CZY TWOJE ŻYCIE JEST TAKIM PRZYKŁADEM ŻE MASZ PRAWO INNYCH MIESZAĆ Z BŁOTEM. Ciekaw jestem ilu z was załatwiało bądź miało załatwione coś przez swoich znajomych/rodzinę (pracę albo inne sprawy tym podobne) ??? Myśleliście wtedy o innych ludziach, że może jest ktoś kto bardziej na to zasługuje ? Może znajdzie się też ktoś taki co kupił jakieś egzaminki albo swoją pracę w której tak ciężko pracuje na cyfrę miał załatwioną ? To nie są wykroczenia/przestępstwa ale jakie mają konsekwencje ? A ile razy drogi forumowiczu mieszałeś z błotem swoją sąsiadkę lub znajomą wyzywając ją od k**ew, ale nigdy jej prosto w oczy najwyżej w gronie znajomych bo czegoś zazdrościłeś. I nie porównujcie także dokodowania cyfry z kradzieżą samochodu bo to chyba trochę inny kaliber. W myśl tej zasady za każde wykroczenie powinna być jednakowa kara, najlepiej śmierci. Wiem jacy są ludzie i wiem, że ci którzy najwięcej krzyczą są największymi prostakami i burakami. Nie popieram złodziejstwa ale nie jestem nieskazitelny. Bardziej jednak niecierpię głupiej cholernej hipokryzji która nasze "uczciwe" społeczeństwo tak kocha. Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.06.04, 21:16 I jeszcze jedno ludzie. Trzymajcie trochę hamulce bo ten język to przystoi co najwyżej 13 letnim gówniarzom. Pomiajam już straszenie policją, ale ku***, j***nie w ryja, cwele itp itd jest poniżej krytyki. Kłócić się także trzeba umieć. Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: 64.7.158.* 17.06.04, 07:01 zgadzam sie z toba co do chamskiego jezyka. ale reszta ???? ' kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien' ??? piekne, ale jestesmy tylko ludzmi :-( problem polega na tym, ze niektorzy uczynili ze zlodziejstwa i nieprawosci swoje credo zyciowe - gdyz jak mysle, w inny sposob nie osigneliby nic - na wet szacunku (?) wsrod sobie podobnych. jeden z konwersarzy ze Stanow twierdzi, ze mozna okradac wielkie firmy itp. bo nie czyni w ten sposob krzywdy nikomy osobiscie - ja pracuje dla dosc duzej firmy ( AT&T ) i nie zarabiam milionow za to czyje sie okradany przez takie indywidua - ktorzy, rozwalaja "nasze" skrzynki by wymontowac filtry, by miec wszystkie kanaly, lub zwyczjnie nie placic za kablowke. To jest kradzierz i jest niemoralne - Link Zgłoś
Gość: SsMyKoWiSkO Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 23:30 JEsli uwazasz ze mnie do czegos przekonasz to sie mylisz,moze twoje dzieci (o ile jestes w takim juz wieku) beda brały z Ciebie przykład i będą kopane w "tyłek" przez taich złodzieji jak wymieniłem wczesniej,ale ty tego nie zrozumiesz tylko zastanawiam sie czy jesli miałbys dojscie i mozliwośc to czy nie zaocszczedził byś tych kilku złotych by sprawić dzieciakowi jakiś prezent czy nawet wyjechac na jakieś extra wczasy...(czysto hipotetycznie), wszyscy tylko piszą ze to jest złodziejstwo,ale jak by obniżyli ceny to piratom nie opłacało by sie to co robią... dziwne czlowieku.. ja zarabiam normalnie i stac mnie na oplacanie maksymalnego > pakietu cyfry jak i 700 tysiecy innych osob. a kolejne pięćset smieje sie z Was... a skoro stać ich na dekoder czy to prawnie czy na lewo znaczy ze moze opłacać pełny pakiecik tylko ze ma to.... ale to już opowieśćna inny czas.. Pozdrooo Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 11.06.04, 23:54 SsMyKoWiSkO napisał(a): > JEsli uwazasz ze mnie do czegos przekonasz to sie mylisz,moze twoje dzieci (o > ile jestes w takim juz wieku) beda brały z Ciebie przykład i będą kopane > w "tyłek" przez taich złodzieji jak wymieniłem wczesniej,ale ty tego nie > zrozumiesz tylko zastanawiam sie czy jesli miałbys dojscie i mozliwośc to czy > nie zaocszczedził byś tych kilku złotych by sprawić dzieciakowi jakiś prezent > czy nawet wyjechac na jakieś extra wczasy...(czysto hipotetycznie), > > wszyscy tylko piszą ze to jest złodziejstwo, ale jak by obniżyli ceny to > piratom nie opłacało by sie to co robią... Nie widzialem PIRATOW, nikt nikogo nie zabija, dziwek nie balamuci i po pijanemu nie gwalci, i nie maja hakow i drewnianych klod! ;-))) > dziwne czlowieku.. ja zarabiam normalnie i stac mnie na oplacanie maksymalnego > > pakietu cyfry jak i 700 tysiecy innych osob. Placenie za propagande na szklanym ekranie to glupota. Niedosc ze programy zabieraja czas to jeszcze oglupiaja jak ci sie do m lozka wpychaja. > a kolejne pięćset smieje sie z Was... > a skoro stać ich na dekoder czy to prawnie czy na lewo znaczy ze moze opłacać > pełny pakiecik tylko ze ma to.... Po to sie kupuje DECODER aby uniknac splat! > ale to już opowieść na inny czas.. > Pozdrooo Od czasu jak zacznies traktowac KRADZIEZA jako business, a zlodzieja jako businessmana zaczniesz nareszcie przyzwoicie wychowywac dzieci. W businesie NIC nie jest NIE ETYCZNE jezeli przynosi dochod businessmanom, i inwestorowie sa z tego zadowoleni! Jak 700,000 jest abonentami w 40,000,000 narodzie to to tylko wskazuje bna procent oglupionych. Za czasow KOMUCHOW tez musiales placic ABONAMENT za Telewizje i Radio - chociaz to bylo PUBLICZNE - to jest prawdziwe zlodziejstwo! Cyfra czy nie pomoz mroofce ja rozgryzc - badz dobrym samarytanem! Nie ma sie Link Zgłoś
Gość: bzykbzyk. Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 12.06.04, 12:09 rhemek napisał(a): > dziwne czlowieku.. ja zarabiam normalnie i stac mnie na oplacanie > maksymalnego pakietu cyfry jak i 700 tysiecy innych osob. > Jesli cie nie stac lub nie chcesz tyle placic ogladaj darmowe programy. > proste > Nie tylko zarabiasz, nie tylko ciebie stac a jeszcze jestes do tef=go glupi. Mnie tez na pewno stac, ale to nie znaczy ze bede placil za .... oglupianie rodziny! Ty jestes uczciwy a uzywasz komputera z kradzionym programem, a mnie stac na Athlon 64 FX na ktorego ty sie oburzasz ze jest qurewsko drogi ..... Trzeba wiedziec gdzie i w co inwestowac ... Problem polega zeby sie nie dac zlapac. W dodatku mam lewy dostep do sieci za ktorego tez nie musze placic .... i mnie to wcale nie przeszkadza .... Jak wiesz jak zalozyc haka to z tego korzystaj. Prze 10 lat uzywam internetu w calych Stanach i nigdy za niego jeszcze nie placilem i nikt mi nic nie moze zrobic .... A w dodatku mam najlepszego jakiego chce .... Link Zgłoś
Gość: NC Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:44 Grypsujacy !!!Przeczytaj swoja wypoiedz jeszcze raz !!!!A potem napisz cos sensownego.Wiemy ze ojciec cie w dziecinstwie dotykal.A matka duupa na chleb zarabiala ale pisz do mnie albo 'on' albo 'ona'.Ja płci nie zmieniam tak jak ty to robisz wychodząc wieczorem przebranym za dziwke i oddajac sie pedałom.BUHAHAHA Link Zgłoś
Gość: Grypsujący Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: 82.177.70.* 07.06.04, 22:10 Nie dość że cwel, to jeszcze analfabeta. Link Zgłoś
Gość: Nc Re: Jak rozkodować cyfrę+??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:47 BUHAHA Pedały buhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
tetraktis Re: Jak rozkodować cyfrę+??? 07.06.04, 23:27 Gość portalu: Nc napisał(a): > BUHAHA Pedały buhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdzie nauczyłeś się relacji bo i adresy znasz ;) I zaimponowało tyle że ...... się spalasz chłopie i to mimo młodego wieku Link Zgłoś