Gość: kupiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:38 sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6843 i cena jakby coraz ładniejsza... co mogłoby być lepsze w tym dysku?? może poszukać innego?? pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fugazzi Re: Co sądzisie o tym dysku?? 22.09.04, 11:14 Masz kilka opinii pod spodem, na stronie o której piszesz. Za mało? Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Co sądzisie o tym dysku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 12:28 No dobra, ale co znaczy, że jest tyle cashu, takie średnice itd. pytam o TEN KONKRETNY dysk! Może jednak ktoś napisze coś więcej?? pozdr. Link Zgłoś
fugazzi Re: Co sądzisie o tym dysku?? 22.09.04, 14:20 Nie mówię o cashu, tylko o opiniach kupujących. Fugazzi... Link Zgłoś
cooba75 Re: Co sądzisie o tym dysku?? 22.09.04, 12:55 Ja bym na twoim miejscu wzial ten: sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8566 Sam biore sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11986 Hitachi/IBM sa szybsze, ciche (Seagate sa troche cichsze) i nie grzeja sie. Chociaz Seagate'om tez nic nie brakuje. Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Co sądzisie o tym dysku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:26 Dziękuję za opinię, jeszcze się zastanowię, niby ten 'mój' wybrany pierwotnie w porównaniu wypada trochę lepiej, z tym, że jest wolniejszy... fugazzi- nie zrozumiałeś mnie- nie chodziło mi o opinię o firmie- ja chciałem poznać czyjąś opinię o tym konkretnym dysku. Cooba 75 nie pojechał po mnie, że wybrałem beznadzieję i o to mi chodziło. Dowiedzieć się, czy nie biorę chłamu :-) pozdr. Link Zgłoś
fugazzi Re: Co sądzisie o tym dysku?? 22.09.04, 16:01 Z mojej strony to juz ostatnia wypowiedź. Na stronie którą podałeś, są opinie użytkowników o tym konkretnym modelu. Albo ja faktycznie czegoś nie rozumiem. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś