Gość: jasio IP: *.task.gda.pl 20.02.05, 20:11 Wkleiłem film do power pointa w formacie MPEG4 normalnie mi media player odczytuje komp jest nowoczesny ale coś się zacina i nie ma obrazu, jest tylko dźwięk co robić? prezentacją mam jutro Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: iwona Re: filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:32 Czy wstawileś film do PP za pomocą opcji: Wstaw/filmy i dźwieki/film z pliku? Link Zgłoś
Gość: jasio Re: filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.task.gda.pl 20.02.05, 20:45 TAk ale to zły format Bo jak wstawiam inne to działa Musze mieć program do zmieniania formatów może znasz jakiś? Link Zgłoś
Gość: L.A.U. Re: filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.22.* 18.04.05, 13:19 Witam, mam jeszcze jedno pytanie apropos filmów w power poincie. Wstawiam mpeg, wszystko chodzi i gra, ale chciałbym aby prezentacja działała automatycznie. I problem polega na tym, że nie wiem co i jak ustawić, aby film sam się odpalał. W tej chwili slajdy przeskakują automatycznie, kiedy pojawia się slajd z filmem na ekranie widać tylko pierwszą klatkę filmu i muszę kliknąć na nią, zeby ruszył film. Czy można tak to ustawić, żeby pojawiał się slajd z filmem i film od razu ruszał, bez mojej pomocy? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: L.A.U. NOWE PYTANIE IP: 81.210.22.* 18.04.05, 16:16 Ponieważ poprzedni wpis został niezauważony, pozwoliłem sobie podbić temat i zapytam jeszcze raz: mam jeszcze jedno pytanie apropos filmów w power poincie. Wstawiam mpeg, wszystko chodzi i gra, ale chciałbym aby prezentacja działała automatycznie. I problem polega na tym, że nie wiem co i jak ustawić, aby film sam się odpalał. W tej chwili slajdy przeskakują automatycznie, kiedy pojawia się slajd z filmem na ekranie widać tylko pierwszą klatkę filmu i muszę kliknąć na nią, zeby ruszył film. Czy można tak to ustawić, żeby pojawiał się slajd z filmem i film od razu ruszał, bez mojej pomocy? Dzięki. Link Zgłoś