Dodaj do ulubionych

Jak wstawić licznik pobrań danego pliku?

IP: 80.48.88.* 21.09.04, 07:46
Mam problem!
Czy jest ktoś kto zapoda mi skrypt?
Szukałam w goglach i wszędzie i nie ma - są tylko liczniki wchodzenia na www.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
        • user0001 Re: e tam 21.09.04, 09:16
          Rozdział 7, skrypty 81 i 84
          Wymaga to odrobiny pracy przy przeróbkach, ale nada się. Jeśli wolisz słowo
          drukowane to książka Marcin Lis, PHP 101 praktycznych skryptów, Helion 2003,
          ISBN 83-7361-127-4 kosztuje 29.60PLN
          ftp://ftp.helion.pl/przyklady/101php.zip
    • apryczkowski Jeżeli to nie musi być PHP to... 21.09.04, 20:38
      skrypt javascript:
      <script language=javascript>
      function klik(form){
      var URL = 'plik1.html'
      licznik.location = URL;
      }
      </script>
      <body>
      <form name=f>
      <a href="plik.zip" onclick="klik()">plik</a><iframe src="pusta.html"
      name=licznik width=150 height=150 frameborder="no"></iframe>
      </form>
      </body>
      Trzeba założyć dwa pliki:
      pusta.html - plik z tłem całej strony
      plik1.html - ze zwykłym licznikiem odwiedzin strony i ewentualnie tekstem.

      rozwiązań tego typu można "raz dwa trzy" nastukać ile wlezie.

      Przy okazji adres do darmowego licznika:
      www.digits.com/create.html
      Pozdrawiam
      Andrzej

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka