Dodaj do ulubionych

Monitor czy karta graficzna ?

IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 10.12.04, 21:56
Komp startuje mi na wrzosowo. Potem zamiast czerni mam na obrazkach tez
wrzos. Mam dosc nowoczesny monitor lcd ( troche ponad rok) a karte graficzna
Nividia geoforce.Ogladanie video jest niemlozliwe,podobnie jak obrazkow.
Obserwuj wątek
    • Gość: obs Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 22:00
      Sprawdź kabel VGA. Jeden pin może być wygięty.
      • Gość: Jan Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: 208.37.26.* 10.12.04, 22:02
        A jezeli nie to co to moze byc ?
        • Gość: obs Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 22:08
          Możesz oczywiście otworzyć pudło i wcisnąć kartę lepiej ale na podstawie moich
          skromnych doświadczeń to albo kabel albo monitor. Spróbuj podłączyć monitor do
          innego komputera.

Do dwóch lat powinna być gwarancja.
          Ewentualnie skontaktuj się bezpośrednio z producentem.
          • Gość: Jan Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: 211.184.45.* 10.12.04, 22:27
            Podejrzewam niestety tez,ze to monitor ale gwarancja sie skonczyyla. jedyna
            nadzieja chyba w kablu. Troche nim manipulowalem niedawno podczas remontu.
            Dzieki. Gdyby cos jeszcze wpadlo Ci do glowy, bedze wdzieczny.
            • Gość: obs Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.04, 22:34
              Obejrzyj wtyczkę. Jak mówiłem, jeden pin może być wygięty, stąd fioletowy obraz.
              A jeśli to nie to, wejdź na stronę producenta. Podaj numer seryjny i spytaj,
              czy gwrancja jest jeszcze ważna. Nie patrz na kwity ze sklepu.
              • Gość: niktabc@vp.pl Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: *.toya.net.pl 10.12.04, 23:35
                Dzwoń do producenta bo powinien mieć 24 miechy gwarancji, jakby cos to pisz
                niktabc@vp.pl
                • Gość: Jan Re: Monitor czy karta graficzna ? IP: *.ncbcfamily.org / 208.31.36.* 11.12.04, 00:18
                  Niestety,monitor nie byl kupiony w Polsce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka