Dodaj do ulubionych

filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.task.gda.pl 20.02.05, 20:11
Wkleiłem film do power pointa w formacie MPEG4
normalnie mi media player odczytuje
komp jest nowoczesny ale coś się zacina
i nie ma obrazu, jest tylko dźwięk
co robić?
prezentacją mam jutro
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:32
      Czy wstawileś film do PP za pomocą opcji: Wstaw/filmy i dźwieki/film z pliku?
      • Gość: jasio Re: filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: *.task.gda.pl 20.02.05, 20:45
        TAk
        ale to zły format
        Bo jak wstawiam inne to działa
        Musze mieć program do zmieniania formatów
        może znasz jakiś?
    • Gość: L.A.U. Re: filmy W power poincie0pomocy!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.210.22.* 18.04.05, 13:19
      Witam,
      mam jeszcze jedno pytanie apropos filmów w power poincie. Wstawiam mpeg,
      wszystko chodzi i gra, ale chciałbym aby prezentacja działała automatycznie. I
      problem polega na tym, że nie wiem co i jak ustawić, aby film sam się odpalał.
      W tej chwili slajdy przeskakują automatycznie, kiedy pojawia się slajd z filmem
      na ekranie widać tylko pierwszą klatkę filmu i muszę kliknąć na nią, zeby
      ruszył film. Czy można tak to ustawić, żeby pojawiał się slajd z filmem i film
      od razu ruszał, bez mojej pomocy? Z góry dzięki za pomoc.
      Pozdrawiam
      • Gość: L.A.U. NOWE PYTANIE IP: 81.210.22.* 18.04.05, 16:16
        Ponieważ poprzedni wpis został niezauważony, pozwoliłem sobie podbić temat i
        zapytam jeszcze raz:

mam jeszcze jedno pytanie apropos filmów w power poincie. Wstawiam mpeg,
        wszystko chodzi i gra, ale chciałbym aby prezentacja działała automatycznie. I
        problem polega na tym, że nie wiem co i jak ustawić, aby film sam się odpalał.
        W tej chwili slajdy przeskakują automatycznie, kiedy pojawia się slajd z filmem
        na ekranie widać tylko pierwszą klatkę filmu i muszę kliknąć na nią, zeby
        ruszył film. Czy można tak to ustawić, żeby pojawiał się slajd z filmem i film
        od razu ruszał, bez mojej pomocy?

Dzięki.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka