GoĹÄ: ilecka IP: *.cust.tele2.it 05.08.04, 01:34 mozna bylo wysylac poczte z konta wp? :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
konrad-85 Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby 05.08.04, 01:58 Trzeba wpisac serwer smtp ktorego adres jest taki smtp.wp.pl oraz trzeba zaznaczyc opcje serwer wymaga uwierzytelniania. pop3 - do odbierania, adres: pop3.wp.pl Link Zgłoś
nindustrial2005 najlepiej zdeinstalowac Outlooka :P i 05.08.04, 14:03 zainstalowac innego klienta.Ewentualnie sprawdzac poczte via www.No chyba ze masz do sprawdzenia 1000 kont. Link Zgłoś
GoĹÄ: jhs Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 06:39 narzędzia>konta>dodaj>poczta nazwa wyświetlana - wpisz co chesz adres e-mail > login@wp.pl serwer poczty przychodzącej - pop3.wp.pl serwer poczty wychodzącej - smtp.wp.pl nazwa konta: byle jaka haslo: ********* Link Zgłoś
umfana Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby 05.08.04, 08:03 w poczcie WP masz konfiguracje, ktora sama Ci ustawi outlooka... Link Zgłoś
GoĹÄ: ilecka Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby IP: *.cust.tele2.it 05.08.04, 12:59 nazwe serwerow to ja wiem, ale chodzilo mi o jakies bardziej zaawansowane ustawienia. bo problem w tym ze tydzien temu mialam jeszcze win98 i wszystko bylo super. ale od kiedy mam xp nie wysyla mi poczty wp z outlooka i tego wlasnie nie rozumiem... Link Zgłoś
GoĹÄ: d0mi Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 05.08.04, 15:25 Pewnie chodzi o to, jak już ktoś wyżej napisał, że masz niezaznaczoną opcję "serwer wymaga uwierzytelnienia". Link Zgłoś
GoĹÄ: ilecka Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby IP: *.cust.tele2.it 05.08.04, 15:54 problem w tym, ze mam to ustawione a i tak nie dziala. tam jest zakladka ustawienia zaawansowane. pomyslalam moze ze tam cos trzeba ale poprobowalam wszystkiego i nic... jak to mozliwe ze z win98 mi dzialalo a z win xp nie? czy to tylko przypadek? Link Zgłoś
umfana Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby 05.08.04, 17:18 przypadek...ja tez mam xp i dziala mi outlook! Link Zgłoś
GoĹÄ: ilecka Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby IP: *.cust.tele2.it 05.08.04, 17:26 nooprocz tego mi tez dziala, ale ten problem co ja mam nie zalezy od outlooka (ewentualnie od odpowiedniej konfiguracji)tylko od konta. np. nigdy nie udalo mi sie wyslac maila z outlooka majac np yahoo, ale tez pare innych. Link Zgłoś
GoĹÄ: piecyk gazowy Re: jak trzeba ustawic outlook express zeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 20:11 poczta.wp.pl/autoryzacja/czytnik.html?cz=oe Link Zgłoś