Gość: rura IP: *.ols.vectranet.pl 04.07.05, 18:02 Nigdzie w sklepach nie mogą mi tego podpowiedzie, ale chyba coś takiego już wymyslono? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mbucz Re: Jakie MP3 FM ma wbudowany głośniczek?! 04.07.05, 19:41 sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16142 Link Zgłoś
Gość: rura Re: Jakie MP3 FM ma wbudowany głośniczek?! IP: *.ols.vectranet.pl 06.07.05, 16:13 Dzięki, ale chodzi m8i o przenoścny odtwarzacz MP3 FM z dyktafonem. Żeby można było postawi na biurku i czasem posłucha bez słuchawek. Link Zgłoś
Gość: rura once again Głośnomówiący odtwarzacz MP3 FM IP: *.ols.vectranet.pl 08.07.05, 21:03 Co prawda firma Medion oferuje odtwarzacz MP3 z dyktafonem, ale niestety bez radyjka. Link Zgłoś
Gość: akodo Re: Głośnomówiący odtwarzacz MP3 FM IP: *.crowley.pl 09.07.05, 13:47 możesz dokupić sobie przenośne głośniczki do notebooka na bateryjki, Creative ma coś takiego (soundtraveler czy jakoś tak) Link Zgłoś
Gość: rura Re: Głośnomówiący odtwarzacz MP3 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:58 Faktycznie, jeśli nie ma tego co pisałem wyżej, to wyjściem byłoby dokupienie minigłośniczka który można by podczepiać do owego odtwarzacza MP3. Może ktoś wie więcej o takich kolumienkach? W googlu nic nie ma o tym "soundtraweler" Link Zgłoś
mbucz Re: Głośnomówiący odtwarzacz MP3 FM 18.07.05, 13:07 Proszę: sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9930 Testowałem: ciężkie, dobre wykonanie, w porównaniu z innymi tej wielkości dają naprawdę ładnie (dół trochę zbytnio ucięty), choc po tej wielkości sprzęcie nie ma co się spodziewać cudów. Link Zgłoś