Gość: buba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:05 napiszcie jakiej firmy notebook wybrać: toschiby czy fujitsu siemens? dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pawel 30 Re: toschiba czy fujitsu siemens? IP: *.ppp.tiscali.fr 12.04.05, 19:14 Powiem ci tak! mialem taki sam delemat wybralem toshibe qosmio i po miesiacu karta dzwiekowa siadla Mysle ze fujitsu Link Zgłoś
Gość: buba Re: toschiba czy fujitsu siemens? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:31 dzięki paweł - z fujitsu mam na myśli amilo L7300 a z toschiby - SATELLITE L10- 119. Link Zgłoś
Gość: kl Re: toschiba czy fujitsu siemens? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:31 A ja od pół roku mam Toshibe Satellite, pracuje całymi dniami i wszystko jest OK. Dlatego polecam. Link Zgłoś
Gość: ass Re: toschiba czy fujitsu siemens? IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.05, 00:20 Obydwa typy sa dobre. Wybor (cenowy )nalezy do Ciebie. Link Zgłoś
Gość: ja Re: toschiba czy fujitsu siemens? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 07:38 to jak pytać co lepsze mercedes czy opel - a oba niby z niemiec jak możesz sobie pozwolić to kup toshibę, choć są lepsze firmy np.sony,samsung(tak nie śmiać się) dell Link Zgłoś
Gość: K Re: toschiba czy fujitsu siemens? IP: 57.66.193.* 13.04.05, 10:42 Ja wybrałem Amilo m1425 1,8 GHz Centrino i Toshiba w tej cenie może się schować. Ogólnie obydwie firmy robią fajny sprzęt ale F-S ma dużo lepsze ceny. Jakościowo na razie wszystko OK. jest szybki można spoko nawet grać. Parametrami w podobnej cenie może równać się ACER lub OPtimus oraz kilka mniej znanych firm. Wybór jednak należy uzasadnić pod kątem własnych preferencji. Trwałości nie brałbym za priorytet bo obecne laptopy za 3 lata będą archaizmami. Link Zgłoś